- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Geçmiş olsun canım benim. Nane limon ıhlamur filan için sende iç belki dalgın filandr. Yada ev ceyran mi yapti acaba üşüttülerBenim kız aşı sonrası yine alt üst oldu . Uykusu iyice derin . Burnu da hırıl hırıl olunca üç saatte bir 20 cc ancak içiyor . Bu arada eşim de hastalandıboğazım gıcıklanıyor deyip duruyordu akşam kendi kendine sıcak şeyler içti , öksürüyordu . Ara ara da hapşırdı. Şimdi üşüyorum diyor ateşi Yok şimdilik . İyice psikopatlaştık
Benm ablam da oyle kız cok fena bi gaz cikariyo hoplaya hoplaya emziriyo gezerek surekli kucak istiyo omuzda uyuyo birakinca agliyo. Gercektn zor Allh sabr versnversBen de zar zor emziriyorum Kızlar
Üstüne yatarak başını bastırarak hoplara zıplaya emziriyorum
Göğüs ortada zaten iyice ortalık mali oldum
Bir yere gitmiyoruz hep evdeyiz ama gidersek de rezil olacağımin garantisi...
Büyük kızım anneannesinin yanında ama gelip denize goturmemizi istiyor nasıl yapacağım bilmiyorum
Ah ah eskiden açardım ufacık hemen buldu mu cok cok emer doyardı
Olan bana oluyor.ne bel ne kol ne sırt kalıyor
Inşallah düzelir diye umut ediyorum
Benimki de öyle canım biberon geleceğini biliyor ondan ağlıyor almıyor memeyi. Gün içinde hep başındayım mama miktarını azalttım uyutup sonra yanına uzanıp emziriyorum artık. Sabah uyandı mesela acıkmış iyice emdi beni ama az sonra yaygarayı kopardı biberon istiyor. Az yaptım mamayı bitirdi ağlıyor emzik verdim biraz salladım sakinleşti. Yanıma yatırdım konuştum güldüm derken emmeye başladı 2 memeyi de bu şekilde emzirdim. Eve gidince tadımlara başlayıp ordan kaşıkla beslemeye geçecem biberon vermiycem artık öyle böyle unutur diye umut ediyorum. Sık emzirince sütüm de arttı. Sütün gerçekten yeme içmeyle hiç alakası yokmuş onu anladım ne kadar iyi emerse bebek o kadar süt geliyor.Aynen burda bakan çok en azından sağmaya odaklansam belki azalmaz ama işte unutacak diye korkuyorum aç olmadığından değil kesinlikle çünkü memeyi bırakıp çığlığı basıyor biberon veriyorum alıyor
Bize kan damlası kimse vermedi burada bir arkadaş sidefer Demir damlasını öneri bende açıkçası onu düşünüyorum bir de birkaç arkadaş doktora soracakmış kesin kullanılmalı mı diye onu bekliyorum şuan burası çok yoğun hastanelerde vaka çok küçük bir yer gitmek istemiyorumHosbuldum canim.
Okunaya calistim yazamasam da.
Evet ben de kucuk dusunuorum ama cok istiyor nasil heyecanlaniyor. Elma yalattim sevindi mesela.suyu ben de veriorum mecbur gozume bakiyor.
Dediginden korktum ben de memeyi zaten cok zor emior birakir dedim hele de tatli meyvelere baslarsak diye.
Sogani sirkeli suda mi beklettin nasi verdin mesela.
Cok asiri zorluor disleri. Yumruklar, parmaklar hep agzinda kizimin.
Siz kac kilosunuz, oturuyor mu donuyor mu neler oynuosunuz.
Suyu ne kadar iciordur mesela.
Kan damlasi verdiler ama kullanmadim henuz ben siz.
Tesekkur ederim canim.
Iyi de degilim kotu de elhamdulillah ne bileyim.
Yazamadim epeydir.
Sizler nasilsiniz,insallah bebeklerin duzeni oturmustur.
Bizde memeyi zorla emme devam,ac geziyor bana kalsa uyku sersemi emiyor daha cok.
Kucaktan inince aglamak devam.
Bu ara insan istemeye basladi sanirim skliyor ufaktan.
Asilar ates yapti ilk gece calpol vermistim.
500 gram almis az sanirim 6900,7 gibi birseydi.
Yemek yerkem cok heves ediyor,ozeniyor, agzimiza ne gotursek bakiyor gizli yiyoruz o derece ya da su veriyorum sussun diye.
Ne zaman baslasak bilmiorum ekgidaya.
Evdeyiz genelde bi anneme iniyoruz o da stresli oluyor.
Sizler neler yapiorsunuz.
Bebisler guluyor butun dertler unutuluyor mu
Zor bebisler zorlamaya devam mi uykusuz gecelere devam mi @sekerpare5939 @ebru_can_ebru @Lepistesb
misskokulumm gezmeye devam mi hemi de 3 cocukla tebrikler sunuyorum onca yil sonra kucuk bebek pek zor dimi 5 yilda ben coktannn paslanmisim. Spaya gittiniz mi bir daha ben de kuvetinde oynatsam diorum ama nasil yaparim kestiremiorum pek
@nzh99 nasil gidior samsunun yaylasinda hayatiniz. Havasi iyi gelir diye dusunmustum insallah guzel etkileri olmustur serin bolgenin.
Ama tek basina da sklmis olabilirsin diye dusunuyorumm.
@bhrumtdru nasil gidiyor 2 minikle hayat. Emekliyor demissin duru masallah ona prk sevindim, abisiyle arasi nasil. Ekgidaga baslamistin dimi sen. Yogurt dusunuorum ilk ya da kabak patates ama 4 ay 1 haftaligiz biraz daha bekliyim dimi.
BKGK dondun mu memleketen nasil oldu bebisin eve allisabildi miii.. bocek mi isirdi o tombik bacagi, hain bocekler biz opmeye kiyamiyoruz. Cikmaz insaah tekrar bocek ben de cok huylaniorum ya.
minikbebegim9640 kv sinir etmeyr devam mii. Bebisin reflusu gecti miii, sunnet olmussunuz tebrik ederim gecer insallah hemen.
@dilzar siz nasilsiniz cocuklarla
Tasimabildiniz mi
Saniyorum giresunda miydiniz neresine gittiniz simdi. Ekgidaya useniorum.demistin sanirim aynen ben de oyleyim 6. Ayi mi bekliycem bilmem ama kizim cok istiyor..
Zeyay1420 iki cocuk zorlamaya devam dimi ama baba buyuguyle ilgilenio demistin sanirim ne guzell.
@asli emre yanilmiorsam karantinadaymissiniz. Insallah hicbir sey yoktur. Sayili gun hemen gecsin.zor olacak ama ev cok guzel aslinda hele de bebis varken.bana hep karantina acikcasi.
Jadesi Leslie ye devam mi
Oglumda ben de hep o sekilde uyutuyordum cok guzel taktik bulmussun
Doga Delisi ve @sekerpare5939 alerjjiniz de insallah biraz da olsa duzelme vardir. Nasil gidiyor. Diyetleri birakabildiniz mii.
@yagmur1212 yok canim o kadar para verilmez o tabaklara bana gore. Kucuk kavanozlar bir iki catal kasik bir iki cesit tabak yeterli oluyordu sanirim. Sandalyenin tablasi da eliyle yemesi icin koyulan gidalara yeterli oluyor. Kuru uzumu falan oyle veriordum ogluma
@Helinnnnn iki kuucuk bebe 2 de kedi diodun bi de esinin topugu kirikti. Hiiicc kendini yetersiz hisssetme. Eminimm elinde gelenin fazlasini yapiorsun ama mevbur bir seyler eksik kaliyoorr. Sen de benim.gibi kendini suclama sonra ipin ucu kacar. Napalim buyuyecekler,zaman gececek bir sekilde hatirlayip gulumseyeceksin inan bana. Ya sabir diliorum hepimize tabikii...
@Umudum- kizinin istahi nasil duzelme var mi biraazz. Uyumaya devam mii.
SonsuzUmut siz nasilsiniz saclarin dokulmesi sanirim vitaminler bebege gidiyor diye oluyormus.
Animsadiklarim boyle sanirim yazamamistim bir suredir.. hepinize saglikli keyifli huzurlu gunler diliorum arkadaslar..
Canım benim inan hap çözüm olur mu bilmem degeçici ben biraz o konularda relaxım tersine çevirmek nasıl zorsa senin durumunu da çevirmek zor. Bana kalsa çevirmede derim ama sana da çocuklara da yazık kız bak çocuk eve gelmiyor. Hoş burda suç asla sende değil anneannesi kalamayacagını evinin o ev olmadığını söylemesi lazımTesekkur ederim canim.
Ben de sizleri ozledim.
Leslie cok guzel oluyor zayiflama icin keyif de veriyor keske ben dr baslasamm tekrardan.
Evet benim kiz da asiri inat. Uyumuyor dimi o gozler kipkirmizi olsa da.
Gunduz uykusu neredeyse yok hep kucak hep ilgi istiyor kiyamiorum da ama buyugu evde olunca mecbur aglatiorum anne birak sunu aglasin benle oyna diyor
Zar zor emiyor iste bazen kendi istiyor ama genelde ben bastirarak ya yuruyerek hoplayarak emziriyorum. Acaba diorum birakacak ben de hap mi baslicam bu kaygili takintli durumlar icin her sey pis geliyor gozume banyosuz eve giremiyoruz resmen. Gicik oluorum annemin evindekilere oglumu kontrol altina aldilar resmen daha da sinirleniorum falan filan.
Ama hap da cozum degil.
Bilmiorum ama suan yanimda ciglik atip ayakkarini yiyen bu kiz icin mutlu olmak savasmak zorundayim bi bildigim o.
Siz nasilsiniz ise basladin mi.
Gezebilio musunuz bu aralar. Biz evdeyiz mecburen.
Her ani cok guzel bebek buyutmenin aslinda. Unutulcak bunlar biliorum zorlukkar hastaliklar. Zorlaniorum tabi ama hangimiz zorlanmiyor ki.
Donuyo mu asya, oturuyo mu. Ek gida sen de useniosun dimi benim.gibicok heves edio ama biz yerken. Kan damlasi basladin mi sen saglik ocaginin verdigini
Benimkide hep çiziyor kesiyorum iki gün sonra yüzünde kesik ne hızlı uzuyor mübarekArkadaslar,
Ayaklariyla oynarken hep bacaklarini cizmis kizim. Hem de ne cizmek.
Ben bu tirnak kesmeyi bevlceremiorum nasil yapmak lazim. Illa keskin kalior
Asla müsaade edemem geç kaldım mıSaat 05.01 uykum vaaar haydo neden ya neden bi bebek bu saatte neden uyanır kızlar müsadenizle ben bi harakiri yapıp gelicem
Aklimda bulunsun canim cok sukur baska gormedik, balkondan geldigini dusundum ya biz disari çıkmadık hic canim balkona kunru flan geliyor onlarda oluyormus esimde dikkat etmedi demek camasirlari almis salona bende salonda gordum ondan suphelendim. aksam balkonu yikadi gecede balkon koselerine cam onlerine sirke sıkmıs elma sirkesi bu koku ne diyorum bende :)
Benimki de huy değiştirdi yatarak emmeyi seviyor öteki türlü kendini geri atıyor bağırıyor falan 4 ayda 4 ayrı bebekler sanki her ay başka bebekBen de zar zor emziriyorum Kızlar
Üstüne yatarak başını bastırarak hoplara zıplaya emziriyorum
Göğüs ortada zaten iyice ortalık mali oldum
Bir yere gitmiyoruz hep evdeyiz ama gidersek de rezil olacağımin garantisi...
Büyük kızım anneannesinin yanında ama gelip denize goturmemizi istiyor nasıl yapacağım bilmiyorum
Ah ah eskiden açardım ufacık hemen buldu mu cok cok emer doyardı
Olan bana oluyor.ne bel ne kol ne sırt kalıyor
Inşallah düzelir diye umut ediyorum
Benimki de oturmak istiyor. Kucağımda hafif oturtuyorum kafayı koymuyor çünkü. Oturcak beyfendiVer tabi calpol yazik cani aciyordur yavrunun. Kolay mi yara sonucta..
Kayinv senin degismez yuz verme bakalim belki ise yarar..
Biz de 4 ay 1 haftaligiz. Oturmayi istiyor ysstik koyup destekliorum ya kucagimda bildigin oturuyor. Ellerinden tutup kalkip basmayi cok seviyor.
Ek gida baslamadik useniorum sanirim, bif yandan erken diye dusunuorum bir yandan da cok heves edior ne yapsam bilemedim.
Sen veriyor musun tadimlik da olsa. Ama midesi de bulaniyor reflu var diorsun dikkat etmek lazimdir belki ekgidada bilemedim.
Aynen gizli gizli yapmakla iyi ediyorsun. Bnmki dr iste skldigi icin yatmaktan bazen kucagimda oturtuorum.Biz de 4 ay 5 günlük daha erken 5 aylik olduktan snra doktor tavsiye etti zaten doyurmayacaksin ver agzina az bisey dedi. Bu da oturmaya eglimli ben kimse gormediginde arkasina yastikla flan az az oturtuyorm tabi kv kb gorse saatlerce ve tam otuttururlar diye az az kendim yapiyorm. Cocuk gibiler laftan anlamiyolar biraz basmiyo kafalari istetadimlik bile olsa bence erken canm sende verme 5 aydan snra basla bence suan daha kucukler belki migde kaldirmaz. Bide neler vereceksin ilk baslarda. Hazirlik yaptn mi kis icin buzluga biseyler attin mi
S SonsuzsukurlerBenimkide hep çiziyor kesiyorum iki gün sonra yüzünde kesik ne hızlı uzuyor mübarekbenimki ayak keşfetmedi daha sıpa ters dönüp emeklemeye gayret ettiği için ayakları umru değil
Teşekkür ederim hatırladığınız için@CocoChanelmademoiselle canim siz nasilsiniz. 2 bebekle sen dr huniyi coktan tsktin kafaya diye dusunuorum.
Tatil diordun istemiordub ama gittiniz mi.
@Susam_tanesi siz nasilsiniz. Esin hala her seye karismaya devam edior mu..
Ilgisiz adam da kotu ben bazen diorum keske karissa ilgilense biraz ama abarti ilgi de cok kltu haklisin.. insallah istahid duzelmistir bebeginin
Sevgi22884550 ise basladin. Pek gelemiorsun sanirim. Bebegin nasil alisabildi mi yokluguna.
Aynen cok haklisin cok zordur.ama en azindan annecigin var aklin kalmiyor ben anneme biraksam simdiye coktan kebap yedirmeye baslamisti saka tabi deTeşekkür ederim hatırladığınız içinAh sormayın iş hayatı zaten zorluTadı bu süreçte daha da zor. Evde annem var şükür gözüm arkada kalmıyor hiç. Süt depolarım bitmek üzere maşallahı var. Sağmaya çalışıyorum ama işt çıktığı kadar mamaya geçeceğim sanırım ben gelen kadar bi öğün mama alabilir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?