geçmiş olsun canım. İnşallah değildir Allah'ım bebeğini korusun. En kısa zamandada şifasını versin.Çok kötüyüm kızlar dua edin bize kızım bugün daha kötüleşti hapşırık burun akıntısı öksürüğe dönüştü ama öyle böyle değil boğazları yırtılacaktı yarın ki doktor kontrolünü bekleyemedik acile gittik covid den şüphelendiler sonuç bekliyoruz elim ayağım titriyor dua edin nolur
Ver tabi calpol yazik cani aciyordur yavrunun. Kolay mi yara sonucta..Bugn bi kaos daha yasasim kaynanayla canm ama susturdum soylendm hakliydim cnku smdi kizim deyim duruyo yuzune bakmiyorm. Oglus da reflu mamasi iciyor hâlâ arada bulantilar devam malesef gecmedi. Erkek olduk canm sagol bakalm bugn niraz daha rahat düne göre ama suan aglayarak yatiyo belki calpol veririm eger aglamaya devam ederse. Senin bebis ne kdarlik oldu ek gida basladi mi oturtuyor musun ?
Evet o bana da hep oluor. Tam mutluyum diorum bir sey cikiyor..S Sonsuzsukurler tatlim evet ya bebisimi pire yedi evde hemde baskada gormedim insallah gormem bence disardan vir yerden geldi iyiki gordumde hemen öldürdüm. Biliyorsun bndede var o takinti hastaligi tam bitti gitti diyorum basima böyle birsey geliyor.
Kalppare ayy tatlim sagol valla bn ameliyatli oldugumu bile unutmusum.
Cok sukur cok sevindimm.Bin şükür Rabbime sonuçlarımız temiz çıktı ama ömrümden ömür geçti Rabbim kimseyi evladiyla ve sağlıkla sınamasın elim ayağım titriyor hala yarın sonuçlarla doktorumuza gidicez bakalım o ne diyecek el kadar yavrum mahvoldu hastane köşelerinde filmdi kandı idrardı derken yorgun düştü bakmaya kıyamıyorum şimdi
Yoktur inşallah canım ne zaman çıkacak sonucu? Allahım esirgesin tüm yavruları
canimm Rabbim saklasın insallah. ortalikta normal grip de var. belki öyledir. zor olsa da sen içini ferah tutmaya çalış.. kuzun da üzüntüyü anlar.. korktuğumuza ugratmasin Allah'ım
Zeyay1420 ve Umudum- ya kızlar inşallah bi sıkıntı yokturr ay allahim sen esirge ama şöyle bisey var covid bebekler açısından sadece basit bir grip şeklinde öksürüğü de geçici hep diyolar bebeklerden ve çocuklardan korkmayın onlar iki günde atlatır siz kendinize dikkat edin diye umarim dogrudur bizde karantinada belirti bekliyoruz allahım sen koru
Simdi gordum kizlar.
ALLAHIM korusun ya daha cok kucukler.
Rabbim esirgesin.
Cok uzuldum dua ediorum insallah kotu bir sey olmasin hemen iyilessinler
Bebeklerin gucu cok diyorlar ama annenin yuregi dayanamiyor iste anliorum cok cok sizi..
Insallah hemen gecer toplarlar ya cok uzuldum.
Zeyay1420 covid degildir insallah kotu dusunmeyelim belki normal bir griptir.
Umudum- bu asi da ates yapabilir ama burnu da tikali diyorsun. Insallah hemen iyilesir tum hasta bebekler..
Oyy insallah degildir kuzum ya sakın kötü dusunme havalar degisiyot bi sicak bi soğuk belki üşüttü belki normal bi grip bilemezsin canm. Korkutma kendini eminim yazacaksn buraya bisey yok diye. Etiketle canm beni de merak ederim aklim kalir sende ki guzel haber gelir zaten ona eminim ben sende sakın aklina kötü bisey getirme canm
geçmiş olsun canım. İnşallah değildir Allah'ım bebeğini korusun. En kısa zamandada şifasını versin.
Çok saolun kızlar dua ve iyi dilekleriniz için Rabbim tüm yavruları korusun tüm kötülüklerden ve şu illet hastalıktan bi an önce kurtardın hepimiziZeyay1420 canim umarim degildir Allahim korusun miniklerimizi..
Amin canım benim iyi düşünelim herşey iyi olsun. Evet aşkım tüm yavruları tüm insanları tüm canlıları korusun rabbim.Çok saolun kızlar dua ve iyi dilekleriniz için Rabbim tüm yavruları korusun tüm kötülüklerden ve şu illet hastalıktan bi an önce kurtardın hepimizi
Amin canım çok şükür sevindim temiz cıktığına. Gribide biran evvel geçer inşallahBin şükür Rabbime sonuçlarımız temiz çıktı ama ömrümden ömür geçti Rabbim kimseyi evladiyla ve sağlıkla sınamasın elim ayağım titriyor hala yarın sonuçlarla doktorumuza gidicez bakalım o ne diyecek el kadar yavrum mahvoldu hastane köşelerinde filmdi kandı idrardı derken yorgun düştü bakmaya kıyamıyorum şimdi
Ateşimiz yok çok şükür . Amin inşallahSimdi gordum kizlar.
ALLAHIM korusun ya daha cok kucukler.
Rabbim esirgesin.
Cok uzuldum dua ediorum insallah kotu bir sey olmasin hemen iyilessinler
Bebeklerin gucu cok diyorlar ama annenin yuregi dayanamiyor iste anliorum cok cok sizi..
Insallah hemen gecer toplarlar ya cok uzuldum.
Zeyay1420 covid degildir insallah kotu dusunmeyelim belki normal bir griptir.
Umudum- bu asi da ates yapabilir ama burnu da tikali diyorsun. Insallah hemen iyilesir tum hasta bebekler..
Canım yeni gördüm endişeyle okudum mesajları çok şükür bişey çıkmamış Allahım korusun hepimizin bebeklerini ailelerini düşünmesi bile zor. En kısa zamanda şifasını versin inşallahBin şükür Rabbime sonuçlarımız temiz çıktı ama ömrümden ömür geçti Rabbim kimseyi evladiyla ve sağlıkla sınamasın elim ayağım titriyor hala yarın sonuçlarla doktorumuza gidicez bakalım o ne diyecek el kadar yavrum mahvoldu hastane köşelerinde filmdi kandı idrardı derken yorgun düştü bakmaya kıyamıyorum şimdi
Ben de iyiyim sağol canım ne güzel herkesi tek tek yazmışsın. Eşim karışamıyor bu aralar çünkü bayramdan beri annemlerdeyim şehir dışındaCocoChanelmademoiselle canim siz nasilsiniz. 2 bebekle sen dr huniyi coktan tsktin kafaya diye dusunuorum.
Tatil diordun istemiordub ama gittiniz mi.
S Susam_tanesi siz nasilsiniz. Esin hala her seye karismaya devam edior mu..
Ilgisiz adam da kotu ben bazen diorum keske karissa ilgilense biraz ama abarti ilgi de cok kltu haklisin.. insallah istahid duzelmistir bebeginin
Sevgi22884550 ise basladin. Pek gelemiorsun sanirim. Bebegin nasil alisabildi mi yokluguna.
Masallah ikisine de.S Sonsuzsukurler iyiyiz canim benim sen nasılsın. Evet canim kızım emekliyor oturmayada basladı. Abisiyle biraz sıkıntılarımız var şimdilik. Oyuncakları paylaşamıyorlar. Kıza bebek aldım oğlum elinden çekip alıyor, o çekti o bırakmadı derken bebegimiz kel ve kolları yok, parçaladılar sağolsunlar. Hic bir oyuncağını vermiyor, kendi oynamiyor halbuki ama kıymetleniyor. Ek gıda içinde bence 3 hafta daha bekle 5 olsun. Bizde simdilik iyi gidiyor. Artik yemek yedigimizi biliyor, bagarmaya basliyor tokda olsa illa azına birsey surecegiz. Ek gıdaya geçeli memeyi ve suyu arttırdı, ek gıda öncesi emiyor, ek gıda sonrası tekrar emiyor. Bu ara hep aklina meme geliyor, su geliyor. İcimi yanıyor çözemedim öyle kiloluda degil, ama çok hareketli. Sevindigim tek sey artik abisi zarar vermiyor en azından isteyerek vermiyor.Duru'nun adıda dudu oldu dudu aşağı dudu yukarı. Dışarıda bile neden dudu diye soranlar var. Birde aylık takiplerimiz var ismini söylendiginde bakıyormu diye. Duruda bakmıyor dududa bakıyor. Doktora bakmazsa söyliyeceğim adını bilmedigini düşünmesin. Bizden böyle.
Hehejheh telefonla karisirdi karisasi olsa degisti galiba huyu ne dersin.Canım yeni gördüm endişeyle okudum mesajları çok şükür bişey çıkmamış Allahım korusun hepimizin bebeklerini ailelerini düşünmesi bile zor. En kısa zamanda şifasını versin inşallah
Ben de iyiyim sağol canım ne güzel herkesi tek tek yazmışsın. Eşim karışamıyor bu aralar çünkü bayramdan beri annemlerdeyim şehir dışındabebişe mamayı biberonla verdiğimden beri yemesi arttı ama bu sefer de memeyi istemiyor aylarca böyle olmasın diye edsyle mama verdim yine de kaçamadım yiyebilsin diye biberona geçtim bu sefer de meme reddi napıcam bilmiyorum sütüm de iyice azaldı emmeye emmeye
Huhuuuuuu harikasın helal tek sefer herkeseTesekkur ederim canim.
Iyi de degilim kotu de elhamdulillah ne bileyim.
Yazamadim epeydir.
Sizler nasilsiniz,insallah bebeklerin duzeni oturmustur.
Bizde memeyi zorla emme devam,ac geziyor bana kalsa uyku sersemi emiyor daha cok.
Kucaktan inince aglamak devam.
Bu ara insan istemeye basladi sanirim skliyor ufaktan.
Asilar ates yapti ilk gece calpol vermistim.
500 gram almis az sanirim 6900,7 gibi birseydi.
Yemek yerkem cok heves ediyor,ozeniyor, agzimiza ne gotursek bakiyor gizli yiyoruz o derece ya da su veriyorum sussun diye.
Ne zaman baslasak bilmiorum ekgidaya.
Evdeyiz genelde bi anneme iniyoruz o da stresli oluyor.
Sizler neler yapiorsunuz.
Bebisler guluyor butun dertler unutuluyor mu
Zor bebisler zorlamaya devam mi uykusuz gecelere devam miKalppare @ebru_can_ebru @Lepistesb
@misskokulumm gezmeye devam mi hemi de 3 cocukla tebrikler sunuyorumonca yil sonra kucuk bebek pek zor dimi 5 yilda ben coktannn paslanmisim. Spaya gittiniz mi bir daha ben de kuvetinde oynatsam diorum ama nasil yaparim kestiremiorum pek
@nzh99 nasil gidior samsunun yaylasinda hayatiniz. Havasi iyi gelir diye dusunmustum insallah guzel etkileri olmustur serin bolgenin.
Ama tek basina da sklmis olabilirsin diye dusunuyorumm.
N Nehir8077 nasil gidiyor 2 minikle hayat. Emekliyor demissin duru masallah ona prk sevindim, abisiyle arasi nasil. Ekgidaga baslamistin dimi sen. Yogurt dusunuorum ilk ya da kabak patates ama 4 ay 1 haftaligiz biraz daha bekliyim dimi.
BKGK dondun mu memleketen nasil oldu bebisin eve allisabildi miii.. bocek mi isirdi o tombik bacagi, hain bocekler biz opmeye kiyamiyoruz. Cikmaz insaah tekrar bocek ben de cok huylaniorum ya.
@minikbebegim9640 kv sinir etmeyr devam mii. Bebisin reflusu gecti miii, sunnet olmussunuz tebrik ederim gecer insallah hemen.
@dilzar siz nasilsiniz cocuklarla
Tasimabildiniz mi
Saniyorum giresunda miydiniz neresine gittiniz simdi. Ekgidaya useniorum.demistin sanirim aynen ben de oyleyim 6. Ayi mi bekliycem bilmem ama kizim cok istiyor..
Zeyay1420 iki cocuk zorlamaya devam dimi ama baba buyuguyle ilgilenio demistin sanirim ne guzell.
@asli emre yanilmiorsam karantinadaymissiniz. Insallah hicbir sey yoktur. Sayili gun hemen gecsin.zor olacak ama ev cok guzel aslinda hele de bebis varken.bana hep karantina acikcasi.
@Jadesi Leslie ye devam mi
Oglumda ben de hep o sekilde uyutuyordum cok guzel taktik bulmussun
@Doga Delisi veKalppare alerjjiniz de insallah biraz da olsa duzelme vardir. Nasil gidiyor. Diyetleri birakabildiniz mii.
@yagmur1212 yok canim o kadar para verilmez o tabaklara bana gore. Kucuk kavanozlar bir iki catal kasik bir iki cesit tabak yeterli oluyordu sanirim. Sandalyenin tablasi da eliyle yemesi icin koyulan gidalara yeterli oluyor. Kuru uzumu falan oyle veriordum ogluma
@Helinnnnn iki kuucuk bebe 2 de kedi diodun bi de esinin topugu kirikti. Hiiicc kendini yetersiz hisssetme. Eminimm elinde gelenin fazlasini yapiorsun ama mevbur bir seyler eksik kaliyoorr. Sen de benim.gibi kendini suclama sonra ipin ucu kacar. Napalim buyuyecekler,zaman gececek bir sekilde hatirlayip gulumseyeceksin inan bana. Ya sabir diliorum hepimize tabikii...
Umudum- kizinin istahi nasil duzelme var mi biraazz. Uyumaya devam mii.
SonsuzUmut siz nasilsiniz saclarin dokulmesi sanirim vitaminler bebege gidiyor diye oluyormus.
Animsadiklarim boyle sanirim yazamamistim bir suredir.. hepinize saglikli keyifli huzurlu gunler diliorum arkadaslar..
Canım çok şükür ilk güzel mesajını gördüm ona rağmen diğer mesajında kötü oldumBin şükür Rabbime sonuçlarımız temiz çıktı ama ömrümden ömür geçti Rabbim kimseyi evladiyla ve sağlıkla sınamasın elim ayağım titriyor hala yarın sonuçlarla doktorumuza gidicez bakalım o ne diyecek el kadar yavrum mahvoldu hastane köşelerinde filmdi kandı idrardı derken yorgun düştü bakmaya kıyamıyorum şimdi
Ben. Uygun bir şey aldım çok sık kullanmam diye memnunum şuanlıkMinnoş bebeklerin minnoş anneleri acaba kullandığınız kanguru varsa bana da önerebilir misiniz? Taşıyamıyorum bebişi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?