2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah kuzum 1 aylik olduğundan beridir var . Ama aksam oldu mu tek caremiz carsafta sallamak. Eskiye bozuk duzene bile dönmüyor kizlar bitti gece uykusu denen sey . Kendimi balkondan atasim var kendimi memeyi bıraktığındaki gibi çaresiz ve enerjisiz hissediyorum

Çok iyi anlıyorum seni çok zor uykusuzluk

Ş
şampuan mı bana da söyle bende de var çapak

Canim 4.ay atagi derler bence simdilik egitim vermezler

Umudum- nerdesin Sena kuzusu nasıl oldu? Burnu düzeldi mi? Düğün oldu mu? Nasıl geçti
Sena kuzum hala aynı ama EskisindeN daha iyi. Bir yandan burnu bir yandan kusması düğün arası perişan oldum . Genzi hep dolu.Düğün oldu çok şükür. Hiç bir şey anlamadım ben Düğünden çocukla . Kucaklarına almasınlar diye Yatırdım bebek arabasına , düğün boyunca onu salladım arka masalara geçip . İnşallah sağlıkla atlatmışızdır. Ne kadar da olsa kalabalık bir ortamdı .
sen nasılsın nasıl gidiyor Eskişehir tatili ? Benim kız da hastalanınca iyice memeye düştü . Günlük içtiği Mama 400 cc yi bulmuyor . Doktor bir haftalık kontrol vermişti ek gıda için . Kilo alımına bakıp ona göre öneride bulunacaktı ama eş kişisi kontrolüne götürmeyecek .Evimize dönüyoruz bugun. Bu ay da aldığımız kilo 500 gr . İlçedeki doktora götürecekmişiz İl dışı tayinler kanayan yaram . Gidecek bir yerimiz bile yok . En azından şehir merkezinde yaşasak da hastahane imkanlarımız güzel olsa . Valla daha kaç yıl buralarda kalacağım bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…