canim Allah yardimcin olsun benim kizda gündüz mahvediyor beni salla salla birde agliyor emzigini cikartiyor agliyor disleri kaşınıyor galiba her zaman eller agzinda birde dis muhabbettimiz basladi. Bin sukur yinede..Biraz duruldu dememe kalmiyor bu cocuk ya hep bi beteriyle basa sarıyoruz. Salladik uyudu dedim koyduk besige 10 dk sonra agladi . Salladik istemiyor . Odaya getirdik takılsın biraz diye yok viz viz yapti sonra agladi kıyameti kopardi . Sinirlerim oynadi artik . Parmaklarim agriyor besige koydum inat ettim salladim krize girdi . Aldik yine carsafa uyumuyor yok yok yookkk . Biraksak agliyor birakmasak carsaftayiz bakalim parmaklar ne kadar dayanacak. Ben resmen dogmadan oncesi halimi özlüyorum büyüdükçe duzelmiyor kafayi yemem yakındır . Dua edin kızlar nolur duzelsin artik uyusunnn derin uykulari olsun çünkü uyumayinca tek uyutma yontemimiz carsafta sallamak ne bel ne kol ne parmak kalmiyort
canim fitil ne kullanıyorsun fitil boyle durumlarda daha etkili diyorlar.Geçmiş olsun canım.Ben carpol vermemiştim yarım fitil attım 20 dakikada düşmüştü
Allaha şükür gece 2 de dustu atesi hep olctum. Simdi ates yok gibi ama kontrol ediyorum. Bu 4. Ay asilari baya agirmis sirada Ekimde asi var. Onlar nasil Ebrucum ates flan yapiyor mu ?İyi yapmışsın yarım saat sonra etkisi başlat çok sıkışırsan 4 saatte bir ver
Masallah Haydo yaIlk gün ve anlıksizde yapın kızlar acayip değişmişler büyümüşler ❤❤❤
Masallah kiz buyuyorlar :)İlk doğduğu an ve dün cektigim resim.
Bizimki evrime kafa göz daldı alakası bile yok anambembeyaz dogdu esmerlesti
Uyku Rutini o bozdu zaten canımAh canımm 4. Ay uyku gerilemesi bu yaşadığımız, merak etme geçecek 2-3 hafta en fazla, geçince eskisinden iyi olacakmış youtube da izlemediğim video kalmadı bu konudabenimki dün gece 3 kere kalktı ki maşallah diyeyim çok iyi geldi çünkü krizlerimiz olduğunda saat başı kalkardı gündüz de yatmazdı o yüzden buna şükür hakkaten 2-3 hafta sürdü daha tam bitmiş değil ama buna razıyım.
Rutini asla bozmayın sakin olun sabredin geçecek tüm doktorlar bunu diyor
Maşallah Canım benim aynı güne ait gibi.Bizden
Sagol kuzum bakayim arastirayim oyleyseLepistesb Allah yar ve yardımcınız olsun canım çok zor. İnşallah kısa zamanda düzelir. Uyku eğitimi alabilirsiniz bence de 4.aydan itibaren veriyorlar zaten telefon ve online görüşme yapılıyor hep. Zaten ağlıyor varsın biraz daha ağlasın ama sonu güzel olsun inşallah
Ayy Allah korusun bide koronamiz mi eksik bebeler bize yeter korona gözünü seveyim bide sen derdime dert eklemeYaa aman lepicim dikkat et korona değildir de güçsüz kalma yani ama bize bulasmis olabilir bilmiyorum belirti kovalıyoruz henuz bisey yok şüküreşimle artık işi şakaya vurduk ariyo korona naber gel bi ağzından öpim falan diyo
Yapabiliyor canım karma aşı hepatit b ve polio var. Polio çocuk felci aşısı damla olarak veriliyor ama canlı aşı olduğu için risk var baharın dediği gibi bir de fitil al ateş düşürücü oda baya etkili olur zorda kalırsan onu kullanırsıncanim Allah yardimcin olsun benim kizda gündüz mahvediyor beni salla salla birde agliyor emzigini cikartiyor agliyor disleri kaşınıyor galiba her zaman eller agzinda birde dis muhabbettimiz basladi. Bin sukur yinede..
canim fitil ne kullanıyorsun fitil boyle durumlarda daha etkili diyorlar.
Allaha şükür gece 2 de dustu atesi hep olctum. Simdi ates yok gibi ama kontrol ediyorum. Bu 4. Ay asilari baya agirmis sirada Ekimde asi var. Onlar nasil Ebrucum ates flan yapiyor mu ?
Masallah Haydo ya
Masallah kiz buyuyorlar :)
masallahhhh ya
Ilk günü ayrı şimdiki ayrı tatlı ya maşallah ❤Bizden
Valla canım ilk günden olsun dedim Aynı gibi cidden. Oysa evrim geçirmişti gibi geliyordu banaMaşallah Canım benim aynı güne ait gibi.Eki Görüntüle 2675161 benim kız evrim gecirmiş.
Masallah pembisime erkek gormek istemiyorum oglus beni soguttu bal kizlari görmek isttiyorumBizden
Bal o bir kesin ama senin Haylaz oğlundan farkı yok cadılığı gösteriyor ara ara bize senin haylaz oğlan nasıl at bakim fotoMasallah pembisime erkek gormek istemiyorum oglus beni soguttu bal kizlari görmek isttiyorum
Kız dediğin cadı olacak en sevdiğim model, dediğini yaptıracak. Benim kız tam tersi şükretmelimiyim, yoksa bir cadı olması için uğraşmalımıyım. Tecrübeli anne ne dersinBal o bir kesin ama senin Haylaz oğlundan farkı yok cadılığı gösteriyor ara ara bize senin haylaz oğlan nasıl at bakim foto
Seninkini emzirmem seninki kız sonra biribirlerini bulurlar falan
yagmur1212 cnm senin de kız mıydı?
mmisey Senin oğlandı sen de sıkıntı yok seninkini emziririm
Uyku rutini yani uyumadan önce napıyorsan onu yapmaya devam et. Örneğin ben Akşam yıkıyorum sonra odaya geçiyorum gece lambası açıyorum uyutmaya çalışmadan biraz zaman geçiriyoruz odada. Yarım saat sonra falan uyutmaya çalışıyorum Direk uyutmaya çalışınca aşırı direniyo önce mayıştırmam lazımUyku Rutini o bozdu zaten canımsenin kastettiğin ne rutinden kastın
Ayy ne güzel bizde hemen duzelelim ama 2 ,3 hafta mi lepiye ölümmmm yanibirinci haftadayiz eskisinden daha iyi olmazsa hic affetmicem bu oglusu bebekten sogudum yahu vöhhhh yani vöhhhh
Ben atakları takip etmiyorum canım benimki normalde 3,5 aylık şuan normal tarihinde doğsaydı yani. O yüzden girmemiş olabilir uyku gerilemesi falan yaşamadık. 2.ay bittikten sonra biz baya bir zorlandık akşam uykusuna geçmeden çok ağlıyordu sonra sonra geçti. Şimdi ayağımda sallıyorum beşikte devam ettiriyorum biraz dalıyor uykuya şükür.Sagol kuzum bakayim arastirayim oyleysesiz de yasadiniz mi bu atagi
Masallah ufacikmis ya cnm bnmMaşallah Canım benim aynı güne ait gibi.Eki Görüntüle 2675161 benim kız evrim gecirmiş.
Ayniyiz şenle ama belki beğenir benim oğlan da gündüzleri pek bir huysuz olmaya başladı ağlıyor aç biliyorum zor emmeye başlıyorOğlan evett belki seni beğenir beni bu aralar pek beğenmiyor çünkü
Ahahha dünya hali belli mi olurSeninkini emzirmem seninki kız sonra biribirlerini bulurlar falan
yagmur1212 cnm senin de kız mıydı?
mmisey Senin oğlandı sen de sıkıntı yok seninkini emziririm
Ah kuzum ya zor mu oluyor sana çıkınca dışarıŞaka bir yana Çok isterdim ama Ben +3 Üm siz buluşun artık ben almayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?