- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Tirnak makasinin torpusuyle mi ayri torpu mu lazim acaba mafolmus dizden assasi yavrumun basi belada ayagiyla illa yiyecek o ayagi
Evet biz de yatarken koluma aliyorum oyle emiyor ama iste dik emmeyince de bogazina kulagina mi kacar diye duusnuorum bazen ama oyle de rahat emiyor istemhatta bazen gonegime yuzustu yatip emiyor gobek buyuk tabi napsin kiz bikmis sert yataklardabBenimki de huy değiştirdi yatarak emmeyi seviyor öteki türlü kendini geri atıyor bağırıyor falan 4 ayda 4 ayrı bebekler sanki her ay başka bebek
Annem diyormus da kardesimin cocugu kalinca o da ben de kalacan diyor evde skliormus kizim olunca pek ilgilenenedim ya.Canım benim inan hap çözüm olur mu bilmem degeçici ben biraz o konularda relaxım tersine çevirmek nasıl zorsa senin durumunu da çevirmek zor. Bana kalsa çevirmede derim ama sana da çocuklara da yazık kız bak çocuk eve gelmiyor. Hoş burda suç asla sende değil anneannesi kalamayacagını evinin o ev olmadığını söylemesi lazımgündüz benimkinin de uyku düzeni yok aslında az çok belli saatleri var ama kısa sürüyor bende gündüz banyosu ile düzene sokmaya çalışıyorum. İşe tam başlamadım evden yapabileceğim kısımları yapıyorum Eylül gibi girmeye Başlıycam ama Asya ile bi müddet gidicem. Dönmeye başladı ama henüz kucagım dışında oturtmadım siz oturuyor musunuz ya ne bileyim beceremiycem bi yeri agrır diye korkuyorum ben ay evet ek gıda üşenmek değilde ya nasıl diyim meme rahatıma geliyor vakti gelince yaparım acelem yok gezmelere gayret ediyorum ama korkuyorum çıkınca burnumdan gelecek diye bugün kahvaltı düşünüyoruz bakalım nolacak haftaya da kısa bi tatil
Ooo masallah baya ilerleme olmus darisi tum alerjik bebelere ve annelerinin basina insallah.Ne kadar incesin beni de unutmamışsınSüt ve süt ürünleri diyetini açmaya başladık alerjisi epey azalmış. Her şey yolunda giderse ve vücudu tepki vermezse 50 güne hepsini yiyeceğim inş. Yumurta diyeti aynen devam. Kaka sayımız günde 2’ye düştü. Buna çok seviniyorum
Tabiki illa biberonun kolayligna alisiyorlar.Aynen burda bakan çok en azından sağmaya odaklansam belki azalmaz ama işte unutacak diye korkuyorum aç olmadığından değil kesinlikle çünkü memeyi bırakıp çığlığı basıyor biberon veriyorum alıyor
Hay agazin bal yesinBenim 5 aylık olmasına 1 hafta var biraz düzeldi canım sabret tam düzeldi sayılmaz ama en azından gece 3 saat uyuyo deliksiz
Canım benim 2 yaşını doldurana kadar umudum yokBebelerimiz ek gıdaya geçince biraz uyumaya başlar mı ne diyorsunuz yoğurt falan yiyince uyku yapar mı
Yok yabu neden sucluorsun sucladikca sonu gelmior rahat anme olmak lazim aslinda ama ben asla asla hic degilim. Olan bana oluor psikolojim pert.S Sonsuzsukurler canım Maşşallah sana herkesi tek tek yazmışsınspa ya bir daha götürmedik canım küveti sirke ve karbonatla yıkadım doldurduk boyunluk almıştık onunla yüzdü biraz. Havalar serinledi bir daha yapar mıyız bilmem kakasını kendi 5 günde bir yapıyor o yüzden panik yapmıyoruz artık şükür. Bebek işi ara verince tabiki zor oldu benim için de. Ama büyüdü 5 ayı bitti bile şükürler olsun. Bundan sonrası gittikçe kolaylaşacak Allahın izniyle. Sana da kolaylıklar diliyorum emmeyen bebek ayrı bir eziyetmiş. Sen biberon vermediğin halde böyle yapıyorsa benimki normal demek ben de hep kendimi suçluyorum biberon verdim böyle oldu diye ama biberonsuz beslemek çok zordu ilk dönemlerde doyuramıyordu kendini. Hatta yavaş akışlı biberondan bile içemiyordu hızlı akışlıya geçince beslenmeye başladı.
Benimki de anne bu kiz cildirmis birak aglasin orda alma sunu kucagina diorHay agazin bal yesin
4 ay 17 gün 2 gündür bi çığlık bi kıyamet sanırsın işkence ediyoruz ne bel kaldı ne kol ne de evin ev denecek halibüyük oğlum bu minik yine kontrolden çıktı diyor
Dun agladi durmadi verdim suruptan baya bi sonra uyudu bakalm simdi de asiti degil de az bi aglamasi var vermedim ama ilac uyuttum simdi. Bakalm oyle oyle geciriyoruz bardak kesiyorm gece koymak icin surekli kaka yapiyo bi deAynen gizli gizli yapmakla iyi ediyorsun. Bnmki dr iste skldigi icin yatmaktan bazen kucagimda oturtuorum.
Kislik yapamadim firsat da olmuyor.
Hatirkamiorum ama sebze yogurtla baslamistim sanirim oglumda yine oyle yaparim.
Bence de kucukler bekleyelim en iyisi.
Agrisi azaldi mi aciyo mu sunnet yeri nasil gecti geceniz
Ay sorma büyük oğlum içimde kanayan yaramBenimki de anne bu kiz cildirmis birak aglasin orda alma sunu kucagina dior
Galiba gezmek kesfetmek bir de degisik insanlar objeler istiyorlar boyle gozlemledim.
Ya da uykular cok ama uyumak istemiorlar oyun icin ama uyumalari da lazim bunun da skntisi var galiba.
Oyun istiyorlar bence elinden tutup bastirioruz, cee yapioruz gobeginden yemece falan, kucakta dans, karsidinde dans, ogkum yataga geciyor ziplior karsiisinda, sarji soyluor komiklikker yapior bos birakirsak bizim kiz da ciglik kiyamet gecen iki kat assadan aradi annem noluo bu kiza diye halbuki banyoya girmistik 5 dakika o da bizi izliodu pusetinden,
Sen nasil yapiorsun cok cocukla cok zor dimi bebek butun ilgiyi cekior olan buuyuklere oluor
Dün 11 den 3 e kadar uyudu sonrası saat başı yine noluyo bu çocuğa anlamıyorum vallaHay agazin bal yesin
4 ay 17 gün 2 gündür bi çığlık bi kıyamet sanırsın işkence ediyoruz ne bel kaldı ne kol ne de evin ev denecek halibüyük oğlum bu minik yine kontrolden çıktı diyor
Yaa deme böhühühühühCanım benim 2 yaşını doldurana kadar umudum yok
Kayınvalidemledeyiz ya canım yarın eve dönüyoruz kısmetse o zaman ele alıyım diyorum. Gerçi şükür baya düzeldi uykuya çok daha kolay dalıyor. Ayağımda yada beşiğinde 2 sallıyorum uyuyor artık. Eskiden şaşırırdı ağla ağla bizi de şaşırtırdı. Emziğini verip gözünü kapatıyorum yüzünü yana atıp uyuyor. Bakalım eve gidince uğraşırım belki. Şuan emzirme odaklıyım daha çok memeye döndürmeye gayret ediyorum.keyfi varsa emiyor da paşa eskiden emme pozisyonu alınca ağlamaya başlardı şimdi yapmıyor şükür.Aklimda bulunsun canim cok sukur baska gormedik, balkondan geldigini dusundum ya biz disari çıkmadık hic canim balkona kunru flan geliyor onlarda oluyormus esimde dikkat etmedi demek camasirlari almis salona bende salonda gordum ondan suphelendim. aksam balkonu yikadi gecede balkon koselerine cam onlerine sirke sıkmıs elma sirkesi bu koku ne diyorum bende :)
misskokulumm uyku egitimini naptin ?
Düzelir canım moralini bozma gece beslenmesini kesebilirsin 1 yaşından sonra o zaman deliksiz uyumaya başlayabilir. Gece beslenmesine 8 aydan sonra gerek yok diyor doktorlar.Yaa deme böhühühühüh
biz bir set almistik onun icinde ozel olarak var ama internetten bak istersen cnmTirnak makasinin torpusuyle mi ayri torpu mu lazim acaba mafolmus dizden assasi yavrumun basi belada ayagiyla illa yiyecek o ayagi
Bnm kizi gece 2 kez besliyorum vermezsem agliyor max 4 -5 saat dayanabiliyor bu süre uzar mi?Düzelir canım moralini bozma gece beslenmesini kesebilirsin 1 yaşından sonra o zaman deliksiz uyumaya başlayabilir. Gece beslenmesine 8 aydan sonra gerek yok diyor doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?