Çocukları derslerin olmaması değl de akransızlık daha çok etkiledi ya. Dersler bişeklde telafi edilir ama akran iletişiminin yerini dolduramyruz malesef. Bakalm hayrlısı olsun.neyse bugün bilim kurulu okullar için toplanıyormuş. bakalim ne karar çıkacak. çocuklar eğitime başlasın istiyorum bir taraftan. küçük 1. sinif olacak. bir taraftan kendilerini koruyabilecekler mi diye korkuyorum. Hayirlisi olsun insallah
Benve okullar açılmaz vaka sayıları çok fazlaneyse bugün bilim kurulu okullar için toplanıyormuş. bakalim ne karar çıkacak. çocuklar eğitime başlasın istiyorum bir taraftan. küçük 1. sinif olacak. bir taraftan kendilerini koruyabilecekler mi diye korkuyorum. Hayirlisi olsun insallah
Yok şekerim amacım laf sokmak değildi niye öyle anlaşıldıysademek istediğim uzun süre girmeyen unutuluyor tarzında bişeydi evet olaylarda beni sonrasında soran olmadı ama alınmadım ben bu duruma bende seni sizleri iyiki tanımışım
Ben de olsam da rahatlasam ya darısı başımaAyyy adet oldum varya nasil agrim var karnımda yha dogal cozum olarak napsam yha ilac direk kesiyo parol bile
Domates lerin kabuğunu soydum doğradım. 20 dakika pişirdim. Sıcak olan kavanoza sıcakken domatesleri koydum. Ağzını sıkıca kapattım ters çevirdim, soğumaya bıraktım. Bu arada sen neredesin bilmiyorum,bende İstanbul'dayım patlicanları kızartırken ben çok terledim. Bi ara bosver bırak dedim, baktım çocuklarda kalkınca, bi gayret tamamladım bıraktım ama bana sor. Sonra cocuklarla duşa girdim ama ne fayda. Sen sen ol yapacaksan yaninda biti olsun en azindan cocuklara baksinpeki seker pare teyzesi bu kizı yese bitirseeeeeeogluma mi istesem napsam
helal olsunnnn kız sana
masAllah kırkbirbuçukkere
ya ben o kadar karniyariklik yapsam ev ates topuna doner..ev cok sicak..neredeyse kendimize bile yemek yapasim yok
domatesleri pisirip mi koydun? ne kadar süre kaynattin ? sonrasinda kavanozları da tencerede tekrar kaynattin mi? sorular ve cevaplar bölümüne hosgeldiginiz efeem
Ay ne güzel ben hiç sevmiyorum adeti. 20 gün lohusa kanamam oldu. Kızım 45 günlükken ilk adetimi oldum. Sonra her ay 3 gün geri gelerek oluyorum. Ve bu duruma çok üzülüyorum. Hele bu sıcaklarda çok pis hissediyorum ben kendimi öyleyken.Ben de olsam da rahatlasam ya darısı başımakorkuyorm yahu
Canım çok apron varsa parol iç bence bir zararı yok ama şerbet iyi gelir derler benim çok şükür ağrım pek olmaz bende 1 kez oldum daha çok yoğundu 5-6 gün kadar sürdü eskiden 3-4 anca sürüyordu bakalım 2. Regl da inş artık eskisi gibi ha kahve de iyi gelir bol köpüklü şekerli bir kahveAyyy adet oldum varya nasil agrim var karnımda yha dogal cozum olarak napsam yha ilac direk kesiyo parol bile
Çok sık emziriyorsan biraz geç olabilesin bende korkuyordum ama bir 6-7 ay olmayandım iyidi onu sıcakta çok zorBen de olsam da rahatlasam ya darısı başımakorkuyorm yahu
Bende öyleydimbi gece bi girdim ban yemişim oluyor böyle şeyler hayattaHııı tamam anladım şimdiyok kız ben kim ban yemek kim bir gün ban yersem yanlışlıkla olmuştur bunu bilin
Canım benimki bez kumaş sorun olmaz yıkayınca 28 dklık programda yıkıyorum bebeğin deterjanı ileValla bilmiyorm ki gelince bakarm artk ona gore yikarm yda silerm. Hic bozulmuyo dimi eger yikiyosan kac derece kac dk flan
Hadi bakalım ben 6. Ay düşünüyorum ya da 5 buçukta neler olacak göreceğiznisan görünümlü mart bebeleri bizimkiler. benimkinin tahmini 11 nisan gerçek 23 mart.misssin daha erkendi doğumu.
Benim kırılan yerlerim sağlam azcıkkıııızzzben laf soktun demedim ki
kırılabilecegini dusunduumden seeyy ettiydim
Yorulup uyusun diye butlarini eritme minik kuşun sonraLeslie ile bebeyi sızdırıp limonlu sodamı içiyorumbakalım kaç dk uyuyacak bebeği uyumayanlar deneyin isterseniz ya ben 3 gündür öyle uyutuyorum Asyayı ben yapıyorum o yoruluyor sıpa
masallh yakışıklı haydo ya :)Haydom 4.ay aşısını oldu gelisimi masallah iyi vegaferon verdiler ama sanırım çok önerilmeyen bi ilaç eşimde diyo onerilmese sağlık bakanlığı vermez kullanalım kafam karıştı ya
Cnm leslie yi bebegi kucagina alip mi yapiosun bn azcik baktim videolara step yapıyor kadınLeslie ile bebeyi sızdırıp limonlu sodamı içiyorumbakalım kaç dk uyuyacak bebeği uyumayanlar deneyin isterseniz ya ben 3 gündür öyle uyutuyorum Asyayı ben yapıyorum o yoruluyor sıpa
Canımmmm hışgeldinnnn. Bebeğim toparlandı şükür. Yaşıtlarına ulaştı boyu kilosu hamdolsun. Bugün 4 ay 5 günlük. Karadeniz’de yayladayız. Buraların havası iyi geldi. Senin güzeller nasıllar. Seni gördüğüme çok sevindim.
Bizde de ara ara bu durumlar söz konusu hala 4. Ay aşısı oldu pazartesi salı günü bize kök söktürdü ama dediğin gibi gülmesi hele kahkaha atmasına değiyor tüm yaramazlığıBesik salincak sallamaktan başım dönüyor basinda biberonla beklemekten belim kopuyor carsafta sallamaktan parmaklarim yamuldu nasır oldu gece uykusuzlugundan gözlerim kan çanağı streste cabasi ayyy kabus gibi annelik yaşıyorumsinir oluyorum oglusa sonra uyaninca bir iki gülünce yelkenler suya düşüyor oyy senin canin sagolsun pasammm diyorum delirdim galiba
Eki Görüntüle 2674336
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?