2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
geçmiş olsun canım. İnşallah değildir Allah'ım bebeğini korusun. En kısa zamandada şifasını versin.

S Sonsuzsukurler tatlim evet ya bebisimi pire yedi evde hemde baskada gormedim insallah gormem bence disardan vir yerden geldi iyiki gordumde hemen öldürdüm. Biliyorsun bndede var o takinti hastaligi tam bitti gitti diyorum basima böyle birsey geliyor.
Kalppare ayy tatlim sagol valla bn ameliyatli oldugumu bile unutmusum.

Ver tabi calpol yazik cani aciyordur yavrunun. Kolay mi yara sonucta..
Kayinv senin degismez yuz verme bakalim belki ise yarar..
Biz de 4 ay 1 haftaligiz. Oturmayi istiyor ysstik koyup destekliorum ya kucagimda bildigin oturuyor. Ellerinden tutup kalkip basmayi cok seviyor.
Ek gida baslamadik useniorum sanirim, bif yandan erken diye dusunuorum bir yandan da cok heves edior ne yapsam bilemedim.
Sen veriyor musun tadimlik da olsa. Ama midesi de bulaniyor reflu var diorsun dikkat etmek lazimdir belki ekgidada bilemedim.

Evet o bana da hep oluor. Tam mutluyum diorum bir sey cikiyor..
Iyki gormussun de oldurmussun. Onlar sardi mi ortaligi ilacsiz da gecmez insallah yoktur. Sirkeyle evi silip sirkeli su mu sikmak lazim odaya faydasi olur mu bilemedim ki. Ya da dogal bir yolu vardir belki otlar yaglar gibi. Kizinin besigine tul sersen belki koruyucu olabilir.

Bin şükür Rabbime sonuçlarımız temiz çıktı ama ömrümden ömür geçti Rabbim kimseyi evladiyla ve sağlıkla sınamasın elim ayağım titriyor hala yarın sonuçlarla doktorumuza gidicez bakalım o ne diyecek el kadar yavrum mahvoldu hastane köşelerinde filmdi kandı idrardı derken yorgun düştü bakmaya kıyamıyorum şimdi

CocoChanelmademoiselle canim siz nasilsiniz. 2 bebekle sen dr huniyi coktan tsktin kafaya diye dusunuorum.
Tatil diordun istemiordub ama gittiniz mi.

S Susam_tanesi siz nasilsiniz. Esin hala her seye karismaya devam edior mu..
Ilgisiz adam da kotu ben bazen diorum keske karissa ilgilense biraz ama abarti ilgi de cok kltu haklisin.. insallah istahid duzelmistir bebeginin

Sevgi22884550 ise basladin. Pek gelemiorsun sanirim. Bebegin nasil alisabildi mi yokluguna.

Cok sukur cok sevindimm.
Mafolmustur tabi kolay mi kucucuk daha.
Insallah hafif sekilde atlatir.
Amin amin amin evlat saglik Allahim esirgesin.
Bence bol bol saril op kokla emzir korkmustur yavrum

Yoktur inşallah canım ne zaman çıkacak sonucu? Allahım esirgesin tüm yavruları
canimm Rabbim saklasın insallah. ortalikta normal grip de var. belki öyledir. zor olsa da sen içini ferah tutmaya çalış.. kuzun da üzüntüyü anlar.. korktuğumuza ugratmasin Allah'ım
geçmiş olsun canım. İnşallah değildir Allah'ım bebeğini korusun. En kısa zamandada şifasını versin.
Zeyay1420 canim umarim degildir Allahim korusun miniklerimizi..
Çok saolun kızlar dua ve iyi dilekleriniz için Rabbim tüm yavruları korusun tüm kötülüklerden ve şu illet hastalıktan bi an önce kurtardın hepimizi

S Sonsuzsukurler iyiyiz canim benim sen nasılsın. Evet canim kızım emekliyor oturmayada basladı. Abisiyle biraz sıkıntılarımız var şimdilik. Oyuncakları paylaşamıyorlar. Kıza bebek aldım oğlum elinden çekip alıyor, o çekti o bırakmadı derken bebegimiz kel ve kolları yok, parçaladılar sağolsunlar. Hic bir oyuncağını vermiyor, kendi oynamiyor halbuki ama kıymetleniyor. Ek gıda içinde bence 3 hafta daha bekle 5 olsun. Bizde simdilik iyi gidiyor. Artik yemek yedigimizi biliyor, bagarmaya basliyor tokda olsa illa azına birsey surecegiz. Ek gıdaya geçeli memeyi ve suyu arttırdı, ek gıda öncesi emiyor, ek gıda sonrası tekrar emiyor. Bu ara hep aklina meme geliyor, su geliyor. İcimi yanıyor çözemedim öyle kiloluda degil, ama çok hareketli. Sevindigim tek sey artik abisi zarar vermiyor en azından isteyerek vermiyor.Duru'nun adıda dudu oldu dudu aşağı dudu yukarı. Dışarıda bile neden dudu diye soranlar var. Birde aylık takiplerimiz var ismini söylendiginde bakıyormu diye. Duruda bakmıyor dududa bakıyor. Doktora bakmazsa söyliyeceğim adını bilmedigini düşünmesin. Bizden böyle.

Çok saolun kızlar dua ve iyi dilekleriniz için Rabbim tüm yavruları korusun tüm kötülüklerden ve şu illet hastalıktan bi an önce kurtardın hepimizi
Amin canım benim iyi düşünelim herşey iyi olsun. Evet aşkım tüm yavruları tüm insanları tüm canlıları korusun rabbim.

Amin canım çok şükür sevindim temiz cıktığına. Gribide biran evvel geçer inşallah

Ateşimiz yok çok şükür . Amin inşallah

Canım yeni gördüm endişeyle okudum mesajları çok şükür bişey çıkmamış Allahım korusun hepimizin bebeklerini ailelerini düşünmesi bile zor. En kısa zamanda şifasını versin inşallah
Ben de iyiyim sağol canım ne güzel herkesi tek tek yazmışsın. Eşim karışamıyor bu aralar çünkü bayramdan beri annemlerdeyim şehir dışında bebişe mamayı biberonla verdiğimden beri yemesi arttı ama bu sefer de memeyi istemiyor aylarca böyle olmasın diye edsyle mama verdim yine de kaçamadım yiyebilsin diye biberona geçtim bu sefer de meme reddi napıcam bilmiyorum sütüm de iyice azaldı emmeye emmeye

Masallah ikisine de.
Cok tatlilar aslinda bilio musun, o oyuncak bebek gozumun onune geldi suan.
Oglum da kizimin cingiragini almis sallayip duruyor bana naden bir sey almiotsunuz diye ki 5 yasinda benim umut
Senin umut napsin yavrumm.
Ek gidaya gecibce ben de memeyi birakir diye korkuordum baharcim. Zaten zorluyor baya. Yuruyerek hoplayarak emiyor ya da uyku sersemiyse iste. Kafasini bastira bastira birakacak mi anlamadim.
Oglum altta anneannede kalior aklimin yarisi onda hic keyfim yok eve gelmek istemior kuzenleri de var diye. Simdi zorla geldi de optum kal tamam son kez dedim bakalim.
Ne guzelmis dudu dudu geziyorsa pesinde. Yakinda kosmali oyunlara baslarlar ev sallanir ben soyliyim
Ek gida icin ben de bekleyeyim diorum.
Bebegin minyon tiplidir bence sen de minyonsun ya kibar tipli o da boncuk gozlerine masallah. Tabi hareeketten artij zayifliorlar kizim surekli tekmelior mesela yuzustu yatinca emeklemeye calisior kimbilir kac kalori gidiordur
Insallah daha da guzel olursunuz. Ne guzel de kislik hazirliklar yapmissin masallah sana ama uyu biraz cok yuklenme kendine illa patlak verir bir sure sonra
Benim kizima benzetiorum onu kucuk cene tombik yanak sarisi iste benim kiz seninkinin

Hehejheh telefonla karisirdi karisasi olsa degisti galiba huyu ne dersin.
Yemesi icin mecbur kalmissin canim biberona onun iyiligi icin.
Memeyi benim kizim da reddedior neredeyse 1 ayi gecti. Ki biberon icmedigi halde. Ne zorlukka tutturuorum o kafayi mmeye ama bes dakikayi bulmuor bile herhalde doyyuuor diye trselli ediorum kendimi.

Donemsel olabilir, cogumuzda var.
Tok olabilirler gercekten. Ya da sicamtan belki emmiyorlar.
Sen sag istersen o zaman belki azalmayabilir.
Sut isi psikolojik daha cok bence olumlu dusunmeliyiz.

Huhuuuuuu harikasın helal tek sefer herkese
benim de aklıma gelmiştin birkaç arkadaş daha yarımçn yazmayı düşünüyordum hoşgeldin bacım
Bence ek gıda için6. Ayı bekle bebeler bu ay çok çılgın zaten meme reddi tavanken el gıdayı tatmasın bende sadece su veriyorum birde geçen yeşil soğan verdim ama henüz küçük beklesin
Bizde 10 nisan doğumluyuz

Canım çok şükür ilk güzel mesajını gördüm ona rağmen diğer mesajında kötü oldum
allah korusun bebeklerimizi geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…