2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
korkma korkma geciyor cabucak iyilesiyor gercekten.asinin olmadığı iyi olmuş valla. ağır olabilirdi. iyi yapmışsın erken olması daha iyi. bi de virüs dalga olarak değil de tsunami olarak geliyor. ıleri bir tarihte hiç yaptiramayabilirdin.

Pire olduğuna emin misin canım bence siyah başka bir böcektir nereden gelecek ki pire
eminim cnm aynisi esime de resim yolldim evet pire dedi
Canim köyden getirmiş olmayasiniz camasirlari 60 da yika hep krem sür bacağına fena kaşınır o
1 hftayi gecti biz geleli cnm hic gormedim öncesinde koydede yoktu ama ucakta fln diycem bavulları iyice sildim eve grerken anlamadim ya
Bnce balkondan geldi cnku iki gundur evdeydik bir yerede çıkmadık

Aynen valla zaten bu hastalik bitmeye bitmicek gibi görünüyor kucukken olsn istedim sukur bi 2 gunu de atlatirsak sorunsuz geciririz sonrasini.

Bebisini sunnet yaptiranlar birsey danisacagim sizlere...
Bana adamin anlattigi pansumani yaziyorm size. Orasini baticon ile sildik gazli bez yardimiyla snra kremi sürdük plastik bardak koy kapat dedi.
Bardagi ben üst kısmını kestim az kalin sekilde oyle koydum yanlis degil dimi.? Kafami karistirdi o kısım dar olan yer mi olacak acaba diyr düşündüm alt kapali yeri cikaramadim. Ay ornek seklinde olsa keske bende aynisini yapardim netten bulamadm baktm da

Dar olan Yeri kes canım hava alsın bi de kantaron yağı sür demişti bize hemencecik iyileşti

Da
Dar olan Yeri kes canım hava alsın bi de kantaron yağı sür demişti bize hemencecik iyileşti
Dar olan yeri kesince o alt tabakayi cikartiyorz dimi yani anladiysam dedigini syle deyim su koydugumuz en alt tarafi dedin dimi o yuvarlak kismi da kesmek gerek bi de her cis yaptignda mi degistirecegim

Da
Dar olan yeri kesince o alt tabakayi cikartiyorz dimi yani anladiysam dedigini syle deyim su koydugumuz en alt tarafi dedin dimi o yuvarlak kismi da kesmek gerek bi de her cis yaptignda mi degistirecegim
Yok canım değiştirmesen de olur maksat bez değmesin hem de hava alsın ortasından kes bardağın, tabanını at üstte kalan yarıyo koy pipinin üstüne sonra da kapat

Sagol canim napti sustu mu kuzu neymis sebebi çözdünüz mu
Heran hemen ağlayabilir endişesi bile totodan cok guzel ter attiriyor
Simdi gördüm yazdığını biz dayanamiyoruz hastalığa ah kuzum benim hasta olmuş demek. Hava degisimi bile yapabilir doktora yarin goturmekte fayda var canim insallah hemen duzelir
Bugün biraz daha iyi çok şükür o minicik burun nasıl akiyor yavrumun.yarın hem aşımız hem kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor.
Çok geçmiş olsun damatlığınıda görün inş.
Annelik = delilik o bakışları gülücükleri olmasa çekilir mi hiç

Allah yardimcın olsun canım.. gercekyen zor..ama sonu güzel olavak insAllah

cañım site icerisindeyseniz..cimenden falan gelmis olabilir..korkma evde üreyeceğini sanmam..ama yine dikkat edin.bundan sonra eve girerken ayaklarini iyice silkeleyin ya da yere vurun..pacadan gelir gelse gelse..balkondan nasil gelsin canim.ha bir de binada evcil hayvan bakan varsa ondan da gelebilr.

seni çok iyi anlıyorum..buyukbir mucadele veriyorum her günüm evin bir köşesini dib bucak bakmakla temizlemekle havalandırmakla geçiyor.hos bunun temizlikle ilgisi yok.ama nemle ilgisi var.nemli alanlara ćözum bulmaya çalışıyoruz bakalım.ben se balkonda kucucuk inceceik ucan siyah sinrkler gormeye basladim.meyve sineginden daha incr..camasirlara konuyor.asarken silkele toplarken silkele.kol kası yaptım..bazı komşuların bana bakışları
benim halimse

QUOTE="Lepistesb, post: 64867320, member: 944255"]
Kalppare sizin alerji mamasinin adi neydi . Neocate midesine dokunuyor oglumun alfamino verdi doktor bunuda içmezse ek gidaya baslicaz
[/QUOTE]
onu ilk defa duydum canim.bize neocate verdi canim.
cok kotu tadi var dedim ama bana bunun alternatifi yok dediydi
ben ek gida tadım basladım canim.yedirmiyorum henuz.ama tadim yapiyoruz.alerjik tepkileri oĺçuluyorum.seftali armut salatalik patates ve ekmek denedim.bunlari sadece yalattim.diline surdum.agzinin icine sokmadim.özellikle ekmegi.şu an alerjisi var mi.ona bakiyorum.5. ayda bunlarla ufaktan kasikla besleme.yaparim.
cunku alerjisi varsa eger minnacik bile olsa dokunurmus.
ama doktor bana da basla derse başlarım.galiba ben biraz üşeniyorum

Amn canm insalah guzel gunleriji gorelim yavrularimizin hepimiz

Bugün 5 aylık olduk 500 gram almışız o kadar harekete normal heralde ama hala 7 kiloyu göremedik ya
Önce sağlıklı olsun cnm yavrun olur inşallah üzülme bnm büyük kızım 1 yaşında 9 kiloydu şimdi çok şükür maşallah iyi...

ben ek gida tadım basladım canim.yedirmiyorum henuz.ama tadim yapiyoruz.alerjik tepkileri oĺçuluyorum.seftali armut salatalik patates ve ekmek denedim.bunlari sadece yalattim.diline surdum.agzinin icine sokmadim.özellikle ekmegi.şu an alerjisi var mi.ona bakiyorum.5. ayda bunlarla ufaktan kasikla besleme.yaparim.
[/QUOTE]
Oo olur mu canim neocate nestle alfamino smilac allimantum pepti junior evolvia rp bunlar benim bildigim . Alfamino denedim onun kokusu hic degilse neocate gibi degil ama tatsiz birsey vanilya ve seker de attim üstelik yinede bildi tadını. Annem sütü arttirma derdine düşsün yada hic uğraşmasın zaten iştahsızim ben azla da doyarim diyor zaten doktora ben gitmedim canim dışarı çıkamıyoruz biz esim gitti doktora o demis ek gidaya yavastan baslayin bir kagit vermis ama corba bile var bide keci sütü yogurdu denesin demis

Canım öncelikle dediğin gibi her bebek kendine has ama şu kadarını söyleyim benim kızı da ben çevirdiğim zamanlarda sevmiyordu şimdi kendi dönüyor Daha uzun duruyor ama bunda da emeklemeye çalışıyor yapamayınca sinirlenip bağırıyor her türlü yüzüstü durması eziyete dönüşüyor

Ah kuzum çok pis olur pire ya ilaçlatın eğer bi tane daha görürsen

[/QUOTE] canim ya aynen artik kisa kadar gozum yerlerde duvarlarda dolasirim. Bebeklede ilgilenemedim stres yaptim dunde o kadar mutluyduk ki hep oyun oynadim gülücükler saciyordu bugun benden kaynakli oda huysuz sanirim. Birde banyoda popomun ustune dustum kayip sanki bir anda nazar degdi bize kimseylede gorusmedik anlamadim ki
Ah kuzum çok pis olur pire ya ilaçlatın eğer bi tane daha görürsen
Canim daha gormedim gormekde istemiyorum

Oo olur mu canim neocate nestle alfamino smilac allimantum pepti junior evolvia rp bunlar benim bildigim . Alfamino denedim onun kokusu hic degilse neocate gibi degil ama tatsiz birsey vanilya ve seker de attim üstelik yinede bildi tadını. Annem sütü arttirma derdine düşsün yada hic uğraşmasın zaten iştahsızim ben azla da doyarim diyor zaten doktora ben gitmedim canim dışarı çıkamıyoruz biz esim gitti doktora o demis ek gidaya yavastan baslayin bir kagit vermis ama corba bile var bide keci sütü yogurdu denesin demis
[/QUOTE]

canım bana da atar misin listeyi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…