- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Neyle başladın peki canım sebze mi yoğurt muKızımda 5 ay tam dolduşunda başlamştm tattrmaya doktr tavsiyesyle. Oğlumda da öyle yapcm iki hafta kaldı 5.ayın dolmasına.
Benim kırılan yerlerim sağlam azcıksona saklıyorum kırılınca tam kırılıyor çok incesin tatlım
Geçen yaz gelmiştik İzmire haziranda arabamızı almaya ne güzel günlerdi özgürce gezip tozuyorduktuSağol kuzum İzmire geleni beklerim kahveye çaya ne içiyorsa artık
Domates lerin kabuğunu soydum doğradım. 20 dakika pişirdim. Sıcak olan kavanoza sıcakken domatesleri koydum. Ağzını sıkıca kapattım ters çevirdim, soğumaya bıraktım. Bu arada sen neredesin bilmiyorum,bende İstanbul'dayım patlicanları kızartırken ben çok terledim. Bi ara bosver bırak dedim, baktım çocuklarda kalkınca, bi gayret tamamladım bıraktım ama bana sor. Sonra cocuklarla duşa girdim ama ne fayda. Sen sen ol yapacaksan yaninda biti olsun en azindan cocuklara baksin
Aaaatüh diyip duruyolardı başka mecralarda görüşelm faln diye demk yaptılar sonunda sohbetleri iyiydi
Aayyy şekerparembi tatile çıkayım dedim tatilim baya uzun sürdü annemleri kayv leri faln da ekleynce. Giremedm o yüzden iki bebeyle bi de gezmeler bi oraya bi orya olunca anca onlara yettim herşey yolunda ama çok şükür bebeler de iyi senn durumlar nasıl kuzum
Olacağı oydu diyip duruyolardı ah kızlar gülsemmi ağlasammısenn bebe nasıl ay büyüdüler şaka maka
kKalppare @Lepistesb @ebru_can_ebru kizlar uyuyor musunuz bakalim bebislee uyuyor mu bu gece nobet bende benim kiz uyuyorda kivraniyordu mama yaptim verdim sonra biraz esimle vakit gecireyim dedim uykum kacti
Eminim vardır o beceri tirt falan değilsin canım hepimiz böyle hissediyoruz zaman zaman emin ol her şey yoluna girecek allah yardımcın olsunkızlar bana birşey deyin. ben iki bebeyle yapamıyorum. büyüdükçe küçüğü de ilgi kucak istiyor e büyüğü en twhlikeli cagi. annem yok biliyorsunuz kv biraz uzakta. şimdi ona baskı kuruyorum mersine taşınsın diye. ama napacam ben ya. biliyordum 18 arayla iki bebek benim neyime. yok ki o.kapasite yok ki bende. tirtim yani. offff yok o beceri. ben yillarca oku işe git gel. simdi yok ev islerinde o pratiklik. para cok olsa yardimci alacam full gelsin diye. ama simdi napacammmmm
Oy kızlar oy ne edem nerelere gidem ben bu uyumayan bebeyle sabah 10 dan beri ayakta emiyor uyumuyor geziyor uyumuyor mama yaptım onu da içti çatlıcak artık yine de uyumuyor evde bi menopozlu bi andropozlu bi lohusa bi de atak haftalı bebek tam tımarhane gibiyiz gelsenize
Sebzeyle başlamamı önermişti doktr. Lifli olanlarla. Kabakla başlamştm ben balkabağıyla. Sonra patates havuç tattrdm sonra yoğurt verdm.Neyle başladın peki canım sebze mi yoğurt mu
Vay gadan baa gele o nasil manzaraaa ❤❤Leslie ile bebeyi sızdırıp limonlu sodamı içiyorumbakalım kaç dk uyuyacak bebeği uyumayanlar deneyin isterseniz ya ben 3 gündür öyle uyutuyorum Asyayı ben yapıyorum o yoruluyor sıpa
Masallahhhh allah esirgesin ne tatlıııCanımmmm hışgeldinnnn. Bebeğim toparlandı şükür. Yaşıtlarına ulaştı boyu kilosu hamdolsun. Bugün 4 ay 5 günlük. Karadeniz’de yayladayız. Buraların havası iyi geldi. Senin güzeller nasıllar. Seni gördüğüme çok sevindim.
BenBebişleriniz nasıl kızlar iyimisiniz?Benm gibi hala adet olmayan var mı?
Var tabiki. Benm aşırıı dökülüyo. Kızımda da belli bi dönem döklmştü. Sonra eski haline dönüyo canm merak etmeKızlar ya benim aşırı saçım dökülüyor ya kime söylesem emziren annelerde olur diyorlar hastaneye de gitmek istemiyorum bir sürü vaka var burada
Aynı durum olana var mı
Olsam rahatlcam ya hamile olup olmadğnda anlaşlmıyo böyle. Hep bir diken üstü
Ya normal bir dökülme değil ama avuç avuç senin de mi öyleVar tabiki. Benm aşırıı dökülüyo. Kızımda da belli bi dönem döklmştü. Sonra eski haline dönüyo canm merak etme
oy oy masallah cnm bu sana benzemis resmini atmistin ya ayni sen olmusCanımmmm hışgeldinnnn. Bebeğim toparlandı şükür. Yaşıtlarına ulaştı boyu kilosu hamdolsun. Bugün 4 ay 5 günlük. Karadeniz’de yayladayız. Buraların havası iyi geldi. Senin güzeller nasıllar. Seni gördüğüme çok sevindim.
ay yok benimki zaten o pozisyonu red ediyor ben yapamam neslie flan zaten su sira birsey yapmaya gucumde yok yemeye devamEvet canım kol hareketleri hariç diğerleri yapılıyor emzirir pozisyon gibi tutuyorum kafayı gögsüme yaslıyor uyuyor orda 15 lıkları açıyorum sonunda uyumuş oluyor
Benim tutam tutam dokuluyor hamilelikte tek tel gelmiyordu ama normal diyorlarKızlar ya benim aşırı saçım dökülüyor ya kime söylesem emziren annelerde olur diyorlar hastaneye de gitmek istemiyorum bir sürü vaka var burada
Aynı durum olana var mı
Ya tek bir tel bile dokulmezdi benim saçım yolarcasina tarardım yine dokulmezdi ama su son 20 gündür off böyle bi dökülme yok rüzgar değse dökülüyo taradigim zaman koca bir topak oluyo kizimda da böyle oldu çözümü kısa kestirip asla baglamamakta bulmuştum ama asıl sebep emzirenlerde vitaminin komple süte gitmesi ile alakalı takviye sart canım ama bu zamanda hastaneye gitmekKızlar ya benim aşırı saçım dökülüyor ya kime söylesem emziren annelerde olur diyorlar hastaneye de gitmek istemiyorum bir sürü vaka var burada
Aynı durum olana var mı
Aynn hamileyken çok iyidi şimdi tutam tutam dökülüyor kel olmayız değil mioy oy masallah cnm bu sana benzemis resmini atmistin ya ayni sen olmus
ay yok benimki zaten o pozisyonu red ediyor ben yapamam neslie flan zaten su sira birsey yapmaya gucumde yok yemeye devam
Benim tutam tutam dokuluyor hamilelikte tek tel gelmiyordu ama normal diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?