Olmaz insallah canm ya bol su için hepKizlaaaarrr ya eşimin ekip arkadaşları korona olmuşaynı aractalar ay allahım şu an biz de pozitif olabiliriz Dua edinn bi belirtimiz yok ama onlar da ishal halsizlik ve baş agrisi olmuş sadece hafif atlatıyorlar
İnternetten nasil baktn da sınırda çıktı ki4 aylik olanlar bebenizin kilosu kac ? Ben henuz doktora goturmedim ama sinirda sanirim yainternette oyle yaziyir
Benimki 6100dü8 kilo olmak uzere ust sinir 8 diyor
17 sinde 4 aylık olucaz kilo sıkıntısı bizde de var merakla bekliyoruz ama bizimkisi 5 buçuk kilo falan4 aylik olanlar bebenizin kilosu kac ? Ben henuz doktora goturmedim ama sinirda sanirim yainternette oyle yaziyir
6300 dü bizimki de. Benimki 3 saate bir 120 cc yi ancak içebiliyor. Bazen de kalıyordu. Bu ara emzirme kampındayız azalttım mamayı emziriyorum bakalım sürekli8 kilo olmak uzere ust sinir 8 diyor
Kuzum masallah 165 cc iciyorsa o kilo normal. Bizim bebeler gunluk 1000 cc olmali ortalama . Benim oglusa da versin Allahim o güzel istahtan4 aylik olanlar bebenizin kilosu kac ? Ben henuz doktora goturmedim ama sinirda sanirim yainternette oyle yaziyir
Benim de 6500 dü bende alt sınır sandım üst sınıra bir şey olmaz hareketlendikçe zayıflıyorlar zaten8 kilo olmak uzere ust sinir 8 diyor
8200 canım dün tartıldık4 aylik olanlar bebenizin kilosu kac ? Ben henuz doktora goturmedim ama sinirda sanirim yainternette oyle yaziyir
@sekerpare5939 bu neocate mama bizde gaz yapti uyku bozdu hic iyi gelmedi . 3 gun icirdim az oldugu halde boyle oldu bıraktım. Evolvia nin varmis alerji mamasi onun tadi kokusu daha iyiymiş bilgin var mi
Off gerçekten sende de ne sabır varmışamin canim..
bugun olduk bakalim
Allah seni napmasın e mi
yok zehirlenmez de... yine de tedbirli olmakta fayda var
kardes kiskancligindan inada bindirdi ben de bebegim diye tutturuyordu...baska bebek almayin diye agliyor inadina altina yapıyordu..
bilmiyorum.ki nasil bir aile idi..Allah korusun bebeklerimizi
bence 2 bebekle biraz beklemekte fayda var..ekstra yipranirsin.ne gerek var bari 2.5 yas olsun.. kv den allah razı olsun.sana anne eksikliği yasatmamis..Allah razi olsun
leslie de yok canim senin minik prensesle o hareketler zorlar dedim
hahahahahahah
e tabi hamile halimle az hali silmedim
bu da epey sinir yapti..birgun de kp geldi ooff ne kotu kokmus evler havalandir diye bagirdi...ters adam..yeni dogum yapmışım lohusaydim..oglum gene kaçırmış.yeni silmistim..ben de epey cıkıştım agladım falan..sonra bir daha yapmadı.özur diledi.ama çoook aglamiştım..artik sinir minir kalmamisti.e cocuk da artik yıprandığımi anladi herhalde.birakti kacirmayi.bilerek yapiyordu benim ki
dusunsene dikislerim daha uzerimde 2 bebek..süt gidiyor..ve evde tekim ... du bakayim ..aaa bildigin gerilim.film konusu bu be
Tüh yaa biraz daha boğazımı tutmam lazım o zaman bende de bir iştah oldu ki sormayın hamileyken hiç yoktu şimdi de fena doyma hissimi kaybettim. Bi de annemin evindeyim ki off ki ne ofBen sezeryan oldum canım adet olmadım hala ama göbeğim indi baya üzgünüm kilo almanla alakalı gibi şişkinlik adet sonrası iner diyorlar ama bakalım hamile kalmadan bi adet olaydım
Hiç o şekilde tutmuyorum. Ta sabahtan başlıyor düzen kaç saat uyuduğuna ve araları ne kadar verdiğimize göre değişiyorKuzum gece uykusundan önce uykusu kacta ve kac saat uymus oluyor yeni duzen olusturmam lazim fena bozuldu benimki
Benimki günlük ortalama 500 içiyor kilo alımı fena çıkmadı bugün ölçüldükCanim günlük ihtiyaci mama kutusunum ustunde yaziyor . O kadarını icirebilirsen ne ala . Yoksada cocugun icebildigi kadar oluyor maalesef
Bugün ölçüldük 4 aylık olmasına 3 gün var 5130 çıktı bizimki de alt sınırda üst sınır daha iyi boşver4 aylik olanlar bebenizin kilosu kac ? Ben henuz doktora goturmedim ama sinirda sanirim yainternette oyle yaziyir
Benimki de memeyi bırakacak nerdeyse sütüm az emzirme kampı da yapamıyorum büyüdü edsyle de veremiyorum biberonu tanıyor ve onu istiyor maalesef memeye ağlıyor6300 dü bizimki de. Benimki 3 saate bir 120 cc yi ancak içebiliyor. Bazen de kalıyordu. Bu ara emzirme kampındayız azalttım mamayı emziriyorum bakalım sürekli
zayif olsunda saglikli olsun kilolu olmasin yaBenimki 6100düsınır diyince alt sınır sandım ben de
canim sen anne sutu veriyorsun cok normal ben mama veriyorum ve cocugu sisirdi saglikli olsunda zayif olsun17 sinde 4 aylık olucaz kilo sıkıntısı bizde de var merakla bekliyoruz ama bizimkisi 5 buçuk kilo falanbakalım ne diyecek doktor 8 kilo oooo çok var daha bizim
amim canim istahli olsun tum bebelerKuzum masallah 165 cc iciyorsa o kilo normal. Bizim bebeler gunluk 1000 cc olmali ortalama . Benim oglusa da versin Allahim o güzel istahtan
cnm gozu cok mu akiyor ? Bnmkide gecmedi ama az akiyor. Bak sunu dene bebek sampuanini bir pamuga damlat 1 damla birazda su cocugun gozunu sil birsey olmuyor ben denedim azaldi biraz ama devam ediyorKayseri maya göz hastahanesi hakknda bilgisi olan var mi kizlar hamgi doktor iyi vs diye oglani goturecegiz artk gözü gecmiyor doktor eger 1 yasina kdar gecmezse ameliyat dedi buranin devletteki. Aymi ilaci verip duruyolar gecmiyo diyorm anlayan da yok
oh iyi gerci senin erkek erkekte 8250 imis haydoyla bizim kiz basabas8200 canım dün tartıldık
Cok akiyor canm birde cok capak oluyo bazen uyudugunda uyanacak ya gözünü acamiyo kutumus oluyo siliyorm hemen gozu bile acilmiyo hiczayif olsunda saglikli olsun kilolu olmasin ya
canim sen anne sutu veriyorsun cok normal ben mama veriyorum ve cocugu sisirdi saglikli olsunda zayif olsun
amim canim istahli olsun tum bebeler
cnm gozu cok mu akiyor ? Bnmkide gecmedi ama az akiyor. Bak sunu dene bebek sampuanini bir pamuga damlat 1 damla birazda su cocugun gozunu sil birsey olmuyor ben denedim azaldi biraz ama devam ediyor
oh iyi gerci senin erkek erkekte 8250 imis haydoyla bizim kiz basabas
4 aylik kilosu benim kuzunun da o civarlardaydi. hiç de sınırda demediler bahar. anne sütü alan bebeklerde 6 aya kadar obeziteden bahsedilmez diye biliyorum ben. hiç de sınırda mi diye araştırmamıştım. öyle miymiş ki?8 kilo olmak uzere ust sinir 8 diyor
Kuzum onu büyük oglumda kullandim memnundum burda önermiştim hatta . Ama bu alerji mamasi evolvia . Alerji mamalari pek tatli degillerLepistesb canım ben evolvia kullanıyorum çok memnunum
Kizlaaaarrr ya eşimin ekip arkadaşları korona olmuşaynı aractalar ay allahım şu an biz de pozitif olabiliriz Dua edinn bi belirtimiz yok ama onlar da ishal halsizlik ve baş agrisi olmuş sadece hafif atlatıyorlar
denesene sampuani birseycik olmuyor fazla surme ama sulandirarak haifce sil. Benim ablama doktor oyle soylemis sonra duzelmis cnm. bu aksam bir dene. Banada haber verCok akiyor canm birde cok capak oluyo bazen uyudugunda uyanacak ya gözünü acamiyo kutumus oluyo siliyorm hemen gozu bile acilmiyo hic
Canim ben mama veriyorum ama. Cumartesi kontrol var bakalim doktor ne diyecek, 1 bucuk aydir gitmiyoruz. Internette oyle yaziyor baktigimda öyle cok kiloluda degil normal yani4 aylik kilosu benim kuzunun da o civarlardaydi. hiç de sınırda demediler bahar. anne sütü alan bebeklerde 6 aya kadar obeziteden bahsedilmez diye biliyorum ben. hiç de sınırda mi diye araştırmamıştım. öyle miymiş ki?
gerçi bu ay almadi gibi. geçen ay 700 gr almıştı. bu ay iyice 300 400 gr ancak alacak galiba.
kaka sayısını da azaltti. eskiden günlük 5 6 yapardi. şimdi 3 4 günde bir yapıyor. babasi da hemen doymuyor galiba diyor. sagolsun kayinvalide yokluğu çekmiyorum sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?