cnm bn 2 bucuk 3 saatte 1 165cc veriyorum. 4 ay 12 gunluguzKızlar sadece mama veren annelere sormak istiyorum günde kaç cc veriyorsunuz? Benim sütüm iyice azaldı meme reddi de arttı sadece uyku aralarında emiyor onda da uyuyakaldığı için tam boşalmıyor. Demem o ki sadece mama veriyor gibi düşünmem lazım artık. Kaç cc vermeliyim?
insallah sizdr yoktur canim yaKizlaaaarrr ya eşimin ekip arkadaşları korona olmuşaynı aractalar ay allahım şu an biz de pozitif olabiliriz Dua edinn bi belirtimiz yok ama onlar da ishal halsizlik ve baş agrisi olmuş sadece hafif atlatıyorlar
Evet bn gec yaptrdigim icin saglk ocagi bulundgnz sehirde misafr olarak dsrdan yaptrabilirdnz dediHerhangi bir Sağlık ocağımda yaparlar ben bütün açılarını farklı farklı sağlık ocaklarında yaptım misafir kaydı ile
Canım kuzum sabah şu sıralar 7 gibi uyanıyor 9,5-10 gibi yarım saat 45 dk uyuyor. Sonra 12 buçuk 1 gibi uyuyor bir saat maksimum sonra 1 2 kez daha uyutma girişimlerim sürüyor. Çocuk deplasmanda gece uykusuna kavga gürültü 9 gibi geçmeye başlıyoruz. Genelde dalarsa devam editör . Gece uyanıp besleniyor yine genelde uykusunu açmıyorKizlar gunduz kac saat aralıkla kac saat uyku yapiyor kuzular
Gece kacta uyuyor
Gece uykusundan önceki uykusu saat kacta
Ben de özledim kızları meramda ediyorum blup bebeğin başı için kontrole gidecekti ne yaptı ki tikka taşındı mı ipek kız nasıl egg bebiş düzene girdimi cecen bebeğin uykularını düzene sokabildi mi koalanın incir uyutmasını her yaptığımda anıyorumCecenn i özledim ya kızlar sabah erkenden yazışıyorduk şurda naptı acaba uyku sorununu çözdü mü kızınınblup un oğlan nasıl ay hepsini merak ediyorum Tikkabilla nın düzeni oluştu mu sallamadan uyutuyordu başarılı oldu mu acaba ağaçsızkoalanın akıllı kızı akıllı mı halen benim oğlan eskiye nazaran çok iyi elhamdülillah kendini anlatıyor biz de derdini anlıyoruz artık
Bende biraz alıştırdım galiba memeye gece emiyor maşallah gündüz de açlıktan krize giriyor sanki biraz biberonu veriyorum sonra memeyi sokuyorum şuan için böyle böyle idare ediyoruz bakalımKızlar face de emzirme akademisi grubuna üye oldum bayadır istek atmıştım aslında ama meğer sorularını cevaplamamışım. Neyse yarın gidip alıştırma bardağı alacam biberonu bırakacaz 3 aydan sonra alıştırma bardağıyla verin diyorlar. Hazır kaynanamdayken kendimi kampa aldım zaten sürekli başındayım uykuda mıkırdasa memeyi ağzına sokuyorum. Gece 1 kere uyanıp yalap şalap emip mama içip uyuyordu artık o kadar beklemiycem sık emzirecem gece de sütüm azaldı çünkü.2-3 gündür meme reddi daha az çok şükür. Bugün baya emdi hatta. Ne kadar verirsem o kadar uzaklaşmıyor onu farkettim. Ve süt üretimi kesinlikle sık emzirmeye bağlı ne yersen ye farketmiyor sık emmezse bebek.biz de her emmesinin sonuna biberonla takviye verdik iyice doysun aç kalmasın diye. İster istemez bu kez emme arası açıldı. Açıldıkça süt azaldı azaldıkça emmek istemedi. Kısır döngü resmen. Bakalım toparlamaya çalışıyorum Allahın izniyle olur inşallah
Canım deme öyle ya biz eşimin memleketindeyiz cumartesi dönücez inş.kızın 4 ay aşıları için hemde okullar açılıyor diye dün okyar ertelenince kv başladı gitmeyin aşılar burda da olur demeye bende yapmazlar demiştim tanıdık var bi sorduralım diyorlarHerhangi bir Sağlık ocağımda yaparlar ben bütün açılarını farklı farklı sağlık ocaklarında yaptım misafir kaydı ile
eşim iyiydi aslında ama ayağı kırılınca rahatlığa alıştı gibi oldu şimdi yeniden toparlanıyor. kv aramızda 20 yaş var 50sinde genç atom karınca gibi veee gerçekten çok güzel bakiyor seviyor. annem yok onun da yok onun icin sanki annemden ona emanet edilmisim gibi kizi gibi davranır. bana hic art niyetini gormedim sadece kendisi bazen cok pimpirikli panik olur bunaltir o kadar. yoksa maddi manevi hep destek verdi. ogluna kaynana bana kv.
amin inşallah canim. hayatımdaki en büyük düzen düzensizlik ne yazık ki
amin sagolasin canim
amin sagolasin canim
ben ilk gebelikte çok yaşadım hallales diye bir şampuan kullandım iyi gelmişti.
günlere dağıtma olayı iyiymiş bi deniyeyim onu. kv kendi eviyle ilgilenmiyordur benim evle ilgilendiği kadar. ben kırmızı et yemem pişiremem de o alır yapar getirir çok dusuncelidir. ablamdan da destek istedim. çalışıyor ama iki güne bir gelirim yemek yapar dolaba koyarım dedi. aile çok kıymetli gerçekten. iyi ki varlar. ne yapsam haklarını ödeyemem. umarım bu süreçte bende az geliştiririm kendimi.
ben 9 aylıkken ilk adeti görüp üstüne hemen gebe kalmıştım offf. ilki için o kadar ilaç tedavisi görmüştüm halbuki kısmet işte. şimdi eşim korunuyor. 3. düşünmüyoruz ben hap kullanmayı istemedim spiralden de korkuyorum şu anda böyle çözüm bulduk.
ayyy benim ki de 22 aylık ne edecem bu konuda hiç bilmiyorum. hazır değilim sanirim ben
valla takdir ettim masallahhh
işte ben. valla hazır değilim. wc adaptörü aldım bi de alıştırma kulodu ama bez almaya da devam ettim
Benimki altus sd5000 ama çok eski bir model 2011 de almıştım eve getiren adamlar söyle bize bir bakıp sizin buna ihtiyacınız yok ki demişti 4 ev degistirdim ikisinde salonda duruyorduKoşu bandı araştırayım hemenbi yürümeyi bide ip atlamayı seviyorum gerisi sıkıntı benim için 10 kilo falan var ama 1 bebek fazlan da var ondan o valla güzel oldu herkes birbirini gördü boydan olmak zorunda değil bende boydan fotomu koymamıştım önemli olan merak ediyorduk birbirimizi yine yaparız belki bi gün
Benim bebekler manyak çoğu kiside söylüyor zaten. Oglum genelde sevilmez yemekleri hep sevdi, halada enginar kereviz bamya semizotu ıspanak fasulye brokoli bunları yiyor. Kızada kabagı denedim havada kaptı.
Sen kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan o kilo senin için idealdir cnm ben yemek yemeyi çok seven bir insan olarak senelerce yedim kilo aldım verdim zayıfladımEvet canim biraz iri galiba 61 e düşünce herkes hastamisin demeye başlamıştı onun için 62-63 iyi benim için
Büyük konuşmamak lazım işte sağlıklı bir şekilde yesinler de nasıl ve ne yerlerse yesinlerÇok mantıklı bizler de bazı yemekleri sevmeyebiliyoruz çok zorlamamak lazım diye düşünüyorum ben de ama bambaşka biri de olabilirim ek gıda sürecindene yapmam dediysem yaptım şükür
Bağırsakları iyice şeklini aldı ondan bence normal demekki yaBenim de 15 gündür öyle eskiden günde 2 kere yapardı 15 gündür iki günde bir yada bir gün değil bir gün yapıyor
Sıkıntı yapmıyorsa normal ama benimki bi gün yapmasın evi başıma yıkıyorBenim oglanin kaka sıkıntı 3-4 gun yapmadığı oluyor normal diyorlar
Lohusalık hakkı engelenemezYa hem de 40 günlükken demiş galiba ben hala lohusayim diye dolaşıyorum
Ayy sen anlatırken ağzım sulandıDoktorum normal olduğunu söyledi sırf meme oldugu zaman, 10 güne kadar normal dedi. Tabiki kendi lerine saklasınlar çokta kuru olmasınlar. Ele alınca güzel sıkıştıra bilelim butlu butlu.
Sadece meme veriyorum ama kaç cc içiyor inan bilmiyorum biberonla vermediğim içinKızlar sadece mama veren annelere sormak istiyorum günde kaç cc veriyorsunuz? Benim sütüm iyice azaldı meme reddi de arttı sadece uyku aralarında emiyor onda da uyuyakaldığı için tam boşalmıyor. Demem o ki sadece mama veriyor gibi düşünmem lazım artık. Kaç cc vermeliyim?
Ya baya oldu ben doktora gideli de aklıma takıldı benim kız Bayadır günde 1 falan yapıyı az mı dedim merak ettim akranlara danışayım dedimGünde 6 7 kez yapardı artık 1 defa yapiyo canım bazen de 2... Yani günde 3 mü olmasi lazimmis ben büyüdükçe kaka sayısı azalıyor diye biliyodum kizimda da oyle olmustu buyudukce bir iki oluyo
Uykusu bozuk uyumuyor kendi iyi yine canım inşallah kolay geçer herkesin ki
Foto huni canim orda var hala
Yhaaa kiyamam ama üzüldüm uzak ta galiba.
Sagol canm keske hep beraber olabilsek
Bi de çok küçük zaten canım karnını mahveder zaten onları dinleyen kim. Onlara kalsa varya zehirlemişlerdi oğlumu. Hem cahiller hem ısrarcı
Ben şuan kızımn hazr olmadığını dşnyrum. Ama yakındr yani o da. O yüzden bi araştrma sürecndeym şimdi. Sennki zor olmş yainş benmki o kadar zorlmaz.
Aslında anne baba takipteyse iki kez aynı aşı zor gibi geliyo bana ya neblm büyük konuşmym amanbakalm artk zaten geckti. İlk defa böyle bşy oldu kızımda hiç bir gün bile aksatmamştm.
eşim iyiydi aslında ama ayağı kırılınca rahatlığa alıştı gibi oldu şimdi yeniden toparlanıyor. kv aramızda 20 yaş var 50sinde genç atom karınca gibi veee gerçekten çok güzel bakiyor seviyor. annem yok onun da yok onun icin sanki annemden ona emanet edilmisim gibi kizi gibi davranır. bana hic art niyetini gormedim sadece kendisi bazen cok pimpirikli panik olur bunaltir o kadar. yoksa maddi manevi hep destek verdi. ogluna kaynana bana kv.
amin inşallah canim. hayatımdaki en büyük düzen düzensizlik ne yazık ki
amin sagolasin canim
amin sagolasin canim
ben ilk gebelikte çok yaşadım hallales diye bir şampuan kullandım iyi gelmişti.
günlere dağıtma olayı iyiymiş bi deniyeyim onu. kv kendi eviyle ilgilenmiyordur benim evle ilgilendiği kadar. ben kırmızı et yemem pişiremem de o alır yapar getirir çok dusuncelidir. ablamdan da destek istedim. çalışıyor ama iki güne bir gelirim yemek yapar dolaba koyarım dedi. aile çok kıymetli gerçekten. iyi ki varlar. ne yapsam haklarını ödeyemem. umarım bu süreçte bende az geliştiririm kendimi.
ben 9 aylıkken ilk adeti görüp üstüne hemen gebe kalmıştım offf. ilki için o kadar ilaç tedavisi görmüştüm halbuki kısmet işte. şimdi eşim korunuyor. 3. düşünmüyoruz ben hap kullanmayı istemedim spiralden de korkuyorum şu anda böyle çözüm bulduk.
ayyy benim ki de 22 aylık ne edecem bu konuda hiç bilmiyorum. hazır değilim sanirim ben
valla takdir ettim masallahhh
işte ben. valla hazır değilim. wc adaptörü aldım bi de alıştırma kulodu ama bez almaya da devam ettim
Yok kız leslie de dikiş zorlayacak haraket yokki hiç ip atlarken sızladı onu azalttım 100 tane falan atlıyorumya benim koca evde spor yapıp duruyor psikolojimle oynuyo adamın bileti kalmadı gözlerimin önünde eridi yanında anası gibi kalmak istemiyorum
hahahahahahahBi de sen titizsin ya kesin ondandır
Maşallah canım kv ile ilişkine nazar değmesin
3 veya 4 kere uyuyor yaklaşık yarım saat ile 1,5 saat arasında değişiyor uykuları. Uyku arası 1,5 saat olunca uyku belirtileri gösteriyor arayı 2 saatten uzun tutarsam uyutmak için çok uğraşıyorum. Çok huysuzlanıyor. Akşam da 8-9 gibi yatıyor gece 2-3 kere uyanıyor 5-6 gibi uyanıp kaka yapıyor.
İnşallah bişey yoktur canım endişe etme
Canım benim sen çok iştahlısın, senin çabuk ağzın sulanıyor. Oysaki ben senden ümitliyim, fazla kilolarımız gidecekAyy sen anlatırken ağzım sulandı
Aaa geçmiş olsun umarım size gelmezKizlaaaarrr ya eşimin ekip arkadaşları korona olmuşaynı aractalar ay allahım şu an biz de pozitif olabiliriz Dua edinn bi belirtimiz yok ama onlar da ishal halsizlik ve baş agrisi olmuş sadece hafif atlatıyorlar
Belki İzmirliler toplanma günü yaparızAynen canııım yakalarım seni bir gün bi yerde
Devletin karşıladıgi aşılari tüm saglik ocakları yapıyor diye biliyorum canım rotayı da sen aldıysan hangi marka olduğunu biliyorsan yaparlar ben 3. Ayda da yaptirdim rotayıBiz memleketteydik 2 haftadır eşimin işleri biraz yoğun dönmesem diye düşünmeye başladım bir hafta veya 2 hafta daha kalsam diyorum ama 4.ay aşıları yaklaştı. Sizce burda sağlık ocağında veya hastanede yaparlar mı? Bi de bizim 2.doz rota da olması gerekiyor di mi ilk dozunu 2.ayda yaptırmıştık.
Ben sezeryan oldum canım adet olmadım hala ama göbeğim indi baya üzgünüm kilo almanla alakalı gibi şişkinlik adet sonrası iner diyorlar ama bakalım hamile kalmadan bi adet olaydımKızlar bi de ben emzirme döneminde kilo aldım şu an doğuma gittiğim kilomdan fazlayım. Hamilelikte 9 kilo almıştım ne güzel seviniyordum boşa gitti. Kollarım bacaklarım falan biraz kalınlaştı ama göbek 7-8 aylık hamileliğimdeki gibi yaa doğumdan sonra düze yakındı pek göbeğim kalmayacak diye sevinmiştim. Normal doğum yaptım. Sormak istedğim acaba regl olmadım diye mi böyle yoksa göbek bölgesi yağlanma mı yaşıyorum?regl olmayan arkadaşlar sizde de bu durum var mı? Bi de ben mama da veriyorum hala niye olmadım acaba motilium kullanıyorum ya o etkiliyor mudur ki?
Ayneeen izmirliler elime mum diksinBelki İzmirliler toplanma günü yaparızneden olmasın
Kuzum gece uykusundan önce uykusu kacta ve kac saat uymus oluyor yeni duzen olusturmam lazim fena bozuldu benimkiBi de sen titizsin ya kesin ondandır
Maşallah canım kv ile ilişkine nazar değmesin
3 veya 4 kere uyuyor yaklaşık yarım saat ile 1,5 saat arasında değişiyor uykuları. Uyku arası 1,5 saat olunca uyku belirtileri gösteriyor arayı 2 saatten uzun tutarsam uyutmak için çok uğraşıyorum. Çok huysuzlanıyor. Akşam da 8-9 gibi yatıyor gece 2-3 kere uyanıyor 5-6 gibi uyanıp kaka yapıyor.
İnşallah bişey yoktur canım endişe etme
Canim günlük ihtiyaci mama kutusunum ustunde yaziyor . O kadarını icirebilirsen ne ala . Yoksada cocugun icebildigi kadar oluyor maalesefKızlar sadece mama veren annelere sormak istiyorum günde kaç cc veriyorsunuz? Benim sütüm iyice azaldı meme reddi de arttı sadece uyku aralarında emiyor onda da uyuyakaldığı için tam boşalmıyor. Demem o ki sadece mama veriyor gibi düşünmem lazım artık. Kaç cc vermeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?