- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
4 ay doldu mu öyleyse aramıza hoşgeldin canımBiz de bu aralar sürekli bir ağlak moddayız uykuya direniyor sonra daha da huysuzlaşıyor. Bizimki kucakta pışpışla uyuyor omzumda itiyor emme pozisyonunda çığlık en son dün gece uçak yapar gibi sallaya sallaya sersemletip omzuma aldım. Amuda kalkıp uyutmadığım kaldı. Bi de 2,5-4 arası uyandı çığlık çığlık bağırıyor ağlama gibi de değil sinir gibi bizimki çok aksi sinirli bişey olacak galiba korkuyorum. Ben de atak mağduruyum galiba
Sana da bi maşallah oğluşİlk doğduğu an ve dün cektigim resim.
Bizimki evrime kafa göz daldı alakası bile yok anambembeyaz dogdu esmerlesti
Saçlarını kestirdiniz mi baharcım?Maşallah Canım benim aynı güne ait gibi.Eki Görüntüle 2675161 benim kız evrim gecirmiş.
Aynen ya ne ara büyüdüler bunlarcanim Allah yardimcin olsun benim kizda gündüz mahvediyor beni salla salla birde agliyor emzigini cikartiyor agliyor disleri kaşınıyor galiba her zaman eller agzinda birde dis muhabbettimiz basladi. Bin sukur yinede..
canim fitil ne kullanıyorsun fitil boyle durumlarda daha etkili diyorlar.
Allaha şükür gece 2 de dustu atesi hep olctum. Simdi ates yok gibi ama kontrol ediyorum. Bu 4. Ay asilari baya agirmis sirada Ekimde asi var. Onlar nasil Ebrucum ates flan yapiyor mu ?
Masallah Haydo ya
Masallah kiz buyuyorlar :)
Allahm yerim yha nasi tatli olmus iyice
Tip ayni boy farki olmus resmen degismemiş masallah prenseseBizden
Ay iki hali de ayri bi tatli ama iyi degismis minnak sey ya nasi da kucuklermisMaşallah Canım benim aynı güne ait gibi.Eki Görüntüle 2675161 benim kız evrim gecirmiş.
Ama o gözlere vuruldum ben o nasi guzel ya Allahm korusun onu masallah. Kiz kimin gözü oyle renkli nasi hevesliyim renkli gozlu bebelere
Maşallah yaradana Kurban onun bakışlarını yerim
Bi göz kara geldi kara kaldi diger hic bi hali ayni degilGözler ilk günkü gibi ateş ediyomasallahh kuzu yaa❤
Zeytin gozlum diyorm zaten. Nasi hevesliydim oyle gozu renk degisecek nasi olcak vs kara dogdu kara kaldi hevesimi çürüttüBoncuk göz maşşallahhala pamukkk
Sagol ablasi kocaman oldular resmenSana da bi maşallah oğluş
Yok yahu doğduğunda biraz saçı vardı sonra döküldü bir daha çıkmadı. Çıktı da tek tük böyle çok saçı yok. Varla yok arası kel de diyemiyorum saçlı da diyemiyorumSaçlarını kestirdiniz mi baharcım?
Amin canimm cok teşekkür ederim annem 6.ayda duzelir tamamen diyordu . Cok fazla 6.ay derdim büyüdükçe kötüye gidiyor 6 da kesin duzelse bari diyorum artik ☺Canım Allah yardımcın olsun sabırlar diliyorum inşallah en kısa zamanda düzene girersiniz.
Ayy neyini merak ediyosun canim bu huysuz oğlanın bize kök söktürüyor duruyor
Masallah kuzuya
Bende doğduğundaki saçının daha fazla olduğunu görünce şaşırdım da ondan sordum tabi dökülmesi aklıma gelmemiştiYok yahu doğduğunda biraz saçı vardı sonra döküldü bir daha çıkmadı. Çıktı da tek tük böyle çok saçı yok. Varla yok arası kel de diyemiyorum saçlı da diyemiyorum
Amin çok saol bir tek gözleri bizim tarafa benziyor benim ela ama annemin anneannemin teyzelerimin hep renkliAma o gözlere vuruldum ben o nasi guzel ya Allahm korusun onu masallah. Kiz kimin gözü oyle renkli nasi hevesliyim renkli gozlu bebelere
Maşallah yaradana Kurban onun bakışlarını yerim
Ablasına benziyor canım tabi oda babasınaMasallah kuzuyakime benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?