Bende 3 dur oluyorm ama spiral den korkuyorm oyle geciştiriyorm bakalm nereye kdar giderseBen de olsam da rahatlasam ya darısı başımakorkuyorm yahu
Kahve duymamistim yha deneyim bi bakalm insallah iyi olur. Ben her zaman 7 gûn olurum duzenli sekilde yine şaşmiyo 7 gün mübarekCanım çok apron varsa parol iç bence bir zararı yok ama şerbet iyi gelir derler benim çok şükür ağrım pek olmaz bende 1 kez oldum daha çok yoğundu 5-6 gün kadar sürdü eskiden 3-4 anca sürüyordu bakalım 2. Regl da inş artık eskisi gibi ha kahve de iyi gelir bol köpüklü şekerli bir kahve
Hm tamm canm eger yikanacak gbiyse bnde oyle yapiyim sagolCanım benimki bez kumaş sorun olmaz yıkayınca 28 dklık programda yıkıyorum bebeğin deterjanı ile
Allah yardımcın olsun canim. kayınvaliden iyiyse sana yardımcı olacaksa gelir inşallah tez zamanda. iki bebek zordur tabii. Allah kolaylık versin canimmmkızlar bana birşey deyin. ben iki bebeyle yapamıyorum. büyüdükçe küçüğü de ilgi kucak istiyor e büyüğü en twhlikeli cagi. annem yok biliyorsunuz kv biraz uzakta. şimdi ona baskı kuruyorum mersine taşınsın diye. ama napacam ben ya. biliyordum 18 arayla iki bebek benim neyime. yok ki o.kapasite yok ki bende. tirtim yani. offff yok o beceri. ben yillarca oku işe git gel. simdi yok ev islerinde o pratiklik. para cok olsa yardimci alacam full gelsin diye. ama simdi napacammmmm
Masallah pasaya mama veriyoor musun canımCanımmmm hışgeldinnnn. Bebeğim toparlandı şükür. Yaşıtlarına ulaştı boyu kilosu hamdolsun. Bugün 4 ay 5 günlük. Karadeniz’de yayladayız. Buraların havası iyi geldi. Senin güzeller nasıllar. Seni gördüğüme çok sevindim.
Allah razı olsun iyidir. cok da iyi bakiyor cocuklara. o da istiyor ama iste daha vakti var gibi. halbu ki su anda cok ihtiyacımız var.Allah yardımcın olsun canim. kayınvaliden iyiyse sana yardımcı olacaksa gelir inşallah tez zamanda. iki bebek zordur tabii. Allah kolaylık versin canimmm
Allah yardımcın olsun canım 2 küçük bebek çok zor sen değil herkes zorlanır bence. Kayınvaliden biraz gelip yanınızda kalsa nasıl olur acaba? Baya rahatlarsın aslındaAllah razı olsun iyidir. cok da iyi bakiyor cocuklara. o da istiyor ama iste daha vakti var gibi. halbu ki su anda cok ihtiyacımız var.
Seni çok iyi anlıyorm canımm. Bu hissettklern bazı dönemlerde yoğun olark hissedlyr. Bazen ben de yetişemedğmi beceremedğmi yetemedğmi hissedyrum. Benmkilern arasında 20 ay var. Zor çok zor. Ama eş çok önemli bu konuda. Eşim olmasa ben de yapamazdm. Eşin nasıl biri kayv yi faln anneyi faln bırak en başta eş lazım insana bu dönemde. Kayv anne bisüre sonra insanı bunaltıyo. Olmasalar daha iyi yanımda diyosn çoğu zamn. Ama iyi biryse seni bunaltmcaksa neden olmasn tabi. Eşinle bu hissettklerni paylaştnmı?kızlar bana birşey deyin. ben iki bebeyle yapamıyorum. büyüdükçe küçüğü de ilgi kucak istiyor e büyüğü en twhlikeli cagi. annem yok biliyorsunuz kv biraz uzakta. şimdi ona baskı kuruyorum mersine taşınsın diye. ama napacam ben ya. biliyordum 18 arayla iki bebek benim neyime. yok ki o.kapasite yok ki bende. tirtim yani. offff yok o beceri. ben yillarca oku işe git gel. simdi yok ev islerinde o pratiklik. para cok olsa yardimci alacam full gelsin diye. ama simdi napacammmmm
Kız ne ona maşallah bana maşallah pehlivan gibi onu taşıyıp spor yapcam diye kas yaptımMaaşallah Asyacık’a eve dönünce ben de başlatacağım. Afiyet olsun adaşım
Ben de başladım leslie ye ben de karşıma yere pusetin içine bırakıyorum oğlanı el kol hareketlerinde bana bakıyor öyle sanki o da uçacak gibi hareket ediyorEvet canım kol hareketleri hariç diğerleri yapılıyor emzirir pozisyon gibi tutuyorum kafayı gögsüme yaslıyor uyuyor orda 15 lıkları açıyorum sonunda uyumuş oluyor
Ah yavrum çok güldüm sonuna kusura bakmazsan ay benimkide sabah uykusu hak getire 4 dk bak 5 bile değilOy kızlar oy ne edem nerelere gidem ben bu uyumayan bebeyle sabah 10 dan beri ayakta emiyor uyumuyor geziyor uyumuyor mama yaptım onu da içti çatlıcak artık yine de uyumuyor evde bi menopozlu bi andropozlu bi lohusa bi de atak haftalı bebek tam tımarhane gibiyiz gelsenize
Hadi bakalım ya siz önden gidin bize de fikir olur siz tecrübeli annelerden ek gıda içinMart 16 canım benimkinin doğumu. 29 nisandı beklenen tarih. 2 gün sonra 5 aylık oluyor. Kızlarda 4 ay dolunca yavaştan başlamıştım bu erken doğduğu için 1 ay daha bekledimşeftali verdim dediysem 2 çay kaşığı bile değildir verdiğim miktar amaç kaşığa ve tatlara alışsın. Şeftaliler de çok tatlı değildi zor yedi
@bharkk ben suyu püresi karışık veriyorum püreyi zor zabdediyor ama ya çıkarıyor ya yutuyor nihayetinde.
D dilzar ücretsiz izin alırsan ve okullar açılmayacak olursa iznini iptal ettiremeyebilirsin. Kışın öyle oldu ücretsiz izindekileri iptal ettirmedi bakanlık. Bence bir bekle bakalım nasıl olacak ben de uzaktan eğitimle devam edilir diye düşünüyorum.
Sağol kuzum İzmire geleni beklerim kahveye çaya ne içiyorsa artıkSoda moda boşver manzaran ne senin öyle yabayıldım yeminlen
Allah kolaylık versin canım merak etmenin yerden sonra düzeni oturtursunkızlar bana birşey deyin. ben iki bebeyle yapamıyorum. büyüdükçe küçüğü de ilgi kucak istiyor e büyüğü en twhlikeli cagi. annem yok biliyorsunuz kv biraz uzakta. şimdi ona baskı kuruyorum mersine taşınsın diye. ama napacam ben ya. biliyordum 18 arayla iki bebek benim neyime. yok ki o.kapasite yok ki bende. tirtim yani. offff yok o beceri. ben yillarca oku işe git gel. simdi yok ev islerinde o pratiklik. para cok olsa yardimci alacam full gelsin diye. ama simdi napacammmmm
Ay yavrum valla ben 2. Yi yapsam senin gibi olurum sanırım bende Allah yardımcın olsunkızlar bana birşey deyin. ben iki bebeyle yapamıyorum. büyüdükçe küçüğü de ilgi kucak istiyor e büyüğü en twhlikeli cagi. annem yok biliyorsunuz kv biraz uzakta. şimdi ona baskı kuruyorum mersine taşınsın diye. ama napacam ben ya. biliyordum 18 arayla iki bebek benim neyime. yok ki o.kapasite yok ki bende. tirtim yani. offff yok o beceri. ben yillarca oku işe git gel. simdi yok ev islerinde o pratiklik. para cok olsa yardimci alacam full gelsin diye. ama simdi napacammmmm
Daha uzunlarda bende puseti kullancamBen de başladım leslie ye ben de karşıma yere pusetin içine bırakıyorum oğlanı el kol hareketlerinde bana bakıyor öyle sanki o da uçacak gibi hareket ediyor
Gül anacım gül gülüncek hal ben de gülüyorum ama sinirdenAh yavrum çok güldüm sonuna kusura bakmazsan ay benimkide sabah uykusu hak getire 4 dk bak 5 bile değiltuvalete gidemiyorum ya kokumu alıyo valla
Neresi bu izmirin karşıyakası mı yoosaSağol kuzum İzmire geleni beklerim kahveye çaya ne içiyorsa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?