Braun hakkındaki yorumlar pek iyi okumadın kararsizimBende bugun sipariş verdim braun kulaktan ölçen aldım
Akıyor canım hatta doğduğundan beri gözyaşı var benim oğlanın balık burcu ya ondan zaarKizlar sizin bebelerin aglayinca göz yaşı akiyor mu ya.?
gecmis olsun cnm yaDoktor kontrolünden çıktık şimdi bronşit başlangıcı dedi hava verdi 400 gram almış kili alımı da az dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı
ay cok sagol cnm ins. Duzene girerde rahatlarimUzar tabi katı gıdaya geçince toklukları da artar bir süre sonra alışkanlıktan kalkmaya başlıyorlar o zaman da mamayı yavaştan azaltıp uyutmaya çalışacaksın su verip geri yatırırsın mesela öyle böyle derken gece uyanmadan uyumaya başlar.
Tabiki düzene girecek canım daha 6 ayı dolsun uyanıklık süreleri daha da uzayacak günde 3 uyku yapacaklar sanırım. Merak etme bakacak kişi de ayak uydurur öğrenir belki daha farklı uyutur o da belli mi olur düzene girer bu sayede. Kızkardeşim ikizlerine uyku eğitimi verirken evdeki bakıcı kız çok ağlıyor diye üzülmüş oğlana da o sessiz sessiz pış pışla falan uyumayı öğretmiş oğlanın uyku eğitimi çok kolay oldu bu sayede. Kız 1 ay falan uğraştırdı.
Çok geçmiş olsun canım
Olur olur zamanla düzelir henüz erken zaten. Açlıktan mı kalkıyor acaba alışkanlık mı? Emiyor mu her kalkmasında güzelce. Yoksa 2 çekip bırakıyor mu? Alışkanlık haline getirirse o da zor. Tok olduğundan emin olsan emziemeden geri yatırırsın aslında zamanla kalkmamaya başlar bu kadar sık.
Ben bir iki kere denedim uyuttum yüzüstü çevirdim direk kafayı kaldırdı uyandı sıpabir daha cesaret edemedim. Sakıncası olacağını sanmam artık kendilerini kurtaracak pozisyona geldiler şükür
Benimki beni izlemeyi cok seviyor zor tutuyorum keserken ayaklar hele cok zor ama bir sekilde oyaliyorum. Torpuyu sadece degdiriyorum hepsini hizlica halledip bitiriyorum. :)Ay ben uykusunda zor kesiyorum törpüyü nasıl yapıyorsun baharım
Benimkinin o hafif akan gozu akiyor sadece digeri akmıyor sanki. Ama uçakta agladiginda her ikisindende gelmisti burnu bile akmistiKizlar sizin bebelerin aglayinca göz yaşı akiyor mu ya.?
Ahh yavrum cok erken başlamış amaAkıyor canım hatta doğduğundan beri gözyaşı var benim oğlanın balık burcu ya ondan zaar
aynen bu da oyle canm daha digerinden hic gelmediBenimkinin o hafif akan gozu akiyor sadece digeri akmıyor sanki. Ama uçakta agladiginda her ikisindende gelmisti burnu bile akmisti
Benim 1 hafta sonraki muayenede doktor geçmiş demişti şimdi sürekli kontrol ediyorum küçük gibi geliyor ama kapanmadı bence sorun yokS Susam_tanesi canim kizin ozel bolgesi nasil oldu ? 3 gun oldu bizimkisinde acilma yok yapisikligi gozle goruyorum bir perde gibi birsey var cok canim sıkılıyor ya hep yikiyorumda anlamadim neden boyle oldusen bakabiliyor musun oraya nasil perde gibi dime devam ediyor mu ? Bu gecer mi ya valla kafam allak bullak
Evet canim yanaklar hemen islaniyo ha tabi bi de numaradan ağlaması var gözyaşı olmayan müthiş performans bi duysan gerçek sanarsın kucağa alınca tak diye kesiliyor ağlaması yaş maş yokKizlar sizin bebelerin aglayinca göz yaşı akiyor mu ya.?
Ya sumdikiler gercekten cok fena. Bu da oyle yalandan aglayinca biliyorm ama gercekten agladiginda da gözünden yaş akmiyo acaba niye bak kafama takildi smdi. Ablam da diyo 40 i cikmadan akmaya basladi aglaynca diye bu 4 ay oldu daha hic gelmediEvet canim yanaklar hemen islaniyo ha tabi bi de numaradan ağlaması var gözyaşı olmayan müthiş performans bi duysan gerçek sanarsın kucağa alınca tak diye kesiliyor ağlaması yaş maş yoktiyatrocu tam
Çok geçmiş olsun . Burnunu kendin açmayı denedin mi ? Benim yavrum da ilk gün çok kötüydü . Gece sürekli tıkanıp ağlayarak uyandı. Ben hep serum fizyolojik sıktım ve aspiratör ile çektim . Doktora gittiğimde o da devam etmemi söyledi . Ekstra daha etkili bir sprey yazdı . Bir de her gün bir kere parol ya da calpol ver demişti . Bir hafta sonra kontrole gidecektik ama eşim götürmedi . Hala var ilk gün gibi olmasa da . Burda gideceğim artık doktora. Ama daha iyiyiz şükürKâbus gibi bir gündü doktor kontrolünden sonra evde hava tedavisine başladık çok ağlıyor yavrum gözyaşları akıyor ki hemde nasıl hazır yeniden emmeye başlamışken oda yalan oldu uzun zaman sonra eşimle ilk kez yanlızdık ve çocuklarla uğraşmaktan hiç bir şey yapamadık daha valizleri açamadım çamaşır desen yığılı yavrum bütün gün uyuyamıyor yatınca tıkanıyor hemen ne uyku kaldı ne beslenme sen yardım et Allahım
öncelikle çok çok geçmiş olsun. mesajları okurken kötü oldum. şükür ki temiz cıkmış sonuç. ama hastalığına ayrı üzüldüm. Allah acil şifa versin. ev durumunu çok iyi anlıyorum. oğlum 10 nisan doğumlu ama 2 ayını evde geçirmedik. babamlarda kayinvalidemlerde yaylada derken hiç düzenimiz olmadi. kalabalıktan hep yardım aldım ama eve gelince de sudan cıkmış balığa döndüm. inşallah alışacam diyorum. sende üzme kendini. oluruna bırak herşeyi. ve en önemlisi sağlık. bebeğinle ilgilen ilk.Kâbus gibi bir gündü doktor kontrolünden sonra evde hava tedavisine başladık çok ağlıyor yavrum gözyaşları akıyor ki hemde nasıl hazır yeniden emmeye başlamışken oda yalan oldu uzun zaman sonra eşimle ilk kez yanlızdık ve çocuklarla uğraşmaktan hiç bir şey yapamadık daha valizleri açamadım çamaşır desen yığılı yavrum bütün gün uyuyamıyor yatınca tıkanıyor hemen ne uyku kaldı ne beslenme sen yardım et Allahım
Aaa bnm oglum da anneanneden gelmiyor alt kat, kuzeni de var iki yas buyuk. Orda tabi serbestlik de var. Bu bebrklerin yuzunden bence de bunaliyorlar benimkide kalmazdi bensiz uyumazdi eskidenAy sorma büyük oğlum içimde kanayan yaram
5 yaşında beraber yatmaya basladik bebek benimle yatıyor diye küçükken hic yapmadığı şeyleri yapıyor burnuna yabancı cisim soktu bu yaştababası işe giderken ağlıyor gitme diye çünkü babası onunla ilgileniyor evdeyken anneanne babaannede kalmaz sözümden hiç çıkmazdı şimdi soylediklerimin tam tersini yapıyor bana öfkeli olduğunu hissediyorum bekledim küçükken kardeşi olmasın biraz büyüsün anlatınca anlar diye ama o da çocuk okulu vardı ona güvendim o da kaldı hatta eve tıkılıp kaldık
Hayatimin en güzel şakası1 nisan doğumlu musunuz siz de
Oh cnm sen yine kontrol et. Insallah bziimkide gecer gider.Benim 1 hafta sonraki muayenede doktor geçmiş demişti şimdi sürekli kontrol ediyorum küçük gibi geliyor ama kapanmadı bence sorun yok
Uzarcanım gece uyanmıyorsa ben beslemiyorum kendi uyanana kadar bekliyorum uzayacaktır merak etmebiz bir set almistik onun icinde ozel olarak var ama internetten bak istersen cnm
Bnm kizi gece 2 kez besliyorum vermezsem agliyor max 4 -5 saat dayanabiliyor bu süre uzar mi?
Ahhh içim acıdı miniğim ya iş güç batsın boşver dursun önemli olan bebeğinKâbus gibi bir gündü doktor kontrolünden sonra evde hava tedavisine başladık çok ağlıyor yavrum gözyaşları akıyor ki hemde nasıl hazır yeniden emmeye başlamışken oda yalan oldu uzun zaman sonra eşimle ilk kez yanlızdık ve çocuklarla uğraşmaktan hiç bir şey yapamadık daha valizleri açamadım çamaşır desen yığılı yavrum bütün gün uyuyamıyor yatınca tıkanıyor hemen ne uyku kaldı ne beslenme sen yardım et Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?