Ay lütfen olmasın öyle bir şey kuzum çok Dua ediyorum sana Çok geçmiş olsunÇok kötüyüm kızlar dua edin bize kızım bugün daha kötüleşti hapşırık burun akıntısı öksürüğe dönüştü ama öyle böyle değil boğazları yırtılacaktı yarın ki doktor kontrolünü bekleyemedik acile gittik covid den şüphelendiler sonuç bekliyoruz elim ayağım titriyor dua edin nolur
Hosbuldum canim.Huhuuuuuu harikasın helal tek sefer herkese
benim de aklıma gelmiştin birkaç arkadaş daha yarımçn yazmayı düşünüyordum hoşgeldin bacım
Bence ek gıda için6. Ayı bekle bebeler bu ay çok çılgın zaten meme reddi tavanken el gıdayı tatmasın bende sadece su veriyorum birde geçen yeşil soğan verdim ama henüz küçük beklesin
Bizde 10 nisan doğumluyuz
Canım hoşgeldin tekrar özletme kendini yaz ara araTesekkur ederim canim.
Iyi de degilim kotu de elhamdulillah ne bileyim.
Yazamadim epeydir.
Sizler nasilsiniz,insallah bebeklerin duzeni oturmustur.
Bizde memeyi zorla emme devam,ac geziyor bana kalsa uyku sersemi emiyor daha cok.
Kucaktan inince aglamak devam.
Bu ara insan istemeye basladi sanirim skliyor ufaktan.
Asilar ates yapti ilk gece calpol vermistim.
500 gram almis az sanirim 6900,7 gibi birseydi.
Yemek yerkem cok heves ediyor,ozeniyor, agzimiza ne gotursek bakiyor gizli yiyoruz o derece ya da su veriyorum sussun diye.
Ne zaman baslasak bilmiorum ekgidaya.
Evdeyiz genelde bi anneme iniyoruz o da stresli oluyor.
Sizler neler yapiorsunuz.
Bebisler guluyor butun dertler unutuluyor mu
Zor bebisler zorlamaya devam mi uykusuz gecelere devam miKalppare @ebru_can_ebru Lepistesb
@misskokulumm gezmeye devam mi hemi de 3 cocukla tebrikler sunuyorumonca yil sonra kucuk bebek pek zor dimi 5 yilda ben coktannn paslanmisim. Spaya gittiniz mi bir daha ben de kuvetinde oynatsam diorum ama nasil yaparim kestiremiorum pek
@nzh99 nasil gidior samsunun yaylasinda hayatiniz. Havasi iyi gelir diye dusunmustum insallah guzel etkileri olmustur serin bolgenin.
Ama tek basina da sklmis olabilirsin diye dusunuyorumm.
@bhrumtdru nasil gidiyor 2 minikle hayat. Emekliyor demissin duru masallah ona prk sevindim, abisiyle arasi nasil. Ekgidaga baslamistin dimi sen. Yogurt dusunuorum ilk ya da kabak patates ama 4 ay 1 haftaligiz biraz daha bekliyim dimi.
BKGK dondun mu memleketen nasil oldu bebisin eve allisabildi miii.. bocek mi isirdi o tombik bacagi, hain bocekler biz opmeye kiyamiyoruz. Cikmaz insaah tekrar bocek ben de cok huylaniorum ya.
minikbebegim9640 kv sinir etmeyr devam mii. Bebisin reflusu gecti miii, sunnet olmussunuz tebrik ederim gecer insallah hemen.
@dilzar siz nasilsiniz cocuklarla
Tasimabildiniz mi
Saniyorum giresunda miydiniz neresine gittiniz simdi. Ekgidaya useniorum.demistin sanirim aynen ben de oyleyim 6. Ayi mi bekliycem bilmem ama kizim cok istiyor..
@Zeyay1420 iki cocuk zorlamaya devam dimi ama baba buyuguyle ilgilenio demistin sanirim ne guzell.
Aslihaydo yanilmiorsam karantinadaymissiniz. Insallah hicbir sey yoktur. Sayili gun hemen gecsin.zor olacak ama ev cok guzel aslinda hele de bebis varken.bana hep karantina acikcasi.
Jadesi Leslie ye devam mi
Oglumda ben de hep o sekilde uyutuyordum cok guzel taktik bulmussun
@Doga Delisi veKalppare alerjjiniz de insallah biraz da olsa duzelme vardir. Nasil gidiyor. Diyetleri birakabildiniz mii.
@yagmur1212 yok canim o kadar para verilmez o tabaklara bana gore. Kucuk kavanozlar bir iki catal kasik bir iki cesit tabak yeterli oluyordu sanirim. Sandalyenin tablasi da eliyle yemesi icin koyulan gidalara yeterli oluyor. Kuru uzumu falan oyle veriordum ogluma
@Helinnnnn iki kuucuk bebe 2 de kedi diodun bi de esinin topugu kirikti. Hiiicc kendini yetersiz hisssetme. Eminimm elinde gelenin fazlasini yapiorsun ama mevbur bir seyler eksik kaliyoorr. Sen de benim.gibi kendini suclama sonra ipin ucu kacar. Napalim buyuyecekler,zaman gececek bir sekilde hatirlayip gulumseyeceksin inan bana. Ya sabir diliorum hepimize tabikii...
Umudum- kizinin istahi nasil duzelme var mi biraazz. Uyumaya devam mii.
@Sonsuz umut siz nasilsiniz saclarin dokulmesi sanirim vitaminler bebege gidiyor diye oluyormus.
Animsadiklarim boyle sanirim yazamamistim bir suredir.. hepinize saglikli keyifli huzurlu gunler diliorum arkadaslar..
Her zamanki gibi geriden geldim çok sevindim inşallah bu hastalık da çabuk geçer gider çok minik kuzum benim yaBin şükür Rabbime sonuçlarımız temiz çıktı ama ömrümden ömür geçti Rabbim kimseyi evladiyla ve sağlıkla sınamasın elim ayağım titriyor hala yarın sonuçlarla doktorumuza gidicez bakalım o ne diyecek el kadar yavrum mahvoldu hastane köşelerinde filmdi kandı idrardı derken yorgun düştü bakmaya kıyamıyorum şimdi
Tesekkur ederim canim.Canım hoşgeldin tekrar özletme kendini yaz ara araleslie ye devam ama süresini uzattım yarım saate çıkardım bazen kızı babasına bırakıp yapıyorum evdeysr bazende ilk 15 dk kendim yapıp son 15 dk kızı alıyorum kucağıma öyle uyutuyorum bu sıra uykuya geçmese çok inat çok sen napıyor sun bebek emiyor mu artık hala zorluyor mu seni nasılsınız
Biz de 4 ay 5 günlük daha erken 5 aylik olduktan snra doktor tavsiye etti zaten doyurmayacaksin ver agzina az bisey dedi. Bu da oturmaya eglimli ben kimse gormediginde arkasina yastikla flan az az oturtuyorm tabi kv kb gorse saatlerce ve tam otuttururlar diye az az kendim yapiyorm. Cocuk gibiler laftan anlamiyolar biraz basmiyo kafalari isteVer tabi calpol yazik cani aciyordur yavrunun. Kolay mi yara sonucta..
Kayinv senin degismez yuz verme bakalim belki ise yarar..
Biz de 4 ay 1 haftaligiz. Oturmayi istiyor ysstik koyup destekliorum ya kucagimda bildigin oturuyor. Ellerinden tutup kalkip basmayi cok seviyor.
Ek gida baslamadik useniorum sanirim, bif yandan erken diye dusunuorum bir yandan da cok heves edior ne yapsam bilemedim.
Sen veriyor musun tadimlik da olsa. Ama midesi de bulaniyor reflu var diorsun dikkat etmek lazimdir belki ekgidada bilemedim.
Uyurken daha iyi kesersin canm cok dipten de degil ama genelde bizimkinde de kenar taraflari kaliyo ama orayi da aliyorm ben şükür cizemiyo ama zorluk cekiyosan uyurken kolay olur ben kundakli yatiriyorm daha yarim kundak uyanikken kesiyorm genelde zorlatmiyo beniArkadaslar,
Ayaklariyla oynarken hep bacaklarini cizmis kizim. Hem de ne cizmek.
Ben bu tirnak kesmeyi bevlceremiorum nasil yapmak lazim. Illa keskin kalior
Yarım saate gösterir canim ama baktin cok huysuzlaniyor hali yok yada ates var fitil koy yarışı kadar.Bu saatte calpol verdim kizlar bakalm söylene söylene ayagimda salliyorm suan. Hemen etkisini gosteriyo mu ki şurup bilen var mi.?
İyi bakamamışım gibi hissediyorum hep
Çok kötüyüm kızlar dua edin bize kızım bugün daha kötüleşti hapşırık burun akıntısı öksürüğe dönüştü ama öyle böyle değil boğazları yırtılacaktı yarın ki doktor kontrolünü bekleyemedik acile gittik covid den şüphelendiler sonuç bekliyoruz elim ayağım titriyor dua edin nolur
Bizde de durum aynı . Şüphelendi doktor ama test yapmadı . Hala burnumuz tıkalı . Bugün bir de aşı olduk . Çok huzursuzuz .
Tesekkur ederim canim.
Yazamadim epeydir.
Bizde memeyi zorla emme devam,ac geziyor bana kalsa uyku sersemi emiyor daha cok.
Yemek yerkem cok heves ediyor,ozeniyor, agzimiza ne gotursek bakiyor gizli yiyoruz o derece ya da su veriyorum sussun diye.
Zor bebisler zorlamaya devam mi uykusuz gecelere devam miKalppare @ebru_can_ebru Lepistesb
@misskokulumm gezmeye devam mi hemi de 3 cocukla tebrikler sunuyorumonca yil sonra kucuk bebek pek zor dimi 5 yilda ben coktannn paslanmisim. Spaya gittiniz mi bir daha ben de kuvetinde oynatsam diorum ama nasil yaparim kestiremiorum pek
@nzh99 nasil gidior samsunun yaylasinda hayatiniz. Havasi iyi gelir diye dusunmustum insallah guzel etkileri olmustur serin bolgenin.
@bhrumtdru nasil gidiyor 2 minikle hayat. Emekliyor demissin duru masallah ona prk sevindim, abisiyle arasi nasil. Ekgidaga baslamistin dimi sen. Yogurt dusunuorum ilk ya da kabak patates ama 4 ay 1 haftaligiz biraz daha bekliyim dimi.
BKGK dondun mu memleketen nasil oldu bebisin eve allisabildi miii.. bocek mi isirdi o tombik bacagi, hain bocekler biz opmeye kiyamiyoruz. Cikmaz insaah tekrar bocek ben de cok huylaniorum ya.
minikbebegim9640 kv sinir etmeyr devam mii. Bebisin reflusu gecti miii, sunnet olmussunuz tebrik ederim gecer insallah hemen.
Tasimabildiniz mi
Saniyorum giresunda miydiniz neresine gittiniz simdi. Ekgidaya useniorum.demistin sanirim aynen ben de oyleyim 6. Ayi mi bekliycem bilmem ama kizim cok istiyor..
@Zeyay1420 iki cocuk zorlamaya devam dimi ama baba buyuguyle ilgilenio demistin sanirim ne guzell.
Aslihaydo yanilmiorsam karantinadaymissiniz. Insallah hicbir sey yoktur. Sayili gun hemen gecsin.zor olacak ama ev cok guzel aslinda hele de bebis varken.bana hep karantina acikcasi.
@Doga Delisi veKalppare alerjjiniz de insallah biraz da olsa duzelme vardir. Nasil gidiyor. Diyetleri birakabildiniz mii.
@yagmur1212 yok canim o kadar para verilmez o tabaklara bana gore. Kucuk kavanozlar bir iki catal kasik bir iki cesit tabak yeterli oluyordu sanirim. Sandalyenin tablasi da eliyle yemesi icin koyulan gidalara yeterli oluyor. Kuru uzumu falan oyle veriordum ogluma
@Helinnnnn iki kuucuk bebe 2 de kedi diodun bi de esinin topugu kirikti. Hiiicc kendini yetersiz hisssetme. Eminimm elinde gelenin fazlasini yapiorsun ama mevbur bir seyler eksik kaliyoorr. Sen de benim.gibi kendini suclama sonra ipin ucu kacar. Napalim buyuyecekler,zaman gececek bir sekilde hatirlayip gulumseyeceksin inan bana. Ya sabir diliorum hepimize tabikii...
@Sonsuz umut siz nasilsiniz saclarin dokulmesi sanirim vitaminler bebege gidiyor diye oluyormus.
Animsadiklarim boyle sanirim yazamamistim bir suredir.. hepinize saglikli keyifli huzurlu gunler diliorum arkadaslar..
gecmis olsun camim.valla bu aşı bizi de yordu.. ne zaman normallesirler acabaBenim kız aşı sonrası yine alt üst oldu . Uykusu iyice derin . Burnu da hırıl hırıl olunca üç saatte bir 20 cc ancak içiyor . Bu arada eşim de hastalandıboğazım gıcıklanıyor deyip duruyordu akşam kendi kendine sıcak şeyler içti , öksürüyordu . Ara ara da hapşırdı. Şimdi üşüyorum diyor ateşi Yok şimdilik . İyice psikopatlaştık
2800 doğmuştu canım evet aşırı hareketli zaten5.ayda 500gr gayret iyi aslında canım artık aylık daha az alacaklar. Doğum kilosu nasıldı? Kiloya takılmamak lazım artık aslında hareketlendiler iyice kilo alımları yavaşlayacak haliyle.
Yaa canimsiiinn❤❤❤ aynen biz karantinadayız bilmiyoruz test yapılmadı pozitif miyiz onu bile bilmiyoruz bi belirti yok umarım olmazTesekkur ederim canim.
Yazamadim epeydir.
Tasimabildiniz mi
Aynen burda bakan çok en azından sağmaya odaklansam belki azalmaz ama işte unutacak diye korkuyorum aç olmadığından değil kesinlikle çünkü memeyi bırakıp çığlığı basıyor biberon veriyorum alıyorHehejheh telefonla karisirdi karisasi olsa degisti galiba huyu ne dersin.
Yemesi icin mecbur kalmissin canim biberona onun iyiligi icin.
Memeyi benim kizim da reddedior neredeyse 1 ayi gecti. Ki biberon icmedigi halde. Ne zorlukka tutturuorum o kafayi mmeye ama bes dakikayi bulmuor bile herhalde doyyuuor diye trselli ediorum kendimi.
Donemsel olabilir, cogumuzda var.
Tok olabilirler gercekten. Ya da sicamtan belki emmiyorlar.
Sen sag istersen o zaman belki azalmayabilir.
Sut isi psikolojik daha cok bence olumlu dusunmeliyiz.
Anca uyudu canm demek fayda edene kdar.resmen söylene sylene uyudu snra rahatladi ama. Ateş şükür yok bakalımYarım saate gösterir canim ama baktin cok huysuzlaniyor hali yok yada ates var fitil koy yarışı kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?