2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
cnm bn 2 bucuk 3 saatte 1 165cc veriyorum. 4 ay 12 gunluguz
Kizlaaaarrr ya eşimin ekip arkadaşları korona olmuş aynı aractalar ay allahım şu an biz de pozitif olabiliriz Dua edinn bi belirtimiz yok ama onlar da ishal halsizlik ve baş agrisi olmuş sadece hafif atlatıyorlar
insallah sizdr yoktur canim ya nolcaz boyle ya. Hber ver mutlaka cnm
Herhangi bir Sağlık ocağımda yaparlar ben bütün açılarını farklı farklı sağlık ocaklarında yaptım misafir kaydı ile
Evet bn gec yaptrdigim icin saglk ocagi bulundgnz sehirde misafr olarak dsrdan yaptrabilirdnz dedi

Kizlar gunduz kac saat aralıkla kac saat uyku yapiyor kuzular
Gece kacta uyuyor
Gece uykusundan önceki uykusu saat kacta
Canım kuzum sabah şu sıralar 7 gibi uyanıyor 9,5-10 gibi yarım saat 45 dk uyuyor. Sonra 12 buçuk 1 gibi uyuyor bir saat maksimum sonra 1 2 kez daha uyutma girişimlerim sürüyor. Çocuk deplasmanda gece uykusuna kavga gürültü 9 gibi geçmeye başlıyoruz. Genelde dalarsa devam editör . Gece uyanıp besleniyor yine genelde uykusunu açmıyor

Ben de özledim kızları meramda ediyorum blup bebeğin başı için kontrole gidecekti ne yaptı ki tikka taşındı mı ipek kız nasıl egg bebiş düzene girdimi cecen bebeğin uykularını düzene sokabildi mi koalanın incir uyutmasını her yaptığımda anıyorum
Bende biraz alıştırdım galiba memeye gece emiyor maşallah gündüz de açlıktan krize giriyor sanki biraz biberonu veriyorum sonra memeyi sokuyorum şuan için böyle böyle idare ediyoruz bakalım
Herhangi bir Sağlık ocağımda yaparlar ben bütün açılarını farklı farklı sağlık ocaklarında yaptım misafir kaydı ile
Canım deme öyle ya biz eşimin memleketindeyiz cumartesi dönücez inş.kızın 4 ay aşıları için hemde okullar açılıyor diye dün okyar ertelenince kv başladı gitmeyin aşılar burda da olur demeye bende yapmazlar demiştim tanıdık var bi sorduralım diyorlar

Cnm benden sana tavsiye benim de eşim korunuyordu açık açık söyleyeceğim geri çekme yöntemi ile ben onunla hamile kaldım eşim yüzde yüz eminim içeri bir şey gitmedi dedi ama ben ön sıvı ile hamile kaldım eşim korunuyorsa mutlaka kondom kullanın daha garanti olsun
Ben şimdi hem tüplerimi bağlattım hem de kondom kullanıyoruz

Maşallah kayinvalidene de ne güzel yardımcı oluyor sana böyle insanların sırtı yere gelmesin hep derim allah bin kat razı olsun diye
Çok şükür benim kayinvalidem de iyi 15 gün yanında kaldım bir kahvaltı bile hazirlatmadi bana üstüne çocukla da ilgilendi sağolsun
Benimki altus sd5000 ama çok eski bir model 2011 de almıştım eve getiren adamlar söyle bize bir bakıp sizin buna ihtiyacınız yok ki demişti 4 ev degistirdim ikisinde salonda duruyordu
Benim tek odam var zaten o da salonum diğer oda çocuk odası küçük oda var o da kiler gibi

Kayinvalidem de sen kilolu değilsin 3 çocuk annesisin olsun o kadar kızım diyor bana ama ben istemiyorum bugünkü sporumu da yaptım

Inşallah yaparız artık evimdeyim burdan o kadar uzak kalmam en kötüsü geceleri bebeği emzirirken girer yazarım
Benim bebekler manyak çoğu kiside söylüyor zaten. Oglum genelde sevilmez yemekleri hep sevdi, halada enginar kereviz bamya semizotu ıspanak fasulye brokoli bunları yiyor. Kızada kabagı denedim havada kaptı.

Oh ne güzel tam sebzeciler desene en sevdiğim çocuk tipi benim ortanca da tüm sebzeleri yiyor ama ben yedirirsem yoksa hayatta ağzına bir lokma almaz sofrada öyle oturur durur 3 buçuk yaşında büyüğüm et delisi her türlü eti yer bakalım küçük nasıl olacak???

Evet canim biraz iri galiba 61 e düşünce herkes hastamisin demeye başlamıştı onun için 62-63 iyi benim için
Sen kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan o kilo senin için idealdir cnm ben yemek yemeyi çok seven bir insan olarak senelerce yedim kilo aldım verdim zayıfladım
Çok mantıklı bizler de bazı yemekleri sevmeyebiliyoruz çok zorlamamak lazım diye düşünüyorum ben de ama bambaşka biri de olabilirim ek gıda sürecinde ne yapmam dediysem yaptım şükür
Büyük konuşmamak lazım işte sağlıklı bir şekilde yesinler de nasıl ve ne yerlerse yesinler

Sadece meme veriyorum ama kaç cc içiyor inan bilmiyorum biberonla vermediğim için

Günde 6 7 kez yapardı artık 1 defa yapiyo canım bazen de 2... Yani günde 3 mü olmasi lazimmis ben büyüdükçe kaka sayısı azalıyor diye biliyodum kizimda da oyle olmustu buyudukce bir iki oluyo
Ya baya oldu ben doktora gideli de aklıma takıldı benim kız Bayadır günde 1 falan yapıyı az mı dedim merak ettim akranlara danışayım dedim

Uykusu bozuk uyumuyor kendi iyi yine canım inşallah kolay geçer herkesin ki

amin canim..
bugun olduk bakalim

Foto huni canim orda var hala

Allah seni napmasın e mi

yok zehirlenmez de... yine de tedbirli olmakta fayda var

Ben şuan kızımn hazr olmadığını dşnyrum. Ama yakındr yani o da. O yüzden bi araştrma sürecndeym şimdi. Sennki zor olmş yainş benmki o kadar zorlmaz.

kardes kiskancligindan inada bindirdi ben de bebegim diye tutturuyordu...baska bebek almayin diye agliyor inadina altina yapıyordu..

Aslında anne baba takipteyse iki kez aynı aşı zor gibi geliyo bana ya neblm büyük konuşmym amanbakalm artk zaten geckti. İlk defa böyle bşy oldu kızımda hiç bir gün bile aksatmamştm.

bilmiyorum.ki nasil bir aile idi..Allah korusun bebeklerimizi

bence 2 bebekle biraz beklemekte fayda var..ekstra yipranirsin.ne gerek var bari 2.5 yas olsun.. kv den allah razı olsun.sana anne eksikliği yasatmamis..Allah razi olsun

leslie de yok canim senin minik prensesle o hareketler zorlar dedim

hahahahahahah

e tabi hamile halimle az hali silmedim
bu da epey sinir yapti..birgun de kp geldi ooff ne kotu kokmus evler havalandir diye bagirdi...ters adam..yeni dogum yapmışım lohusaydim..oglum gene kaçırmış.yeni silmistim..ben de epey cıkıştım agladım falan..sonra bir daha yapmadı.özur diledi.ama çoook aglamiştım..artik sinir minir kalmamisti.e cocuk da artik yıprandığımi anladi herhalde.birakti kacirmayi.bilerek yapiyordu benim ki
dusunsene dikislerim daha uzerimde 2 bebek..süt gidiyor..ve evde tekim ... du bakayim .. aaa bildigin gerilim.film konusu bu be

Devletin karşıladıgi aşılari tüm saglik ocakları yapıyor diye biliyorum canım rotayı da sen aldıysan hangi marka olduğunu biliyorsan yaparlar ben 3. Ayda da yaptirdim rotayı

Ben sezeryan oldum canım adet olmadım hala ama göbeğim indi baya üzgünüm kilo almanla alakalı gibi şişkinlik adet sonrası iner diyorlar ama bakalım hamile kalmadan bi adet olaydım

Kuzum gece uykusundan önce uykusu kacta ve kac saat uymus oluyor yeni duzen olusturmam lazim fena bozuldu benimki

Canim günlük ihtiyaci mama kutusunum ustunde yaziyor . O kadarını icirebilirsen ne ala . Yoksada cocugun icebildigi kadar oluyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…