2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Blup tikka cecen agacsizkoalaa falan Ba yedi canım yoklar artık malesef
Aaaatüh diyip duruyolardı başka mecralarda görüşelm faln diye demk yaptılar sonundasohbetleri iyiydi
Aayyy şekerparembi tatile çıkayım dedim tatilim baya uzun sürdü annemleri kayv leri faln da ekleynce. Giremedm o yüzden iki bebeyle bi de gezmeler bi oraya bi orya olunca anca onlara yettimherşey yolunda ama çok şükür bebeler de iyi senn durumlar nasıl kuzum
Olacağı oydu diyip duruyolardı ah kızlar gülsemmi ağlasammısenn bebe nasıl ay büyüdüler şaka maka

T Tbfth hoşgeldin canım ne güzel öyle uzuuun tatiller
Hoşbulduk kuzumevet ya yorucuydu ama o kadaaarr iyi geldi ki. Halaa dönmedm evimi 2buçuk aydr sürtiyorz iki bebeyledeniz tatili istemedm malum koronabiz de yayla tatili yaptık. Allahıım gttğmz yaylalar o kadar mı güzel oluryemeğmi temzlğmi yapan da vardı oooohhh mis

N Nehir8077 canım sen napıyosn bebeler nasıl alıştı mı oğlun kızına
Sağol canım iyiler Allah a şükür. Kızım büyüdükçe biraz daha alıştı. Dışarı çıkıyoruz dudusunu almadan çıkmıyor. Sürekli ağzında dudu kabullendi mecburen. Kızım emeklemeye başladı ikisi emekliyor. Bile isteye zarar vermiyor gibi geliyor. Ama bazen üstüne düşüyor. Oglumu gündüz ben akşam hep beraber dışarı cıkıyoruz. O mu iyi geldi bilmiyorum, biraz daha iyi anlıyacağın. Sende durumlar nasıl. Senin büyükle arası nasıl oğlunun. Sen nasılsın bu arada hoş geldin.

Emekliyo muhey maşallaho kadar olur baharcm illaki kıskancklar bazen canını yakmk için hamleleri oluyo malsf benm kızın da. Ama kabullendi şükür. Bi sarılıyo öpüyo içimn yağları eriyo onları öyle görnceallh sağlk versn bütn yavrulara

Amin canım cümlemizinkini Allah sağlık sıhhat versin Yeni başladı emeklemeye. Öyle vallahi tam anlamiyla kıskanmaması mümkün degil, gibi görünüyor. Küçük olan bile başladı kıskanmaya. Oğlum inadina kucama geliyor benim annem diyor, aldırmıyor kızı bazen. Oda bağırıyor ne kucakmis ikisini bir aliyorum. Ama oglum çaktırmadan severken bi yokluyor. Oda bebek.butun evin isini kizim uyurken oğlumla yapiyoruz. Oda bisi zannediyor, birde kiz rahat donsun dursun rahat etsin diye, oglumla bulasik yikiyorum. Suyla kapla çanakla oynamayi seviyor Allah'tan. senin kız 2 yasına geldimi en son 22 aylik diye hatirliyorum.

Ay bakom arada ilk defa yazdi 4 ay oldu ya balalm beni neler bekliyo zaten aşı olacak bugn nasi gecer bilmiyorm

Canim al biraz dolaştır balkon varsa cikar eline yuzune su vur ama oyun oynama sakin biraz yorulsun tekrar dene uyutmayi
Kuzum agladi sallamayinca uyanikta kalmak istemedi basta o yuzden salladik durduk carsafta Sonra uykuyu acti dün gecemiz gündüz oldu insallah tekrarlamaz

Haklısın canım öyle gerçkten. Arada aklıma geliyosnz napıyolar acaba dyrum@eggplantlover @BlupBlupBlup @Tikkabilla @Babybirds @cecenn @CocoChanelmademoiselle Lepistesb daha yazamadğm bisürü kişi
Canim hosgeldin iyi gezmelerdesin demek bayadir ohh beni biliyorsun evdeyim angrybirds oglumla carsaflar falan büyük kıskançlığını icine atmaktan çöp adam oldu . Yinede verene şükürler olsun kuzularimizi öyle böyle büyüyüp duzelirler insallah .
Sen nasılsın kuzucuklar nasil

25 ayın içinde canım kkzım. 2.yaş gününü kutladıkaay sen de aynı benm gibisn. Ev işlerimi kızımla brlkte yapıyruz biz de. Senin oğlan da hamarat olck bu gidişle alan kız yaşadı ilerdebenmki emeklemek şöyle dursun daha tam dönemiyo bilekızımdan alışığım. O da emeklemeden yürümştü.
Kucaşımız çok değerlendi hakkaten ikisi birden istiyo bazen ikisini aldığım oluyo fıtık olcam bu gidişle
Ay bakom arada ilk defa yazdi 4 ay oldu ya balalm beni neler bekliyo zaten aşı olacak bugn nasi gecer bilmiyorm
Benm oğlann da aşısı yapılack daha ya. Tatildeyken yapmadılar misafir kabul etmiyolarmş ne saçmalık anlamadm gtti. Şikayet etcm ama o sağlk ocaklarını. Eve gttğmde ilk işim hem kızımn 2 yaş hem oğlumn 4 ay aşısını yaptrmak. Hemşiremzle konştm sorn olmaz dedi şükür. Çok fazla gecikmedği için problem olmazmş. Bakalm inş öyledr yoksa baya peşlerini bırakmcam o sağlık ocaklarının

Çocuk büyütmek zor iş valla hele de birden fazlalarsa. Allah kolaylık versn kuzum. Ben de tatili hakettiğimi düşünüp attım kendimi hala eve gtmedim. Özellikle kızıma çok iyi geldi korona kardeş faln derken çok bunalmştı. En çok onun için istemştim açıldı yavrum şükür. Rüzgar da halinden pek memnun vallabüyüyülar şükür. Nası olck nası bakcm ikisine birden derken biyüdüler bile. Herşey daha da düzene gireck inşallah hepimiz için

Canim bazı özel hastaneler devlet asılarını, aynı sağlık ocağı gibi ücretsiz yapıyor. Gittiğin yerde yokmuydu.

Ya birde gecikmesi demek diger tüm aşilarini da etkiliyor. Fazla gecikmeyle bisey olmuyo sadece diğerlerini etkiliyo yami. Bakalm ateş cikcak mi lac tane vuracaklar

Yok kız sormuyorlar demedim sormazlar dedim yani aylarca yazmazsak unutuluruz normal bi durum mahiyetinde dedimçok şekersin bende hemen aklıma geliyor en ufak bişeyi buraya yazıyorum, unutur muyuz seni de ban falan yeme sen kal burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…