su uykulari bir duzene girse daha rahatlicazk
o saatte yeni uyumustum canim
Ben emzirmiyorum ama benimkide dökülüyorYa tek bir tel bile dokulmezdi benim saçım yolarcasina tarardım yine dokulmezdi ama su son 20 gündür off böyle bi dökülme yok rüzgar değse dökülüyo taradigim zaman koca bir topak oluyo kizimda da böyle oldu çözümü kısa kestirip asla baglamamakta bulmuştum ama asıl sebep emzirenlerde vitaminin komple süte gitmesi ile alakalı takviye sart canım ama bu zamanda hastaneye gitmek
Ya aynı durum bende sıkı sıkı toplarım genelde baya uzundu saçım geçen ay omzumda kestirdim ama daha da kestiremem ne kadar sürecek acaba böyle inş kel kalmayız ne diyimYa tek bir tel bile dokulmezdi benim saçım yolarcasina tarardım yine dokulmezdi ama su son 20 gündür off böyle bi dökülme yok rüzgar değse dökülüyo taradigim zaman koca bir topak oluyo kizimda da böyle oldu çözümü kısa kestirip asla baglamamakta bulmuştum ama asıl sebep emzirenlerde vitaminin komple süte gitmesi ile alakalı takviye sart canım ama bu zamanda hastaneye gitmek
Ya çok hoş gözüküyorsunuz şişliğe başladınız mı
Sagol cnm evet veriyorum tutuyor agzina sokuyor son 1 haftadır beceriyor :) tutamıyordu ama salyamiz ve eller yine hep agizdaYa çok hoş gözüküyorsunuz şişliğe başladınız mı
kızlar bana birşey deyin. ben iki bebeyle yapamıyorum. büyüdükçe küçüğü de ilgi kucak istiyor e büyüğü en twhlikeli cagi. annem yok biliyorsunuz kv biraz uzakta. şimdi ona baskı kuruyorum mersine taşınsın diye. ama napacam ben ya. biliyordum 18 arayla iki bebek benim neyime. yok ki o.kapasite yok ki bende. tirtim yani. offff yok o beceri. ben yillarca oku işe git gel. simdi yok ev islerinde o pratiklik. para cok olsa yardimci alacam full gelsin diye. ama simdi napacammmmm
Bende vermeyi düşünüyorum açıkçası tutmaya meraklı bu araSagol cnm evet veriyorum tutuyor agzina sokuyor son 1 haftadır beceriyor :) tutamıyordu ama salyamiz ve eller yine hep agizda
Tam bir tatlı cadiiiii o nasıl güzel bi bakış masallahh maşallah ❤❤❤❤ anne kız guzelliklerEki Görüntüle 2674584 yuzustu durmayi hic sevmiyorÇocuk Hastalıkları - Ek Gıda Beslenme Listesi - DoktorTakvimi.com
Çocuk Hastalıkları için bilgi mi arıyorsunuz? Ek Gıda Beslenme Listesi makalesine göz atın ve Çocuk Hastalıkları hakkında daha fazla bilgi edininwww.doktortakvimi.com
Ben bi de yürek yiyip boyattim madem dokulecekti neden onca parayı baydımYa aynı durum bende sıkı sıkı toplarım genelde baya uzundu saçım geçen ay omzumda kestirdim ama daha da kestiremem ne kadar sürecek acaba böyle inş kel kalmayız ne diyim
Ben yine kurbanda memlekete gittim 10 gün kaldım orda hiç net çekmiyor ondan giremedim dönünce bir baktım yine 1 kilo almışım 72.9 la başladım doğum sonrası ne güzel 68 dim neyse başladım artık leslie dün 3 mil yaptım bugün de 30 dk hızlı var onu yaptım sanırım 30 dk ile devam edeceğim biraz da göbek hareketi yaptım mı inşallah veririm ben daha öncelerde hep koşu bandında yürürdüm onun üstüne şimdi pek çıkmam mümkün değil Sinem kızım var 3 buçuk yaşında o mümkün değil beni yürütmez leslie ile birlikte spor yapıyoruz iyi oluyorDaha uzunlarda bende puseti kullancamşimdilik 15 20 dk lıkları yapıyorum uyuyor işime geliyor sen nerelerdesin ya sesin çıkmıyor diğer adaşım walk walk walk hedefler yakın bende 53 istiyorum
O zaman hemen batıl inanctan gireyim bebeğin seni artık tanıyo ondan dökülüyosu uykulari bir duzene girse daha rahatlicaz
Ben emzirmiyorum ama benimkide dökülüyor
Evet baya fazlaYa normal bir dökülme değil ama avuç avuç senin de mi öyle
Ben boyatmadim öyle siyah beyaz geziyorum beyazlarım var ama araya serpiştirme çok göze batmıyor benim de dökülmeye başladıBen bi de yürek yiyip boyattim madem dokulecekti neden onca parayı baydım
Aynen öyle oluyor diyorlar bem dicektim sen yazmışsınO zaman hemen batıl inanctan gireyim bebeğin seni artık tanıyo ondan dökülüyoben bilmem öyle derler
Ben de olmadım 6 nisan doğumlu oğlum ortana kizim da kizim 4 aylikken olmustum
Yok canım yakın ama 5 dk falan var aramızda Karşıyaka ileNeresi bu izmirin karşıyakası mı yoosa
Boya iyi gelmedi mi ben de boyatmayı düşünüyorumBen bi de yürek yiyip boyattim madem dokulecekti neden onca parayı baydım
Bir edebiyatçı olarak betimlemene diyecek laf bulamadım çok iyiaa bu sey degil mi?
Ben
ben de alıngan insanlardan degilim...sabrım taşti mi uzak duruyorum..küslük de değil de bu bir nevi detoksbana zarar veren insan detoksu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?