2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kalppare bu neocate mama bizde gaz yapti uyku bozdu hic iyi gelmedi . 3 gun icirdim az oldugu halde boyle oldu bıraktım. Evolvia nin varmis alerji mamasi onun tadi kokusu daha iyiymiş bilgin var mi

canım sadece aptamil progemin as ve neocate biliyorum.digerleri yarı islenmis yani tam etkili degilmiş canım.ama emin misin? neocate in boyle etkisi olabilecegini sanmıyorum.cunku zaten tamamen islenmis bir mama cocuk onu islemiyor bile neredeyse. CocoChanelmademoiselle coco daha bilili..coco neocate gaz yapar mi?
lepi acaba baska bisiler dokunmuş olabilir mi? ya da üşüme

Ates 37.8 of ya kafayi yicem verssm mi ilac uyuyor salliyorum simdi ne kadar vericem
Panik yapma canım bizimkinin ateşi 38,5 a çıkmıştı aşıda. 2 çay kaşığı calpol ver demişti aşıdan hemen sonra bizim ebe ama ben vermedim akşam ateşi çıkınca verdim uyudu gece kontrol ettim 38 den yukarı çıkmadı üzerini açtım uyudu 3 gün 37,5-38 arası gitti geldi ateşi sonra geçti.

Kız bide 3tane mi ya ben 3 tane doğursa 90 kilo olurdum bende yemekle aşk yaşıyorum abur cubur çok seviyorum asla kesmiyorum diyet gibi ama azaltıyorum

Bu akşam 1 saatlik bir işimiz vardı uyuttum babannesine bıraktım bakarım ben sen merak etme diyordu kv ben çıkarken geldim ki kadın perişan oğlan ağlamaktan kıpkırmızı kesilmiş aman çok ağladı kızımmm hakkından gelemedim Allah kimseyi anasız koymasın diyor aldım hemen oğlum noldu dedim gülüyor sıpa gözünde yaşlarla yatırdım konuştuk noldu oğlum niye ağladın beni mi aradın dedim aguu guuu ıgıııı diyo gözümün içine baka baka kuzuşum baya bir konuştuk banyosunu yaptırdım kucağımda uyudu iyice öğrendi bunlar anneyi bundan sonra ayrılmak daha zor olacak

Canım benim sen çok iştahlısın, senin çabuk ağzın sulanıyor. Oysaki ben senden ümitliyim, fazla kilolarımız gidecek ama diyeti bebeklerlede bozma
Canım benim diyet olayım sıkıntı biraz yiyorum ama az yiyorum hedefime daha önce bu şekilde ulaştım yine ulaşacağım ha 6 hafta ha 6 ay ama gidecwk Kız bebeğe ağzım sulandı orda ete buta

Dalin kullanıyor canm olur mu o. Bide anca yarn yaparim bnim sıpa uyudu uyanmaz

Kuzum lepi bu çocuktan hiçbirşey anlamadı ki çıldıracam artık bir kaç gündür zorla içirdiğimi de kusuyor agız burun yetmiyor gibi gece uykusuna geçmiyor geçirdiğimde tekrar uyanıyor gece de derin uyumuyor gündüz gibi sallıyoruz sürekli . Eşimde bende kafayı yicez artık haykırmak istiyorum

helal olsun genede denemiş bakmayı. Benimki 10 dk bile denemeden reddediyor. İyice büyüyorlar tanıyorlar annelerini anne gibisi varmı. Kuzum hiç olmasa kokunu tanıyordur.

Cok akiyor canm birde cok capak oluyo bazen uyudugunda uyanacak ya gözünü acamiyo kutumus oluyo siliyorm hemen gozu bile acilmiyo hic
Bizimde sağ göz doğdugundan beridir çapaklanıyor epeydir çok yoğun oldu merhem kullanıyorum daha da arttı . İştahını uykusunu çözemedik ki ona sıra gelmiyor

verdim ilaci ama inecegi yerde suan 38 derece uyuyor bacaklari flan normal basi boynu flan sicak napsam bilemedim esimde yorgun uyuyor valla kafayi yicem
Ben yarın gideceğim bakalım kaç kilo olmuş kaç kiloydu en son
canm 1 bucuk ay once 6400 du
Ben aşıdan sonra veriyorum huzursuz sa eger ver bekleme bence eğer 8 kilo ise 2 çay kaşığı verebilirsin diye biliyorum ama daha iyi bilenler var
evet ebru oyle diyordu ama oda yok soramadm
Bir çay kaşıgı ver canım aşı mı oldu bugun
Evet 4. Ay asisi cnm 2. Ayda böyle olmamisti

Kuzum onu büyük oglumda kullandim memnundum burda önermiştim hatta . Ama bu alerji mamasi evolvia . Alerji mamalari pek tatli degiller
Bizim alerjen bir durumumuz yok ama niye DR tavsiye etti bilemedim şimdi. Ama pek tatlı olmaması daha iyi anne sütünü de yadırgamıyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…