Kuzum lepi bu çocuktan hiçbirşey anlamadı ki çıldıracam artık bir kaç gündür zorla içirdiğimi de kusuyor agız burun yetmiyor gibi gece uykusuna geçmiyor geçirdiğimde tekrar uyanıyor gece de derin uyumuyor gündüz gibi sallıyoruz sürekli . Eşimde bende kafayı yicez artık haykırmak istiyorum
Ben ve +1im hazırız yavrumŞöyle evde bi şeyler hazırlayıp bostanlı sahile gidelim alalım bebek arabalarını yanımıza ohh
Kullandigin ilac ne peki canmBizimde sağ göz doğdugundan beridir çapaklanıyor epeydir çok yoğun oldu merhem kullanıyorum daha da arttı . İştahını uykusunu çözemedik ki ona sıra gelmiyor
Terramisin . Ishali gecti mi düzeldi mi canmKullandigin ilac ne peki canm
Ayni ilac iste kullandigim ama yok yha gecirmiyo hic. İshal icin de mama 2 de ilaci var icirdm az bisey fark var belli ediyo canm smdidenTerramisin . Ishali gecti mi düzeldi mi canm
Sende 3 çay kaşığı ver ben 38 de verdim sonra 6 saatte bir sürekli ölçerek verdim, kızarma şişme olabilir aşı yerindebizde asiyi vurdurduk cok agladi bu seger oncekilerde cok az aglamisti oturup bende aglayacaktimsimdi uyutmaya calisiyorum. Birde asi yaptigi sag bacagi biraz kizardi normal mi ? Atesi cikarsa ne kadar calpol vereyim cnm sen kiloyla alakali birseyler diyordub benim kiz 8 kilo olmus nerdeyse
insallahh ates yapmaz ama huzursuz agladi hep kuzum
canim gunduz uykusunu yarim saat az bile alsa aksam hzuursuz oluyor ben onu anladim benim kiz sabah 7 de ayakta mama flan veriyorum 1 saat flan uyanik kaliyor sonra tekrar uyutyrum 9 da tekrar kalkarsa iste 11 de flan uyutuyorum ama hep sallayarak sonra 12 bucuk 1 gibi kalksa mama flan verip 3 e kaar uyutyrum sonraki uykulari ise 15 20 dk aksam 8 bucuga kadar 10 buuck 11 gibide derin uykuya geciyor.Lepistesb gece derin uykuya gectikten 4 5 saat sonra kivraniyir yada agliyor hemen mama veriyirum altini degstryrum sonra tekrar uyutyrum sabah 5 6 ya kadar uyuyor
Benin gunde 1 sfer bazen 2 gunde 1 cok nadir gunde 2 kez oldugu oluyor cnm
Bizim 8. Saat başladı kuzum ara ara ölçmekte fayda varebru_can_ebru canim ates ne zaman cikiyor asidan sonra suan yok yarim saat oluyor
Canim.37.9 suan dusmuyor ya calpolde verdim. Gece 3 de yine vericem kuzum ya aksam huzursuzlandi zaten ben cikmicak sandim askam 8 den sonra basladi simdi cam pencere acik atletle sadece ins duserSende 3 çay kaşığı ver ben 38 de verdim sonra 6 saatte bir sürekli ölçerek verdim, kızarma şişme olabilir aşı yerinde
Biraz duruldu dememe kalmiyor bu cocuk ya hep bi beteriyle basa sarıyoruz. Salladik uyudu dedim koyduk besige 10 dk sonra agladi . Salladik istemiyor . Odaya getirdik takılsın biraz diye yok viz viz yapti sonra agladi kıyameti kopardi . Sinirlerim oynadi artik . Parmaklarim agriyor besige koydum inat ettim salladim krize girdi . Aldik yine carsafa uyumuyor yok yok yookkk . Biraksak agliyor birakmasak carsaftayiz bakalim parmaklar ne kadar dayanacak. Ben resmen dogmadan oncesi halimi özlüyorum büyüdükçe duzelmiyor kafayi yemem yakındır . Dua edin kızlar nolur duzelsin artik uyusunnn derin uykulari olsun çünkü uyumayinca tek uyutma yontemimiz carsafta sallamak ne bel ne kol ne parmak kalmiyorlepim canım...Allahina kurban..
dayan biraz atak dönemi...
ben de yasadım...hic uyumadi ağladı..sabahlar oldu bana...sabah da uyusa...ama yookk..kesik kesik kısa kısa...
tam düzenledim galiba derken şimdi de aşı olduk bugün..ateşimiz var.. canım sıkkın..
mamaya gelince muhtemelen midesi bulanıyor tadını beğenmiyordur...kac cc veriyorsun?
doktorlar vanilya veyahut üzüm pekmezi ile tatlandırin diyor.ama ne ölçüde katılmali bilemiyorum
bi de üzum pekmezi alerji yapti bize mesela hem de ben yediğim halde.süte geçmesi bile yetti
bir de sana önerim liptonun ısırgan otlu rezene çayı var sallama çay..onu al.rezene hem gaz alıyor hem uyku veriyor hem de ısırgan sayesinde süt artiyor ve var olan alerjiyi iyilestirmeye yardımci oluyor..benim de sakinlesmemi sağlıyor.içmedigim gun eşim bile fark ediyortadıni da ben begeniyorum
Ne mamasi ishal icin kullandiginAyni ilac iste kullandigim ama yok yha gecirmiyo hic. İshal icin de mama 2 de ilaci var icirdm az bisey fark var belli ediyo canm smdiden
ben varım. gıdım gıdım her gün eriyorum mersinin sicaginda ama göbek masallah duruyor öyle. normal doğum yaptım regl olmadımKızlar bi de ben emzirme döneminde kilo aldım şu an doğuma gittiğim kilomdan fazlayım. Hamilelikte 9 kilo almıştım ne güzel seviniyordum boşa gitti. Kollarım bacaklarım falan biraz kalınlaştı ama göbek 7-8 aylık hamileliğimdeki gibi yaa doğumdan sonra düze yakındı pek göbeğim kalmayacak diye sevinmiştim. Normal doğum yaptım. Sormak istedğim acaba regl olmadım diye mi böyle yoksa göbek bölgesi yağlanma mı yaşıyorum?regl olmayan arkadaşlar sizde de bu durum var mı? Bi de ben mama da veriyorum hala niye olmadım acaba motilium kullanıyorum ya o etkiliyor mudur ki?
2 saat maksimum. aslında bana büyüğü sorsan net cevap veririm küçük resmen arada büyüyor ya tam bir şey diyemiyorum.Gece uykusundan once kac saat uyanik kaliyor
tabi ki kondom la eşim korunuyor zaten. kv sağolsun onu kırmamak için bende çok dikkat ederim. eşim düşünmez benim düşündüğüm kadar. görümce de var bi tane dünya tatlısı melek bir kız ama çok uzakta keşke dibidbe olaydı o abla kardeş gibiyizdir taaa ogrenci zamanlarimizdsn beriCnm benden sana tavsiye benim de eşim korunuyordu açık açık söyleyeceğim geri çekme yöntemi ile ben onunla hamile kaldım eşim yüzde yüz eminim içeri bir şey gitmedi dedi ama ben ön sıvı ile hamile kaldım eşim korunuyorsa mutlaka kondom kullanın daha garanti olsun
Ben şimdi hem tüplerimi bağlattım hem de kondom kullanıyoruz
Maşallah kayinvalidene de ne güzel yardımcı oluyor sana böyle insanların sırtı yere gelmesin hep derim allah bin kat razı olsun diye
Çok şükür benim kayinvalidem de iyi 15 gün yanında kaldım bir kahvaltı bile hazirlatmadi bana üstüne çocukla da ilgilendi sağolsun
Benimki altus sd5000 ama çok eski bir model 2011 de almıştım eve getiren adamlar söyle bize bir bakıp sizin buna ihtiyacınız yok ki demişti 4 ev degistirdim ikisinde salonda duruyordu
Benim tek odam var zaten o da salonum diğer oda çocuk odası küçük oda var o da kiler gibi
Kayinvalidem de sen kilolu değilsin 3 çocuk annesisin olsun o kadar kızım diyor banaama ben istemiyorum bugünkü sporumu da yaptım
Inşallah yaparız artık evimdeyim burdan o kadar uzak kalmam en kötüsü geceleri bebeği emzirirken girer yazarım
Oh ne güzel tam sebzeciler desene en sevdiğim çocuk tipi benim ortanca da tüm sebzeleri yiyor ama ben yedirirsem yoksa hayatta ağzına bir lokma almaz sofrada öyle oturur durur 3 buçuk yaşında büyüğüm et delisi her türlü eti yer bakalım küçük nasıl olacak???
Sen kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan o kilo senin için idealdir cnm ben yemek yemeyi çok seven bir insan olarak senelerce yedim kilo aldım verdim zayıfladım
Büyük konuşmamak lazım işte sağlıklı bir şekilde yesinler de nasıl ve ne yerlerse yesinler
ben 3. düşünmüyorum ya yani kız bebe içimde kalacak ama hem kapasite yok hem de kız olacak diye garantisi yok onun için 2 oğlan anasıyım artık ben.amin canim..
bugun olduk bakalim
Allah seni napmasın e mi
yok zehirlenmez de... yine de tedbirli olmakta fayda var
kardes kiskancligindan inada bindirdi ben de bebegim diye tutturuyordu...baska bebek almayin diye agliyor inadina altina yapıyordu..
bilmiyorum.ki nasil bir aile idi..Allah korusun bebeklerimizi
bence 2 bebekle biraz beklemekte fayda var..ekstra yipranirsin.ne gerek var bari 2.5 yas olsun.. kv den allah razı olsun.sana anne eksikliği yasatmamis..Allah razi olsun
leslie de yok canim senin minik prensesle o hareketler zorlar dedim
hahahahahahah
e tabi hamile halimle az hali silmedim
bu da epey sinir yapti..birgun de kp geldi ooff ne kotu kokmus evler havalandir diye bagirdi...ters adam..yeni dogum yapmışım lohusaydim..oglum gene kaçırmış.yeni silmistim..ben de epey cıkıştım agladım falan..sonra bir daha yapmadı.özur diledi.ama çoook aglamiştım..artik sinir minir kalmamisti.e cocuk da artik yıprandığımi anladi herhalde.birakti kacirmayi.bilerek yapiyordu benim ki
dusunsene dikislerim daha uzerimde 2 bebek..süt gidiyor..ve evde tekim ... du bakayim ..aaa bildigin gerilim.film konusu bu be
7700 cıktı canim. anne sütü alıyor sadece. emziriyorum sagdigimi da abisine veriyorum. zaten sadece gece 100 ml anca.4 aylik olanlar bebenizin kilosu kac ? Ben henuz doktora goturmedim ama sinirda sanirim yainternette oyle yaziyir
Geçmiş olsun canım.Ben carpol vermemiştim yarım fitil attım 20 dakikada düşmüştüCanim.37.9 suan dusmuyor ya calpolde verdim. Gece 3 de yine vericem kuzum ya aksam huzursuzlandi zaten ben cikmicak sandim askam 8 den sonra basladi simdi cam pencere acik atletle sadece ins duser
Hep birlikte emziririz artıkŞöyle evde bi şeyler hazırlayıp bostanlı sahile gidelim alalım bebek arabalarını yanımıza ohh
inşallah kisa zamanda düzelir cancagizim. Allah güç kuvvet versin.Biraz duruldu dememe kalmiyor bu cocuk ya hep bi beteriyle basa sarıyoruz. Salladik uyudu dedim koyduk besige 10 dk sonra agladi . Salladik istemiyor . Odaya getirdik takılsın biraz diye yok viz viz yapti sonra agladi kıyameti kopardi . Sinirlerim oynadi artik . Parmaklarim agriyor besige koydum inat ettim salladim krize girdi . Aldik yine carsafa uyumuyor yok yok yookkk . Biraksak agliyor birakmasak carsaftayiz bakalim parmaklar ne kadar dayanacak. Ben resmen dogmadan oncesi halimi özlüyorum büyüdükçe duzelmiyor kafayi yemem yakındır . Dua edin kızlar nolur duzelsin artik uyusunnn derin uykulari olsun çünkü uyumayinca tek uyutma yontemimiz carsafta sallamak ne bel ne kol ne parmak kalmiyor
Tamam diğer kızlardan da ses gelsin bende ve +1 imde hazırızBen ve +1im hazırız yavrum
Ay yavrum ya.. Ne diyim duacınımBiraz duruldu dememe kalmiyor bu cocuk ya hep bi beteriyle basa sarıyoruz. Salladik uyudu dedim koyduk besige 10 dk sonra agladi . Salladik istemiyor . Odaya getirdik takılsın biraz diye yok viz viz yapti sonra agladi kıyameti kopardi . Sinirlerim oynadi artik . Parmaklarim agriyor besige koydum inat ettim salladim krize girdi . Aldik yine carsafa uyumuyor yok yok yookkk . Biraksak agliyor birakmasak carsaftayiz bakalim parmaklar ne kadar dayanacak. Ben resmen dogmadan oncesi halimi özlüyorum büyüdükçe duzelmiyor kafayi yemem yakındır . Dua edin kızlar nolur duzelsin artik uyusunnn derin uykulari olsun çünkü uyumayinca tek uyutma yontemimiz carsafta sallamak ne bel ne kol ne parmak kalmiyor
Birimiz kendini feda etsinHep birlikte emziririz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?