1 nisan doğumlu musunuz siz deHay agazin bal yesin
4 ay 17 gün 2 gündür bi çığlık bi kıyamet sanırsın işkence ediyoruz ne bel kaldı ne kol ne de evin ev denecek halibüyük oğlum bu minik yine kontrolden çıktı diyor
Tam yapiyodum bi gülücük attı kurtuldumAsla müsaade edemem geç kaldım mıhaydo olmadan napcaz biz seninde şikayetlenmen olmadan tabi aksi bebe ya uyusana işte
Evet ya tirnak cok cabuk uzuyo Saç sefadan tırnak cefadan cabuk uzarmış bebelerimiz cefa çekiyo ah yavrularimBenimkide hep çiziyor kesiyorum iki gün sonra yüzünde kesik ne hızlı uzuyor mübarekbenimki ayak keşfetmedi daha sıpa ters dönüp emeklemeye gayret ettiği için ayakları umru değil
Peki bundan benim oğlanın haberi var mıDüzelir canım moralini bozma gece beslenmesini kesebilirsin 1 yaşından sonra o zaman deliksiz uyumaya başlayabilir. Gece beslenmesine 8 aydan sonra gerek yok diyor doktorlar.
Aa benimki de bugün ayaklarını yedi ilk defaKızlar bu happykids uygulaması gün gün tutuyor ya birebir yaptıklarını söylüyor valla bravoayaklarını keşfetti 1 haftadır demiştim uygulamada da aynısını söylüyor. Prematüre falan ama çok şükür haftalık gelişimlerini gerçekleştiriyor 3 aşağı 5 yukarı
Geçmişler olsunDoktor kontrolünden çıktık şimdi bronşit başlangıcı dedi hava verdi 400 gram almış kili alımı da az dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı
Tabiki düzene girecek canım daha 6 ayı dolsun uyanıklık süreleri daha da uzayacak günde 3 uyku yapacaklar sanırım. Merak etme bakacak kişi de ayak uydurur öğrenir belki daha farklı uyutur o da belli mi olur düzene girer bu sayede. Kızkardeşim ikizlerine uyku eğitimi verirken evdeki bakıcı kız çok ağlıyor diye üzülmüş oğlana da o sessiz sessiz pış pışla falan uyumayı öğretmiş oğlanın uyku eğitimi çok kolay oldu bu sayede. Kız 1 ay falan uğraştırdı.Tecrubeli annelee bebek 7 aylik iken gunduzleri nasil olur acaba benimki şimdilik iki oyun oynuyiruz seviyorum opuyorum alt degstir besle derken tekrar uytuyorum kisa kisa uykular ama yarim saat 1 saat snra uyaniyor tekrar ayni mod. He birde sallayarak uyutuyorumama besige koydugum an uyumayacakmış gibi elini kolunu atıyor emzigini atıyor rahat edemiyor ben yan yatirip ee ee pis pis diyince zorla daliyor. 7. Ayda ise basliycam da bakan rahat bakabilir mi ya kafam allak bullak. Biraz daha duzene girecek mi ?
Çok geçmiş olsun canımDoktor kontrolünden çıktık şimdi bronşit başlangıcı dedi hava verdi 400 gram almış kili alımı da az dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı
Olur olur zamanla düzelir henüz erken zaten. Açlıktan mı kalkıyor acaba alışkanlık mı? Emiyor mu her kalkmasında güzelce. Yoksa 2 çekip bırakıyor mu? Alışkanlık haline getirirse o da zor. Tok olduğundan emin olsan emziemeden geri yatırırsın aslında zamanla kalkmamaya başlar bu kadar sık.Peki bundan benim oğlanın haberi var mıgece 5 kere falan kalkıyo emiyo nası kescem gece beslenmesi
Ben bir iki kere denedim uyuttum yüzüstü çevirdim direk kafayı kaldırdı uyandı sıpaYüzüstü yatırıyor musunuz uyurken. Benim ki seviyor bayağı. Uykuları da uzuyor yüz üstü yatırınca da bi sakıncası var öı acaba. Gündüz iki saat gece de bir saat falan yatırıyorum genelde
Uzar tabi katı gıdaya geçince toklukları da artar bir süre sonra alışkanlıktan kalkmaya başlıyorlar o zaman da mamayı yavaştan azaltıp uyutmaya çalışacaksın su verip geri yatırırsın mesela öyle böyle derken gece uyanmadan uyumaya başlar.Bnm kizi gece 2 kez besliyorum vermezsem agliyor max 4 -5 saat dayanabiliyor bu süre uzar mi?
Gecmis olsun canim cabucak duzelir kuzu umarim bronşitte zorDoktor kontrolünden çıktık şimdi bronşit başlangıcı dedi hava verdi 400 gram almış kili alımı da az dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı
Canim gözün aydin diyeti nasil actiniz neler yapiyorsunuz suanNe kadar incesin beni de unutmamışsınSüt ve süt ürünleri diyetini açmaya başladık alerjisi epey azalmış. Her şey yolunda giderse ve vücudu tepki vermezse 50 güne hepsini yiyeceğim inş. Yumurta diyeti aynen devam. Kaka sayımız günde 2’ye düştü. Buna çok seviniyorum ☺
Ooo masallah baya ilerleme olmus darisi tum alerjik bebelere ve annelerinin basina insallah.
Zayiflarken bile diyeti bozuyosun da sizin durum fena bebege oluyor olan vicdan azabi buyuktur eminim. Insallah kurtulursunuz aleejiden @sekerpare5939.
Benim kizim da seninki gibi gunde 6 7 8 yapiordu ya bizim de dustu simdi 2 3e ama 6 kerelik yapior yine de yer gok kaka
Canim gözün aydin diyeti nasil actiniz neler yapiyorsunuz suan
Ay ben uykusunda zor kesiyorum törpüyü nasıl yapıyorsun baharım@Sonsuzsukurler
Kizlar kestikten sonra hafiften törpuleyin
Bende bugun sipariş verdim braun kulaktan ölçen aldımArkadaşlar hangi ates olcer kullanıyorsunuz ben kulaktan dusunuyorum
Yok yüzüstü emmeye geçemedik dahaEvet biz de yatarken koluma aliyorum oyle emiyor ama iste dik emmeyince de bogazina kulagina mi kacar diye duusnuorum bazen ama oyle de rahat emiyor istemhatta bazen gonegime yuzustu yatip emiyor gobek buyuk tabi napsin kiz bikmis sert yataklardab
Senin oğlanı bana gönder bikaç gün ben bezdiriyim senden çıkmasınAnnem diyormus da kardesimin cocugu kalinca o da ben de kalacan diyor evde skliormus kizim olunca pek ilgilenenedim ya.
Bilmiorum bakalim nasil olacak. Anneme inicem.ben de biraz bugun.
Aynen meme kolay dedigin gibi hos emdirmesi baya zorluor bu ara leslie yaparken uyuolar acaba emerler mi denesem
Guzel gecer insallah kahvalti da tatil de canim degisiklik iyi olur zaten soguyacak havalar. Gerci biz oglumda kisin bile cikardik gezerdik de simdi virus var bu kafam da biraz karisk
Oturunca kizim kucagimda oturuyor ama bazen ayaklara dogru gidiyor jafasi esneme harekerkeru yapior daha bu yasta jimnastikci yavrumya da yastiga koyuyorum genekde ya yuzustu ya yana devrilior
Ise baslamak da zor olacaktir illa ki simdiden kolayliklar diliorum sana ve calisan annelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?