2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canim Allah yardimcin olsun benim kizda gündüz mahvediyor beni salla salla birde agliyor emzigini cikartiyor agliyor disleri kaşınıyor galiba her zaman eller agzinda birde dis muhabbettimiz basladi. Bin sukur yinede..
Geçmiş olsun canım.Ben carpol vermemiştim yarım fitil attım 20 dakikada düşmüştü
canim fitil ne kullanıyorsun fitil boyle durumlarda daha etkili diyorlar.
İyi yapmışsın yarım saat sonra etkisi başlat çok sıkışırsan 4 saatte bir ver
Allaha şükür gece 2 de dustu atesi hep olctum. Simdi ates yok gibi ama kontrol ediyorum. Bu 4. Ay asilari baya agirmis sirada Ekimde asi var. Onlar nasil Ebrucum ates flan yapiyor mu ?
Ilk gün ve anlık sizde yapın kızlar acayip değişmişler büyümüşler ❤❤❤
Masallah Haydo ya
İlk doğduğu an ve dün cektigim resim.

Bizimki evrime kafa göz daldı alakası bile yok anam bembeyaz dogdu esmerlesti
Masallah kiz buyuyorlar :)

Uyku Rutini o bozdu zaten canım senin kastettiğin ne rutinden kastın
Ayy ne güzel bizde hemen duzelelim ama 2 ,3 hafta mi lepiye ölümmmm yani birinci haftadayiz eskisinden daha iyi olmazsa hic affetmicem bu oglusu bebekten sogudum yahu vöhhhh yani vöhhhh

Sagol kuzum bakayim arastirayim oyleyse siz de yasadiniz mi bu atagi

Ayy Allah korusun bide koronamiz mi eksik bebeler bize yeter korona gözünü seveyim bide sen derdime dert ekleme

Yapabiliyor canım karma aşı hepatit b ve polio var. Polio çocuk felci aşısı damla olarak veriliyor ama canlı aşı olduğu için risk var baharın dediği gibi bir de fitil al ateş düşürücü oda baya etkili olur zorda kalırsan onu kullanırsın

Bal o bir kesin ama senin Haylaz oğlundan farkı yok cadılığı gösteriyor ara ara bize senin haylaz oğlan nasıl at bakim foto
Kız dediğin cadı olacak en sevdiğim model, dediğini yaptıracak. Benim kız tam tersi şükretmelimiyim, yoksa bir cadı olması için uğraşmalımıyım. Tecrübeli anne ne dersin

Uyku rutini yani uyumadan önce napıyorsan onu yapmaya devam et. Örneğin ben Akşam yıkıyorum sonra odaya geçiyorum gece lambası açıyorum uyutmaya çalışmadan biraz zaman geçiriyoruz odada. Yarım saat sonra falan uyutmaya çalışıyorum Direk uyutmaya çalışınca aşırı direniyo önce mayıştırmam lazım

Sagol kuzum bakayim arastirayim oyleyse siz de yasadiniz mi bu atagi
Ben atakları takip etmiyorum canım benimki normalde 3,5 aylık şuan normal tarihinde doğsaydı yani. O yüzden girmemiş olabilir uyku gerilemesi falan yaşamadık. 2.ay bittikten sonra biz baya bir zorlandık akşam uykusuna geçmeden çok ağlıyordu sonra sonra geçti. Şimdi ayağımda sallıyorum beşikte devam ettiriyorum biraz dalıyor uykuya şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…