Kalppare bu neocate mama bizde gaz yapti uyku bozdu hic iyi gelmedi . 3 gun icirdim az oldugu halde boyle oldu bıraktım. Evolvia nin varmis alerji mamasi onun tadi kokusu daha iyiymiş bilgin var mi
Ay inşallah fit fit olalımBende izledim lesli videoları bende başlamak istiyorum faydası olur inşallah
Panik yapma canım bizimkinin ateşi 38,5 a çıkmıştı aşıda. 2 çay kaşığı calpol ver demişti aşıdan hemen sonra bizim ebe ama ben vermedim akşam ateşi çıkınca verdim uyudu gece kontrol ettim 38 den yukarı çıkmadı üzerini açtım uyudu 3 gün 37,5-38 arası gitti geldi ateşi sonra geçti.Ates 37.8 of ya kafayi yicem verssm mi ilac uyuyor salliyorum simdi ne kadar vericem
Kız bide 3tane mi ya ben 3 tane doğursa 90 kilo olurdumCnm benden sana tavsiye benim de eşim korunuyordu açık açık söyleyeceğim geri çekme yöntemi ile ben onunla hamile kaldım eşim yüzde yüz eminim içeri bir şey gitmedi dedi ama ben ön sıvı ile hamile kaldım eşim korunuyorsa mutlaka kondom kullanın daha garanti olsun
Ben şimdi hem tüplerimi bağlattım hem de kondom kullanıyoruz
Maşallah kayinvalidene de ne güzel yardımcı oluyor sana böyle insanların sırtı yere gelmesin hep derim allah bin kat razı olsun diye
Çok şükür benim kayinvalidem de iyi 15 gün yanında kaldım bir kahvaltı bile hazirlatmadi bana üstüne çocukla da ilgilendi sağolsun
Benimki altus sd5000 ama çok eski bir model 2011 de almıştım eve getiren adamlar söyle bize bir bakıp sizin buna ihtiyacınız yok ki demişti 4 ev degistirdim ikisinde salonda duruyordu
Benim tek odam var zaten o da salonum diğer oda çocuk odası küçük oda var o da kiler gibi
Kayinvalidem de sen kilolu değilsin 3 çocuk annesisin olsun o kadar kızım diyor banaama ben istemiyorum bugünkü sporumu da yaptım
Inşallah yaparız artık evimdeyim burdan o kadar uzak kalmam en kötüsü geceleri bebeği emzirirken girer yazarım
Oh ne güzel tam sebzeciler desene en sevdiğim çocuk tipi benim ortanca da tüm sebzeleri yiyor ama ben yedirirsem yoksa hayatta ağzına bir lokma almaz sofrada öyle oturur durur 3 buçuk yaşında büyüğüm et delisi her türlü eti yer bakalım küçük nasıl olacak???
Sen kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan o kilo senin için idealdir cnm ben yemek yemeyi çok seven bir insan olarak senelerce yedim kilo aldım verdim zayıfladım
Büyük konuşmamak lazım işte sağlıklı bir şekilde yesinler de nasıl ve ne yerlerse yesinler
Canım benim diyet olayım sıkıntı biraz yiyorum ama az yiyorumCanım benim sen çok iştahlısın, senin çabuk ağzın sulanıyor. Oysaki ben senden ümitliyim, fazla kilolarımız gidecekama diyeti bebeklerlede bozma
Şöyle evde bi şeyler hazırlayıp bostanlı sahile gidelim alalım bebek arabalarını yanımıza ohhAyneeen izmirliler elime mum diksin
Dalin kullanıyor canm olur mu o. Bide anca yarn yaparim bnim sıpa uyudu uyanmazdenesene sampuani birseycik olmuyor fazla surme ama sulandirarak haifce sil. Benim ablama doktor oyle soylemis sonra duzelmis cnm. bu aksam bir dene. Banada haber ver
Canim ben mama veriyorum ama. Cumartesi kontrol var bakalim doktor ne diyecek, 1 bucuk aydir gitmiyoruz. Internette oyle yaziyor baktigimda öyle cok kiloluda degil normal yani
Ben yarın gideceğim bakalım kaç kilo olmuş4 aylik olanlar bebenizin kilosu kac ? Ben henuz doktora goturmedim ama sinirda sanirim yainternette oyle yaziyir
Kuzum lepi bu çocuktan hiçbirşey anlamadı ki çıldıracam artık bir kaç gündür zorla içirdiğimi de kusuyor agız burun yetmiyor gibi gece uykusuna geçmiyor geçirdiğimde tekrar uyanıyor gece de derin uyumuyor gündüz gibi sallıyoruz sürekli . Eşimde bende kafayı yicez artık haykırmak istiyorumcanım sadece aptamil progemin as ve neocate biliyorum.digerleri yarı islenmis yani tam etkili degilmiş canım.ama emin misin? neocate in boyle etkisi olabilecegini sanmıyorum.cunku zaten tamamen islenmis bir mama cocuk onu islemiyor bile neredeyse.CocoChanelmademoiselle coco daha bilili..coco neocate gaz yapar mi?
lepi acaba baska bisiler dokunmuş olabilir mi? ya da üşüme
helal olsun genede denemiş bakmayı. Benimki 10 dk bile denemeden reddediyor. İyice büyüyorlar tanıyorlar annelerini anne gibisi varmı. Kuzum hiç olmasa kokunu tanıyordur.Bu akşam 1 saatlik bir işimiz vardı uyuttum babannesine bıraktım bakarım ben sen merak etme diyordu kv ben çıkarkengeldim ki kadın perişan oğlan ağlamaktan kıpkırmızı kesilmiş aman çok ağladı kızımmm hakkından gelemedim Allah kimseyi anasız koymasın diyor aldım hemen oğlum noldu dedim gülüyor sıpa gözünde yaşlarla yatırdım konuştuk noldu oğlum niye ağladın beni mi aradın dedim aguu guuu ıgıııı diyo gözümün içine baka baka kuzuşum baya bir konuştuk banyosunu yaptırdım kucağımda uyudu iyice öğrendi bunlar anneyi bundan sonra ayrılmak daha zor olacak
Ben aşıdan sonra veriyorum huzursuz sa eger ver bekleme benceAtes 37.8 of ya kafayi yicem verssm mi ilac uyuyor salliyorum simdi ne kadar vericem
Bir çay kaşıgı ver canım aşı mı oldu bugunAtes 37.8 of ya kafayi yicem verssm mi ilac uyuyor salliyorum simdi ne kadar vericem
Bizimde sağ göz doğdugundan beridir çapaklanıyor epeydir çok yoğun oldu merhem kullanıyorum daha da arttı . İştahını uykusunu çözemedik ki ona sıra gelmiyorCok akiyor canm birde cok capak oluyo bazen uyudugunda uyanacak ya gözünü acamiyo kutumus oluyo siliyorm hemen gozu bile acilmiyo hic
verdim ilaci ama inecegi yerde suan 38 derece uyuyor bacaklari flan normal basi boynu flan sicak napsam bilemedim esimde yorgun uyuyor valla kafayi yicemPanik yapma canım bizimkinin ateşi 38,5 a çıkmıştı aşıda. 2 çay kaşığı calpol ver demişti aşıdan hemen sonra bizim ebe ama ben vermedim akşam ateşi çıkınca verdim uyudu gece kontrol ettim 38 den yukarı çıkmadı üzerini açtım uyudu 3 gün 37,5-38 arası gitti geldi ateşi sonra geçti.
canm 1 bucuk ay once 6400 duBen yarın gideceğim bakalım kaç kilo olmuşkaç kiloydu en son
evet ebru oyle diyordu ama oda yok soramadmBen aşıdan sonra veriyorum huzursuz sa eger ver bekleme benceeğer 8 kilo ise 2 çay kaşığı verebilirsin diye biliyorum ama daha iyi bilenler var
Evet 4. Ay asisi cnm 2. Ayda böyle olmamistiBir çay kaşıgı ver canım aşı mı oldu bugun
Bizim alerjen bir durumumuz yok ama niye DR tavsiye etti bilemedim şimdi. Ama pek tatlı olmaması daha iyi anne sütünü de yadırgamıyor o zamanKuzum onu büyük oglumda kullandim memnundum burda önermiştim hatta . Ama bu alerji mamasi evolvia . Alerji mamalari pek tatli degiller
Çürük patates paslı demir gibi kokusu var canim . Alerjik oldugu icin kulkaniyoruz süt ürünlerine.Bizim alerjen bir durumumuz yok ama niye DR tavsiye etti bilemedim şimdi. Ama pek tatlı olmaması daha iyi anne sütünü de yadırgamıyor o zaman
Bekleme bence sonra çok geç düşüyor ver zaten anca etki ederKizin atesi cikiyor galiba cok huysuz 37.6 suan ofne zaman calpol vermeliyim 38 i bekleyeyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?