2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki de huy değiştirdi yatarak emmeyi seviyor öteki türlü kendini geri atıyor bağırıyor falan 4 ayda 4 ayrı bebekler sanki her ay başka bebek
Evet biz de yatarken koluma aliyorum oyle emiyor ama iste dik emmeyince de bogazina kulagina mi kacar diye duusnuorum bazen ama oyle de rahat emiyor istemhatta bazen gonegime yuzustu yatip emiyor gobek buyuk tabi napsin kiz bikmis sert yataklardab

Annem diyormus da kardesimin cocugu kalinca o da ben de kalacan diyor evde skliormus kizim olunca pek ilgilenenedim ya.
Bilmiorum bakalim nasil olacak. Anneme inicem.ben de biraz bugun.
Aynen meme kolay dedigin gibi hos emdirmesi baya zorluor bu ara leslie yaparken uyuolar acaba emerler mi denesem
Guzel gecer insallah kahvalti da tatil de canim degisiklik iyi olur zaten soguyacak havalar. Gerci biz oglumda kisin bile cikardik gezerdik de simdi virus var bu kafam da biraz karisk
Oturunca kizim kucagimda oturuyor ama bazen ayaklara dogru gidiyor jafasi esneme harekerkeru yapior daha bu yasta jimnastikci yavrum ya da yastiga koyuyorum genekde ya yuzustu ya yana devrilior
Ise baslamak da zor olacaktir illa ki simdiden kolayliklar diliorum sana ve calisan annelere

Ooo masallah baya ilerleme olmus darisi tum alerjik bebelere ve annelerinin basina insallah.
Zayiflarken bile diyeti bozuyosun da sizin durum fena bebege oluyor olan vicdan azabi buyuktur eminim. Insallah kurtulursunuz aleejiden Kalppare .
Benim kizim da seninki gibi gunde 6 7 8 yapiordu ya bizim de dustu simdi 2 3e ama 6 kerelik yapior yine de yer gok kaka

Kalppare
Bu 4. Ay zaten meme reddi uyku reddi hepsi mecvut biz de yasiyoruz benzer seyleri.
Oglun nasil alisti mi kardesine.
Alerjiniz duzelior mu biraz.
Kotu tatli mamaya alisti mi kizin.
Nasil gidiyor iyisindir insallah genel olarak

Tabiki illa biberonun kolayligna alisiyorlar.
Oglum da oyleydi benim. Memeye joyunca kendini grri atardi biberondan sanmistim tabi bi de cok hastaydi o.
Ama bak simdi biberonu az goren kizim da atiyor kendini memeden emmiyor ben de korkuorum birakacak diye.
Donemsel olabilir bilmiorum ki ya da skldilar yemeklere heves ediorlar ya da su istiyor belki de memeyi emmiyor ama su veriorum icior benimki de mesela.
Olsun uzulme canim ya saglikli olsunlar da..
Bi sekilde doyacaklar buyuyecekler yeter ki akil beden ruh sagliklari yerinde olsun Rabbim tum bebekleri hepimizi korusun esirgesin amin..

Benim 5 aylık olmasına 1 hafta var biraz düzeldi canım sabret tam düzeldi sayılmaz ama en azından gece 3 saat uyuyo deliksiz
Hay agazin bal yesin
4 ay 17 gün 2 gündür bi çığlık bi kıyamet sanırsın işkence ediyoruz ne bel kaldı ne kol ne de evin ev denecek hali büyük oğlum bu minik yine kontrolden çıktı diyor

Yok yabu neden sucluorsun sucladikca sonu gelmior rahat anme olmak lazim aslinda ama ben asla asla hic degilim. Olan bana oluor psikolojim pert.
Her bebek baska hem mecburdun biberona.
Emcek bebek emiyor emmeyecek emmiyor bence planlar degil nasipler gerceklesior iste hayatta bana gore..
Kaka duzeniniz biraz iyilesmis masallah o zaman.
Bak ne guzel kucuk dogdu simdi kocaman oldu ha mama he meme ne fark eder ki rabbim koruduktan sonra insallah her sey guzel olur. dedigin gibi buyuduler insallah artik daha kolay olur ya da emeklemesi yurumesi yemek yenesi derkne daha kosturucu olur mu demeli

Hay agazin bal yesin
4 ay 17 gün 2 gündür bi çığlık bi kıyamet sanırsın işkence ediyoruz ne bel kaldı ne kol ne de evin ev denecek hali büyük oğlum bu minik yine kontrolden çıktı diyor
Benimki de anne bu kiz cildirmis birak aglasin orda alma sunu kucagina dior
Galiba gezmek kesfetmek bir de degisik insanlar objeler istiyorlar boyle gozlemledim.
Ya da uykular cok ama uyumak istemiorlar oyun icin ama uyumalari da lazim bunun da skntisi var galiba.
Oyun istiyorlar bence elinden tutup bastirioruz, cee yapioruz gobeginden yemece falan, kucakta dans, karsidinde dans, ogkum yataga geciyor ziplior karsiisinda, sarji soyluor komiklikker yapior bos birakirsak bizim kiz da ciglik kiyamet gecen iki kat assadan aradi annem noluo bu kiza diye halbuki banyoya girmistik 5 dakika o da bizi izliodu pusetinden,
Sen nasil yapiorsun cok cocukla cok zor dimi bebek butun ilgiyi cekior olan buuyuklere oluor

Dun agladi durmadi verdim suruptan baya bi sonra uyudu bakalm simdi de asiti degil de az bi aglamasi var vermedim ama ilac uyuttum simdi. Bakalm oyle oyle geciriyoruz bardak kesiyorm gece koymak icin surekli kaka yapiyo bi de

Ay sorma büyük oğlum içimde kanayan yaram
5 yaşında beraber yatmaya basladik bebek benimle yatıyor diye küçükken hic yapmadığı şeyleri yapıyor burnuna yabancı cisim soktu bu yaşta babası işe giderken ağlıyor gitme diye çünkü babası onunla ilgileniyor evdeyken anneanne babaannede kalmaz sözümden hiç çıkmazdı şimdi soylediklerimin tam tersini yapıyor bana öfkeli olduğunu hissediyorum bekledim küçükken kardeşi olmasın biraz büyüsün anlatınca anlar diye ama o da çocuk okulu vardı ona güvendim o da kaldı hatta eve tıkılıp kaldık

Hay agazin bal yesin
Dün 11 den 3 e kadar uyudu sonrası saat başı yine noluyo bu çocuğa anlamıyorum valla güzel tespit yapmış oğlun kesinlikle kontrol çıktılar 4. Ay

Kayınvalidemledeyiz ya canım yarın eve dönüyoruz kısmetse o zaman ele alıyım diyorum. Gerçi şükür baya düzeldi uykuya çok daha kolay dalıyor. Ayağımda yada beşiğinde 2 sallıyorum uyuyor artık. Eskiden şaşırırdı ağla ağla bizi de şaşırtırdı. Emziğini verip gözünü kapatıyorum yüzünü yana atıp uyuyor. Bakalım eve gidince uğraşırım belki. Şuan emzirme odaklıyım daha çok memeye döndürmeye gayret ediyorum.keyfi varsa emiyor da paşa eskiden emme pozisyonu alınca ağlamaya başlardı şimdi yapmıyor şükür.

Kızlar bu happykids uygulaması gün gün tutuyor ya birebir yaptıklarını söylüyor valla bravo ayaklarını keşfetti 1 haftadır demiştim uygulamada da aynısını söylüyor. Prematüre falan ama çok şükür haftalık gelişimlerini gerçekleştiriyor 3 aşağı 5 yukarı

Tirnak makasinin torpusuyle mi ayri torpu mu lazim acaba mafolmus dizden assasi yavrumun basi belada ayagiyla illa yiyecek o ayagi
biz bir set almistik onun icinde ozel olarak var ama internetten bak istersen cnm

Düzelir canım moralini bozma gece beslenmesini kesebilirsin 1 yaşından sonra o zaman deliksiz uyumaya başlayabilir. Gece beslenmesine 8 aydan sonra gerek yok diyor doktorlar.
Bnm kizi gece 2 kez besliyorum vermezsem agliyor max 4 -5 saat dayanabiliyor bu süre uzar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…