2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet baya fazlane zamn elimi atsam elim saç doluyo. Saçımı baya kısalttm ben uzundu. Hala dökülüyo ama normlmş.
Neyse rahatladım ya ben ilk okuldayken bir ara saçım çok dökülmüştü ve açıklıklar olmultu gerçekten kel olmultum yani o dönem araştırma hastanesi stresten dedi 7-8 yaşında ne stresi ise bir karışım verdi iyi geldi ondan korkuyorum o zamandan beri
Herkes de varsa normaldir

Yok canım yakın ama 5 dk falan var aramızda Karşıyaka ile ben bayraklı dayım
Ben de Karabağlar dayım
Bnm Sinem kızımın da burda grubu vardı Aralık anneleri sonra başka bir yerden o zamanlar yazışmaya başlamıştık ordan kadının resmini görmüştüm tabi o da bnm resmimi görmüştü o da izmir deydi sonra bir avm de karşılaşmıştık ikimiz de şok olmuştuk sonra da baya konuşmuştuk

Sen zayıf gibisin fotolarında öyle görünüyor benim de gücüm yokta işte kucak istediğinde boş boş yürümeyim diye sıkıyorum kendimi sonunda da uyuyunca ödül gibi oluyor bana da

Koşu bandı işe yarıyor muydu peki ilk yaptığında bazen diyorum ye gitsin bazende diyorum senin neyine sanki kolayca kilo veriyormuşaun gibi dikkat et diyorum zaten 60 ile hamile kalmıştım çok düşük değildi kilomama hedefe doğru gidicez inşallah yeşimim

Beni avmde göremezsin pek sevmem ama dünya küçük belki bizde karşılaşırız sen yoktun sanırım hepimiz profil fotomuza kendimizi koyduk geçenlerde baya kişiyi gördük burada övünmek gibi olmasın baya baya çıtırmış Nisan anneleri

Ben koşu bandını çok seviyorum baya da ben de işe yarıyordu evimin en değerli eşyası diyordum bakalım şimdi leslie ile bir ay devam edeceğim ise yararsa devam yoksa koşu bandimi açarım
62 canım şuanda
Sen çok iyisin bnm yanımda baya iyisin aramızda 10 kilo var ben göbekli kaldım göbek eritmek için de uğraşıyorum
Benim haberim yok
ne güzel olmuş
Kim düşündüyse iyi düşünmüş
Maşallah o zaman sizlere ben olsam tosbik olurdum diyeceğim ama bnm doğumdan sonra boydan çekilmiş hiç resmim yok fotoğraf çekilmeyi çok seven ben fotoğraflara küstüm tekrar barışmam lazım

evet D dilzar da benzetmiş hep eşime benzetiyorlardı o kadar sıkıntılarla doğurdum az da bana benzesin hoşuma gidiyor.

Ben alıştırdim oglumu suan 23 aylık cok zor süreçti. Sükürler olsun bitti bizimkide çok tuvalete çıkıyor, 6.7 çıkıyor. Zaten bez dayanmıyordu iyi oldu. Bu seferde kıza meme verirken kaka diyor 3 saniye dahi durmuyor. Koşa koşa gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…