2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde de ara ara bu durumlar söz konusu hala 4. Ay aşısı oldu pazartesi salı günü bize kök söktürdü ama dediğin gibi gülmesi hele kahkaha atmasına değiyor tüm yaramazlığı

Ay tam yemelik poz maşallah ya

Canim saat 6 degil benimkisi saat 1 elleri de zaten rakip cıktı bize sevgili kösteklerimiz o eller günler su misali aksim büyüsün akillansinlar yoksa boyle canimiz cikacak

Allahımmm maşallah yaa yicemmnası tatlı bşy bu böyle allhm korusun. Ben de çok sevndm sznle tekrar haberlştğm içinbiz de hatayın yaylalarındayız bayadr o kadar güzelki orası da harikadr emnm

Benim sütüm iyice azaldı gibi hissediyorum mamayı arttırdım, önümüzdeki hafta 5 aylık olcaz doktora sormadab başlasam mı ufaktan ek gıdaya

Hiç birşey olmaz istediğin zaman bozabilirsin ücretsiz izni sıkıntı olmaz.

Benim sütüm iyice azaldı gibi hissediyorum mamayı arttırdım, önümüzdeki hafta 5 aylık olcaz doktora sormadab başlasam mı ufaktan ek gıdaya
Kızımda 5 ay tam dolduşunda başlamştm tattrmaya doktr tavsiyesyle. Oğlumda da öyle yapcm iki hafta kaldı 5.ayın dolmasına.

Leslie ile bebeyi sızdırıp limonlu sodamı içiyorum bakalım kaç dk uyuyacak bebeği uyumayanlar deneyin isterseniz ya ben 3 gündür öyle uyutuyorum Asyayı ben yapıyorum o yoruluyor sıpa
Maaşallah Asyacık’a eve dönünce ben de başlatacağım. Afiyet olsun adaşım

Oo sende başladın mı ek gıdaya kaçında doğdu nisanın
Mart 16 canım benimkinin doğumu. 29 nisandı beklenen tarih. 2 gün sonra 5 aylık oluyor. Kızlarda 4 ay dolunca yavaştan başlamıştım bu erken doğduğu için 1 ay daha bekledim şeftali verdim dediysem 2 çay kaşığı bile değildir verdiğim miktar amaç kaşığa ve tatlara alışsın. Şeftaliler de çok tatlı değildi zor yedi
BKGK ben suyu püresi karışık veriyorum püreyi zor zabdediyor ama ya çıkarıyor ya yutuyor nihayetinde.
D dilzar ücretsiz izin alırsan ve okullar açılmayacak olursa iznini iptal ettiremeyebilirsin. Kışın öyle oldu ücretsiz izindekileri iptal ettirmedi bakanlık. Bence bir bekle bakalım nasıl olacak ben de uzaktan eğitimle devam edilir diye düşünüyorum.

Leslie ile bebeyi sızdırıp limonlu sodamı içiyorum bakalım kaç dk uyuyacak bebeği uyumayanlar deneyin isterseniz ya ben 3 gündür öyle uyutuyorum Asyayı ben yapıyorum o yoruluyor sıpa
Soda moda boşver manzaran ne senin öyle yabayıldım yeminlen

Maşallah kuzuma yasıtlarına ulaşmak ne demek, bildiğin adam olmuş. Bezide atsak tadından yenmez bu erkekk

Hiç birşey olmaz istediğin zaman bozabilirsin ücretsiz izni sıkıntı olmaz.
sağolasın canim. insallah öyle olur. zaten izin biraz zorlayacak. ev aldik vs. eve yabancı girmesin bu süreçte maksat. bakalim bu aksamı bekliyorum. insallah kesin bir sonuç çıkar.

yaa onu bilmiyordum. izindeyken uzaktan olursa çok üzülürüm. bayağı sıkışık olacağız çünkü. odemelerimiz var.

oyyy yerim ben onu.❤❤❤ sarışın bayağı. galiba sana benziyor. bir foto atmıştın ya geçende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…