2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Doktor kontrolünden çıktık şimdi bronşit başlangıcı dedi hava verdi 400 gram almış kili alımı da az dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı
gecmis olsun cnm ya
ay cok sagol cnm ins. Duzene girerde rahatlarim
Ay ben uykusunda zor kesiyorum törpüyü nasıl yapıyorsun baharım
Benimki beni izlemeyi cok seviyor zor tutuyorum keserken ayaklar hele cok zor ama bir sekilde oyaliyorum. Torpuyu sadece degdiriyorum hepsini hizlica halledip bitiriyorum. :)

S Susam_tanesi canim kizin ozel bolgesi nasil oldu ? 3 gun oldu bizimkisinde acilma yok yapisikligi gozle goruyorum bir perde gibi birsey var cok canim sıkılıyor ya hep yikiyorumda anlamadim neden boyle oldu sen bakabiliyor musun oraya nasil perde gibi dime devam ediyor mu ? Bu gecer mi ya valla kafam allak bullak

Akıyor canım hatta doğduğundan beri gözyaşı var benim oğlanın balık burcu ya ondan zaar
Ahh yavrum cok erken başlamış ama benm oglanin sag goz sıkıntılı ya onda akma var zaten digerinde aglasa sa gelmiyor normal mi degil mi bilemedm
Benimkinin o hafif akan gozu akiyor sadece digeri akmıyor sanki. Ama uçakta agladiginda her ikisindende gelmisti burnu bile akmisti
aynen bu da oyle canm daha digerinden hic gelmedi

Benim 1 hafta sonraki muayenede doktor geçmiş demişti şimdi sürekli kontrol ediyorum küçük gibi geliyor ama kapanmadı bence sorun yok

Kizlar sizin bebelerin aglayinca göz yaşı akiyor mu ya.?
Evet canim yanaklar hemen islaniyo ha tabi bi de numaradan ağlaması var gözyaşı olmayan müthiş performans bi duysan gerçek sanarsın kucağa alınca tak diye kesiliyor ağlaması yaş maş yok tiyatrocu tam

Kâbus gibi bir gündü doktor kontrolünden sonra evde hava tedavisine başladık çok ağlıyor yavrum gözyaşları akıyor ki hemde nasıl hazır yeniden emmeye başlamışken oda yalan oldu uzun zaman sonra eşimle ilk kez yanlızdık ve çocuklarla uğraşmaktan hiç bir şey yapamadık daha valizleri açamadım çamaşır desen yığılı yavrum bütün gün uyuyamıyor yatınca tıkanıyor hemen ne uyku kaldı ne beslenme sen yardım et Allahım

Evet canim yanaklar hemen islaniyo ha tabi bi de numaradan ağlaması var gözyaşı olmayan müthiş performans bi duysan gerçek sanarsın kucağa alınca tak diye kesiliyor ağlaması yaş maş yok tiyatrocu tam
Ya sumdikiler gercekten cok fena. Bu da oyle yalandan aglayinca biliyorm ama gercekten agladiginda da gözünden yaş akmiyo acaba niye bak kafama takildi smdi. Ablam da diyo 40 i cikmadan akmaya basladi aglaynca diye bu 4 ay oldu daha hic gelmedi

TE="Zeyay1420, post: 64884791, member: 985314"]
Kâbus gibi bir gündü doktor kontrolünden sonra evde hava tedavisine başladık çok ağlıyor yavrum gözyaşları akıyor ki hemde nasıl hazır yeniden emmeye başlamışken oda yalan oldu uzun zaman sonra eşimle ilk kez yanlızdık ve çocuklarla uğraşmaktan hiç bir şey yapamadık daha valizleri açamadım çamaşır desen yığılı yavrum bütün gün uyuyamıyor yatınca tıkanıyor hemen ne uyku kaldı ne beslenme sen yardım et Allahım
[/QUOTE]
Oy kiyamam ya insallah hava iyi gelir de bi an once duzelir insallah. Rabbim sifa versin

Çok geçmiş olsun . Burnunu kendin açmayı denedin mi ? Benim yavrum da ilk gün çok kötüydü . Gece sürekli tıkanıp ağlayarak uyandı. Ben hep serum fizyolojik sıktım ve aspiratör ile çektim . Doktora gittiğimde o da devam etmemi söyledi . Ekstra daha etkili bir sprey yazdı . Bir de her gün bir kere parol ya da calpol ver demişti . Bir hafta sonra kontrole gidecektik ama eşim götürmedi . Hala var ilk gün gibi olmasa da . Burda gideceğim artık doktora. Ama daha iyiyiz şükür

öncelikle çok çok geçmiş olsun. mesajları okurken kötü oldum. şükür ki temiz cıkmış sonuç. ama hastalığına ayrı üzüldüm. Allah acil şifa versin. ev durumunu çok iyi anlıyorum. oğlum 10 nisan doğumlu ama 2 ayını evde geçirmedik. babamlarda kayinvalidemlerde yaylada derken hiç düzenimiz olmadi. kalabalıktan hep yardım aldım ama eve gelince de sudan cıkmış balığa döndüm. inşallah alışacam diyorum. sende üzme kendini. oluruna bırak herşeyi. ve en önemlisi sağlık. bebeğinle ilgilen ilk.

S Sonsuzsukurler canim masallah tek tek yazmışsın. eşim geçen hafta işe başladı. biz de eve döndük. yeniden bur adaptasyon süreci. bakalım inşallah zamanla oturtacsz herşeyi. kendimi çok zorlamak istemiyorum. potansiyelimi yukarıda görmüyorum kabul ettim artık. sıkmıyorum canımı. olduğu kadar

Aaa bnm oglum da anneanneden gelmiyor alt kat, kuzeni de var iki yas buyuk. Orda tabi serbestlik de var. Bu bebrklerin yuzunden bence de bunaliyorlar benimkide kalmazdi bensiz uyumazdi eskiden
Allah korusun iste dikkat cekmek icin yapiorlar boyke seyler.ben de buyuk anlar diordum da olmuormus oyle.. bilmiorum nasil yspicaz benden soguduguni hissediyorum hele de kuzenleri varken oyun varken.. kac gundur buna uzuluorum ben de iste..
Kardesleriyle oynamaya baslayinca duzelirler belki bilmiorum...

biz bir set almistik onun icinde ozel olarak var ama internetten bak istersen cnm

Bnm kizi gece 2 kez besliyorum vermezsem agliyor max 4 -5 saat dayanabiliyor bu süre uzar mi?
Uzarcanım gece uyanmıyorsa ben beslemiyorum kendi uyanana kadar bekliyorum uzayacaktır merak etme

Ahhh içim acıdı miniğim ya iş güç batsın boşver dursun önemli olan bebeğin umarım en kısa sürede iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…