2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy sende baya yazardin . Ne kadar sürdü ne zaman bitti
Kuzum 4.5 aylık olduk biz iki haftadır fark olmaya başladı oyun oynama peşine düştü mesela oyun halısında hiç durmazdı şimdi 40 dk duruyor. Gaz olayı azaldı ben gaz damlası ve Biogaia ya devam ediyorum hala bir ay daha kullanacağım. Birde sürekli uyutmaya çalışıyordum önceden onu bıraktım , her ağlamasında sallamıyorum balkona çıkıyoruz şarkı dinletiyorum , pilates topunda zıplıyoruz. Konuşan oyuncaklar aldım onlarla oynuyoruz. 4. Ayda alışkanlıklar oturuyor artık

Emdikçe sütün artar üzülme , eğer bebek tartın yoksa belki daha fazla da almış olabilir. Eşinin götürmemesine de sinir olmadım değil yani tam kaç aylık oldu

Masallah prenseseee❤

Kiz ne ara duzeldiniz
Yagmur ne buldum naptiniz düzeldiniz mi insallah hadi bana umut ver

Hadi ya sen baya dertliydin uykusuzluk konusunda duzeldi demek benimki de düzelsin. Yazik banaaaa cidden hep sinirli hem mutsuzum bu hafta bu uykusuz bebe beni hasta edecek gerci hasta da oldum gribim insallah korona degildir o grip

Kiz ne ara duzeldiniz

Yagmur ne buldum naptiniz düzeldiniz mi insallah hadi bana umut ver
Ah canımm 4. Ay uyku gerilemesi bu yaşadığımız, merak etme geçecek 2-3 hafta en fazla, geçince eskisinden iyi olacakmış youtube da izlemediğim video kalmadı bu konuda benimki dün gece 3 kere kalktı ki maşallah diyeyim çok iyi geldi çünkü krizlerimiz olduğunda saat başı kalkardı gündüz de yatmazdı o yüzden buna şükür hakkaten 2-3 hafta sürdü daha tam bitmiş değil ama buna razıyım.
Rutini asla bozmayın sakin olun sabredin geçecek tüm doktorlar bunu diyor

Hadi geçmiş olsun düğünü atlatmışsın canım inşallah hastalık vs olmaz. Sena kuzusu da iyileşir açılır burnu. Ne güzel memeye düşmesi çok iyi bence aldığı kilo da fena sayılmaz. Kafanı rahatlat bol emzir inşallah sütün de bollaşır büyür gider minnoş. Keşke bir il merkezine tayin isteseniz ilerde de bir sürü kurs vs yollamak isteyeceksin ilçelerde kısıtlı malum imkanlar. Hayırlısı olsun inşallah.
Eskişehir tatili fena değil canım kızlar sıkıldı bir tek. Eskiden buraya geldiğimizde hergün gezerdik bu yıl hastalık ve bebek olunca gezmiyoruz ben oğlanın yanındayım sürekli uyku arası emzireyim diye bekliyorum kv yemekleri yapıyor. Ev bulduk bakalım haftaya onun işlemleri bitince dönüş yapacaz eve kısmetse.

Lepistesb Allah yar ve yardımcınız olsun canım çok zor. İnşallah kısa zamanda düzelir. Uyku eğitimi alabilirsiniz bence de 4.aydan itibaren veriyorlar zaten telefon ve online görüşme yapılıyor hep. Zaten ağlıyor varsın biraz daha ağlasın ama sonu güzel olsun inşallah

Umudum- bu arada mamayı biberonla mı veriyorsun şuan? Meme reddi yapmıyor mu artık? Benimki bazen reddediyor bazen alıyo bırakıyor bazen emiyor. Gün içinde ne kadar çok verebilirsem o kadar alıyor memeyi.gece sütümün azalması sıkıntı onu arttıramıyorum gece emiyor doymuyor mama içiyor üstüne öyle uyuyor ancak. Çok aç olursa emmiyor da direk reddediyor bununla mı uğraşacam diyor zaar

Hadi ya sen baya dertliydin uykusuzluk konusunda duzeldi demek benimki de düzelsin. Yazik banaaaa cidden hep sinirli hem mutsuzum bu hafta bu uykusuz bebe beni hasta edecek gerci hasta da oldum gribim insallah korona degildir o grip
Yaa aman lepicim dikkat et korona değildir de güçsüz kalma yani ama bize bulasmis olabilir bilmiyorum belirti kovalıyoruz henuz bisey yok şükür eşimle artık işi şakaya vurduk ariyo korona naber gel bi ağzından öpim falan diyo

Malt içeceği ile çözğm buldum ben sende denedin mi bence dene

Bebeklerinizin hepsi çok güzsl ben de bayram dönüşü sünnet yaptıracağım lütfet aldım çok tatlı oldu tospaa
Ilk gün ve anlık sizde yapın kızlar acayip değişmişler büyümüşler ❤❤❤
İlk doğduğu an ve dün cektigim resim.

Bizimki evrime kafa göz daldı alakası bile yok anam bembeyaz dogdu esmerlesti
Maşallahhhh ikisi de çok tatlı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…