2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tecrubeli annelee bebek 7 aylik iken gunduzleri nasil olur acaba benimki şimdilik iki oyun oynuyiruz seviyorum opuyorum alt degstir besle derken tekrar uytuyorum kisa kisa uykular ama yarim saat 1 saat snra uyaniyor tekrar ayni mod. He birde sallayarak uyutuyorumama besige koydugum an uyumayacakmış gibi elini kolunu atıyor emzigini atıyor rahat edemiyor ben yan yatirip ee ee pis pis diyince zorla daliyor. 7. Ayda ise basliycam da bakan rahat bakabilir mi ya kafam allak bullak. Biraz daha duzene girecek mi ?

Benimkide hep çiziyor kesiyorum iki gün sonra yüzünde kesik ne hızlı uzuyor mübarek benimki ayak keşfetmedi daha sıpa ters dönüp emeklemeye gayret ettiği için ayakları umru değil
Evet ya tirnak cok cabuk uzuyo Saç sefadan tırnak cefadan cabuk uzarmış bebelerimiz cefa çekiyo ah yavrularim

Aa benimki de bugün ayaklarını yedi ilk defa bezi çıkarmıştım bi baktım ağza girmiş ayaklar

Yüzüstü yatırıyor musunuz uyurken. Benim ki seviyor bayağı. Uykuları da uzuyor yüz üstü yatırınca da bi sakıncası var öı acaba. Gündüz iki saat gece de bir saat falan yatırıyorum genelde

Bnm kizi gece 2 kez besliyorum vermezsem agliyor max 4 -5 saat dayanabiliyor bu süre uzar mi?
[/QUOTE]
Uzar tabi katı gıdaya geçince toklukları da artar bir süre sonra alışkanlıktan kalkmaya başlıyorlar o zaman da mamayı yavaştan azaltıp uyutmaya çalışacaksın su verip geri yatırırsın mesela öyle böyle derken gece uyanmadan uyumaya başlar.
Tabiki düzene girecek canım daha 6 ayı dolsun uyanıklık süreleri daha da uzayacak günde 3 uyku yapacaklar sanırım. Merak etme bakacak kişi de ayak uydurur öğrenir belki daha farklı uyutur o da belli mi olur düzene girer bu sayede. Kızkardeşim ikizlerine uyku eğitimi verirken evdeki bakıcı kız çok ağlıyor diye üzülmüş oğlana da o sessiz sessiz pış pışla falan uyumayı öğretmiş oğlanın uyku eğitimi çok kolay oldu bu sayede. Kız 1 ay falan uğraştırdı.
Doktor kontrolünden çıktık şimdi bronşit başlangıcı dedi hava verdi 400 gram almış kili alımı da az dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı
Çok geçmiş olsun canım
Peki bundan benim oğlanın haberi var mı gece 5 kere falan kalkıyo emiyo nası kescem gece beslenmesi
Olur olur zamanla düzelir henüz erken zaten. Açlıktan mı kalkıyor acaba alışkanlık mı? Emiyor mu her kalkmasında güzelce. Yoksa 2 çekip bırakıyor mu? Alışkanlık haline getirirse o da zor. Tok olduğundan emin olsan emziemeden geri yatırırsın aslında zamanla kalkmamaya başlar bu kadar sık.
Yüzüstü yatırıyor musunuz uyurken. Benim ki seviyor bayağı. Uykuları da uzuyor yüz üstü yatırınca da bi sakıncası var öı acaba. Gündüz iki saat gece de bir saat falan yatırıyorum genelde
Ben bir iki kere denedim uyuttum yüzüstü çevirdim direk kafayı kaldırdı uyandı sıpa bir daha cesaret edemedim. Sakıncası olacağını sanmam artık kendilerini kurtaracak pozisyona geldiler şükür

Bnm kizi gece 2 kez besliyorum vermezsem agliyor max 4 -5 saat dayanabiliyor bu süre uzar mi?
Uzar tabi katı gıdaya geçince toklukları da artar bir süre sonra alışkanlıktan kalkmaya başlıyorlar o zaman da mamayı yavaştan azaltıp uyutmaya çalışacaksın su verip geri yatırırsın mesela öyle böyle derken gece uyanmadan uyumaya başlar.

Tabiki düzene girecek canım daha 6 ayı dolsun uyanıklık süreleri daha da uzayacak günde 3 uyku yapacaklar sanırım. Merak etme bakacak kişi de ayak uydurur öğrenir belki daha farklı uyutur o da belli mi olur düzene girer bu sayede. Kızkardeşim ikizlerine uyku eğitimi verirken evdeki bakıcı kız çok ağlıyor diye üzülmüş oğlana da o sessiz sessiz pış pışla falan uyumayı öğretmiş oğlanın uyku eğitimi çok kolay oldu bu sayede. Kız 1 ay falan uğraştırdı.

Çok geçmiş olsun canım

Olur olur zamanla düzelir henüz erken zaten. Açlıktan mı kalkıyor acaba alışkanlık mı? Emiyor mu her kalkmasında güzelce. Yoksa 2 çekip bırakıyor mu? Alışkanlık haline getirirse o da zor. Tok olduğundan emin olsan emziemeden geri yatırırsın aslında zamanla kalkmamaya başlar bu kadar sık.

Ben bir iki kere denedim uyuttum yüzüstü çevirdim direk kafayı kaldırdı uyandı sıpa bir daha cesaret edemedim. Sakıncası olacağını sanmam artık kendilerini kurtaracak pozisyona geldiler şükür
[/QUOTE]
Açlıktan olamaz canım denemek için mama verdim 120 cc içti üstüne emdi tamamen uykuya dalmak için beni kullanıyo işin kötüsü bu süreçte emziği de bıraktı o yüzden gece uyanınca nasıl geri uyutacağımı bilmiyorum

Canim gözün aydin diyeti nasil actiniz neler yapiyorsunuz suan

Benim kız aşı sonrası yine alt üst oldu . Uykusu iyice derin . Burnu da hırıl hırıl olunca üç saatte bir 20 cc ancak içiyor . Bu arada eşim de hastalandı boğazım gıcıklanıyor deyip duruyordu akşam kendi kendine sıcak şeyler içti , öksürüyordu . Ara ara da hapşırdı. Şimdi üşüyorum diyor ateşi Yok şimdilik . İyice psikopatlaştık
[/QUOTE]
Burnu kötü olan çocuk ne meme ile nede biberonla cok aç olsa da beslenemez. Ağzını kapattı anda, burun onu rahatsız eder. Mamasını kasıkla vermeyi dene bence. 20 cc dende fazla yedirmis olursun.

Her yediğimi iki kere düşünüp yiyorum. Yediğim şey dokunursa vicdan azabı çekiyorum. Büyüdükçe bağırsakları düzeliyor çok şükür Hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün inşallah. Şimdi de kaka bekliyorum bugün yapmadı yapsın da kurcalayayım biraz Alışkanlık oldu

Canim gözün aydin diyeti nasil actiniz neler yapiyorsunuz suan

Çok sağol canım darısı sizlere inşallah 10’ar günlük süreyle bozuyorum. Şimdi 10 gün 200 derecede en az 30 dk pişmiş sütlü şeyler yiyorum. 5. günümüz bugün şimdilik iyi gidiyor Bundan sonra 10 gün 200 derecede en az 30 dk pişmiş peynirli şeyler var. Sonra tereyağ,peynir, yoğurt, süt şeklinde olacak. Süre uzun inşallah hiçbir adımda takılmadan açarız

Evet biz de yatarken koluma aliyorum oyle emiyor ama iste dik emmeyince de bogazina kulagina mi kacar diye duusnuorum bazen ama oyle de rahat emiyor istemhatta bazen gonegime yuzustu yatip emiyor gobek buyuk tabi napsin kiz bikmis sert yataklardab
Yok yüzüstü emmeye geçemedik daha maceracı bunlar anam gece acıkınca uyandığında canavar gibi her pozisyonda emiyor aç bırakalım bence pozisyon falan seçemezler

Senin oğlanı bana gönder bikaç gün ben bezdiriyim senden çıkmasın kahvaltı çok iyi de değildi kötü de uykuya geçmede problem yaşadı oda huysuzlaştırdı haliyle arabada emzirip uyutup öyle devam ettim rahat uzun kahvaltılara veda ettiğimi anladım acı ama gerçek tatilde rahat oluruz diye düşünüyorum ablam olacak yanımızda hemde villa tuttuk kalabalık falan olmayacak en kötü asyayı uyutup gece yüzerim leslie de emzirirsen sana madalya göndericem artık ben çalışma kısmı zor evet ama bakalım ek gıdaya kadar benle gidip gelir ek gıdaya geçince bakıcıya bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…