2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canim biz 4 ay 11 gunluguz 5. ayda baslicam.

canimcim bu meyveleri once suyunu verin bir 10 gun sonra ezip verin diyorlar sen ne diyorsun direk ezerek verip mi baslasam ?
Evet birde annem ve ablam kabul ederse bakmayi orada kalmam lazim butun duzenim bozulacak is yerinede uzak valla kafayi yicem syle bir yerden biraz para gelss bırakırım isi

Bunda da var da ayriliyo birbirinden yime bsey olur mu ki diye soruyum dedim

Yazarsa yikasam bozulmaz içi dimj ya bi de yeki almiskem bozuyomuşum sagol canm cocuk buyudu anca aldirdim zorla
canim bende bundan aldim sildim sadece. Onun disinda çocuğun pek ilgisini cekmedi ok kucukler daha arada çıngırakları cikarip salliyorum guluyor.
Canm bizimki iyi cok sukur iste su ara is konusu var ise basliyacam. Kasim gibi kara kara dusunuyorum. Saglik olsun hayirlisi olsun artik.
Kuzum agladi sallamayinca uyanikta kalmak istemedi basta o yuzden salladik durduk carsafta Sonra uykuyu acti dün gecemiz gündüz oldu insallah tekrarlamaz
benimkide sabah dikildi uyunadi birde bagiriyor cadi kaldirdim.bende simdi salliyorum o emzigi surekli eliyle çıkarıyor ben takiyirum deli olacam az kaldi
4 buçuk aylık canım
Canim benmde 4 ay 11 gunluk tatildeydim henuz yaptirmadim yarın olacak bir akssilik olmas ise

iyiyim canimmm sagolasin. büyükler bebek derken çocuklarla vakit geçiyor. sen nasılsın, minik abla alıştı mi kardeşe?
iş durumunu ne yapacaksin, başlayacak mısın bu dönem?

ücretsiz izin almak istiyorum başından beri. bu süreçte daha çok tabii. ama uzaktan eğitim olursa da evden yaparim dersleri. yarın okul müdürüyle konuşmaya gidecegim. hiç bir şey de belli değil ya. stres oluyorum. önce izin alip sonra bozarsam problem ederler mi diye?

Yok şekerim amacım laf sokmak değildi niye öyle anlaşıldıysa demek istediğim uzun süre girmeyen unutuluyor tarzında bişeydi evet olaylarda beni sonrasında soran olmadı ama alınmadım ben bu duruma bende seni sizleri iyiki tanımışım

Hııı tamam anladım şimdi yok kız ben kim ban yemek kim bir gün ban yersem yanlışlıkla olmuştur bunu bilin

Haydom 4.ay aşısını oldu gelisimi masallah iyi vegaferon verdiler ama sanırım çok önerilmeyen bi ilaç eşimde diyo onerilmese sağlık bakanlığı vermez kullanalım kafam karıştı ya

Ataktır o atak, hiç atlamıyorlar ne atalmış be kokumu alıyor benimki salonda oturuyum uyanmıyor 2 dk bi yere gideyim hemen ağlama sesi

Crome deni giriyosn canm. Bnde 5 ay olsun baslicam

Oo sende başladın mı ek gıdaya kaçında doğdu nisanın

Benmkiler de iyi şükür canım. Ben bu dönem başlamayı dşnmyrum ama uzaktan eğitim olursa da napatım bilmem. Dediğn gibi çok karışk heeşy hçbşy belli değlki.

Benmkiler de iyi şükür canım. Ben bu dönem başlamayı dşnmyrum ama uzaktan eğitim olursa da napatım bilmem. Dediğn gibi çok karışk heeşy hçbşy belli değlki.
neyse bugün bilim kurulu okullar için toplanıyormuş. bakalim ne karar çıkacak. çocuklar eğitime başlasın istiyorum bir taraftan. küçük 1. sinif olacak. bir taraftan kendilerini koruyabilecekler mi diye korkuyorum. Hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…