Ayy benimde ortağım aradı sahile inmiş bende geçen sene ne kadar inerdim diye düşündümGeçen yaz gelmiştik İzmire haziranda arabamızı almaya ne güzel günlerdi özgürce gezip tozuyorduktu
Neyse rahatladım ya ben ilk okuldayken bir ara saçım çok dökülmüştü ve açıklıklar olmultu gerçekten kel olmultum yani o dönem araştırma hastanesi stresten dedi 7-8 yaşında ne stresi iseEvet baya fazlane zamn elimi atsam elim saç doluyo. Saçımı baya kısalttm ben uzundu. Hala dökülüyo ama normlmş.
Vay gadan baa gele o nasil manzaraaa ❤❤
Ben de Karabağlar dayımYok canım yakın ama 5 dk falan var aramızda Karşıyaka ileben bayraklı dayım
Sen zayıf gibisin fotolarında öyle görünüyoroy oy masallah cnm bu sana benzemis resmini atmistin ya ayni sen olmus
ay yok benimki zaten o pozisyonu red ediyor ben yapamam neslie flan zaten su sira birsey yapmaya gucumde yok yemeye devam
Benim tutam tutam dokuluyor hamilelikte tek tel gelmiyordu ama normal diyorlar
Benimkide sevmiyordu ama kendi dönmeye başladıktan sonra sevmeye başladı derdi benimleymişEki Görüntüle 2674584 yuzustu durmayi hic sevmiyorÇocuk Hastalıkları - Ek Gıda Beslenme Listesi - DoktorTakvimi.com
Çocuk Hastalıkları için bilgi mi arıyorsunuz? Ek Gıda Beslenme Listesi makalesine göz atın ve Çocuk Hastalıkları hakkında daha fazla bilgi edininwww.doktortakvimi.com
Koşu bandı işe yarıyor muydu peki ilk yaptığındaBen yine kurbanda memlekete gittim 10 gün kaldım orda hiç net çekmiyor ondan giremedim dönünce bir baktım yine 1 kilo almışım 72.9 la başladım doğum sonrası ne güzel 68 dim neyse başladım artık leslie dün 3 mil yaptım bugün de 30 dk hızlı var onu yaptım sanırım 30 dk ile devam edeceğim biraz da göbek hareketi yaptım mı inşallah veririm ben daha öncelerde hep koşu bandında yürürdüm onun üstüne şimdi pek çıkmam mümkün değil Sinem kızım var 3 buçuk yaşında o mümkün değil beni yürütmez leslie ile birlikte spor yapıyoruz iyi oluyor
Ayrıca cuma takımlarına katıldım öyle.de motive olurum
62 canım şuanda
Beni avmde göremezsin pek sevmemBen de Karabağlar dayım
Bnm Sinem kızımın da burda grubu vardı Aralık anneleri sonra başka bir yerden o zamanlar yazışmaya başlamıştık ordan kadının resmini görmüştüm tabi o da bnm resmimi görmüştü o da izmir deydi sonra bir avm de karşılaşmıştık ikimiz de şok olmuştuk sonra da baya konuşmuştuk
Evet ben de spirala karar verdim onun için bekliyorumOlsam rahatlcam ya hamile olup olmadğnda anlaşlmıyo böyle. Hep bir diken üstü
Bende bi doktora gideyim o zaman 5 ay kontrolüne bakalım ne dicekSebzeyle başlamamı önermişti doktr. Lifli olanlarla. Kabakla başlamştm ben balkabağıyla. Sonra patates havuç tattrdm sonra yoğurt verdm.
Ben koşu bandını çok seviyorum baya da ben de işe yarıyordu evimin en değerli eşyası diyordum bakalım şimdi leslie ile bir ay devam edeceğim ise yararsa devam yoksa koşu bandimi açarımKoşu bandı işe yarıyor muydu peki ilk yaptığındabazen diyorum ye gitsin bazende diyorum senin neyine sanki kolayca kilo veriyormuşaun gibi dikkat et diyorum zaten 60 ile hamile kalmıştım çok düşük değildi kilom ama hedefe doğru gidicez inşallah yeşimim
Sen çok iyisin bnm yanımda baya iyisin aramızda 10 kilo var ben göbekli kaldım göbek eritmek için de uğraşıyorum62 canım şuanda
Benim haberim yokBeni avmde göremezsin pek sevmemama dünya küçük belki bizde karşılaşırız sen yoktun sanırım hepimiz profil fotomuza kendimizi koyduk geçenlerde baya kişiyi gördük burada övünmek gibi olmasın baya baya çıtırmış Nisan anneleri
62 kilo mu bebeğim maşallah62 canım şuanda
Aynen benim de benim de boyum da 1.65 senin kaç cnm?62 kilo mu bebeğim maşallah
62 ye 10 kilom var benim
Genelde babaya benzetiyorlar ama gözlerimiz falan da benzer eşimle ben de kendi küçüklüğüme benzetiyorum. Allahım hepsini korusun esirgesinoyyy yerim ben onu.❤❤❤ sarışın bayağı. galiba sana benziyor. bir foto atmıştın ya geçende.
Veriyorum kuzum. Sütüm çok yok. Emiyor iki memeyi bitince hemen mamaya geçiyorum. Mama ile toparladı şükür.Masallah pasaya mama veriyoor musun canım
oy oy masallah cnm bu sana benzemis resmini atmistin ya ayni sen olmus
ay yok benimki zaten o pozisyonu red ediyor ben yapamam neslie flan zaten su sira birsey yapmaya gucumde yok yemeye devam
Benim tutam tutam dokuluyor hamilelikte tek tel gelmiyordu ama normal diyorlar
Ben alıştırdim oglumu suan 23 aylık cok zor süreçti. Sükürler olsun bitti bizimkide çok tuvalete çıkıyor, 6.7 çıkıyor. Zaten bez dayanmıyordu iyi oldu. Bu seferde kıza meme verirken kaka diyor 3 saniye dahi durmuyor. Koşa koşa gidiyoruz2 yaşında çocuğuna tuvalet eğitimi veren oldu mu kızlar? Erken daha benm kız için yapamaz hazr değl blyrum ama yavaştan da başliyim adtk diyorm. O kadr gözümde büyüyo ki anlatamam. Kızımn da maşallahı var bi zeytin yese iki kilo yapargünde 5-6 kez bazen daha da fazla. Korkuyrum bu yüzden
Siz ne tatlısınız öyle. Maşallah sizeEki Görüntüle 2674584 yuzustu durmayi hic sevmiyorÇocuk Hastalıkları - Ek Gıda Beslenme Listesi - DoktorTakvimi.com
Çocuk Hastalıkları için bilgi mi arıyorsunuz? Ek Gıda Beslenme Listesi makalesine göz atın ve Çocuk Hastalıkları hakkında daha fazla bilgi edininwww.doktortakvimi.com
Aşısını yaptım bende ateşlendi bütün gün uğraşıyorum hala@sekerpare5939 @Lepistesbebru_can_ebru kizlar uyuyor musunuz bakalim bebislee uyuyor mu bu gece nobet bende benim kiz uyuyorda kivraniyordu mama yaptim verdim sonra biraz esimle vakit gecireyim dedim uykum kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?