Yok kız leslie de dikiş zorlayacak haraket yokki hiç ip atlarken sızladı onu azalttım 100 tane falan atlıyorumoo noooooo
ya dikisim agrirsa diye korkuyorum..canim bence sen de zorlama kendini çok
Benim aşı günü bugündü eşim gececi diye korkumdan yarına aldırdımBizim 1. Ayda olmadı sadece 2 de rotada 4. Gününde oldu . Ne kadar sürer acaba6 saatte bir calpol veriyorum
Aaa sende burdasınBen karşıyakadayım
bizde asiyi vurdurduk cok agladi bu seger oncekilerde cok az aglamisti oturup bende aglayacaktimValla ben anlamadım salı oldu hala oluyor ateşi ara ara
insallahh ates yapmaz ama huzursuz agladi hep kuzumGunaydiin kızlar biz dün 4.ay aşısı olduk çok şükür bi yan etkisini görmedim ateş huysuzluk olmadı darısı tüm aşılarımızın başına
canim gunduz uykusunu yarim saat az bile alsa aksam hzuursuz oluyor ben onu anladim benim kiz sabah 7 de ayakta mama flan veriyorum 1 saat flan uyanik kaliyor sonra tekrar uyutyrum 9 da tekrar kalkarsa iste 11 de flan uyutuyorum ama hep sallayarak sonra 12 bucuk 1 gibi kalksa mama flan verip 3 e kaar uyutyrum sonraki uykulari ise 15 20 dk aksam 8 bucuga kadar 10 buuck 11 gibide derin uykuya geciyor.Kuzum dün sabah 10-11 arası uyuduktan sonra bütün gün uyutamadık artık en son gece çıldırdı uyku başına vurdu hatırlamak bile istemiyorum sokaklara çıktık kucağımda uyuttum gezdirirken düşün yani 3 kere eve girdik yatırdım ağladı 3 kere sokağa çıktık tam bir skandaldı. Uyku uykunun mayasıdır diye boşa dememişler bütün gün uyumazsa akşam böyle olur. Yoksa ben de akşam üstünden sonra uyutmuyordum ama dün bişey oldu çocuğa
Benin gunde 1 sfer bazen 2 gunde 1 cok nadir gunde 2 kez oldugu oluyor cnmKızlar bişey sorcam bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor normali ne kadar benim doktor 3 kere yapıyor mu falan diye sormuştu o zaman yapıyordu ama artık günde 1 bazen 2 oluyor bazen yapmadığı da oluyor normali kaç
Ay bende aynısın suansagol tatlisim
evet annemde oyle diyorm birdd bu ara yabancilari algilamaya basladi 1 aydir memleketteydim ya komsu kucagina aldi boyle dondu kaldi benim kiz dudagini büzdü hemrn aldim :)
canim ben suan 62 kiloyum hedef 55 :) aslinda 52 flan olsam incecik olurum ama o kadarina da gerek yok. Ustum cok zayif zaten kollarim flan ince sadece suan gobek popo ve basen var. Benim orada toplanıyor malesef. Bende aynaya bakınca kendimi hep zayif hissediyorum nedense ama kilom var yani vermem lazim
Yaa demeyin kizlar yarin asimiz var
ay o günler hemen gelsin canim. insallah yapabilirim. bazen bir cesaret geliyor sonra bakiyorum yapilacaklar listesini dusunerek ama yapmayarak bogmusum kendimi.Ay c
Ay canim benim bizim durumumuz seninle, aynı bizimkilerin aralarındada 17 ay var.Yok be güzelim senin bebeklerine senden iyi kimse bakamaz. Sen tırt felam değilsin. Senin sevgin yeter onlara. Biraz yorgunsun ama geçecek emin ol geçecek. Sonra iyiki 2 sini peş pese yapmısım diyeceksin. Onlar yakında bitbirine arkadaş olacaklar, seni fazlasıyla dinlendirecekler
ben kaçırmışım. muhtemel yaylada olduğum zamandı. tez zamanda birdaha isterimm.Koşu bandı araştırayım hemenbi yürümeyi bide ip atlamayı seviyorum gerisi sıkıntı benim için 10 kilo falan var ama 1 bebek fazlan da var ondan o valla güzel oldu herkes birbirini gördü boydan olmak zorunda değil bende boydan fotomu koymamıştım önemli olan merak ediyorduk birbirimizi yine yaparız belki bi gün
ya aslında 10 gün de yapmayabilir günde 10 kez de yapabilir derler. benimki 3-4 yapıyor bence.Kızlar bişey sorcam bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor normali ne kadar benim doktor 3 kere yapıyor mu falan diye sormuştu o zaman yapıyordu ama artık günde 1 bazen 2 oluyor bazen yapmadığı da oluyor normali kaç
gündüz kısa kısa uyuyor. 45-60 dk sonra max 2 saat uyanıklığa dayanır uyuur. kaç kez saymadım hiç. gece de 8-9 arası uzun uykuya geçiyor 4-5 saat uyur. sonrası 2-3 saate bir uyanır meme emer uyur .sabah da keklik gibi hiç susmaz sipamKizlar gunduz kac saat aralıkla kac saat uyku yapiyor kuzular
Gece kacta uyuyor
Gece uykusundan önceki uykusu saat kacta
Aynen oyle cnm valla yeni cocuk dogurdum kimsede laf edemez o kadarAy bende aynısın suanbenimde öyle göbekte birikiyor hepsi çocuk doğurduk be olmasın mı o kadar da
Kizlar gunduz kac saat aralıkla kac saat uyku yapiyor kuzular
Gece kacta uyuyor
Demekki normal benimkide günde 1 meme ile besleniyor sadece e kendine de saklasın demiSadece meme ile beslenirken gunde 1 yapıyordu. Ek gıdaya geçtik 2 kere yapiyor, nadiren 3 oluyor.
Gündüz bi düzeni yok ama 11 de 2 gibi 5 gibi ve 7 gibi zamanlarda 10 15 dk uykusu oluyor uzun olmuyor malesef gece 10 gibi uyuyor sabah 5 6 gibi kalkıyorKizlar gunduz kac saat aralıkla kac saat uyku yapiyor kuzular
Gece kacta uyuyor
Metebolizma hızlı sanırımBizimki ustten zorla veriyorum alttan cırt çıkarıyor çöp adam nasil et tutacaksa artık
O zaman normal 1 yanibizde asiyi vurdurduk cok agladi bu seger oncekilerde cok az aglamisti oturup bende aglayacaktimsimdi uyutmaya calisiyorum. Birde asi yaptigi sag bacagi biraz kizardi normal mi ? Atesi cikarsa ne kadar calpol vereyim cnm sen kiloyla alakali birseyler diyordub benim kiz 8 kilo olmus nerdeyse
insallahh ates yapmaz ama huzursuz agladi hep kuzum
canim gunduz uykusunu yarim saat az bile alsa aksam hzuursuz oluyor ben onu anladim benim kiz sabah 7 de ayakta mama flan veriyorum 1 saat flan uyanik kaliyor sonra tekrar uyutyrum 9 da tekrar kalkarsa iste 11 de flan uyutuyorum ama hep sallayarak sonra 12 bucuk 1 gibi kalksa mama flan verip 3 e kaar uyutyrum sonraki uykulari ise 15 20 dk aksam 8 bucuga kadar 10 buuck 11 gibide derin uykuya geciyor.Lepistesb gece derin uykuya gectikten 4 5 saat sonra kivraniyir yada agliyor hemen mama veriyirum altini degstryrum sonra tekrar uyutyrum sabah 5 6 ya kadar uyuyor
Benin gunde 1 sfer bazen 2 gunde 1 cok nadir gunde 2 kez oldugu oluyor cnm
Yine yaparız canım kışın herkes evde olur o zaman yine yaparızay o günler hemen gelsin canim. insallah yapabilirim. bazen bir cesaret geliyor sonra bakiyorum yapilacaklar listesini dusunerek ama yapmayarak bogmusum kendimi.
ben kaçırmışım. muhtemel yaylada olduğum zamandı. tez zamanda birdaha isterimm.
ya aslında 10 gün de yapmayabilir günde 10 kez de yapabilir derler. benimki 3-4 yapıyor bence.
gündüz kısa kısa uyuyor. 45-60 dk sonra max 2 saat uyanıklığa dayanır uyuur. kaç kez saymadım hiç. gece de 8-9 arası uzun uykuya geçiyor 4-5 saat uyur. sonrası 2-3 saate bir uyanır meme emer uyur .sabah da keklik gibi hiç susmaz sipam
Kız tülin Şahin e kocası kilo ver diye baskı yapmış şişko demiş yaAynen oyle cnm valla yeni cocuk dogurdum kimsede laf edemez o kadar
Benim de 15 gündür öyle eskiden günde 2 kere yapardı 15 gündür iki günde bir yada bir gün değil bir gün yapıyorKızlar bişey sorcam bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor normali ne kadar benim doktor 3 kere yapıyor mu falan diye sormuştu o zaman yapıyordu ama artık günde 1 bazen 2 oluyor bazen yapmadığı da oluyor normali kaç
Evet canim biraz iri galiba 61 e düşünce herkes hastamisin demeye başlamıştı onun için 62-63 iyi benim içinNasıl da denk gelmiş dimi...
Neden idealin 63-62 kemik yapın mı iri?
Ben iki hamileligimden sonra hep 53-54 lere kaar düştüm bu sefer 55 olmak istiyorum
Ben de abur cuburu kesmekle olmuyor cnm Tam bırakmam gerekiyor maalesef diyet konusunda baya bir tecrübeliyim hepkilo verdim 3-5 kilo ama en fazlası da şimdi olacak neyse veririm insallah
Benim oglanin kaka sıkıntı 3-4 gun yapmadığı oluyor normal diyorlarKızlar bişey sorcam bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor normali ne kadar benim doktor 3 kere yapıyor mu falan diye sormuştu o zaman yapıyordu ama artık günde 1 bazen 2 oluyor bazen yapmadığı da oluyor normali kaç
Ya hem de 40 günlükken demiş galiba ben hala lohusayim diye dolaşıyorumKız tülin Şahin e kocası kilo ver diye baskı yapmış şişko demiş yakocamı öptüm onu duyunca ne demek ya doğum yapmış kadına hadi kilo ver diye baskı yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?