Seneye de senin oralara gelirim belli mi olur bide senle buluşuruzBize resim atınnnn çok kıskandım yaaaa
Ayyy çok fena geçiyor Allah yardımcın olsuunJadesi sana demisim 4. Ay atağı mi diye kendim dibini yaşıyorum artik
Peki bir soru kendi işimle alakalı anket gibi kızlar uzaktan eğitimle 1000 tlye uyku eğitimi alıp eğitmen de ünvabı kazanacağınız bir sertifika olsa kimler alırdı?Eğitim 4. Ayda başlıyor canım verirler ama benim araştırdıklarım 1300-1500 istiyor
Ayy nasıl büyümüş güzelleşmiş maşallahIlk gün ve anlıksizde yapın kızlar acayip değişmişler büyümüşler ❤❤❤
Boncuk göz maşşallahİlk doğduğu an ve dün cektigim resim.
Bizimki evrime kafa göz daldı alakası bile yok anambembeyaz dogdu esmerlesti
Yaaa yerim
Mutsuzluktan mutluluğaBizden
Bn isterdim cnmPeki bir soru kendi işimle alakalı anket gibi kızlar uzaktan eğitimle 1000 tlye uyku eğitimi alıp eğitmen de ünvabı kazanacağınız bir sertifika olsa kimler alırdı?
2900 doğdu şuan 7 kiloYaaa yerimduru da giderek zayıflamış gibi
Evet ana kucağında kayboluyordu simdi ise dolduruyorMasallah ufacikmis ya cnm bnm
Aynen kuzum çok isterdimSeneye de senin oralara gelirim belli mi olur bide senle buluşuruzvalla keşke hepimiz aynı şehirde olsak da hepinizi görsem
Ben alırdımPeki bir soru kendi işimle alakalı anket gibi kızlar uzaktan eğitimle 1000 tlye uyku eğitimi alıp eğitmen de ünvabı kazanacağınız bir sertifika olsa kimler alırdı?
Oyyyyy güzelim ya anasının kızı
12 saat var aramızda ama gönlüm sizle adaşımTamam diğer kızlardan da ses gelsin bende ve +1 imde hazırız
Evet yaa keşke görüşebilsek ne arkadaşlıklar dostluklar kurulur eminim❤Seneye de senin oralara gelirim belli mi olur bide senle buluşuruzvalla keşke hepimiz aynı şehirde olsak da hepinizi görsem
Hey masşallah haydo maIlk gün ve anlıksizde yapın kızlar acayip değişmişler büyümüşler ❤❤❤
Maaşallah kuzumaİlk doğduğu an ve dün cektigim resim.
Bizimki evrime kafa göz daldı alakası bile yok anambembeyaz dogdu esmerlesti
Maaşallah kuzumaBizden
Canım Allah yardımcın olsun sabırlar diliyorum inşallah en kısa zamanda düzene girersiniz.Biraz duruldu dememe kalmiyor bu cocuk ya hep bi beteriyle basa sarıyoruz. Salladik uyudu dedim koyduk besige 10 dk sonra agladi . Salladik istemiyor . Odaya getirdik takılsın biraz diye yok viz viz yapti sonra agladi kıyameti kopardi . Sinirlerim oynadi artik . Parmaklarim agriyor besige koydum inat ettim salladim krize girdi . Aldik yine carsafa uyumuyor yok yok yookkk . Biraksak agliyor birakmasak carsaftayiz bakalim parmaklar ne kadar dayanacak. Ben resmen dogmadan oncesi halimi özlüyorum büyüdükçe duzelmiyor kafayi yemem yakındır . Dua edin kızlar nolur duzelsin artik uyusunnn derin uykulari olsun çünkü uyumayinca tek uyutma yontemimiz carsafta sallamak ne bel ne kol ne parmak kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?