4 buçuk aylık canımAnladım canım Kaç aylık oldu oğlun
Ooo çok fazlaymış gerçekten1000-1500 arası istiyorlar
3 aşı var bldğm kadaryla canım. İnşallh ağrısız sızısz atlatrz bşy olmaz.Ya birde gecikmesi demek diger tüm aşilarini da etkiliyor. Fazla gecikmeyle bisey olmuyo sadece diğerlerini etkiliyo yami. Bakalm ateş cikcak mi lac tane vuracaklar
canim biz 4 ay 11 gunluguz 5. ayda baslicam.Aynen ay herseyi yiyomus gbi bi de muz diyo adam nasi bi kafa anlamadim valla
o site neymis kiz yasak degilse atsan yda ismini sylesen canm. Kac aylik oluyo da 3 hfta snra baslicaksin kiz.
Ayy şaka maka da ek gıda seruvenine bile girecegiz az kaldilar büyüdüler resmen bunlar yha
canimcim bu meyveleri once suyunu verin bir 10 gun sonra ezip verin diyorlar sen ne diyorsun direk ezerek verip mi baslasam ?Günaydın kızlar
Gece az mama verdim yatırdım oğlanı saat kaçtı bilmiyorum mıkırdanıyordu yanıma aldım emzirdim bir o bir diğeri derken saat 5 olmuş uyandı bastı çığlığı ama yırtınıyor memeyi de artık istemiyor zırtoacıkmış eşim söyleniyor çocuğun düzenini bozdun diye 130 cc içti bir içişte sıpa gözü dönmüş gece emzirmeyince azalmıştı zaten süt onu arttırmak için biraz uğraşacam napıyım. 5 den sonra da beni uyku tutmadı oğlana gıcık kaptım sabah da naz niyaz altını açarak falan emzirdim biraz şükür kakasını da yaptı emerken. Bu arada şeftali veriyorum 2 seferdir azcık ezip ertesi günü yapıyor kakasını. Bilemiyorum onunla mı alakalıdır
Evet birde annem ve ablam kabul ederse bakmayi orada kalmam lazim butun duzenim bozulacak is yerinede uzak valla kafayi yicemÇok zor Baharcım ben 2,5 aylıkken başladım ama oldukça esnek çalıştım eşim baktı daire evin dibinde yine de ilk günler ağlaya ağlaya gittim. Birgün başlayacaksın ne zaman başlasan o zaman zor olacak . Allah hepimizin yardımcısı olsa.
canim bende bundan aldim sildim sadece. Onun disinda çocuğun pek ilgisini cekmedi ok kucukler daha arada çıngırakları cikarip salliyorum guluyor.Bunda da var da ayriliyo birbirinden yime bsey olur mu ki diye soruyum dedim
Yazarsa yikasam bozulmaz içi dimj ya bi de yeki almiskem bozuyomuşumsagol canm cocuk buyudu anca aldirdim zorla
Aaaatüh diyip duruyolardı başka mecralarda görüşelm faln diye demk yaptılar sonunda sohbetleri iyiydi
Aayyy şekerparembi tatile çıkayım dedim tatilim baya uzun sürdü annemleri kayv leri faln da ekleynce. Giremedm o yüzden iki bebeyle bi de gezmeler bi oraya bi orya olunca anca onlara yettim herşey yolunda ama çok şükür bebeler de iyi senn durumlar nasıl kuzum
Olacağı oydu diyip duruyolardı ah kızlar gülsemmi ağlasammısenn bebe nasıl ay büyüdüler şaka maka
Canm bizimki iyi cok sukur iste su ara is konusu var ise basliyacam. Kasim gibi kara kara dusunuyorum. Saglik olsun hayirlisi olsun artik.Hoşbulduk kuzumevet ya yorucuydu ama o kadaaarr iyi geldi ki. Halaa dönmedm evimi 2buçuk aydr sürtiyorz iki bebeyle deniz tatili istemedm malum korona biz de yayla tatili yaptık. Allahıım gttğmz yaylalar o kadar mı güzel olur yemeğmi temzlğmi yapan da vardı oooohhh mis
benimkide sabah dikildi uyunadi birde bagiriyor cadi kaldirdim.bende simdi salliyorum o emzigi surekli eliyle çıkarıyor ben takiyirum deli olacam az kaldiKuzum agladi sallamayinca uyanikta kalmak istemedi basta o yuzden salladik durduk carsaftaSonra uykuyu acti dün gecemiz gündüz oldu insallah tekrarlamaz
Canim benmde 4 ay 11 gunluk tatildeydim henuz yaptirmadim yarın olacak bir akssilik olmas ise4 buçuk aylık canım
iyiyim canimmm sagolasin. büyükler bebek derken çocuklarla vakit geçiyor. sen nasılsın, minik abla alıştı mi kardeşe?
Yok şekerim amacım laf sokmak değildi niye öyle anlaşıldıysaoluyor orda boyle seyler
hahahhaha
hiç sorma içim cız ediyor düşününce ya
limonu bıraktım hafifledi nzh ım canım....
aşıya gidince gösterecegim bakalim
yaa jadeemm anladim neyi kast ettiğini..aslinda ben seni de arkadaşlarla gittin sandım..ama o kadar şok ve uzuntu icindeydim yazamadim.sonra onlar açiklama yapip isimlerini yazinca baktim senin adin yok.geri gelecegini anladım..ama yine yazmadim..vefasizliktan degil valla o an ki duygular karisiktibi de annemlerdeydimm.
seni iyi ki tanımışım
Hııı tamam anladım şimdiYok kız sormuyorlar demedim sormazlar dedim yani aylarca yazmazsak unutuluruz normal bi durum mahiyetinde dedimçok şekersin bende hemen aklıma geliyor en ufak bişeyi buraya yazıyorum, unutur muyuz seni de ban falan yeme sen kal burda
Ataktır o atak,Atak haftasi geldi mi hic affetmez benim oğlan hic sektirmez dolu dolu yaşardün, geceleri besikte uyuyor diyen agzima
napsak esimle acaba uyuması icin carsafta kesmiyor ağzımızla mi sallicaz artıksallamak diyince artik ben kizlar bana bu atak gecer deyin lutfeeennnn
Eki Görüntüle 2674217
Crome deni giriyosn canm. Bnde 5 ay olsun baslicamcanim biz 4 ay 11 gunluguz 5. ayda baslicam.
Çocuk Hastalıkları - Ek Gıda Beslenme Listesi - DoktorTakvimi.com
Çocuk Hastalıkları için bilgi mi arıyorsunuz? Ek Gıda Beslenme Listesi makalesine göz atın ve Çocuk Hastalıkları hakkında daha fazla bilgi edininwww.doktortakvimi.com
canimcim bu meyveleri once suyunu verin bir 10 gun sonra ezip verin diyorlar sen ne diyorsun direk ezerek verip mi baslasam ?
Evet birde annem ve ablam kabul ederse bakmayi orada kalmam lazim butun duzenim bozulacak is yerinede uzak valla kafayi yicemsyle bir yerden biraz para gelss bırakırım isi
canim bende bundan aldim sildim sadece. Onun disinda çocuğun pek ilgisini cekmedi ok kucukler daha arada çıngırakları cikarip salliyorum guluyor.
Canm bizimki iyi cok sukur iste su ara is konusu var ise basliyacam. Kasim gibi kara kara dusunuyorum. Saglik olsun hayirlisi olsun artik.
benimkide sabah dikildi uyunadi birde bagiriyor cadi kaldirdim.bende simdi salliyorum o emzigi surekli eliyle çıkarıyor ben takiyirum deli olacam az kaldi
Canim benmde 4 ay 11 gunluk tatildeydim henuz yaptirmadim yarın olacak bir akssilik olmas ise
Ya da hamağı alıp gidecek en sonundaOfisin ortasinda salincak he fena fikir degilmis ☺
Ayyy insallah canm bebislerin canlari acimasin atesleri cikmasin insallah3 aşı var bldğm kadaryla canım. İnşallh ağrısız sızısz atlatrz bşy olmaz.
happykids canmminikbebegim9640 sen hangi programı kullanıyorsun bebek takibinde ?
Üstünde talimatı varmı bilmiyorum ama ben yıkıyorum direkKizlar spariş verdm oyun halisi gelecek temizligini nasiyapiyosunuz makinaya atiliyor mu siliyim mi
Oo sende başladın mı ek gıdaya kaçında doğdu nisanınGünaydın kızlar
Gece az mama verdim yatırdım oğlanı saat kaçtı bilmiyorum mıkırdanıyordu yanıma aldım emzirdim bir o bir diğeri derken saat 5 olmuş uyandı bastı çığlığı ama yırtınıyor memeyi de artık istemiyor zırtoacıkmış eşim söyleniyor çocuğun düzenini bozdun diye 130 cc içti bir içişte sıpa gözü dönmüş gece emzirmeyince azalmıştı zaten süt onu arttırmak için biraz uğraşacam napıyım. 5 den sonra da beni uyku tutmadı oğlana gıcık kaptım sabah da naz niyaz altını açarak falan emzirdim biraz şükür kakasını da yaptı emerken. Bu arada şeftali veriyorum 2 seferdir azcık ezip ertesi günü yapıyor kakasını. Bilemiyorum onunla mı alakalıdır
Valla bilmiyorm ki gelince bakarm artk ona gore yikarm yda silerm. Hic bozulmuyo dimi eger yikiyosan kac derece kac dk flanÜstünde talimatı varmı bilmiyorum ama ben yıkıyorum direk
Benmkiler de iyi şükür canım. Ben bu dönem başlamayı dşnmyrum ama uzaktan eğitim olursa da napatım bilmem. Dediğn gibi çok karışk heeşy hçbşy belli değlki.iyiyim canimmm sagolasin. büyükler bebek derken çocuklarla vakit geçiyor. sen nasılsın, minik abla alıştı mi kardeşe?
iş durumunu ne yapacaksin, başlayacak mısın bu dönem?
ücretsiz izin almak istiyorum başından beri. bu süreçte daha çok tabii. ama uzaktan eğitim olursa da evden yaparim dersleri. yarın okul müdürüyle konuşmaya gidecegim. hiç bir şey de belli değil ya. stres oluyorum. önce izin alip sonra bozarsam problem ederler mi diye?
nisan görünümlü mart bebeleri bizimkiler. benimkinin tahmini 11 nisan gerçek 23 mart.Oo sende başladın mı ek gıdaya kaçında doğdu nisanın
neyse bugün bilim kurulu okullar için toplanıyormuş. bakalim ne karar çıkacak. çocuklar eğitime başlasın istiyorum bir taraftan. küçük 1. sinif olacak. bir taraftan kendilerini koruyabilecekler mi diye korkuyorum. Hayirlisi olsun insallahBenmkiler de iyi şükür canım. Ben bu dönem başlamayı dşnmyrum ama uzaktan eğitim olursa da napatım bilmem. Dediğn gibi çok karışk heeşy hçbşy belli değlki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?