2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun canım benim. Nane limon ıhlamur filan için sende iç belki dalgın filandr. Yada ev ceyran mi yapti acaba üşüttüler

Benm ablam da oyle kız cok fena bi gaz cikariyo hoplaya hoplaya emziriyo gezerek surekli kucak istiyo omuzda uyuyo birakinca agliyo. Gercektn zor Allh sabr versnvers

S Sonsuzsukurler canım Maşşallah sana herkesi tek tek yazmışsın spa ya bir daha götürmedik canım küveti sirke ve karbonatla yıkadım doldurduk boyunluk almıştık onunla yüzdü biraz. Havalar serinledi bir daha yapar mıyız bilmem kakasını kendi 5 günde bir yapıyor o yüzden panik yapmıyoruz artık şükür. Bebek işi ara verince tabiki zor oldu benim için de. Ama büyüdü 5 ayı bitti bile şükürler olsun. Bundan sonrası gittikçe kolaylaşacak Allahın izniyle. Sana da kolaylıklar diliyorum emmeyen bebek ayrı bir eziyetmiş. Sen biberon vermediğin halde böyle yapıyorsa benimki normal demek ben de hep kendimi suçluyorum biberon verdim böyle oldu diye ama biberonsuz beslemek çok zordu ilk dönemlerde doyuramıyordu kendini. Hatta yavaş akışlı biberondan bile içemiyordu hızlı akışlıya geçince beslenmeye başladı.

Benimki de öyle canım biberon geleceğini biliyor ondan ağlıyor almıyor memeyi. Gün içinde hep başındayım mama miktarını azalttım uyutup sonra yanına uzanıp emziriyorum artık. Sabah uyandı mesela acıkmış iyice emdi beni ama az sonra yaygarayı kopardı biberon istiyor. Az yaptım mamayı bitirdi ağlıyor emzik verdim biraz salladım sakinleşti. Yanıma yatırdım konuştum güldüm derken emmeye başladı 2 memeyi de bu şekilde emzirdim. Eve gidince tadımlara başlayıp ordan kaşıkla beslemeye geçecem biberon vermiycem artık öyle böyle unutur diye umut ediyorum. Sık emzirince sütüm de arttı. Sütün gerçekten yeme içmeyle hiç alakası yokmuş onu anladım ne kadar iyi emerse bebek o kadar süt geliyor.

Bize kan damlası kimse vermedi burada bir arkadaş sidefer Demir damlasını öneri bende açıkçası onu düşünüyorum bir de birkaç arkadaş doktora soracakmış kesin kullanılmalı mı diye onu bekliyorum şuan burası çok yoğun hastanelerde vaka çok küçük bir yer gitmek istemiyorum
Biim de çok hevesli birşeyler tadıp yemeğe ama Yerse beni unutur Soğan köy soğanı anneannem bahçesinden gönderdi sirkeli suyla yıkadık hep yaptığımız gibi özel bir şey yapmadım bir dal verdim yeşil soğanı emip kopmazda içim rahattı 40 dk emdi uğraştı sonra yoruldu
Dönme üzüstü koyduğumda çok zorluyor 1 kere dönmüşlüğğ var sırt üstü kendini baya çeviriyor artık aktif değil tabi yeni yeni o da tam değil
Kilomuz biz 2800 doğduk şimdi 6400 üz Siz peki

Ne kadar incesin beni de unutmamışsın Süt ve süt ürünleri diyetini açmaya başladık alerjisi epey azalmış. Her şey yolunda giderse ve vücudu tepki vermezse 50 güne hepsini yiyeceğim inş. Yumurta diyeti aynen devam. Kaka sayımız günde 2’ye düştü. Buna çok seviniyorum

Canım benim inan hap çözüm olur mu bilmem degeçici ben biraz o konularda relaxım tersine çevirmek nasıl zorsa senin durumunu da çevirmek zor. Bana kalsa çevirmede derim ama sana da çocuklara da yazık kız bak çocuk eve gelmiyor. Hoş burda suç asla sende değil anneannesi kalamayacagını evinin o ev olmadığını söylemesi lazım gündüz benimkinin de uyku düzeni yok aslında az çok belli saatleri var ama kısa sürüyor bende gündüz banyosu ile düzene sokmaya çalışıyorum. İşe tam başlamadım evden yapabileceğim kısımları yapıyorum Eylül gibi girmeye Başlıycam ama Asya ile bi müddet gidicem. Dönmeye başladı ama henüz kucagım dışında oturtmadım siz oturuyor musunuz ya ne bileyim beceremiycem bi yeri agrır diye korkuyorum ben ay evet ek gıda üşenmek değilde ya nasıl diyim meme rahatıma geliyor vakti gelince yaparım acelem yok gezmelere gayret ediyorum ama korkuyorum çıkınca burnumdan gelecek diye bugün kahvaltı düşünüyoruz bakalım nolacak haftaya da kısa bi tatil

Benim kız son bir haftadır uykularında beni çok zorluyor. Daha kötü ben olabilir dedikçe daha da kötü oluyor. Dün gece saat başı uyandı Gündüz uyumadan önce de çığlık atarak bir ağlayacak mutlaka yoksa içi rahat etmiyor 4. ay uyku gerilemesi ve meme reddi ayıymış. Uyku gerilemesini dibine kadar yaşıyoruz. Meme reddini atlar da umarım yaşamayız

Arkadaslar,
Ayaklariyla oynarken hep bacaklarini cizmis kizim. Hem de ne cizmek.
Ben bu tirnak kesmeyi bevlceremiorum nasil yapmak lazim. Illa keskin kalior
Benimkide hep çiziyor kesiyorum iki gün sonra yüzünde kesik ne hızlı uzuyor mübarek benimki ayak keşfetmedi daha sıpa ters dönüp emeklemeye gayret ettiği için ayakları umru değil

BKGK bahar adacaýı kokusuna böcek kacarmis.bilgin olsun canim.
Aklimda bulunsun canim cok sukur baska gormedik, balkondan geldigini dusundum ya biz disari çıkmadık hic canim balkona kunru flan geliyor onlarda oluyormus esimde dikkat etmedi demek camasirlari almis salona bende salonda gordum ondan suphelendim. aksam balkonu yikadi gecede balkon koselerine cam onlerine sirke sıkmıs elma sirkesi bu koku ne diyorum bende :)
misskokulumm uyku egitimini naptin ?

Benimki de huy değiştirdi yatarak emmeyi seviyor öteki türlü kendini geri atıyor bağırıyor falan 4 ayda 4 ayrı bebekler sanki her ay başka bebek

Benimki de oturmak istiyor. Kucağımda hafif oturtuyorum kafayı koymuyor çünkü. Oturcak beyfendi

Aynen gizli gizli yapmakla iyi ediyorsun. Bnmki dr iste skldigi icin yatmaktan bazen kucagimda oturtuorum.
Kislik yapamadim firsat da olmuyor.
Hatirkamiorum ama sebze yogurtla baslamistim sanirim oglumda yine oyle yaparim.
Bence de kucukler bekleyelim en iyisi.
Agrisi azaldi mi aciyo mu sunnet yeri nasil gecti geceniz

Teşekkür ederim hatırladığınız için Ah sormayın iş hayatı zaten zorluTadı bu süreçte daha da zor. Evde annem var şükür gözüm arkada kalmıyor hiç. Süt depolarım bitmek üzere maşallahı var. Sağmaya çalışıyorum ama işt çıktığı kadar mamaya geçeceğim sanırım ben gelen kadar bi öğün mama alabilir gibi

asysss heh ben seni de etiketlicektim 3 cocuklu anne olarak aklimdasin sen de bi dr cihangirin yakisikliligiyla.nasil gidior 3 cocuklu hayat benim de biri aneanneande evde kaldi 1 ama yine se evden cikamiyoruz zor sa geliyor yalniz degilsin buyuklerin istekleri ne yazik ki cevapsiz kaliyor ne yazik ki uzuluorum ama mecburen iste..

Benim kizim da aynen dedigin gibi tipkisi.
Yuruyerek emiyoruz memeyi, ya da ziplayarak otururken. Galiba donemsel etrafi izlemekten bi de skldi galiba memeden yemeklere heves ediyor

Aynen cok haklisin cok zordur.ama en azindan annecigin var aklin kalmiyor ben anneme biraksam simdiye coktan kebap yedirmeye baslamisti saka tabi de bi yogurt bi meyve kesin menudeydi yanii.
Zor olur tabi iste sagmakla. Erkek ya istahli demek ki bizim bu kizlara bu ara ne emiyor ne biberon iciyor halbuki kadin kismi istahli olur anasina cekmemis cok sagmistin sanki sen bitirdiyse masallah ona nazar degmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…