2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bizim evlilik yıldönümümüz bugün kahvaltıya gidelim dedik çok severiz eşimle dışarı kahvaltısını gittik Asya ile ilk defa bi mekana gittik arabada uyumadı asla nasıl alıştırcam dışarı çıkan anneler bebek arabasında nasıl uyutuyorsunuzevde falan arabası ile dolaştırıtım mı napıyım

biz bir set almistik onun icinde ozel olarak var ama internetten bak istersen cnm

Bnm kizi gece 2 kez besliyorum vermezsem agliyor max 4 -5 saat dayanabiliyor bu süre uzar mi?
Tamamdir tesekkur ettim.
Gece kactan kacs oluyor yani.
Kizim bazen 12de yatiyor ya sabah 7 uyuyorr ya aglamiyor da anlamiorum. Gun boyu uykusuz diye. Bu ayda yapabilirlermis gece boyu uyuma diye biliordum ben 8 ay miymis. Ama tabi ben kiyamayip veriorum genelde uyurken de.
Nasi yapmak lazim acaba.

Çok geçmiş olsun canım.Ben oğlumu ayağında sallayarak uyutuyordum. Sonra biraz dikleştirir yordum, hava makinesine o şekil takıyordum. Uyanıkken taktığımda çok fayda etmiyor du ağlamaktan. Rahat nefes alıp vermiyordu fayda etmiyor du. Biraz dik yatırıp öğle vermeye çalış.eğer havayı düzgün kullanabilir sen iki günde bayağı bir rahatlaması olacak.

Doktor kontrolünden çıktık şimdi bronşit başlangıcı dedi hava verdi 400 gram almış kili alımı da az dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı
Cok cok gecmis olsun. Insallah hemen toparlar.
Hava vermek lazim sanirim ilacli bi karisim yapiordu kardesim tikaninca makinesi vardi onun maskeki.
Of ne kotu ya canim benim kucucuk zaten daha
Rahatlar ilaclarla sabaha insalkah dayanikli olmaya calis canim

Kıyamam yaa hemen geçer insallah canım soğanı dördE bölüp yattiginiz odaya koy bir de ketıl kaynat icerde ara ara nem olsun inşallah tez vakitte geçer de

Daha sık çıkarak alışacak ilk günler benimkiler de,durmaz uyumazlardı. Simdi arabalarını seviyorlar.

Kuzum kızma bana ama destek Alman şart sen devam ettikçe sonu gelmeyecek

Kuzum dedi tabi doğum lekesi büyük ihtimal hayatı boyunca bir anı olarak kalacak çok geçmiş olsın ya çok üzüldüm ama geçmiş neyse üzülme dikkat ediyormışsınız zaten artık
çok sağol canım ebrum.bende büyüdükçe geçecek diye biliyordum yenidoğduğunda doktor öyle söylemişti ama geçecek gibi de durmuyor gerçekten bildiğin çürük orası.neyse en azından popişinde kötü birşey olmasında varsın leke kalsın
inşallah yer kuzum çok imreniyorum iştahlı çocuklara bulduğunu yiyip süpürenlere.inşallah bizim bebelerimizde öyle olur.bende 5.ayda başlamayı düşünüyordum ama çok yoruluyorum galiba üşengeçliğimden 6ıncı ayı bekliycem
sağol kuzum,ya ben hiç iyi değilim aslında oğlum artık hiçbi şekilde durmuyor sürekli kucak istiyor öyle kucağa da alıştırmadık ama yatarak oyun halısı oyuncaklar falan bi yere kadar idare ediyor.kızım desen o kadar huysuz ki.2yaş sendromumu artık başka bi huysuzluk mu durmadan ağlıyor durmadan.ağlamaktan dudağını yarıldı o derece düşün.altını aldırmıyor yemek yemiyor sallanmadan kendini asla uyumuyor gece bile sallayın beni diye uyanıyor.odadan dışarı çıkartmıyor çıksak kıyamet kopuyor.eşim artık hiç yardımcı olmuyor geçenlerde sinir krizi geçirdim ve kızıma vurdum sinirden.halbuki ne anlasın vurmaktan garibim ağladı durdu içim yandı.artık tahammül sınırım kalmamış sinirlendikçe bişeylerden sinirimi çıkarasın geliyo ama bunu kızıma karşı yapmış olmak bana çok dokundu.en yakın zamanda korona morona dinlemeyip psikiyatriste gidicem ilaç falan alıcam yapamıyorum artık.ana yok baba yok koca yok yanımda destek kendi başıma cebelleşiyorum birşeylerle.niye böyle oldu anlamadım
Çok geçmiş olsun canım
sağol gülom
sağol canım benim,balık zaten bana çok dokunur çok fazla yiyemem.ton balıkta dokundu nasıl bi bünye var anlamadım.doktor balıktan sonra süt ürünleri 12 saat tüketme dedi
aynen kuzum Mustafa da yüz üstü dönüyor sürekli ama öyle durmuyor ağlamaya başlıyor dönüyor ağlıyor dönüyor ağlıyor sürekli aynı.sürekli kucağımda gezdiriyorum oyuncaklarla oynatıyorum.bu sefer kızım geliyor al beni kucağına diye iki kolumda iki çocuk günde 1625326363 kere evin içini turluyoruz
bende de var o tembellik canım,deli gibi yorgunlukta var.vğcudum kalkmıyor artık
benim eşim hiç ama hiç yardımcı olmuyor ben işe gidip geliyorum sen bakacaksın diyor.uykuya hasret kaldım çocukları 2 saat tutsa da uyusam 2 saatcik deliksiz o bile yeter İnan
canım bu yapışıldık bütün kız bebeklerde oluyor galiba.bana o kremden değilde e ile başlayan östrojen içeren bi krem vermişti.ama ben kullanmamıştım.kadın doğum doktoruma danışmıştım.vajinada kararma akıntıya sebep oluyor demişti.doktor bi kere eliyle açmıştı ama sonradan tekrar kapandı hemde tamamen.sadece idrar deliği açıktı.birdaha ellettirmedim travma oldu çocukta çünkü.2 buçuk yaşında açılır demişti.bir senedir falan tamamen kapalıydı hatta.uzun süredir açıp bakmamıştım ama geçende konusu açılınca bi bakayım dedim yarısından fazlası açılmış kendi kendine.takma kafana kapansa bile açılıyor 2 yaşından sonra.ıslak mendil ve pişik kremi kullanma
Ek gıda için kullanan oldu mu acaba. Çalışıyorum da kolaylık olur diye düşünüyorum ama pahalı biraz değer mi bilemedim
canım ben kızımda almıştım kullandım oğlumda da kullanmayı düşünüyorum baya kullanışlı bişey
Yok canım tatile gidemedik 3 sene oldu Siirt’ten dışarı çıkmayalı ailemi memleketimi görmeyeli.huniyi takmam mı en yakın zamanda psikiyatriste gideceğim durumum vahim anlayacağın

Son düzenleme:
Çok yorucu bahar oğlum hiç durmuyor kızım desen kıskanıyor mu anlamadım oda durmadan ağlıyor ama durmadan.mutfağa bile gidemiyorum su bile içemiyorum bütün gün aç geziyorum kızım biyere bırakmıyor.sürekli çocuklar kolumda evin içinde dört dönüyorum.ek gıdaya başlamadım 4 ay 10 günlük.ek gıda listesi ne verdi? Kiloyu iyi almış bu aylarda 500 gr çok iyi boyu kaç kilosu kaç

Anladım canım 2 çocuk kolay değil. 7 buçuk kilo 64 cm olmuş. Meyve sebze püreleri muhallebi mama yemedigi için suyla yapmamı istedi.

Listeyi kaydettim sağol canım paylaştığın için.baya da detaylı yazmış doktor sağolsun.boyu kilosu da iyi maşallah prensesin.sen baya baya başladın artık.kaç öğün veriyorsun
Bir öğün meyve diger öğün çorba en sonda yogurt veriyordum. Aksam muhallebi pisirmemi istedi. Bugun baslamadi. Yarin baslicam.

Bir öğün meyve diger öğün çorba en sonda yogurt veriyordum. Aksam muhallebi pisirmemi istedi. Bugun baslamadi. Yarin baslicam.
Tamam canım peki nerde yediriyorsun mama sandalyesinde mi.yoksa hala hafif eğimli mi yediriyorsun?gerçi oturmaya başladığı için mama sandalyesinde veriyorsundur.geceleri tok tutsun diye muhallebi istiyor doktor demekki.gerçekten gece beslenmesi önemli.of bu sefer becerebilirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…