2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Demekki normal benimkide günde 1 meme ile besleniyor sadece e kendine de saklasın demi kilo yapsın butlansın
Doktorum normal olduğunu söyledi sırf meme oldugu zaman, 10 güne kadar normal dedi. Tabiki kendi lerine saklasınlar çokta kuru olmasınlar. Ele alınca güzel sıkıştıra bilelim butlu butlu.

Kızlar sadece mama veren annelere sormak istiyorum günde kaç cc veriyorsunuz? Benim sütüm iyice azaldı meme reddi de arttı sadece uyku aralarında emiyor onda da uyuyakaldığı için tam boşalmıyor. Demem o ki sadece mama veriyor gibi düşünmem lazım artık. Kaç cc vermeliyim?

Günde 6 7 kez yapardı artık 1 defa yapiyo canım bazen de 2... Yani günde 3 mü olmasi lazimmis ben büyüdükçe kaka sayısı azalıyor diye biliyodum kizimda da oyle olmustu buyudukce bir iki oluyo

Biz memleketteydik 2 haftadır eşimin işleri biraz yoğun dönmesem diye düşünmeye başladım bir hafta veya 2 hafta daha kalsam diyorum ama 4.ay aşıları yaklaştı. Sizce burda sağlık ocağında veya hastanede yaparlar mı? Bi de bizim 2.doz rota da olması gerekiyor di mi ilk dozunu 2.ayda yaptırmıştık.

Kizlar gunduz kac saat aralıkla kac saat uyku yapiyor kuzular
Gece kacta uyuyor
Gece uykusundan önceki uykusu saat kacta
Valla artik oyun istiyo aralıklar bazen 3 saati buluyo gündüz genele vurursak 2 -3 saatte bir uyuyo yaklaşık bir saat uyur her uykuda akşam da artık 6 gibi uyanır 9 da gece uykusu bizim düzen böyle genel olarak

Kizlaaaarrr ya eşimin ekip arkadaşları korona olmuş aynı aractalar ay allahım şu an biz de pozitif olabiliriz Dua edinn bi belirtimiz yok ama onlar da ishal halsizlik ve baş agrisi olmuş sadece hafif atlatıyorlar

Çok mantıklı bizler de bazı yemekleri sevmeyebiliyoruz çok zorlamamak lazım diye düşünüyorum ben de ama bambaşka biri de olabilirim ek gıda sürecinde ne yapmam dediysem yaptım şükür

Ay bende aynısın suan benimde öyle göbekte birikiyor hepsi çocuk doğurduk be olmasın mı o kadar da
biz 3. ay aşılarını başka yerde olmuştuk. önceden arayıp durumu anlattım sıkıntı çıkarmadılar. kendi aile hekimimede bilgi verdim. rotayi 2de yaptiysan 2. dozu 4te yaptirman lazimm canim.
[/QUOTE="asli emre, post: 64823295, member: 680897"]
Kizlaaaarrr ya eşimin ekip arkadaşları korona olmuş aynı aractalar ay allahım şu an biz de pozitif olabiliriz Dua edinn bi belirtimiz yok ama onlar da ishal halsizlik ve baş agrisi olmuş sadece hafif atlatıyorlar
[/QUOTE]
ayy çok geçmiş olsun inşallah yoktur. eşimin kuzeninin de dedesi ve ninesi pozitif cıkmış dün yatısi yapılmış. ne lanet virüs cıktı ya

Bi de sen titizsin ya kesin ondandır
Maşallah canım kv ile ilişkine nazar değmesin
Kizlar gunduz kac saat aralıkla kac saat uyku yapiyor kuzular
Gece kacta uyuyor
Gece uykusundan önceki uykusu saat kacta
3 veya 4 kere uyuyor yaklaşık yarım saat ile 1,5 saat arasında değişiyor uykuları. Uyku arası 1,5 saat olunca uyku belirtileri gösteriyor arayı 2 saatten uzun tutarsam uyutmak için çok uğraşıyorum. Çok huysuzlanıyor. Akşam da 8-9 gibi yatıyor gece 2-3 kere uyanıyor 5-6 gibi uyanıp kaka yapıyor.
İnşallah bişey yoktur canım endişe etme

Kızlar bi de ben emzirme döneminde kilo aldım şu an doğuma gittiğim kilomdan fazlayım. Hamilelikte 9 kilo almıştım ne güzel seviniyordum boşa gitti. Kollarım bacaklarım falan biraz kalınlaştı ama göbek 7-8 aylık hamileliğimdeki gibi yaa doğumdan sonra düze yakındı pek göbeğim kalmayacak diye sevinmiştim. Normal doğum yaptım. Sormak istedğim acaba regl olmadım diye mi böyle yoksa göbek bölgesi yağlanma mı yaşıyorum? regl olmayan arkadaşlar sizde de bu durum var mı? Bi de ben mama da veriyorum hala niye olmadım acaba motilium kullanıyorum ya o etkiliyor mudur ki?

Takip et canım kendini eşini. Yine dikkat edin. Yoktur birşey inşallah. Bozma Moralini

Gece uykusundan once kac saat uyanik kaliyor

Bende olmadım hala geçen ay çamaşırım az bi leke olmuştu oldum sandım ama devamı gelmedi göbeğim benim de öyle. Yumoş yumoş kocaman. Sezeryan oldum. Bi iki ay daha geçsin spora başlayacağım inşallah

Bende izledim lesli videoları bende başlamak istiyorum faydası olur inşallah

ayy çok geçmiş olsun inşallah yoktur. eşimin kuzeninin de dedesi ve ninesi pozitif cıkmış dün yatısi yapılmış. ne lanet virüs cıktı ya
[/QUOTE]
Ben de bugün gidip hem kilo baktıracağım hem de soracağım aşı yaparlar mı diye. Bizim kilo alımı da sıkıntı eğer yeterli kilo almadıysa uzatmam dönerim kendi doktorumuza gösteririm.

Herhangi bir Sağlık ocağımda yaparlar ben bütün açılarını farklı farklı sağlık ocaklarında yaptım misafir kaydı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…