2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
oo noooooo
ya dikisim agrirsa diye korkuyorum..canim bence sen de zorlama kendini çok
Yok kız leslie de dikiş zorlayacak haraket yokki hiç ip atlarken sızladı onu azalttım 100 tane falan atlıyorum ya benim koca evde spor yapıp duruyor psikolojimle oynuyo adamın bileti kalmadı gözlerimin önünde eridi yanında anası gibi kalmak istemiyorum

Bizim 1. Ayda olmadı sadece 2 de rotada 4. Gününde oldu . Ne kadar sürer acaba 6 saatte bir calpol veriyorum
Benim aşı günü bugündü eşim gececi diye korkumdan yarına aldırdım geçmiş olsun kuzum kolaylıkla geçsin inşallah benimki her aşıda çok huysuzlanıyor

Valla ben anlamadım salı oldu hala oluyor ateşi ara ara
bizde asiyi vurdurduk cok agladi bu seger oncekilerde cok az aglamisti oturup bende aglayacaktim simdi uyutmaya calisiyorum. Birde asi yaptigi sag bacagi biraz kizardi normal mi ? Atesi cikarsa ne kadar calpol vereyim cnm sen kiloyla alakali birseyler diyordub benim kiz 8 kilo olmus nerdeyse
Gunaydiin kızlar biz dün 4.ay aşısı olduk çok şükür bi yan etkisini görmedim ateş huysuzluk olmadı darısı tüm aşılarımızın başına
insallahh ates yapmaz ama huzursuz agladi hep kuzum
canim gunduz uykusunu yarim saat az bile alsa aksam hzuursuz oluyor ben onu anladim benim kiz sabah 7 de ayakta mama flan veriyorum 1 saat flan uyanik kaliyor sonra tekrar uyutyrum 9 da tekrar kalkarsa iste 11 de flan uyutuyorum ama hep sallayarak sonra 12 bucuk 1 gibi kalksa mama flan verip 3 e kaar uyutyrum sonraki uykulari ise 15 20 dk aksam 8 bucuga kadar 10 buuck 11 gibide derin uykuya geciyor. Lepistesb gece derin uykuya gectikten 4 5 saat sonra kivraniyir yada agliyor hemen mama veriyirum altini degstryrum sonra tekrar uyutyrum sabah 5 6 ya kadar uyuyor
Benin gunde 1 sfer bazen 2 gunde 1 cok nadir gunde 2 kez oldugu oluyor cnm

Ay bende aynısın suan benimde öyle göbekte birikiyor hepsi çocuk doğurduk be olmasın mı o kadar da

ay o günler hemen gelsin canim. insallah yapabilirim. bazen bir cesaret geliyor sonra bakiyorum yapilacaklar listesini dusunerek ama yapmayarak bogmusum kendimi.

ben kaçırmışım. muhtemel yaylada olduğum zamandı. tez zamanda birdaha isterimm.

ya aslında 10 gün de yapmayabilir günde 10 kez de yapabilir derler. benimki 3-4 yapıyor bence.

Kizlar gunduz kac saat aralıkla kac saat uyku yapiyor kuzular
Gece kacta uyuyor
Gece uykusundan önceki uykusu saat kacta
gündüz kısa kısa uyuyor. 45-60 dk sonra max 2 saat uyanıklığa dayanır uyuur. kaç kez saymadım hiç. gece de 8-9 arası uzun uykuya geçiyor 4-5 saat uyur. sonrası 2-3 saate bir uyanır meme emer uyur .sabah da keklik gibi hiç susmaz sipam

Kizlar gunduz kac saat aralıkla kac saat uyku yapiyor kuzular
Gece kacta uyuyor
Gece uykusundan önceki uykusu saat kacta

Sabah 7-8 gibi kalkıyor benim kız. 2 saatte bir uyuması gerekiyor yoksa yorgunluktan hiç çekilmiyor Gündüz 3-4 uyku yapıyor. Bir hafta öncesine kadar bir uykusu uzundu ama ataktan dolayı sanırım bu hafta gündüz uzun uyumuyor. En son akşam üzeri 6 gibi uyuyor yarım saat 45 dk sonra kalkıyor. 8 gibi banyo yaptırıyorum 9-10 arası da uyuyor. Şimdilik biz böyleyiz. ( Kızım 3 ay 22 günlük ) Gece de 2-5’de kesin kalkış yapıyor

O zaman normal 1 yani ay aşıdan gözüm korkuyor hep ya benim kız hiçbirini hafif atlatmuyır ya

Yine yaparız canım kışın herkes evde olur o zaman yine yaparız ya muhakkak bebekten bebeğe fark eder ama bi ortalaması var mı diye merak ettim

Benim de 15 gündür öyle eskiden günde 2 kere yapardı 15 gündür iki günde bir yada bir gün değil bir gün yapıyor

Evet canim biraz iri galiba 61 e düşünce herkes hastamisin demeye başlamıştı onun için 62-63 iyi benim için

Benim oglanin kaka sıkıntı 3-4 gun yapmadığı oluyor normal diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…