AaaaBlup tikka cecen agacsizkoalaa falan Ba yedi canım yoklar artık malesef
Aayyy şekerparemT Tbfth hoşgeldin canım
ben bilerek girmediğini düşündüm..uzun zaman yazmayınca
bebeklerle herşey yolundadır insAllah
az teselli etmedin beni hamileligimdenasil unuturum..sen benden 3 hafta ilerdeydin..gececek rahatlayacaksin diye diye dogum icin verdigin öneriler korona onlemleri...hepsi aklimda
ama sana yemin ederim bugun aklıma geldin ve yazsam mi acaba derken sen yazdın..
hatta beybim bördsümü de etiketleyyim aklima gelmişken@Babybirds nerelerdesin arkadaşım
Olacağı oydu diyip duruyolardı ah kızlar gülsemmi ağlasammıT Tbfth canim hosgeldin ya seni unuturmuyuz ama hc yazmadin uzun zamandir kendin girmek istemiyorsun diye dusunmustum. Agacsizkoala kizlari kandirip grup kurmuslar baska sosyal hesplarda bizide begenmemis hanımefendi simdi hepsi ban yedi gremiyorlar dertlesiyorduk ne guzel destek oluyorduk ama istee..
Hoşbulduk kuzum
Kizlar ya kizin ensesinde kizariklik farkettm neden olmus olabilirEki Görüntüle 2674035 Eki Görüntüle 2674035 Eki Görüntüle 2674036
hep özledik Allah selamet versin.Bende çok özledim hepsini
Sağol canım iyiler Allah a şükür. Kızım büyüdükçe biraz daha alıştı. Dışarı çıkıyoruz dudusunu almadan çıkmıyor. Sürekli ağzında dudu kabullendi mecburen. Kızım emeklemeye başladı ikisi emekliyor. Bile isteye zarar vermiyor gibi geliyor. Ama bazen üstüne düşüyor. Oglumu gündüz ben akşam hep beraber dışarı cıkıyoruz. O mu iyi geldi bilmiyorum, biraz daha iyi anlıyacağın. Sende durumlar nasıl. Senin büyükle arası nasıl oğlunun. Sen nasılsın bu arada hoş geldin.
Emekliyo muSağol canım iyiler Allah a şükür. Kızım büyüdükçe biraz daha alıştı. Dışarı çıkıyoruz dudusunu almadan çıkmıyor. Sürekli ağzında dudu kabullendi mecburen. Kızım emeklemeye başladı ikisi emekliyor. Bile isteye zarar vermiyor gibi geliyor. Ama bazen üstüne düşüyor. Oglumu gündüz ben akşam hep beraber dışarı cıkıyoruz. O mu iyi geldi bilmiyorum, biraz daha iyi anlıyacağın. Sende durumlar nasıl. Senin büyükle arası nasıl oğlunun. Sen nasılsın bu arada hoş geldin.
Kız hiç takip etme böyle diye diye bekleye bekleye olmycağı varsa da olduryorzKizlaarr atak geliyyyooo dioo
Amin canım cümlemizinkini Allah sağlık sıhhat versinEmekliyo muhey maşallah o kadar olur baharcm illaki kıskancklar bazen canını yakmk için hamleleri oluyo malsf benm kızın da. Ama kabullendi şükür. Bi sarılıyo öpüyo içimn yağları eriyo onları öyle görnce allh sağlk versn bütn yavrulara
Ay bakom arada ilk defa yazdi 4 ay oldu ya balalm beni neler bekliyoKız hiç takip etme böyle diye diye bekleye bekleye olmycağı varsa da olduryorzben hiiiçç bakmıyrum atak haftası faln. Kötü bişeyn tarihini bilince olcğnı blnce insan daha da koşulluyo kendni bence. Saldım gtti
Kuzum agladi sallamayinca uyanikta kalmak istemedi basta o yuzden salladik durduk carsaftaCanim al biraz dolaştır balkon varsa cikar eline yuzune su vur ama oyun oynama sakin biraz yorulsun tekrar dene uyutmayi
Canim hosgeldin iyi gezmelerdesin demek bayadir ohhHaklısın canım öyle gerçkten. Arada aklıma geliyosnz napıyolar acaba dyrum@eggplantlover @BlupBlupBlup @Tikkabilla @Babybirds @cecenn @CocoChanelmademoiselle Lepistesb daha yazamadğm bisürü kişi
25 ayın içinde canım kkzım. 2.yaş gününü kutladıkAmin canım cümlemizinkini Allah sağlık sıhhat versinYeni başladı emeklemeye. Öyle vallahi tam anlamiyla kıskanmaması mümkün degil, gibi görünüyor. Küçük olan bile başladı kıskanmaya. Oğlum inadina kucama geliyor benim annem diyor, aldırmıyor kızı bazen. Oda bağırıyor ne kucakmis ikisini bir aliyorum. Ama oglum çaktırmadan severken bi yokluyor. Oda bebek.butun evin isini kizim uyurken oğlumla yapiyoruz. Oda bisi zannediyor, birde kiz rahat donsun dursun rahat etsin diye, oglumla bulasik yikiyorum. Suyla kapla çanakla oynamayi seviyor Allah'tan. senin kız 2 yasına geldimi en son 22 aylik diye hatirliyorum.
Benm oğlann da aşısı yapılack daha ya. Tatildeyken yapmadılar misafir kabul etmiyolarmş ne saçmalık anlamadm gtti. Şikayet etcm ama o sağlk ocaklarını. Eve gttğmde ilk işim hem kızımn 2 yaş hem oğlumn 4 ay aşısını yaptrmak. Hemşiremzle konştm sorn olmaz dedi şükür. Çok fazla gecikmedği için problem olmazmş. Bakalm inş öyledr yoksa baya peşlerini bırakmcam o sağlık ocaklarınınAy bakom arada ilk defa yazdi 4 ay oldu ya balalm beni neler bekliyozaten aşı olacak bugn nasi gecer bilmiyorm
Canim hosgeldin iyi gezmelerdesin demek bayadir ohhbeni biliyorsun evdeyim angrybirds oglumla carsaflar falan büyük kıskançlığını icine atmaktan çöp adam oldu . Yinede verene şükürler olsun kuzularimizi öyle böyle büyüyüp duzelirler insallah .
Sen nasılsın kuzucuklar nasil
Canim bazı özel hastaneler devlet asılarını, aynı sağlık ocağı gibi ücretsiz yapıyor. Gittiğin yerde yokmuydu.25 ayın içinde canım kkzım. 2.yaş gününü kutladıkaay sen de aynı benm gibisn. Ev işlerimi kızımla brlkte yapıyruz biz de. Senin oğlan da hamarat olck bu gidişle alan kız yaşadı ilerde benmki emeklemek şöyle dursun daha tam dönemiyo bile kızımdan alışığım. O da emeklemeden yürümştü.
Kucaşımız çok değerlendi hakkaten ikisi birden istiyo bazen ikisini aldığım oluyo fıtık olcam bu gidişle
Benm oğlann da aşısı yapılack daha ya. Tatildeyken yapmadılar misafir kabul etmiyolarmş ne saçmalık anlamadm gtti. Şikayet etcm ama o sağlk ocaklarını. Eve gttğmde ilk işim hem kızımn 2 yaş hem oğlumn 4 ay aşısını yaptrmak. Hemşiremzle konştm sorn olmaz dedi şükür. Çok fazla gecikmedği için problem olmazmş. Bakalm inş öyledr yoksa baya peşlerini bırakmcam o sağlık ocaklarının
Öyle mi blmiyodm canım. Artk gdcez zaten evimize orda yaptrrm gecikti malesef.Canim bazı özel hastaneler devlet asılarını, aynı sağlık ocağı gibi ücretsiz yapıyor. Gittiğin yerde yokmuydu.
Ya birde gecikmesi demek diger tüm aşilarini da etkiliyor. Fazla gecikmeyle bisey olmuyo sadece diğerlerini etkiliyo yami. Bakalm ateş cikcak mi lac tane vuracaklar25 ayın içinde canım kkzım. 2.yaş gününü kutladıkaay sen de aynı benm gibisn. Ev işlerimi kızımla brlkte yapıyruz biz de. Senin oğlan da hamarat olck bu gidişle alan kız yaşadı ilerde benmki emeklemek şöyle dursun daha tam dönemiyo bile kızımdan alışığım. O da emeklemeden yürümştü.
Kucaşımız çok değerlendi hakkaten ikisi birden istiyo bazen ikisini aldığım oluyo fıtık olcam bu gidişle
Benm oğlann da aşısı yapılack daha ya. Tatildeyken yapmadılar misafir kabul etmiyolarmş ne saçmalık anlamadm gtti. Şikayet etcm ama o sağlk ocaklarını. Eve gttğmde ilk işim hem kızımn 2 yaş hem oğlumn 4 ay aşısını yaptrmak. Hemşiremzle konştm sorn olmaz dedi şükür. Çok fazla gecikmedği için problem olmazmş. Bakalm inş öyledr yoksa baya peşlerini bırakmcam o sağlık ocaklarının
Anladım canım Kaç aylık oldu oğlunÖyle mi blmiyodm canım. Artk gdcez zaten evimize orda yaptrrm gecikti malesef.
Yok kız sormuyorlar demedim sormazlar dedim yani aylarca yazmazsak unutuluruz normal bi durum mahiyetinde dedimJadesi aaa bende girmesem kimse sormuyo demissin burda olmasa da valla gün içinde aklıma geliyosunnn hatta Lepistesb @sekerpare5939 @misskokulumm minikbebegim9640 @bharkk @ebru_can_ebru N Nehir8077 @Susam_tanesi sayamadiklarim gücenmesin daha baska olanlar da var aklimdasiniz ya bisey oluyo sizi dusunup hemen forumdan yazmalıyım kizcelere deyip unuttuğum coook şey var velhasıl olur da bir gün ban yersem siz de beni hatırlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?