2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Var bu kadar olur boy kilo şehir
Aynı canım 73 kiloyum 1.65 boy 68 kilo ile hamile kaldim ama benim idealim 63-62 falan
3 gündür abur cuburu kestim o bile farkettirir biliyorum
Nasıl da denk gelmiş dimi...
Neden idealin 63-62 kemik yapın mı iri?
Ben iki hamileligimden sonra hep 53-54 lere kaar düştüm bu sefer 55 olmak istiyorum
Ben de abur cuburu kesmekle olmuyor cnm Tam bırakmam gerekiyor maalesef diyet konusunda baya bir tecrübeliyim hepkilo verdim 3-5 kilo ama en fazlası da şimdi olacak neyse veririm insallah

Kızlar bebeğim günler sonra gece ilk defa 4 saat kesintisiz uyuduyoksa
Maşallah maşallah dilimizi ısıralım umarim hep böyle olur

Bizimkisi de gündüzleri meme reddine başladı emecegi zaman savaş oluyor resmen ben de inat ediyorum emzirmeye her türlü pozisyona giriyorum

Tam bir tatlı cadiiiii o nasıl güzel bi bakış masallahh maşallah ❤❤❤❤ anne kız guzellikler
sagol tatlisim
O zaman hemen batıl inanctan gireyim bebeğin seni artık tanıyo ondan dökülüyo ben bilmem öyle derler
evet annemde oyle diyorm birdd bu ara yabancilari algilamaya basladi 1 aydir memleketteydim ya komsu kucagina aldi boyle dondu kaldi benim kiz dudagini büzdü hemrn aldim :)
Sen zayıf gibisin fotolarında öyle görünüyor benim de gücüm yokta işte kucak istediğinde boş boş yürümeyim diye sıkıyorum kendimi sonunda da uyuyunca ödül gibi oluyor bana da
canim ben suan 62 kiloyum hedef 55 :) aslinda 52 flan olsam incecik olurum ama o kadarina da gerek yok. Ustum cok zayif zaten kollarim flan ince sadece suan gobek popo ve basen var. Benim orada toplanıyor malesef. Bende aynaya bakınca kendimi hep zayif hissediyorum nedense ama kilom var yani vermem lazim
Aşısını yaptım bende ateşlendi bütün gün uğraşıyorum hala
geçmis olsun..çok mu ateş oluyor ebru
korkuyorum yaa..oglumun 4. ay aşısı çok zorlu gecmisti hiç aklımdan cıkmiyor
Yaa demeyin kizlar yarin asimiz var

oyyyy oyy kizkardesimi özlettiniz bana yaavv

afiyet bal seker olsun...muhabbetiniz bol olsun
Yhaaa kiyamam ama üzüldüm uzak ta galiba.
Afiyet olsun uyusun minikler
Sagol canm keske hep beraber olabilsek
canım muz gec başlanılması gereken bir ek gida.
kepekli yapisi cocugun boggazina yapisabilir ve cocuk bunu temizleyemez.bilgin olsun
Bi de çok küçük zaten canım karnını mahveder zaten onları dinleyen kim. Onlara kalsa varya zehirlemişlerdi oğlumu. Hem cahiller hem ısrarcı

Maşallah maşallah dilimizi ısıralım umarim hep böyle olur

Bizimkisi de gündüzleri meme reddine başladı emecegi zaman savaş oluyor resmen ben de inat ediyorum emzirmeye her türlü pozisyona giriyorum
Ay aman aynen söylemeye de korkuyorum 1 saat sonra geri kalktı ne derdin var çocuk uyusana
Meme reddi biz de yaşadık geçen ay, pes etme geçiyor hatta öyle bi geçtiki memeye düştü aşırı şekilde şimdi de

Valla ben anlamadım salı oldu hala oluyor ateşi ara ara

Pes etmiyorum başka çaresi yok ki mamaya mı başlayacağım bu saatten sonra
Bir de Benim oğlan biz bir şeyler yerken sürekli dilini çeviriyor kahvaltıda salatalık yalatiyorum biber yalatiyorum
Dün elimi incire sürdüm ağzına verdim yalandı durdu arkasını da ister gibi hareketler yaptı benim de çok hoşuma gitti
Ben de kocaman bir maşallah diyeyim de beni üzmesin yormasın ek gıda döneminde
Ablaları çok üzdü çünkü

Meme reddi varken denemeni pek tavsiye etmem ama geçince başla istersen

Nası bi süreç izledin baharcm anlatrmısn biraz fikir olur bana da

Ben şuan kızımn hazr olmadığını dşnyrum. Ama yakındr yani o da. O yüzden bi araştrma sürecndeym şimdi. Sennki zor olmş yainş benmki o kadar zorlmaz.

Aslında anne baba takipteyse iki kez aynı aşı zor gibi geliyo bana ya neblm büyük konuşmym amanbakalm artk zaten geckti. İlk defa böyle bşy oldu kızımda hiç bir gün bile aksatmamştm.

Bizim 1. Ayda olmadı sadece 2 de rotada 4. Gününde oldu . Ne kadar sürer acaba 6 saatte bir calpol veriyorum
EBRU cum 4 ay aşımız bizimde sancılı geçti . Ertesi yola çıktık. Şükür geçti şimdi rota 2. Doz var
Yaylada yaptırmaya korkuyorum vallahi. Umarım atlatmışsınızdır.

Kolay geçsin inşallah Baharcım

evet @dilzar da benzetmiş hep eşime benzetiyorlardı o kadar sıkıntılarla doğurdum az da bana benzesin hoşuma gidiyor.
Ahhaha bende öyle diyorum 40+3 gün taşıdım o kadar rahatsızlandım hiç bir şey i bana benzemiyor bakışları bile eşim
Hatta eşim geçen diyor ki kendimi bir garip hissediyorum koz bana odaklanınca birdaha bana bu kadar benzetme diyor He dedim ben çok isterdim başka emrin yani anlayacağınız yok böyle benzerlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…