2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

lepim canım...Allahina kurban..
dayan biraz atak dönemi...
ben de yasadım...hic uyumadi ağladı..sabahlar oldu bana...sabah da uyusa...ama yookk..kesik kesik kısa kısa...

tam düzenledim galiba derken şimdi de aşı olduk bugün..ateşimiz var.. canım sıkkın..

mamaya gelince muhtemelen midesi bulanıyor tadını beğenmiyordur...kac cc veriyorsun?
doktorlar vanilya veyahut üzüm pekmezi ile tatlandırin diyor.ama ne ölçüde katılmali bilemiyorum
bi de üzum pekmezi alerji yapti bize mesela hem de ben yediğim halde.süte geçmesi bile yetti

bir de sana önerim liptonun ısırgan otlu rezene çayı var sallama çay..onu al.rezene hem gaz alıyor hem uyku veriyor hem de ısırgan sayesinde süt artiyor ve var olan alerjiyi iyilestirmeye yardımci oluyor..benim de sakinlesmemi sağlıyor.içmedigim gun eşim bile fark ediyor tadıni da ben begeniyorum

Sende 3 çay kaşığı ver ben 38 de verdim sonra 6 saatte bir sürekli ölçerek verdim, kızarma şişme olabilir aşı yerinde

Sende 3 çay kaşığı ver ben 38 de verdim sonra 6 saatte bir sürekli ölçerek verdim, kızarma şişme olabilir aşı yerinde
Canim.37.9 suan dusmuyor ya calpolde verdim. Gece 3 de yine vericem kuzum ya aksam huzursuzlandi zaten ben cikmicak sandim askam 8 den sonra basladi simdi cam pencere acik atletle sadece ins duser

Biraz duruldu dememe kalmiyor bu cocuk ya hep bi beteriyle basa sarıyoruz. Salladik uyudu dedim koyduk besige 10 dk sonra agladi . Salladik istemiyor . Odaya getirdik takılsın biraz diye yok viz viz yapti sonra agladi kıyameti kopardi . Sinirlerim oynadi artik . Parmaklarim agriyor besige koydum inat ettim salladim krize girdi . Aldik yine carsafa uyumuyor yok yok yookkk . Biraksak agliyor birakmasak carsaftayiz bakalim parmaklar ne kadar dayanacak. Ben resmen dogmadan oncesi halimi özlüyorum büyüdükçe duzelmiyor kafayi yemem yakındır . Dua edin kızlar nolur duzelsin artik uyusunnn derin uykulari olsun çünkü uyumayinca tek uyutma yontemimiz carsafta sallamak ne bel ne kol ne parmak kalmiyor

ben varım. gıdım gıdım her gün eriyorum mersinin sicaginda ama göbek masallah duruyor öyle. normal doğum yaptım regl olmadım

Gece uykusundan once kac saat uyanik kaliyor
2 saat maksimum. aslında bana büyüğü sorsan net cevap veririm küçük resmen arada büyüyor ya tam bir şey diyemiyorum.

tabi ki kondom la eşim korunuyor zaten. kv sağolsun onu kırmamak için bende çok dikkat ederim. eşim düşünmez benim düşündüğüm kadar. görümce de var bi tane dünya tatlısı melek bir kız ama çok uzakta keşke dibidbe olaydı o abla kardeş gibiyizdir taaa ogrenci zamanlarimizdsn beri

ben 3. düşünmüyorum ya yani kız bebe içimde kalacak ama hem kapasite yok hem de kız olacak diye garantisi yok onun için 2 oğlan anasıyım artık ben.

4 aylik olanlar bebenizin kilosu kac ? Ben henuz doktora goturmedim ama sinirda sanirim ya internette oyle yaziyir
7700 cıktı canim. anne sütü alıyor sadece. emziriyorum sagdigimi da abisine veriyorum. zaten sadece gece 100 ml anca.

inşallah kisa zamanda düzelir cancagizim. Allah güç kuvvet versin.

muhakkak denemissindir de çingene salıncağı derler bizim orda. tavana ya da duvarlara dübel atsaniz da ondan mi kursaniz. o da çarşafta sallanmaya benziyor ya. yorulmazsiniz bu kadar.

@lepisteb uyku olayı çok yıpratıcı büyükten biliyorum. hala da gece küçükten çok ona mesai yaparım. valla bütçen varsa uyku eğitimini dene derim. belki faydası olur. çünkü aha bendeki model gece ağlayarak kalkar su içer ayakta sallanır derin uykuya geçmesi de vakit alır. hala her gece uyanır. çok zor inan. destek al canim

Ay yavrum ya.. Ne diyim duacınıminşallah koyduğun gibi uyuyacağım günlerde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…