- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Nasıl da denk gelmiş dimi...Var bu kadar olur boy kilo şehir
Aynı canım 73 kiloyum 1.65 boy 68 kilo ile hamile kaldim ama benim idealim 63-62 falan
3 gündür abur cuburu kestim o bile farkettirir biliyorum
Maşallah maşallah dilimizi ısıralım umarim hep böyle olurKızlar bebeğim günler sonra gece ilk defa 4 saat kesintisiz uyuduyoksa
sagol tatlisimTam bir tatlı cadiiiii o nasıl güzel bi bakış masallahh maşallah ❤❤❤❤ anne kız guzellikler
evet annemde oyle diyorm birdd bu ara yabancilari algilamaya basladi 1 aydir memleketteydim ya komsu kucagina aldi boyle dondu kaldi benim kiz dudagini büzdü hemrn aldim :)O zaman hemen batıl inanctan gireyim bebeğin seni artık tanıyo ondan dökülüyoben bilmem öyle derler
canim ben suan 62 kiloyum hedef 55 :) aslinda 52 flan olsam incecik olurum ama o kadarina da gerek yok. Ustum cok zayif zaten kollarim flan ince sadece suan gobek popo ve basen var. Benim orada toplanıyor malesef. Bende aynaya bakınca kendimi hep zayif hissediyorum nedense ama kilom var yani vermem lazimSen zayıf gibisin fotolarında öyle görünüyorbenim de gücüm yokta işte kucak istediğinde boş boş yürümeyim diye sıkıyorum kendimi sonunda da uyuyunca ödül gibi oluyor bana da
Aşısını yaptım bende ateşlendi bütün gün uğraşıyorum hala
Yaa demeyin kizlar yarin asimiz vargeçmis olsun..çok mu ateş oluyor ebru
korkuyorum yaa..oglumun 4. ay aşısı çok zorlu gecmisti hiç aklımdan cıkmiyor
Foto huni canim orda var halakıyamam sana ben kuzuuuuuu
foto vardı galiba silinmiş..sansima
Yhaaa kiyamam ama üzüldüm uzak ta galiba.oyyyy oyy kizkardesimi özlettiniz bana yaavv
afiyet bal seker olsun...muhabbetiniz bol olsun
Sagol canm keske hep beraber olabilsekAfiyet olsun uyusun minikler
Bi de çok küçük zaten canım karnını mahveder zaten onları dinleyen kim. Onlara kalsa varya zehirlemişlerdi oğlumu. Hem cahiller hem ısrarcıcanım muz gec başlanılması gereken bir ek gida.
kepekli yapisi cocugun boggazina yapisabilir ve cocuk bunu temizleyemez.bilgin olsun
Oh oh hhhh maşallah kuzuya insallah hep byle olur hatta daha daha uzun yatar gece inşallahKızlar bebeğim günler sonra gece ilk defa 4 saat kesintisiz uyuduyoksa
Ay aman aynen söylemeye de korkuyorumMaşallah maşallah dilimizi ısıralım umarim hep böyle olur
Bizimkisi de gündüzleri meme reddine başladı emecegi zaman savaş oluyor resmen ben de inat ediyorum emzirmeye her türlü pozisyona giriyorum
Şöyle bi 6-7 saatleri görürüz inşallah toplucaOh oh hhhh maşallah kuzuya insallah hep byle olur hatta daha daha uzun yatar gece inşallah
Valla ben anlamadım salı oldu hala oluyor ateşi ara arasagol tatlisim
evet annemde oyle diyorm birdd bu ara yabancilari algilamaya basladi 1 aydir memleketteydim ya komsu kucagina aldi boyle dondu kaldi benim kiz dudagini büzdü hemrn aldim :)
canim ben suan 62 kiloyum hedef 55 :) aslinda 52 flan olsam incecik olurum ama o kadarina da gerek yok. Ustum cok zayif zaten kollarim flan ince sadece suan gobek popo ve basen var. Benim orada toplanıyor malesef. Bende aynaya bakınca kendimi hep zayif hissediyorum nedense ama kilom var yani vermem lazim
Yaa demeyin kizlar yarin asimiz var
Pes etmiyorum başka çaresi yok ki mamaya mı başlayacağım bu saatten sonraAy aman aynen söylemeye de korkuyorum1 saat sonra geri kalktı ne derdin var çocuk uyusana
Meme reddi biz de yaşadık geçen ay, pes etme geçiyor hatta öyle bi geçtiki memeye düştü aşırı şekilde şimdi de
Meme reddi varken denemeni pek tavsiye etmem ama geçince başla istersenPes etmiyorum başka çaresi yok ki mamaya mı başlayacağım bu saatten sonra
Bir de Benim oğlan biz bir şeyler yerken sürekli dilini çeviriyor kahvaltıda salatalık yalatiyorum biber yalatiyorum
Dün elimi incire sürdüm ağzına verdim yalandı durdu arkasını da ister gibi hareketler yaptı benim de çok hoşuma gitti
Ben de kocaman bir maşallah diyeyim de beni üzmesin yormasın ek gıda döneminde
Ablaları çok üzdü çünkü
Nası bi süreç izledin baharcm anlatrmısn biraz fikir olur bana daBen alıştırdim oglumu suan 23 aylık cok zor süreçti. Sükürler olsun bitti bizimkide çok tuvalete çıkıyor, 6.7 çıkıyor. Zaten bez dayanmıyordu iyi oldu. Bu seferde kıza meme verirken kaka diyor 3 saniye dahi durmuyor. Koşa koşa gidiyoruz
Ben şuan kızımn hazr olmadığını dşnyrum. Ama yakındr yani o da. O yüzden bi araştrma sürecndeym şimdi. Sennki zor olmş yaya ben neler yaptimama o kendini hazir hissetmeden olmuyir işte
lazımlik aldim..bi tane de oyun cadiri.. seyyar tuvalet bile yaptim ona
tuvaleti balonlarla susledim
her sefer odul verdim
zilyon tane kulot aldim
sonunda basladi ve tabi 3 yasindaydi2 yasinda basladigim egitim 3 yasinda bitti ve ben tukendim artik.doktor kizdi.inada bindirdi cocuk dedi.sen sen ol hazirlik asamasini iyi kontrol et.ben hamileydim..bence o da olumsuz etkiledi
Aslında anne baba takipteyse iki kez aynı aşı zor gibi geliyo bana ya neblm büyük konuşmym amancanim sebep şu sanirim.ayni asiyi iki defa yapma tehlikesi..sistemde sıkıntı olabiliyor galiba ki bi de yazili not aliyorlar...kendi hemsirenden baskasi yapmiyir bile..bizim burada bir hemsirenin hastasina baska hemsire asi yapmis.ayni asiyi iki defa yapmislar.cocuk cok tehlikeler atlatmis mesela..benim hemsirem de tatildeydi illa beni bekle demisti.
bbiseyolmaz.korkma 2. yas asisi zaten hic sarsmıyor korkma
EBRU cum 4 ay aşımız bizimde sancılı geçti . Ertesi yola çıktık. Şükür geçti şimdi rota 2. Doz varBizim 1. Ayda olmadı sadece 2 de rotada 4. Gününde oldu . Ne kadar sürer acaba6 saatte bir calpol veriyorum
Kolay geçsin inşallah Baharcımsagol tatlisim
evet annemde oyle diyorm birdd bu ara yabancilari algilamaya basladi 1 aydir memleketteydim ya komsu kucagina aldi boyle dondu kaldi benim kiz dudagini büzdü hemrn aldim :)
canim ben suan 62 kiloyum hedef 55 :) aslinda 52 flan olsam incecik olurum ama o kadarina da gerek yok. Ustum cok zayif zaten kollarim flan ince sadece suan gobek popo ve basen var. Benim orada toplanıyor malesef. Bende aynaya bakınca kendimi hep zayif hissediyorum nedense ama kilom var yani vermem lazim
Yaa demeyin kizlar yarin asimiz var
Bende 167 69 kilo bende göbek bölgem duruyorAynen benim de benim de boyum da 1.65 senin kaç cnm?
Ahhaha bende öyle diyorum 40+3 gün taşıdım o kadar rahatsızlandım hiç bir şey i bana benzemiyor bakışları bile eşimevet @dilzar da benzetmiş hep eşime benzetiyorlardı o kadar sıkıntılarla doğurdum az da bana benzesin hoşuma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?