- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Maşallahhhh çok tatlısınızEki Görüntüle 2674584 yuzustu durmayi hic sevmiyorÇocuk Hastalıkları - Ek Gıda Beslenme Listesi - DoktorTakvimi.com
Çocuk Hastalıkları için bilgi mi arıyorsunuz? Ek Gıda Beslenme Listesi makalesine göz atın ve Çocuk Hastalıkları hakkında daha fazla bilgi edininwww.doktortakvimi.com
Bir edebiyatçı olarak betimlemene diyecek laf bulamadım çok iyibenimki detokstan ziyade şey givi oluyor kopma noktasına gelince kuş uçtu beybi
Aşısını yaptım bende ateşlendi bütün gün uğraşıyorum hala
2 yaşında çocuğuna tuvalet eğitimi veren oldu mu kızlar? Erken daha benm kız için yapamaz hazr değl blyrum ama yavaştan da başliyim adtk diyorm. O kadr gözümde büyüyo ki anlatamam. Kızımn da maşallahı var bi zeytin yese iki kilo yapargünde 5-6 kez bazen daha da fazla. Korkuyrum bu yüzden
Var bu kadar olur boy kilo şehirAynen benim de benim de boyum da 1.65 senin kaç cnm?
Bence anne de hazır hissetmeli ben hiç hazır değildim oğlumda cok bağlıydı bezine ustelemedim ben yatacam sen alacan diyordu resmen tam 3 yaşında ogrendi 3 gündeya ben neler yaptimama o kendini hazir hissetmeden olmuyir işte
lazımlik aldim..bi tane de oyun cadiri.. seyyar tuvalet bile yaptim ona
tuvaleti balonlarla susledim
her sefer odul verdim
zilyon tane kulot aldim
sonunda basladi ve tabi 3 yasindaydi2 yasinda basladigim egitim 3 yasinda bitti ve ben tukendim artik.doktor kizdi.inada bindirdi cocuk dedi.sen sen ol hazirlik asamasini iyi kontrol et.ben hamileydim..bence o da olumsuz etkiledi
aynen..mesela benim.midem bulaniyordu..oglumu sıkı takip edemedimBence anne de hazır hissetmeli ben hiç hazır değildim oğlumda cok bağlıydı bezine ustelemedim ben yatacam sen alacan diyordu resmen tam 3 yaşında ogrendi 3 günde
Besik salincak sallamaktan başım dönüyor basinda biberonla beklemekten belim kopuyor carsafta sallamaktan parmaklarim yamuldu nasır oldu gece uykusuzlugundan gözlerim kan çanağı streste cabasi ayyy kabus gibi annelik yaşıyorumsinir oluyorum oglusa sonra uyaninca bir iki gülünce yelkenler suya düşüyor oyy senin canin sagolsun pasammm diyorum delirdim galiba
Eki Görüntüle 2674336
Leslie ile bebeyi sızdırıp limonlu sodamı içiyorumbakalım kaç dk uyuyacak bebeği uyumayanlar deneyin isterseniz ya ben 3 gündür öyle uyutuyorum Asyayı ben yapıyorum o yoruluyor sıpa
Canımmmm hışgeldinnnn. Bebeğim toparlandı şükür. Yaşıtlarına ulaştı boyu kilosu hamdolsun. Bugün 4 ay 5 günlük. Karadeniz’de yayladayız. Buraların havası iyi geldi. Senin güzeller nasıllar. Seni gördüğüme çok sevindim.
Ablamda olursam uyku muyku da yok oturup keyif yapiyoruz kızlar bebelerimiz mis gbi uyuyorlar
Bizim 1. Ayda olmadı sadece 2 de rotada 4. Gününde oldu . Ne kadar sürer acabageçmis olsun..çok mu ateş oluyor ebru
korkuyorum yaa..oglumun 4. ay aşısı çok zorlu gecmisti hiç aklımdan cıkmiyor
Afiyet olsun uyusun miniklerAblamda olursam uyku muyku da yok oturup keyif yapiyoruz kızlar bebelerimiz mis gbi uyuyorlar
25 ayın içinde canım kkzım. 2.yaş gününü kutladıkaay sen de aynı benm gibisn. Ev işlerimi kızımla brlkte yapıyruz biz de. Senin oğlan da hamarat olck bu gidişle alan kız yaşadı ilerde benmki emeklemek şöyle dursun daha tam dönemiyo bile kızımdan alışığım. O da emeklemeden yürümştü.
Kucaşımız çok değerlendi hakkaten ikisi birden istiyo bazen ikisini aldığım oluyo fıtık olcam bu gidişle
Benm oğlann da aşısı yapılack daha ya. Tatildeyken yapmadılar misafir kabul etmiyolarmş ne saçmalık anlamadm gtti. Şikayet etcm ama o sağlk ocaklarını. Eve gttğmde ilk işim hem kızımn 2 yaş hem oğlumn 4 ay aşısını yaptrmak. Hemşiremzle konştm sorn olmaz dedi şükür. Çok fazla gecikmedği için problem olmazmş. Bakalm inş öyledr yoksa baya peşlerini bırakmcam o sağlık ocaklarının
Bizim 1. Ayda olmadı sadece 2 de rotada 4. Gününde oldu . Ne kadar sürer acaba6 saatte bir calpol veriyorum
Yarin 4 ay asisi olacagiz hanimllaarr. Aşı sizlerin cocuklarda ateş yapti mi nasil atlattiniz? Birde 7 8 gundur ishal gexmedifi icin anca randevu aldk bakalm haatahane ne diyecek napacaklar hem hastaliktan korkuyorm hem de ishali o kadr uzun sürdüğü icin bakalm nolacakay bi de kv gil diyo komsusu demiste princ unu mamasi yap ver diye bebe küçük diyorm anlamiyi daha kb tutnus ya diyo muz alsam ezip versek bisey yiyemez dha kucuk dedim. Mama almaya gittiler eczacı ya sormuslae da hiç bisey yiyemez demis ga tm diyolar ben sanki başka bisey diyorn ya
Uykusu bozuk uyumuyor kendi iyi yine canım inşallah kolay geçer herkesin kioğlum çok kusmuştu aklimda kalan o...ateşi çıkmıştı ama disler de pesinden gelmisti.muhtemelen dis ile karistgi icin epey zor atlattik..o zaman hemsire 6. ay asisi daha zor 4 o kadar degil ama dis cikariyorsa zorlar demisti. ama 6. ay aklimda kalmamis.ama 4 beni bitirmişti..fobi oldu cocugun asisini geciktirdim.korkudan..biraz rahatsizdim..bakamam diye korktum.yarin yaptiracagim bakalim.
gecmis olsun senin minik gece kuşuna..
peki uyuyor mu? yoksa uyanik mi? ağlıyor mu?
insAllah kolay atlatır
valla hiç birimiz çekilmiyoz hele şu en küçük olan var ya canımıza okuduben almiyim hepsi çekilir de andropoz çekilmez be gülüm
Ben karşıyakadayımYok canım yakın ama 5 dk falan var aramızda Karşıyaka ileben bayraklı dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?