2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
k

o saatte yeni uyumustum canim
su uykulari bir duzene girse daha rahatlicaz
Ben emzirmiyorum ama benimkide dökülüyor

Ya aynı durum bende sıkı sıkı toplarım genelde baya uzundu saçım geçen ay omzumda kestirdim ama daha da kestiremem ne kadar sürecek acaba böyle inş kel kalmayız ne diyim

canım inan hepimiz zorlanıyoruz..Allahim affetsin ben de bazen diyorum ne yaptım diye
ama sonra bir şekilde baş edeceğim diyorum..çünkü önüme bakıyorum seçenek yok..ve yol alıyorum..her saniye ilerliyor ve yol akıyor...
bir şekilde baş etmeliyiz..annelerimiz de bizim böyle buyütmedi mi? Allah boşuna ayağımıza cenneti sermemiş...
benim kayinvalidem de gelmiyor..bana getir bırak diyor ama laf olsun diye..bir gün değil bir saat sabredemez
.bugun ziyarete geldi 1 saat zor dayandi hemen gitti..yaşlı insan ne deyim..bende canımı sıkmamak için gitmiyorum..evde akşam nasil oluyor sabah nasıl oluyor hic bilmeden yaşıyorum cogu zaman..degil hangi günde olduğumuzu bazen hangi ayda olduğumuzu unutuyorum

üzme kendini..kayinvaliden yakına gelebilirse çok güzel olur..ama olmazsa da kendini üzme.kendine bir ev işi rutini olustur..kagida yaz.her gun bir is.ben oyle yaptim..ancak duzenledim.cunku zor bir bebegim ve onu kiskanan ikinci zor bebegim var.her gune sadece bir is yazdim.mesela bugun camasir yikayacagim ve toz alacagim.bir gun ev supurup silecegim.bir gun tuvalet banyo yikayacagim gibi...canin sıkılırsa buraya yaz..inan cok iyi geliyor burası bana..gülebiliyorum bura sayesinde aglanacak halime burada dertleserek gulerek atlatiyoruz..bazen birimizin derdine hepimiz dua ediyoruz..simdiden sonra sana da dua edecegim

Ya aynı durum bende sıkı sıkı toplarım genelde baya uzundu saçım geçen ay omzumda kestirdim ama daha da kestiremem ne kadar sürecek acaba böyle inş kel kalmayız ne diyim
Ben bi de yürek yiyip boyattim madem dokulecekti neden onca parayı baydım

Daha uzunlarda bende puseti kullancam şimdilik 15 20 dk lıkları yapıyorum uyuyor işime geliyor sen nerelerdesin ya sesin çıkmıyor diğer adaşım walk walk walk hedefler yakın bende 53 istiyorum
Ben yine kurbanda memlekete gittim 10 gün kaldım orda hiç net çekmiyor ondan giremedim dönünce bir baktım yine 1 kilo almışım 72.9 la başladım doğum sonrası ne güzel 68 dim neyse başladım artık leslie dün 3 mil yaptım bugün de 30 dk hızlı var onu yaptım sanırım 30 dk ile devam edeceğim biraz da göbek hareketi yaptım mı inşallah veririm ben daha öncelerde hep koşu bandında yürürdüm onun üstüne şimdi pek çıkmam mümkün değil Sinem kızım var 3 buçuk yaşında o mümkün değil beni yürütmez leslie ile birlikte spor yapıyoruz iyi oluyor
Ayrıca cuma takımlarına katıldım öyle.de motive olurum

2 yaşında çocuğuna tuvalet eğitimi veren oldu mu kızlar? Erken daha benm kız için yapamaz hazr değl blyrum ama yavaştan da başliyim adtk diyorm. O kadr gözümde büyüyo ki anlatamam. Kızımn da maşallahı var bi zeytin yese iki kilo yapargünde 5-6 kez bazen daha da fazla. Korkuyrum bu yüzden

aa bu sey degil mi?
Ben

ben de alıngan insanlardan degilim...sabrım taşti mi uzak duruyorum..küslük de değil de bu bir nevi detoks bana zarar veren insan detoksu
Bir edebiyatçı olarak betimlemene diyecek laf bulamadım çok iyi benimki detokstan ziyade şey givi oluyor kopma noktasına gelince kuş uçtu beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…