- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Bizde de ara ara bu durumlar söz konusu hala 4. Ay aşısı oldu pazartesi salı günü bize kök söktürdü ama dediğin gibi gülmesi hele kahkaha atmasına değiyor tüm yaramazlığıBesik salincak sallamaktan başım dönüyor basinda biberonla beklemekten belim kopuyor carsafta sallamaktan parmaklarim yamuldu nasır oldu gece uykusuzlugundan gözlerim kan çanağı streste cabasi ayyy kabus gibi annelik yaşıyorumsinir oluyorum oglusa sonra uyaninca bir iki gülünce yelkenler suya düşüyor oyy senin canin sagolsun pasammm diyorum delirdim galiba
Eki Görüntüle 2674336
Ay Allah korusunYorulup uyusun diye butlarini eritme minik kuşun sonra
Evet canım kol hareketleri hariç diğerleri yapılıyor emzirir pozisyon gibi tutuyorum kafayı gögsüme yaslıyor uyuyor orda 15 lıkları açıyorum sonunda uyumuş oluyormasallh yakışıklı haydo ya :)
Cnm leslie yi bebegi kucagina alip mi yapiosun bn azcik baktim videolara step yapıyor kadın
Ay tam yemelik poz maşallah yaCanımmmm hışgeldinnnn. Bebeğim toparlandı şükür. Yaşıtlarına ulaştı boyu kilosu hamdolsun. Bugün 4 ay 5 günlük. Karadeniz’de yayladayız. Buraların havası iyi geldi. Senin güzeller nasıllar. Seni gördüğüme çok sevindim.
Canim saat 6 degil benimkisi saat 1Lepistesb cnm bende 6 dan beri ayaktayim valla gozum kapanıyor benimkide sallanmaya alisti onu sallarken gozum kapanıyor durunca uyaniyor ya napcam ben boyle cocuk resmen kitledi beni dinlenemiyorum bile birde uyumasi ayri mesele sacini basini cekiyor emzigini surekli cikartiyor agliyor ben takiyorum oyle susuyor insan kiyamiyorda ama boyle zor ya napcaz biz
Allahımmm maşallah yaa yicemmCanımmmm hışgeldinnnn. Bebeğim toparlandı şükür. Yaşıtlarına ulaştı boyu kilosu hamdolsun. Bugün 4 ay 5 günlük. Karadeniz’de yayladayız. Buraların havası iyi geldi. Senin güzeller nasıllar. Seni gördüğüme çok sevindim.
Hiç birşey olmaz istediğin zaman bozabilirsin ücretsiz izni sıkıntı olmaz.iyiyim canimmm sagolasin. büyükler bebek derken çocuklarla vakit geçiyor. sen nasılsın, minik abla alıştı mi kardeşe?
iş durumunu ne yapacaksin, başlayacak mısın bu dönem?
ücretsiz izin almak istiyorum başından beri. bu süreçte daha çok tabii. ama uzaktan eğitim olursa da evden yaparim dersleri. yarın okul müdürüyle konuşmaya gidecegim. hiç bir şey de belli değil ya. stres oluyorum. önce izin alip sonra bozarsam problem ederler mi diye?
Kızımda 5 ay tam dolduşunda başlamştm tattrmaya doktr tavsiyesyle. Oğlumda da öyle yapcm iki hafta kaldı 5.ayın dolmasına.Benim sütüm iyice azaldı gibi hissediyorum mamayı arttırdım, önümüzdeki hafta 5 aylık olcaz doktora sormadab başlasam mı ufaktan ek gıdaya
Maaşallah Asyacık’a eve dönünce ben de başlatacağım. Afiyet olsun adaşımLeslie ile bebeyi sızdırıp limonlu sodamı içiyorumbakalım kaç dk uyuyacak bebeği uyumayanlar deneyin isterseniz ya ben 3 gündür öyle uyutuyorum Asyayı ben yapıyorum o yoruluyor sıpa
Manzara lens miLeslie ile bebeyi sızdırıp limonlu sodamı içiyorumbakalım kaç dk uyuyacak bebeği uyumayanlar deneyin isterseniz ya ben 3 gündür öyle uyutuyorum Asyayı ben yapıyorum o yoruluyor sıpa
Mart 16 canım benimkinin doğumu. 29 nisandı beklenen tarih. 2 gün sonra 5 aylık oluyor. Kızlarda 4 ay dolunca yavaştan başlamıştım bu erken doğduğu için 1 ay daha bekledimOo sende başladın mı ek gıdaya kaçında doğdu nisanın
Soda moda boşver manzaran ne senin öyle yaLeslie ile bebeyi sızdırıp limonlu sodamı içiyorumbakalım kaç dk uyuyacak bebeği uyumayanlar deneyin isterseniz ya ben 3 gündür öyle uyutuyorum Asyayı ben yapıyorum o yoruluyor sıpa
Maşallah kuzuma yasıtlarına ulaşmak ne demek, bildiğin adam olmuş. Bezide atsak tadından yenmez bu erkekkCanımmmm hışgeldinnnn. Bebeğim toparlandı şükür. Yaşıtlarına ulaştı boyu kilosu hamdolsun. Bugün 4 ay 5 günlük. Karadeniz’de yayladayız. Buraların havası iyi geldi. Senin güzeller nasıllar. Seni gördüğüme çok sevindim.
Hepsi öyle Allah’ım esirgesin hepsini de. Yiyorum sürekli vallahi lokumum benimAy tam yemelik poz maşallah ya
sağolasın canim. insallah öyle olur. zaten izin biraz zorlayacak. ev aldik vs. eve yabancı girmesin bu süreçte maksat. bakalim bu aksamı bekliyorum. insallah kesin bir sonuç çıkar.Hiç birşey olmaz istediğin zaman bozabilirsin ücretsiz izni sıkıntı olmaz.
Baharcım Allah’ın bugününe hamdolsun kuzum.Maşallah kuzuma yasıtlarına ulaşmak ne demek, bildiğin adam olmuş. Bezide atsak tadından yenmez bu erkekk
yaa onu bilmiyordum. izindeyken uzaktan olursa çok üzülürüm. bayağı sıkışık olacağız çünkü. odemelerimiz var.Mart 16 canım benimkinin doğumu. 29 nisandı beklenen tarih. 2 gün sonra 5 aylık oluyor. Kızlarda 4 ay dolunca yavaştan başlamıştım bu erken doğduğu için 1 ay daha bekledimşeftali verdim dediysem 2 çay kaşığı bile değildir verdiğim miktar amaç kaşığa ve tatlara alışsın. Şeftaliler de çok tatlı değildi zor yedi
BKGK ben suyu püresi karışık veriyorum püreyi zor zabdediyor ama ya çıkarıyor ya yutuyor nihayetinde.
D dilzar ücretsiz izin alırsan ve okullar açılmayacak olursa iznini iptal ettiremeyebilirsin. Kışın öyle oldu ücretsiz izindekileri iptal ettirmedi bakanlık. Bence bir bekle bakalım nasıl olacak ben de uzaktan eğitimle devam edilir diye düşünüyorum.
oyyy yerim ben onu.Canımmmm hışgeldinnnn. Bebeğim toparlandı şükür. Yaşıtlarına ulaştı boyu kilosu hamdolsun. Bugün 4 ay 5 günlük. Karadeniz’de yayladayız. Buraların havası iyi geldi. Senin güzeller nasıllar. Seni gördüğüme çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?