korkma korkma geciyor cabucak iyilesiyor gercekten.asinin olmadığı iyi olmuş valla. ağır olabilirdi. iyi yapmışsın erken olması daha iyi. bi de virüs dalga olarak değil de tsunami olarak geliyor. ıleri bir tarihte hiç yaptiramayabilirdin.Ya aslinda ben 3 ayini gectiginden beri diyodum bi an once yatarken zorluk olmasn sunneti olsn diye dun de sabah kahvaltisinda yine dedim tm deyip orali olmuyosunuz yeter sunnet olsn artk donmeye baslicak zapdedemem zor olur dedim oyle deyince arayalim gûn alalim dedik adam da hemen gelirim dedi oylelikle aniden oldu iste. Aşı icin de gittik aşı bitti dedi hem de sunnet snrasi agir olur du dedi oylelikle aşı olmadan döndük iste. Saat 1 bucuk da pansumani var biraz zor olcak galiba pansumani bakalm
eminim cnm aynisi esime de resim yolldim evet pire dediPire olduğuna emin misin canım bence siyah başka bir böcektir nereden gelecek ki pire
1 hftayi gecti biz geleli cnm hic gormedim öncesinde koydede yoktu ama ucakta fln diycem bavulları iyice sildim eve grerken anlamadim yaCanim köyden getirmiş olmayasiniz camasirlari 60 da yika hep krem sür bacağına fena kaşınır o
Saglikli olsunda cnm normal diye biliyorum bu aylarda düşüyor alımlarBugün 5 aylık olduk 500 gram almışızo kadar harekete normal heralde ama hala 7 kiloyu göremedik ya
Aynen valla zaten bu hastalik bitmeye bitmicek gibi görünüyor kucukken olsn istedim sukur bi 2 gunu de atlatirsak sorunsuz geciririz sonrasini.korkma korkma geciyor cabucak iyilesiyor gercekten.asinin olmadığı iyi olmuş valla. ağır olabilirdi. iyi yapmışsın erken olması daha iyi. bi de virüs dalga olarak değil de tsunami olarak geliyor. ıleri bir tarihte hiç yaptiramayabilirdin.
Dar olan Yeri kes canım hava alsın bi de kantaron yağı sür demişti bize hemencecik iyileştiBebisini sunnet yaptiranlar birsey danisacagim sizlere...
Bana adamin anlattigi pansumani yaziyorm size. Orasini baticon ile sildik gazli bez yardimiyla snra kremi sürdük plastik bardak koy kapat dedi.
Bardagi ben üst kısmını kestim az kalin sekilde oyle koydum yanlis degil dimi.? Kafami karistirdi o kısım dar olan yer mi olacak acaba diyr düşündüm alt kapali yeri cikaramadim. Ay ornek seklinde olsa keske bende aynisini yapardim netten bulamadm baktm da
Dar olan yeri kesince o alt tabakayi cikartiyorz dimi yani anladiysam dedigini syle deyim su koydugumuz en alt tarafi dedin dimi o yuvarlak kismi da kesmek gerek bi de her cis yaptignda mi degistirecegimDar olan Yeri kes canım hava alsın bi de kantaron yağı sür demişti bize hemencecik iyileşti
Öyle canım ama yinede üzülüyorum yaSaglikli olsunda cnm normal diye biliyorum bu aylarda düşüyor alımlar
Yok canım değiştirmesen de olur maksat bez değmesin hem de hava alsın ortasından kes bardağın, tabanını at üstte kalan yarıyo koy pipinin üstüne sonra da kapatDa
Dar olan yeri kesince o alt tabakayi cikartiyorz dimi yani anladiysam dedigini syle deyim su koydugumuz en alt tarafi dedin dimi o yuvarlak kismi da kesmek gerek bi de her cis yaptignda mi degistirecegim
Sagol canim napti sustu mu kuzu neymis sebebi çözdünüz mu
Heran hemen ağlayabilir endişesi bile totodan cok guzel ter attiriyor
Bugün biraz daha iyi çok şükür o minicik burun nasıl akiyor yavrumun.yarın hem aşımız hem kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor.Simdi gördüm yazdığını biz dayanamiyoruz hastalığa ah kuzum benim hasta olmuş demek. Hava degisimi bile yapabilir doktora yarin goturmekte fayda var canim insallah hemen duzelir
Çok geçmiş olsun damatlığınıda görün inş.Ve evet yeni uyuduk biz cok zorlandk her ciş yapmada oyle agladk girip yazamadm bile resmen sebeklik yaptm oynamaya calistm vs derken sustu biraz snra yatti uyuduk bakalm. Bende yatacagim gözler pert oldu artk. Kacta uyanir geri bilmiyorm ama bunla iyi yatar heralde saatlerdir uykusuz kaldi yorgun düştü o da iyice
Annelik = delilik o bakışları gülücükleri olmasa çekilir mi hiçgünaydın teyzeler..annesinin canına okumada okuyan başarılı öğrencim bu gece gene büyük bir itina ve azimle annesinin canına okudu ..sabaha karşı uyuyan azimli bebeğimiz zabahın olmasıyla okula geç kaldım edasıyla uyanıp var gücüyle cıyaklamıştır..
sabah cıyaklamasını yapıp rahatlayan kızımız şu an tavana ve evin duvarlarına itina ile gözlerini belerte belerte bakıp kendisini sallattırmaktadır..
ama işte bu da bir anne kalbidir..kıyamaz dayanamaz kuzusuna
ya ben ne edem. Allah yardım etti küçüğü daha kolay uyuyor ama büyüğü sabahın 7bucugunda tepemdeydi. e gece de fix 1 kez uyanıyor. şimdi küçüğü uyuyor ama ben büyüğün pesinde uykusuz dolanıyorum. virüs olmayaydı sabahları bir kreş oyun grubu felan gönderirdim enerjisini atar 4 duvar arasından çıkardı. offff
canim sen sunneti neden ani yaptın
yani bizim dr özellikle aşıyla arasında 1 hafta olsun demişti. bende ona göre programladım. sadece şu kadarını söylim şu 2 gün sık dişini sonra birseycigi kalmayacak. öp kokla sarıl sakin sakin ninniler söyle dans et. acıya en dayanıklı canlılar aslında bebelermiş . dikkatini başka yere ver. kendin için sakin olmayı sabırlı olmayı dile. arada kaç bir soğuk su çarp yüzüne derin derin nefes al ve en sakin halinle gel bebisinin yanına. şu iki sadece. öpüyorum geçmiş olsun simdiden
Kizlar dun evi temizlemis piril pril etmistim bugun sabah kzii yere koydum mama yapmaya gittim geldim birde baktim bacaginda siyah birsey var alayim derken zipladi hemen yakaladim oldurdum elimde birde ne göreyim pire yasabah esim camasirlari toplamış masanin uzerinde camasirlar ordan mi geldi nasil oldu anlamiyorum eve didik didik bakıyorum yok birşey deli olacagim
TMam canm sagolYok canım değiştirmesen de olur maksat bez değmesin hem de hava alsın ortasından kes bardağın, tabanını at üstte kalan yarıyo koy pipinin üstüne sonra da kapat
Amn canm insalah guzel gunleriji gorelim yavrularimizin hepimizBugün biraz daha iyi çok şükür o minicik burun nasıl akiyor yavrumun.yarın hem aşımız hem kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor.
Çok geçmiş olsun damatlığınıda görün inş.
Annelik = delilik o bakışları gülücükleri olmasa çekilir mi hiç
Önce sağlıklı olsun cnm yavrun olur inşallah üzülme bnm büyük kızım 1 yaşında 9 kiloydu şimdi çok şükür maşallah iyi...Bugün 5 aylık olduk 500 gram almışızo kadar harekete normal heralde ama hala 7 kiloyu göremedik ya
onu ilk defa duydum canim.bize neocate verdi canim.Allah yardimcın olsun canım.. gercekyen zor..ama sonu güzel olavak insAllah
cañım site icerisindeyseniz..cimenden falan gelmis olabilir..korkma evde üreyeceğini sanmam..ama yine dikkat edin.bundan sonra eve girerken ayaklarini iyice silkeleyin ya da yere vurun..pacadan gelir gelse gelse..balkondan nasil gelsin canim.ha bir de binada evcil hayvan bakan varsa ondan da gelebilr.
seni çok iyi anlıyorum..buyukbir mucadele veriyorumher günüm evin bir köşesini dib bucak bakmakla temizlemekle havalandırmakla geçiyor.hos bunun temizlikle ilgisi yok.ama nemle ilgisi var.nemli alanlara ćözum bulmaya çalışıyoruz bakalım.ben se balkonda kucucuk inceceik ucan siyah sinrkler gormeye basladim.meyve sineginden daha incr..camasirlara konuyor.asarken silkele toplarken silkele.kol kası yaptım..bazı komşuların bana bakışları
benim halimse
QUOTE="Lepistesb, post: 64867320, member: 944255"]
Kalppare sizin alerji mamasinin adi neydi . Neocate midesine dokunuyor oglumun alfamino verdi doktor bunuda içmezse ek gidaya baslicaz
Canım öncelikle dediğin gibi her bebek kendine has ama şu kadarını söyleyim benim kızı da ben çevirdiğim zamanlarda sevmiyordu şimdi kendi dönüyor Daha uzun duruyor ama bunda da emeklemeye çalışıyor yapamayınca sinirlenip bağırıyor her türlü yüzüstü durması eziyete dönüşüyorKızlar aranızda bebeği yüzüstü durmayı hiç sevmeyen var mı benim kızım gibikoyuyorum bikaç dakika sonra gücü tükeniyor sanki neredeyse beş aylık olucaz henüz tam dönemiyor yüzüstü tam yan dönebiliyor duruyor hatta o şekilde ama aşırtamıyor kendini yüzüstü her bebeğin gelişimi kendine özgü biliyorum ama merak ediyorum
Ah kuzum çok pis olur pire ya ilaçlatın eğer bi tane daha görürsenKizlar dun evi temizlemis piril pril etmistim bugun sabah kzii yere koydum mama yapmaya gittim geldim birde baktim bacaginda siyah birsey var alayim derken zipladi hemen yakaladim oldurdum elimde birde ne göreyim pire yasabah esim camasirlari toplamış masanin uzerinde camasirlar ordan mi geldi nasil oldu anlamiyorum eve didik didik bakıyorum yok birşey deli olacagim
onu ilk defa duydum canim.bize neocate verdi canim.Allah yardimcın olsun canım.. gercekyen zor..ama sonu güzel olavak insAllah
cañım site icerisindeyseniz..cimenden falan gelmis olabilir..korkma evde üreyeceğini sanmam..ama yine dikkat edin.bundan sonra eve girerken ayaklarini iyice silkeleyin ya da yere vurun..pacadan gelir gelse gelse..balkondan nasil gelsin canim.ha bir de binada evcil hayvan bakan varsa ondan da gelebilr.
seni çok iyi anlıyorum..buyukbir mucadele veriyorumher günüm evin bir köşesini dib bucak bakmakla temizlemekle havalandırmakla geçiyor.hos bunun temizlikle ilgisi yok.ama nemle ilgisi var.nemli alanlara ćözum bulmaya çalışıyoruz bakalım.ben se balkonda kucucuk inceceik ucan siyah sinrkler gormeye basladim.meyve sineginden daha incr..camasirlara konuyor.asarken silkele toplarken silkele.kol kası yaptım..bazı komşuların bana bakışları
benim halimse
QUOTE="Lepistesb, post: 64867320, member: 944255"]
Kalppare sizin alerji mamasinin adi neydi . Neocate midesine dokunuyor oglumun alfamino verdi doktor bunuda içmezse ek gidaya baslicaz
Canim daha gormedim gormekde istemiyorumAh kuzum çok pis olur pire ya ilaçlatın eğer bi tane daha görürsen
Oo olur mu canim neocate nestle alfamino smilac allimantum pepti junior evolvia rp bunlar benim bildigim . Alfamino denedim onun kokusu hic degilse neocate gibi degil ama tatsiz birsey vanilya ve seker de attim üstelik yinede bildi tadını. Annem sütü arttirma derdine düşsün yada hic uğraşmasın zaten iştahsızim ben azla da doyarim diyoronu ilk defa duydum canim.bize neocate verdi canim.
cok kotu tadi var dedim ama bana bunun alternatifi yok dediydi
ben ek gida tadım basladım canim.yedirmiyorum henuz.ama tadim yapiyoruz.alerjik tepkileri oĺçuluyorum.seftali armut salatalik patates ve ekmek denedim.bunlari sadece yalattim.diline surdum.agzinin icine sokmadim.özellikle ekmegi.şu an alerjisi var mi.ona bakiyorum.5. ayda bunlarla ufaktan kasikla besleme.yaparim.
cunku alerjisi varsa eger minnacik bile olsa dokunurmus.
ama doktor bana da basla derse başlarım.galiba ben biraz üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?