2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay lütfen olmasın öyle bir şey kuzum çok Dua ediyorum sana Çok geçmiş olsun

Hosbuldum canim.
Okunaya calistim yazamasam da.
Evet ben de kucuk dusunuorum ama cok istiyor nasil heyecanlaniyor. Elma yalattim sevindi mesela.suyu ben de veriorum mecbur gozume bakiyor.
Dediginden korktum ben de memeyi zaten cok zor emior birakir dedim hele de tatli meyvelere baslarsak diye.
Sogani sirkeli suda mi beklettin nasi verdin mesela.
Cok asiri zorluor disleri. Yumruklar, parmaklar hep agzinda kizimin.
Siz kac kilosunuz, oturuyor mu donuyor mu neler oynuosunuz.
Suyu ne kadar iciordur mesela.
Kan damlasi verdiler ama kullanmadim henuz ben siz.

Canım hoşgeldin tekrar özletme kendini yaz ara ara leslie ye devam ama süresini uzattım yarım saate çıkardım bazen kızı babasına bırakıp yapıyorum evdeysr bazende ilk 15 dk kendim yapıp son 15 dk kızı alıyorum kucağıma öyle uyutuyorum bu sıra uykuya geçmese çok inat çok sen napıyor sun bebek emiyor mu artık hala zorluyor mu seni nasılsınız

Her zamanki gibi geriden geldim çok sevindim inşallah bu hastalık da çabuk geçer gider çok minik kuzum benim ya Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Tesekkur ederim canim.
Ben de sizleri ozledim.
Leslie cok guzel oluyor zayiflama icin keyif de veriyor keske ben dr baslasamm tekrardan.
Evet benim kiz da asiri inat. Uyumuyor dimi o gozler kipkirmizi olsa da.
Gunduz uykusu neredeyse yok hep kucak hep ilgi istiyor kiyamiorum da ama buyugu evde olunca mecbur aglatiorum anne birak sunu aglasin benle oyna diyor
Zar zor emiyor iste bazen kendi istiyor ama genelde ben bastirarak ya yuruyerek hoplayarak emziriyorum. Acaba diorum birakacak ben de hap mi baslicam bu kaygili takintli durumlar icin her sey pis geliyor gozume banyosuz eve giremiyoruz resmen. Gicik oluorum annemin evindekilere oglumu kontrol altina aldilar resmen daha da sinirleniorum falan filan.
Ama hap da cozum degil.
Bilmiorum ama suan yanimda ciglik atip ayakkarini yiyen bu kiz icin mutlu olmak savasmak zorundayim bi bildigim o.
Siz nasilsiniz ise basladin mi.
Gezebilio musunuz bu aralar. Biz evdeyiz mecburen.
Her ani cok guzel bebek buyutmenin aslinda. Unutulcak bunlar biliorum zorlukkar hastaliklar. Zorlaniorum tabi ama hangimiz zorlanmiyor ki.
Donuyo mu asya, oturuyo mu. Ek gida sen de useniosun dimi benim.gibi cok heves edio ama biz yerken. Kan damlasi basladin mi sen saglik ocaginin verdigini

Arkadaslar,
Ayaklariyla oynarken hep bacaklarini cizmis kizim. Hem de ne cizmek.
Ben bu tirnak kesmeyi bevlceremiorum nasil yapmak lazim. Illa keskin kalior

Biz de 4 ay 5 günlük daha erken 5 aylik olduktan snra doktor tavsiye etti zaten doyurmayacaksin ver agzina az bisey dedi. Bu da oturmaya eglimli ben kimse gormediginde arkasina yastikla flan az az oturtuyorm tabi kv kb gorse saatlerce ve tam otuttururlar diye az az kendim yapiyorm. Cocuk gibiler laftan anlamiyolar biraz basmiyo kafalari iste tadimlik bile olsa bence erken canm sende verme 5 aydan snra basla bence suan daha kucukler belki migde kaldirmaz. Bide neler vereceksin ilk baslarda. Hazirlik yaptn mi kis icin buzluga biseyler attin mi

Arkadaslar,
Ayaklariyla oynarken hep bacaklarini cizmis kizim. Hem de ne cizmek.
Ben bu tirnak kesmeyi bevlceremiorum nasil yapmak lazim. Illa keskin kalior
Uyurken daha iyi kesersin canm cok dipten de degil ama genelde bizimkinde de kenar taraflari kaliyo ama orayi da aliyorm ben şükür cizemiyo ama zorluk cekiyosan uyurken kolay olur ben kundakli yatiriyorm daha yarim kundak uyanikken kesiyorm genelde zorlatmiyo beni

Benim kız aşı sonrası yine alt üst oldu . Uykusu iyice derin . Burnu da hırıl hırıl olunca üç saatte bir 20 cc ancak içiyor . Bu arada eşim de hastalandı boğazım gıcıklanıyor deyip duruyordu akşam kendi kendine sıcak şeyler içti , öksürüyordu . Ara ara da hapşırdı. Şimdi üşüyorum diyor ateşi Yok şimdilik . İyice psikopatlaştık

İyi bakamamışım gibi hissediyorum hep

canim oyle hissetme.bizim bebeler de boyle ne yapalım..bak ben 2 çocuk büyüttüm.oğlum güzrl kilo alırdı ama kızım öyle değil. doktor bile artik yapi meselesi diyor..takılma çok anin tadıni çıkar her gün büyüyorlar.bol bol fotografla..hatiralar çek

[QQUOTE="mucizelazim, post: 64873083, member: 820584"]
Minnoş bebeklerin minnoş anneleri acaba kullandığınız kanguru varsa bana da önerebilir misiniz? Taşıyamıyorum bebişi artık
[/QUOTE]

kraft kullanıyorum ben.memnunum.

bu mesajı gördum ve çok korktum ya ama şükür çıkmamis..bugun bizimkinin de burnu aktı.mevsim degisimi yasiyorlar galiba.korkuyorum ben de..cocuklarda hastalık hızlı ilerliyor.cok şükür gecmis ohh.. Allah yasatmasin kuzuya oyle kotu hastalık..

Bizde de durum aynı . Şüphelendi doktor ama test yapmadı . Hala burnumuz tıkalı . Bugün bir de aşı olduk . Çok huzursuzuz .

Allah korusun umut..aman dikkat et.iyi gozlenle canim.ates bak sık sık..

ya sen nasıl candan biriain..herkesi de tek tek sormuş kıyamam
biz ne yapalım..annesinin canina okudu ve bu alanda prof oldu kızım bugun taktim önüme.birlikte dolandik..4. ay atagi midir nedir
siz nasılsınız?

gecmis olsun camim.valla bu aşı bizi de yordu.. ne zaman normallesirler acaba

Yaa canimsiiinn❤❤❤ aynen biz karantinadayız bilmiyoruz test yapılmadı pozitif miyiz onu bile bilmiyoruz bi belirti yok umarım olmaz

Saat 05.01 uykum vaaar haydo neden ya neden bi bebek bu saatte neden uyanır kızlar müsadenizle ben bi harakiri yapıp gelicem

Aynen burda bakan çok en azından sağmaya odaklansam belki azalmaz ama işte unutacak diye korkuyorum aç olmadığından değil kesinlikle çünkü memeyi bırakıp çığlığı basıyor biberon veriyorum alıyor

Ben de zar zor emziriyorum Kızlar
Üstüne yatarak başını bastırarak hoplara zıplaya emziriyorum
Göğüs ortada zaten iyice ortalık mali oldum
Bir yere gitmiyoruz hep evdeyiz ama gidersek de rezil olacağımin garantisi...
Büyük kızım anneannesinin yanında ama gelip denize goturmemizi istiyor nasıl yapacağım bilmiyorum
Ah ah eskiden açardım ufacık hemen buldu mu cok cok emer doyardı
Olan bana oluyor.ne bel ne kol ne sırt kalıyor
Inşallah düzelir diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…