Doktorum normal olduğunu söyledi sırf meme oldugu zaman, 10 güne kadar normal dedi. Tabiki kendi lerine saklasınlar çokta kuru olmasınlar. Ele alınca güzel sıkıştıra bilelim butlu butlu.Demekki normal benimkide günde 1 meme ile besleniyor sadece e kendine de saklasın demikilo yapsın butlansın
Günde 6 7 kez yapardı artık 1 defa yapiyo canım bazen de 2... Yani günde 3 mü olmasi lazimmis ben büyüdükçe kaka sayısı azalıyor diye biliyodum kizimda da oyle olmustu buyudukce bir iki oluyoKızlar bişey sorcam bebeğiniz günde kaç kere kaka yapıyor normali ne kadar benim doktor 3 kere yapıyor mu falan diye sormuştu o zaman yapıyordu ama artık günde 1 bazen 2 oluyor bazen yapmadığı da oluyor normali kaç
Valla artik oyun istiyo aralıklar bazen 3 saati buluyo gündüz genele vurursak 2 -3 saatte bir uyuyo yaklaşık bir saat uyur her uykuda akşam da artık 6 gibi uyanır 9 da gece uykusu bizim düzen böyle genel olarakKizlar gunduz kac saat aralıkla kac saat uyku yapiyor kuzular
Gece kacta uyuyor
Gece uykusundan önceki uykusu saat kacta
Çok mantıklı bizler de bazı yemekleri sevmeyebiliyoruz çok zorlamamak lazım diye düşünüyorum ben de ama bambaşka biri de olabilirim ek gıda sürecindeBakalım nasıl olacak ek gıda serüvenimiz çocukları ek gıdaya başlatıyoruz genelde kabak çorbası veriliyor ilk onun tadı iğrenç okuyor zaten bebeğin onu yememesi çok normal ondan isteği kaçıyor bebenin ben bu sefer daha düzgün kendim tadını begendigin yiyecekler vererek başlayacağım
Aynen canııım yakalarım seni bir gün bi yerdeAaa sende burdasınkız ne güzel 5 dk var aramızda desene
Ay bende aynısın suanbenimde öyle göbekte birikiyor hepsi çocuk doğurduk be olmasın mı o kadar da
biz 3. ay aşılarını başka yerde olmuştuk. önceden arayıp durumu anlattım sıkıntı çıkarmadılar. kendi aile hekimimede bilgi verdim. rotayi 2de yaptiysan 2. dozu 4te yaptirman lazimm canim.Biz memleketteydik 2 haftadır eşimin işleri biraz yoğun dönmesem diye düşünmeye başladım bir hafta veya 2 hafta daha kalsam diyorum ama 4.ay aşıları yaklaştı. Sizce burda sağlık ocağında veya hastanede yaparlar mı? Bi de bizim 2.doz rota da olması gerekiyor di mi ilk dozunu 2.ayda yaptırmıştık.
Bi de sen titizsin ya kesin ondandırya ben neler yaptimama o kendini hazir hissetmeden olmuyir işte
lazımlik aldim..bi tane de oyun cadiri.. seyyar tuvalet bile yaptim ona
tuvaleti balonlarla susledim
her sefer odul verdim
zilyon tane kulot aldim
sonunda basladi ve tabi 3 yasindaydi2 yasinda basladigim egitim 3 yasinda bitti ve ben tukendim artik.doktor kizdi.inada bindirdi cocuk dedi.sen sen ol hazirlik asamasini iyi kontrol et.ben hamileydim..bence o da olumsuz etkiledi
Maşallah canım kv ile ilişkine nazar değmesineşim iyiydi aslında ama ayağı kırılınca rahatlığa alıştı gibi oldu şimdi yeniden toparlanıyor. kv aramızda 20 yaş var 50sinde genç atom karınca gibi veee gerçekten çok güzel bakiyor seviyor. annem yok onun da yok onun icin sanki annemden ona emanet edilmisim gibi kizi gibi davranır. bana hic art niyetini gormedim sadece kendisi bazen cok pimpirikli panik olur bunaltir o kadar. yoksa maddi manevi hep destek verdi. ogluna kaynana bana kv.
amin inşallah canim. hayatımdaki en büyük düzen düzensizlik ne yazık ki
amin sagolasin canim
amin sagolasin canim
ben ilk gebelikte çok yaşadım hallales diye bir şampuan kullandım iyi gelmişti.
günlere dağıtma olayı iyiymiş bi deniyeyim onu. kv kendi eviyle ilgilenmiyordur benim evle ilgilendiği kadar. ben kırmızı et yemem pişiremem de o alır yapar getirir çok dusuncelidir. ablamdan da destek istedim. çalışıyor ama iki güne bir gelirim yemek yapar dolaba koyarım dedi. aile çok kıymetli gerçekten. iyi ki varlar. ne yapsam haklarını ödeyemem. umarım bu süreçte bende az geliştiririm kendimi.
ben 9 aylıkken ilk adeti görüp üstüne hemen gebe kalmıştım offf. ilki için o kadar ilaç tedavisi görmüştüm halbuki kısmet işte. şimdi eşim korunuyor. 3. düşünmüyoruz ben hap kullanmayı istemedim spiralden de korkuyorum şu anda böyle çözüm bulduk.
ayyy benim ki de 22 aylık ne edecem bu konuda hiç bilmiyorum. hazır değilim sanirim ben
valla takdir ettim masallahhh
işte ben. valla hazır değilim. wc adaptörü aldım bi de alıştırma kulodu ama bez almaya da devam ettim
3 veya 4 kere uyuyor yaklaşık yarım saat ile 1,5 saat arasında değişiyor uykuları. Uyku arası 1,5 saat olunca uyku belirtileri gösteriyor arayı 2 saatten uzun tutarsam uyutmak için çok uğraşıyorum. Çok huysuzlanıyor. Akşam da 8-9 gibi yatıyor gece 2-3 kere uyanıyor 5-6 gibi uyanıp kaka yapıyor.Kizlar gunduz kac saat aralıkla kac saat uyku yapiyor kuzular
Gece kacta uyuyor
Gece uykusundan önceki uykusu saat kacta
İnşallah bişey yoktur canım endişe etmeKizlaaaarrr ya eşimin ekip arkadaşları korona olmuşaynı aractalar ay allahım şu an biz de pozitif olabiliriz Dua edinn bi belirtimiz yok ama onlar da ishal halsizlik ve baş agrisi olmuş sadece hafif atlatıyorlar
Takip et canım kendini eşini. Yine dikkat edin. Yoktur birşey inşallah. Bozma MoraliniKizlaaaarrr ya eşimin ekip arkadaşları korona olmuşaynı aractalar ay allahım şu an biz de pozitif olabiliriz Dua edinn bi belirtimiz yok ama onlar da ishal halsizlik ve baş agrisi olmuş sadece hafif atlatıyorlar
Gece uykusundan once kac saat uyanik kaliyoray o günler hemen gelsin canim. insallah yapabilirim. bazen bir cesaret geliyor sonra bakiyorum yapilacaklar listesini dusunerek ama yapmayarak bogmusum kendimi.
ben kaçırmışım. muhtemel yaylada olduğum zamandı. tez zamanda birdaha isterimm.
ya aslında 10 gün de yapmayabilir günde 10 kez de yapabilir derler. benimki 3-4 yapıyor bence.
gündüz kısa kısa uyuyor. 45-60 dk sonra max 2 saat uyanıklığa dayanır uyuur. kaç kez saymadım hiç. gece de 8-9 arası uzun uykuya geçiyor 4-5 saat uyur. sonrası 2-3 saate bir uyanır meme emer uyur .sabah da keklik gibi hiç susmaz sipam
Bende olmadım hala geçen ay çamaşırım az bi leke olmuştu oldum sandım ama devamı gelmedi göbeğim benim de öyle. Yumoş yumoş kocaman. Sezeryan oldum. Bi iki ay daha geçsin spora başlayacağım inşallahKızlar bi de ben emzirme döneminde kilo aldım şu an doğuma gittiğim kilomdan fazlayım. Hamilelikte 9 kilo almıştım ne güzel seviniyordum boşa gitti. Kollarım bacaklarım falan biraz kalınlaştı ama göbek 7-8 aylık hamileliğimdeki gibi yaa doğumdan sonra düze yakındı pek göbeğim kalmayacak diye sevinmiştim. Normal doğum yaptım. Sormak istedğim acaba regl olmadım diye mi böyle yoksa göbek bölgesi yağlanma mı yaşıyorum?regl olmayan arkadaşlar sizde de bu durum var mı? Bi de ben mama da veriyorum hala niye olmadım acaba motilium kullanıyorum ya o etkiliyor mudur ki?
Bende izledim lesli videoları bende başlamak istiyorum faydası olur inşallahYok kız leslie de dikiş zorlayacak haraket yokki hiç ip atlarken sızladı onu azalttım 100 tane falan atlıyorumya benim koca evde spor yapıp duruyor psikolojimle oynuyo adamın bileti kalmadı gözlerimin önünde eridi yanında anası gibi kalmak istemiyorum
ayy çok geçmiş olsun inşallah yoktur. eşimin kuzeninin de dedesi ve ninesi pozitif cıkmış dün yatısi yapılmış. ne lanet virüs cıktı yabiz 3. ay aşılarını başka yerde olmuştuk. önceden arayıp durumu anlattım sıkıntı çıkarmadılar. kendi aile hekimimede bilgi verdim. rotayi 2de yaptiysan 2. dozu 4te yaptirman lazimm canim.
[/QUOTE="asli emre, post: 64823295, member: 680897"]
Kizlaaaarrr ya eşimin ekip arkadaşları korona olmuşaynı aractalar ay allahım şu an biz de pozitif olabiliriz Dua edinn bi belirtimiz yok ama onlar da ishal halsizlik ve baş agrisi olmuş sadece hafif atlatıyorlar
Ben de pilates yapmak istiyorum da hiç enerjim yokBende olmadım hala geçen ay çamaşırım az bi leke olmuştu oldum sandım ama devamı gelmedi göbeğim benim de öyle. Yumoş yumoş kocaman. Sezeryan oldum. Bi iki ay daha geçsin spora başlayacağım inşallah
Herhangi bir Sağlık ocağımda yaparlar ben bütün açılarını farklı farklı sağlık ocaklarında yaptım misafir kaydı ileBiz memleketteydik 2 haftadır eşimin işleri biraz yoğun dönmesem diye düşünmeye başladım bir hafta veya 2 hafta daha kalsam diyorum ama 4.ay aşıları yaklaştı. Sizce burda sağlık ocağında veya hastanede yaparlar mı? Bi de bizim 2.doz rota da olması gerekiyor di mi ilk dozunu 2.ayda yaptırmıştık.
Süper geçmiş olsun canımGunaydiin kızlar biz dün 4.ay aşısı olduk çok şükür bi yan etkisini görmedim ateş huysuzluk olmadı darısı tüm aşılarımızın başına
Severim ben o boncukları afiyet olsun yarasın inşallahBenim bebekler manyak çoğu kiside söylüyor zaten. Oglum genelde sevilmez yemekleri hep sevdi, halada enginar kereviz bamya semizotu ıspanak fasulye brokoli bunları yiyor. Kızada kabagı denedim havada kaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?