Seninkini emzirmem seninki kız sonra biribirlerini bulurlar falanBirimiz kendini feda etsinkimin sütü çoksa o emzirsin
Şaka bir yana Çok isterdim ama Ben +3 Üm siz buluşun artık ben almayayımTamam diğer kızlardan da ses gelsin bende ve +1 imde hazırız
Bence her buluşmada biri emzirsin diğerleri keyif yapsınBirimiz kendini feda etsinkimin sütü çoksa o emzirsin
Benim oğlan canımSeninkini emzirmem seninki kız sonra biribirlerini bulurlar falan
yagmur1212 cnm senin de kız mıydı?
mmisey Senin oğlandı sen de sıkıntı yok seninkini emziririm
Gel kız +3 ünle başımızın üstünde yerin varŞaka bir yana Çok isterdim ama Ben +3 Üm siz buluşun artık ben almayayım
İyi yapmışsın yarım saat sonra etkisi başlat çok sıkışırsan 4 saatte bir verCanim.37.9 suan dusmuyor ya calpolde verdim. Gece 3 de yine vericem kuzum ya aksam huzursuzlandi zaten ben cikmicak sandim askam 8 den sonra basladi simdi cam pencere acik atletle sadece ins duser
Ah kuzum 1 aylik olduğundan beridir var . Ama aksam oldu mu tek caremiz carsafta sallamak. Eskiye bozuk duzene bile dönmüyor kizlar bitti gece uykusu denen sey . Kendimi balkondan atasim var kendimi memeyi bıraktığındaki gibi çaresiz ve enerjisiz hissediyoruminşallah kisa zamanda düzelir cancagizim. Allah güç kuvvet versin.
muhakkak denemissindir de çingene salıncağı derler bizim orda. tavana ya da duvarlara dübel atsaniz da ondan mi kursaniz. o da çarşafta sallanmaya benziyor ya. yorulmazsiniz bu kadar.
Bize resim atınnnn çok kıskandım yaaaaBelki İzmirliler toplanma günü yaparızneden olmasın
Çok iyi anlıyorum seni çok zor uykusuzlukAh kuzum 1 aylik olduğundan beridir var . Ama aksam oldu mu tek caremiz carsafta sallamak. Eskiye bozuk duzene bile dönmüyor kizlar bitti gece uykusu denen sey . Kendimi balkondan atasim var kendimi memeyi bıraktığındaki gibi çaresiz ve enerjisiz hissediyorum
@sekerpare5939 bu neocate mama bizde gaz yapti uyku bozdu hic iyi gelmedi . 3 gun icirdim az oldugu halde boyle oldu bıraktım. Evolvia nin varmis alerji mamasi onun tadi kokusu daha iyiymiş bilgin var mi
Ben beklemiyorum çanım 37,5 da veriyorumKizin atesi cikiyor galiba cok huysuz 37.6 suan ofne zaman calpol vermeliyim 38 i bekleyeyim mi
şampuan mı bana da söyle bende de var çapakdenesene sampuani birseycik olmuyor fazla surme ama sulandirarak haifce sil. Benim ablama doktor oyle soylemis sonra duzelmis cnm. bu aksam bir dene. Banada haber ver
Canim ben mama veriyorum ama. Cumartesi kontrol var bakalim doktor ne diyecek, 1 bucuk aydir gitmiyoruz. Internette oyle yaziyor baktigimda öyle cok kiloluda degil normal yani
Atak döneminde misiniz canim tam kac aylikÇok iyi anlıyorum seni çok zor uykusuzluk
Canim 4.ay atagi derler bence simdilik egitim vermezler@lepisteb uyku olayı çok yıpratıcı büyükten biliyorum. hala da gece küçükten çok ona mesai yaparım. valla bütçen varsa uyku eğitimini dene derim. belki faydası olur. çünkü aha bendeki model gece ağlayarak kalkar su içer ayakta sallanır derin uykuya geçmesi de vakit alır. hala her gece uyanır. çok zor inan. destek al canim
Jadesi sana demisim 4. Ay atağı mi diye kendim dibini yaşıyorum artik4. Ay atagi mi acaba
Atak bitti baya fark var geceleri uyuması çok değil ama ağlama çok azaldıAtak döneminde misiniz canim tam kac aylik
Duzeldi mi sizinki
Eğitim 4. Ayda başlıyor canım verirler ama benim araştırdıklarım 1300-1500 istiyorCanim 4.ay atagi derler bence simdilik egitim vermezler
Ayy sende baya yazardin . Ne kadar sürdü ne zaman bittiAtak bitti baya fark var geceleri uyuması çok değil ama ağlama çok azaldı
Canim burasi küçük yer uyku egitmeni falan nerdeee .. ancak online yada telden yaparlar onuda ne bileyim ben etkili olur mu kiEğitim 4. Ayda başlıyor canım verirler ama benim araştırdıklarım 1300-1500 istiyor
Sena kuzum hala aynı ama EskisindeN daha iyi. Bir yandan burnu bir yandan kusması düğün arası perişan oldum . Genzi hep dolu.Düğün oldu çok şükür. Hiç bir şey anlamadım ben Düğünden çocukla . Kucaklarına almasınlar diye Yatırdım bebek arabasına , düğün boyunca onu salladım arka masalara geçip . İnşallah sağlıkla atlatmışızdır. Ne kadar da olsa kalabalık bir ortamdı .Umudum- nerdesin Sena kuzusu nasıl oldu? Burnu düzeldi mi? Düğün oldu mu? Nasıl geçti
Zaten herkes öyle alıyor kız onlineCanim burasi küçük yer uyku egitmeni falan nerdeee .. ancak online yada telden yaparlar onuda ne bileyim ben etkili olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?