2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızlar bana birşey deyin. ben iki bebeyle yapamıyorum. büyüdükçe küçüğü de ilgi kucak istiyor e büyüğü en twhlikeli cagi. annem yok biliyorsunuz kv biraz uzakta. şimdi ona baskı kuruyorum mersine taşınsın diye. ama napacam ben ya. biliyordum 18 arayla iki bebek benim neyime. yok ki o.kapasite yok ki bende. tirtim yani. offff yok o beceri. ben yillarca oku işe git gel. simdi yok ev islerinde o pratiklik. para cok olsa yardimci alacam full gelsin diye. ama simdi napacammmmm

Ben de olsam da rahatlasam ya darısı başımakorkuyorm yahu
Bende 3 dur oluyorm ama spiral den korkuyorm oyle geciştiriyorm bakalm nereye kdar giderse
Kahve duymamistim yha deneyim bi bakalm insallah iyi olur. Ben her zaman 7 gûn olurum duzenli sekilde yine şaşmiyo 7 gün mübarek
Canım benimki bez kumaş sorun olmaz yıkayınca 28 dklık programda yıkıyorum bebeğin deterjanı ile
Hm tamm canm eger yikanacak gbiyse bnde oyle yapiyim sagol

Ve evvveet aşı olmadık çünkü 3 günü vardi cmtesi ye denk geliyl diye goturdum olmazmis gecikirse 1 kac gun oluyoms ama erkeni 2 gun bile olsa olmuyo dedi. Hastahame de de ishali icin mama dedi ishal mamasi da varmis 2 tane de ilac verdi ishali icin şükür korkuyodm su kaybindan yok dedi. Kaka yapsaydi tahlili verecektm de inat sıpa smdi de yapmadi daha bu saate kdar doktor gitti smdi uyuyo zTen de yapmaz bakalm ilaclara kaldi işim. Aşıyı da aksilik olmazsa pztesi olacak

Allah yardımcın olsun canim. kayınvaliden iyiyse sana yardımcı olacaksa gelir inşallah tez zamanda. iki bebek zordur tabii. Allah kolaylık versin canimmm

Masallah pasaya mama veriyoor musun canım

Allah yardımcın olsun canim. kayınvaliden iyiyse sana yardımcı olacaksa gelir inşallah tez zamanda. iki bebek zordur tabii. Allah kolaylık versin canimmm
Allah razı olsun iyidir. cok da iyi bakiyor cocuklara. o da istiyor ama iste daha vakti var gibi. halbu ki su anda cok ihtiyacımız var.

Allah razı olsun iyidir. cok da iyi bakiyor cocuklara. o da istiyor ama iste daha vakti var gibi. halbu ki su anda cok ihtiyacımız var.
Allah yardımcın olsun canım 2 küçük bebek çok zor sen değil herkes zorlanır bence. Kayınvaliden biraz gelip yanınızda kalsa nasıl olur acaba? Baya rahatlarsın aslında

Seni çok iyi anlıyorm canımm. Bu hissettklern bazı dönemlerde yoğun olark hissedlyr. Bazen ben de yetişemedğmi beceremedğmi yetemedğmi hissedyrum. Benmkilern arasında 20 ay var. Zor çok zor. Ama eş çok önemli bu konuda. Eşim olmasa ben de yapamazdm. Eşin nasıl biri kayv yi faln anneyi faln bırak en başta eş lazım insana bu dönemde. Kayv anne bisüre sonra insanı bunaltıyo. Olmasalar daha iyi yanımda diyosn çoğu zamn. Ama iyi biryse seni bunaltmcaksa neden olmasn tabi. Eşinle bu hissettklerni paylaştnmı?

Evet canım kol hareketleri hariç diğerleri yapılıyor emzirir pozisyon gibi tutuyorum kafayı gögsüme yaslıyor uyuyor orda 15 lıkları açıyorum sonunda uyumuş oluyor
Ben de başladım leslie ye ben de karşıma yere pusetin içine bırakıyorum oğlanı el kol hareketlerinde bana bakıyor öyle sanki o da uçacak gibi hareket ediyor

Ah yavrum çok güldüm sonuna kusura bakmazsan ay benimkide sabah uykusu hak getire 4 dk bak 5 bile değil tuvalete gidemiyorum ya kokumu alıyo valla

Hadi bakalım ya siz önden gidin bize de fikir olur siz tecrübeli annelerden ek gıda için

Allah kolaylık versin canım merak etmenin yerden sonra düzeni oturtursun

Ay yavrum valla ben 2. Yi yapsam senin gibi olurum sanırım bende Allah yardımcın olsun

Ben de başladım leslie ye ben de karşıma yere pusetin içine bırakıyorum oğlanı el kol hareketlerinde bana bakıyor öyle sanki o da uçacak gibi hareket ediyor
Daha uzunlarda bende puseti kullancam şimdilik 15 20 dk lıkları yapıyorum uyuyor işime geliyor sen nerelerdesin ya sesin çıkmıyor diğer adaşım walk walk walk hedefler yakın bende 53 istiyorum

Ah yavrum çok güldüm sonuna kusura bakmazsan ay benimkide sabah uykusu hak getire 4 dk bak 5 bile değil tuvalete gidemiyorum ya kokumu alıyo valla
Gül anacım gül gülüncek hal ben de gülüyorum ama sinirden acaba ne zaman uyucaz gece bi ocak şubat annesi gelsin de bize açıklama yapsın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…