2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bir edebiyatçı olarak betimlemene diyecek laf bulamadım çok iyi benimki detokstan ziyade şey givi oluyor kopma noktasına gelince kuş uçtu beybi

ohhh 100 puani da kaptım benden iyisi yoh bu gece ya işte iletişimi kesiyorum..en fazla merhaba..ama yine de insanları oldugundan daha iyi ve iyi niyetli oldugunu dusunmekten incinmisligim de çok...
bu saf tarafımı ne yapayim bilemiyorum yani saf olmaya iyi dusunmeye zorluyorum kendimi...içimdeki polianna ahhh bu polianna

ya ben neler yaptim ama o kendini hazir hissetmeden olmuyir işte
lazımlik aldim..bi tane de oyun cadiri.. seyyar tuvalet bile yaptim ona
tuvaleti balonlarla susledim
her sefer odul verdim
zilyon tane kulot aldim
sonunda basladi ve tabi 3 yasindaydi 2 yasinda basladigim egitim 3 yasinda bitti ve ben tukendim artik.doktor kizdi.inada bindirdi cocuk dedi.sen sen ol hazirlik asamasini iyi kontrol et.ben hamileydim..bence o da olumsuz etkiledi

Bence anne de hazır hissetmeli ben hiç hazır değildim oğlumda cok bağlıydı bezine ustelemedim ben yatacam sen alacan diyordu resmen tam 3 yaşında ogrendi 3 günde

Bence anne de hazır hissetmeli ben hiç hazır değildim oğlumda cok bağlıydı bezine ustelemedim ben yatacam sen alacan diyordu resmen tam 3 yaşında ogrendi 3 günde
aynen..mesela benim.midem bulaniyordu..oglumu sıkı takip edemedim o da etkili oldu..cocuk soyluyordu mesela hizlica gitmek gerek tuvalete ben koşamıyordum cunku hamileydim..kaciriyordu haliyle bu sefer cocuk da muallakta kaliyordu..altima da yapsam annem bisey demiyor diye.. kızamıyordum cunku ben hizli goturemedigim icin oluyor diye kendimi sucluyordum.bu sefer antreye lazimlik koydum.nerde olursak olalim hizlica yetisiriz diye..

kıyamam sana ben kuzuuuuuu

foto vardı galiba silinmiş..sansima

Leslie ile bebeyi sızdırıp limonlu sodamı içiyorum bakalım kaç dk uyuyacak bebeği uyumayanlar deneyin isterseniz ya ben 3 gündür öyle uyutuyorum Asyayı ben yapıyorum o yoruluyor sıpa

oo noooooo
ya dikisim agrirsa diye korkuyorum..canim bence sen de zorlama kendini çok

ooyy masAllah sarı şekere

canim sebep şu sanirim.ayni asiyi iki defa yapma tehlikesi..sistemde sıkıntı olabiliyor galiba ki bi de yazili not aliyorlar...kendi hemsirenden baskasi yapmiyir bile..bizim burada bir hemsirenin hastasina baska hemsire asi yapmis.ayni asiyi iki defa yapmislar.cocuk cok tehlikeler atlatmis mesela..benim hemsirem de tatildeydi illa beni bekle demisti.
bbiseyolmaz.korkma 2. yas asisi zaten hic sarsmıyor korkma

Bizim 1. Ayda olmadı sadece 2 de rotada 4. Gününde oldu . Ne kadar sürer acaba 6 saatte bir calpol veriyorum

oğlum çok kusmuştu aklimda kalan o...ateşi çıkmıştı ama disler de pesinden gelmisti.muhtemelen dis ile karistgi icin epey zor atlattik..o zaman hemsire 6. ay asisi daha zor 4 o kadar degil ama dis cikariyorsa zorlar demisti. ama 6. ay aklimda kalmamis.ama 4 beni bitirmişti..fobi oldu cocugun asisini geciktirdim.korkudan.. biraz rahatsizdim..bakamam diye korktum.yarin yaptiracagim bakalim.

gecmis olsun senin minik gece kuşuna..
peki uyuyor mu? yoksa uyanik mi? ağlıyor mu?
insAllah kolay atlatır

canım muz gec başlanılması gereken bir ek gida.
kepekli yapisi cocugun boggazina yapisabilir ve cocuk bunu temizleyemez.bilgin olsun

Uykusu bozuk uyumuyor kendi iyi yine canım inşallah kolay geçer herkesin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…