2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canim ya aynen artik kisa kadar gozum yerlerde duvarlarda dolasirim. Bebeklede ilgilenemedim stres yaptim dunde o kadar mutluyduk ki hep oyun oynadim gülücükler saciyordu bugun benden kaynakli oda huysuz sanirim. Birde banyoda popomun ustune dustum kayip sanki bir anda nazar degdi bize kimseylede gorusmedik anlamadim ki

Canim daha gormedim gormekde istemiyorum
[/QUOTE]

ayy canım kıyamam gecmıs olsun.aman dikkat et sezeryanlisin sen de..

Bugün 5 aylık olduk 500 gram almışız o kadar harekete normal heralde ama hala 7 kiloyu göremedik ya
5.ayda 500gr gayret iyi aslında canım artık aylık daha az alacaklar. Doğum kilosu nasıldı? Kiloya takılmamak lazım artık aslında hareketlendiler iyice kilo alımları yavaşlayacak haliyle.

canım bana da atar misin listeyi yaa
[/QUOTE]
Tamam kuzum

Çok kötüyüm kızlar dua edin bize kızım bugün daha kötüleşti hapşırık burun akıntısı öksürüğe dönüştü ama öyle böyle değil boğazları yırtılacaktı yarın ki doktor kontrolünü bekleyemedik acile gittik covid den şüphelendiler sonuç bekliyoruz elim ayağım titriyor dua edin nolur

Canim endiselenme bence covid degildir onun belirtisi burun akıntısı degil diye söyleniyor hep . Bebekler cok kisa sürede birden bire kötü oluyorlar hastaligin seyri cabuk degisiyor o yuzden sana doktora görün mutlaka demistim acile goturmeniz iyi olmus ama dikkat et virus kapmasin . Acil sifalar diliyorum kuzuya

Bizde de durum aynı . Şüphelendi doktor ama test yapmadı . Hala burnumuz tıkalı . Bugün bir de aşı olduk . Çok huzursuzuz .

Direk covidli biriyle temasınız oldu mu diye sordu Bu kadarlık çocuğun böyle öksürmesi normal değil dedi kan aldı akciğer filmi çekti ve gaita aldı Allahım sen koru bütün yavruları

Çok huzursuz öksürmekten yatamıyor tikanıyor çok ağlıyor
Burnu ne durumda sizin ? Genzi hep dolu bizimkinin hırıl hırıl. Çeke çeke bitiremedim burnunu aspiratör ile . Sf sıkıp Çekiyorum sürekli . Günde bir kere de parol veriyorum . Bir haftadan fazla oldu daha geçmedİ . Hastahaneye götürmeye korkuyorum şimdi . Bulunduğum ilçede vakalar çok fazla arttı . Hastahaneden duyduğum doktorlardan bile sonucu pozitif olan var . Bugün dışarı çıkmak zorunda kaldım , bekçiler kol geziyorlar . Maskesiz insanları uyarıyorlar . Sosyal mesafeye dikkat etmeyenleri uyarıyorlar . Ben burdan giderken durum bu kadar vahim değildi . Kapımızın önünden çocuk eksik olmaz , bağıra çağıra oynarlardı. Bizim binada da bir vaka var .içeri zor giren çocuklar artık dışarda oynamıyorlar . Dibimize kadar girdi . Biz de düğünden çıktık , inşallah sağlıkla atlatmışızdır diye diye gün geçiriyorum

Yoktur inşallah canım ne zaman çıkacak sonucu? Allahım esirgesin tüm yavruları

canimm Rabbim saklasın insallah. ortalikta normal grip de var. belki öyledir. zor olsa da sen içini ferah tutmaya çalış.. kuzun da üzüntüyü anlar.. korktuğumuza ugratmasin Allah'ım

Zeyay1420 ve Umudum- ya kızlar inşallah bi sıkıntı yokturr ay allahim sen esirge ama şöyle bisey var covid bebekler açısından sadece basit bir grip şeklinde öksürüğü de geçici hep diyolar bebeklerden ve çocuklardan korkmayın onlar iki günde atlatır siz kendinize dikkat edin diye umarim dogrudur bizde karantinada belirti bekliyoruz allahım sen koru

S Sonsuzsukurler canım sen nerelerdesin nasılsın? Bayadır yoksun gibi
Tesekkur ederim canim.
Iyi de degilim kotu de elhamdulillah ne bileyim.
Yazamadim epeydir.
Sizler nasilsiniz,insallah bebeklerin duzeni oturmustur.
Bizde memeyi zorla emme devam,ac geziyor bana kalsa uyku sersemi emiyor daha cok.
Kucaktan inince aglamak devam.
Bu ara insan istemeye basladi sanirim skliyor ufaktan.
Asilar ates yapti ilk gece calpol vermistim.
500 gram almis az sanirim 6900,7 gibi birseydi.
Yemek yerkem cok heves ediyor,ozeniyor, agzimiza ne gotursek bakiyor gizli yiyoruz o derece ya da su veriyorum sussun diye.
Ne zaman baslasak bilmiorum ekgidaya.
Evdeyiz genelde bi anneme iniyoruz o da stresli oluyor.

Sizler neler yapiorsunuz.
Bebisler guluyor butun dertler unutuluyor mu
Zor bebisler zorlamaya devam mi uykusuz gecelere devam mi Kalppare ebru_can_ebru Lepistesb

misskokulumm gezmeye devam mi hemi de 3 cocukla tebrikler sunuyorum onca yil sonra kucuk bebek pek zor dimi 5 yilda ben coktannn paslanmisim. Spaya gittiniz mi bir daha ben de kuvetinde oynatsam diorum ama nasil yaparim kestiremiorum pek

nzh99 nasil gidior samsunun yaylasinda hayatiniz. Havasi iyi gelir diye dusunmustum insallah guzel etkileri olmustur serin bolgenin.
Ama tek basina da sklmis olabilirsin diye dusunuyorumm.

N Nehir8077 nasil gidiyor 2 minikle hayat. Emekliyor demissin duru masallah ona prk sevindim, abisiyle arasi nasil. Ekgidaga baslamistin dimi sen. Yogurt dusunuorum ilk ya da kabak patates ama 4 ay 1 haftaligiz biraz daha bekliyim dimi.

BKGK dondun mu memleketen nasil oldu bebisin eve allisabildi miii.. bocek mi isirdi o tombik bacagi, hain bocekler biz opmeye kiyamiyoruz. Cikmaz insaah tekrar bocek ben de cok huylaniorum ya.

minikbebegim9640 kv sinir etmeyr devam mii. Bebisin reflusu gecti miii, sunnet olmussunuz tebrik ederim gecer insallah hemen.

D dilzar siz nasilsiniz cocuklarla
Tasimabildiniz mi
Saniyorum giresunda miydiniz neresine gittiniz simdi. Ekgidaya useniorum.demistin sanirim aynen ben de oyleyim 6. Ayi mi bekliycem bilmem ama kizim cok istiyor..

Zeyay1420 iki cocuk zorlamaya devam dimi ama baba buyuguyle ilgilenio demistin sanirim ne guzell.

Aslihaydo yanilmiorsam karantinadaymissiniz. Insallah hicbir sey yoktur. Sayili gun hemen gecsin.zor olacak ama ev cok guzel aslinda hele de bebis varken.bana hep karantina acikcasi.

Jadesi Leslie ye devam mi
Oglumda ben de hep o sekilde uyutuyordum cok guzel taktik bulmussun

Doga Delisi ve Kalppare alerjjiniz de insallah biraz da olsa duzelme vardir. Nasil gidiyor. Diyetleri birakabildiniz mii.

yagmur1212 yok canim o kadar para verilmez o tabaklara bana gore. Kucuk kavanozlar bir iki catal kasik bir iki cesit tabak yeterli oluyordu sanirim. Sandalyenin tablasi da eliyle yemesi icin koyulan gidalara yeterli oluyor. Kuru uzumu falan oyle veriordum ogluma

Helinnnnn iki kuucuk bebe 2 de kedi diodun bi de esinin topugu kirikti. Hiiicc kendini yetersiz hisssetme. Eminimm elinde gelenin fazlasini yapiorsun ama mevbur bir seyler eksik kaliyoorr. Sen de benim.gibi kendini suclama sonra ipin ucu kacar. Napalim buyuyecekler,zaman gececek bir sekilde hatirlayip gulumseyeceksin inan bana. Ya sabir diliorum hepimize tabikii...

Umudum- kizinin istahi nasil duzelme var mi biraazz. Uyumaya devam mii.

SonsuzUmut siz nasilsiniz saclarin dokulmesi sanirim vitaminler bebege gidiyor diye oluyormus.

Animsadiklarim boyle sanirim yazamamistim bir suredir.. hepinize saglikli keyifli huzurlu gunler diliorum arkadaslar..

Bizde de durum aynı . Şüphelendi doktor ama test yapmadı . Hala burnumuz tıkalı . Bugün bir de aşı olduk . Çok huzursuzuz .
Simdi gordum kizlar.
ALLAHIM korusun ya daha cok kucukler.
Rabbim esirgesin.
Cok uzuldum dua ediorum insallah kotu bir sey olmasin hemen iyilessinler
Bebeklerin gucu cok diyorlar ama annenin yuregi dayanamiyor iste anliorum cok cok sizi..
Insallah hemen gecer toplarlar ya cok uzuldum.
Zeyay1420 covid degildir insallah kotu dusunmeyelim belki normal bir griptir.
Umudum- bu asi da ates yapabilir ama burnu da tikali diyorsun. Insallah hemen iyilesir tum hasta bebekler..

Bugn bi kaos daha yasasim kaynanayla canm ama susturdum soylendm hakliydim cnku smdi kizim deyim duruyo yuzune bakmiyorm. Oglus da reflu mamasi iciyor hâlâ arada bulantilar devam malesef gecmedi. Erkek olduk canm sagol bakalm bugn niraz daha rahat düne göre ama suan aglayarak yatiyo belki calpol veririm eger aglamaya devam ederse. Senin bebis ne kdarlik oldu ek gida basladi mi oturtuyor musun ?

aynen canim üşeniyorum ben ek gida işine. kızlarda ben çok hevesliydim de onlar iştahsız çıktı. bakalim bu bücürük nasıl olacak. ,giresun merkezdeyiz biz canim. taşındık ama ayni semtteyiz hatta.

Oyy insallah degildir kuzum ya sakın kötü dusunme havalar degisiyot bi sicak bi soğuk belki üşüttü belki normal bi grip bilemezsin canm. Korkutma kendini eminim yazacaksn buraya bisey yok diye. Etiketle canm beni de merak ederim aklim kalir sende ki guzel haber gelir zaten ona eminim ben sende sakın aklina kötü bisey getirme canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…