gözleri doluyor ama Akmıyor gibiKizlar sizin bebelerin aglayinca göz yaşı akiyor mu ya.?
Sence normal mi gozunden yaş gelmemesiGö
gözleri doluyor ama Akmıyor gibi
Gözleri doluyor sonuçta bence ıslanıyordur da biz fark etmiyoruzSence normal mi gozunden yaş gelmemesi
Bizim de öyle oldu gerçektenHayatimin en güzel şakası
Bizimde capak olan gozunden geliyor yas digerinden gelmiyorSence normal mi gozunden yaş gelmemesi
Tamamdir tesekkur ettim.biz bir set almistik onun icinde ozel olarak var ama internetten bak istersen cnm
Bnm kizi gece 2 kez besliyorum vermezsem agliyor max 4 -5 saat dayanabiliyor bu süre uzar mi?
Çok geçmiş olsun canım.Ben oğlumu ayağında sallayarak uyutuyordum. Sonra biraz dikleştirir yordum, hava makinesine o şekil takıyordum. Uyanıkken taktığımda çok fayda etmiyor du ağlamaktan. Rahat nefes alıp vermiyordu fayda etmiyor du. Biraz dik yatırıp öğle vermeye çalış.eğer havayı düzgün kullanabilir sen iki günde bayağı bir rahatlaması olacak.Kâbus gibi bir gündü doktor kontrolünden sonra evde hava tedavisine başladık çok ağlıyor yavrum gözyaşları akıyor ki hemde nasıl hazır yeniden emmeye başlamışken oda yalan oldu uzun zaman sonra eşimle ilk kez yanlızdık ve çocuklarla uğraşmaktan hiç bir şey yapamadık daha valizleri açamadım çamaşır desen yığılı yavrum bütün gün uyuyamıyor yatınca tıkanıyor hemen ne uyku kaldı ne beslenme sen yardım et Allahım
Cok cok gecmis olsun. Insallah hemen toparlar.Doktor kontrolünden çıktık şimdi bronşit başlangıcı dedi hava verdi 400 gram almış kili alımı da az dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı
Kıyamam yaa hemen geçer insallah canım soğanı dördE bölüp yattiginiz odaya koy bir de ketıl kaynat icerde ara ara nem olsun inşallah tez vakitte geçer deKâbus gibi bir gündü doktor kontrolünden sonra evde hava tedavisine başladık çok ağlıyor yavrum gözyaşları akıyor ki hemde nasıl hazır yeniden emmeye başlamışken oda yalan oldu uzun zaman sonra eşimle ilk kez yanlızdık ve çocuklarla uğraşmaktan hiç bir şey yapamadık daha valizleri açamadım çamaşır desen yığılı yavrum bütün gün uyuyamıyor yatınca tıkanıyor hemen ne uyku kaldı ne beslenme sen yardım et Allahım
Daha sık çıkarak alışacak ilk günler benimkiler de,durmaz uyumazlardı. Simdi arabalarını seviyorlar.Kızlar bizim evlilik yıldönümümüz bugün kahvaltıya gidelim dedik çok severiz eşimle dışarı kahvaltısını gittik Asya ile ilk defa bi mekana gittik arabada uyumadı asla nasıl alıştırcam dışarı çıkan anneler bebek arabasında nasıl uyutuyorsunuzevde falan arabası ile dolaştırıtım mı napıyım
Kuzum kızma bana ama destek Alman şart sen devam ettikçe sonu gelmeyecekŞuraya gece gündüz bebek sallayan sallamazsa bir sn uyumayacaginin stresiyle sallamaktan midesi bulanan anne bırakıyorum
Kizlar cidden bu stresten artik cok gerildim usandim çığlık atasım var elim nasır oldu sallamaktan sallamazsam uyusada uyanıyor
çok sağol canım ebrum.bende büyüdükçe geçecek diye biliyordum yenidoğduğunda doktor öyle söylemişti ama geçecek gibi de durmuyor gerçekten bildiğin çürük orası.neyse en azından popişinde kötü birşey olmasında varsın leke kalsınKuzum dedi tabi doğum lekesi büyük ihtimal hayatı boyunca bir anı olarak kalacakçok geçmiş olsın ya çok üzüldüm ama geçmiş neyse üzülme dikkat ediyormışsınız zaten artık
inşallah yer kuzum çok imreniyorum iştahlı çocuklara bulduğunu yiyip süpürenlere.inşallah bizim bebelerimizde öyle olur.bende 5.ayda başlamayı düşünüyordum ama çok yoruluyorum galiba üşengeçliğimden 6ıncı ayı bekliycemYok canım henüz başlamadım ben 5.ay bitti 2 kere şeftali ezip verdim 2 kaşık dün kavun yalattım falan öyle. Benim oğlan pek hevesli değil gibiilk kızım meyveyi yalatıp çekince ağlardı daha istiyorum diye hırslanırdı bunun umrunda değil iştahsız olursa yandık ki ne yandık. Ortancama benziyor fizik olarak da zaten iştahı da benzerse çubuk kraker olur bu da. Neyse sağlık olsun bakalım yaşayıp görecez.
sağol kuzum,ya ben hiç iyi değilim aslında oğlum artık hiçbi şekilde durmuyor sürekli kucak istiyor öyle kucağa da alıştırmadık ama yatarak oyun halısı oyuncaklar falan bi yere kadar idare ediyor.kızım desen o kadar huysuz ki.2yaş sendromumu artık başka bi huysuzluk mu durmadan ağlıyor durmadan.ağlamaktan dudağını yarıldı o derece düşün.altını aldırmıyor yemek yemiyor sallanmadan kendini asla uyumuyor gece bile sallayın beni diye uyanıyor.odadan dışarı çıkartmıyor çıksak kıyamet kopuyor.eşim artık hiç yardımcı olmuyor geçenlerde sinir krizi geçirdim ve kızıma vurdum sinirden.halbuki ne anlasın vurmaktan garibim ağladı durdu içim yandı.artık tahammül sınırım kalmamış sinirlendikçe bişeylerden sinirimi çıkarasın geliyo ama bunu kızıma karşı yapmış olmak bana çok dokundu.en yakın zamanda korona morona dinlemeyip psikiyatriste gidicem ilaç falan alıcam yapamıyorum artık.ana yok baba yok koca yok yanımda destek kendi başıma cebelleşiyorum birşeylerle.niye böyle oldu anlamadımKanka yeminlen daha aksam etiket yapayim epeydir yazmıyor dedim sonra sabah yazayim dedim oglan durmayinca . Geçmiş olsun cok üzüldüm nerden cikmis o aksllik oyle yahu tühbazen olCak oluyor gecmis şükür. Cocuklar konusunda aksam rüyamda üniden bir arkadaşı görüyorum ikinciyi yapma cok zor oluyor arkadaşım bosver diyorum napalim zaman geçiyor büyüyorlar oyle boyle canimiz çıka çıka . Demek gaz yapmaz kim yaptı ogluma bu gazi cabuk desin 4.ay atagina girmişiz fenalardayimmm
sağol gülomÇok geçmiş olsun canım
sağol canım benim,balık zaten bana çok dokunur çok fazla yiyemem.ton balıkta dokundu nasıl bi bünye var anlamadım.doktor balıktan sonra süt ürünleri 12 saat tüketme dediGeçmiş olsun canım ton balıkla kabine ikisini çok yemişliğiö var kahvaltıda hiç duymamıştım da ama korktum bak şimdi emzirirlen yemeyeyim bari dikkat et sende haklısın iki bebe ile çok zor allah kolaylık versin
aynen kuzum Mustafa da yüz üstü dönüyor sürekli ama öyle durmuyor ağlamaya başlıyor dönüyor ağlıyor dönüyor ağlıyor sürekli aynı.sürekli kucağımda gezdiriyorum oyuncaklarla oynatıyorum.bu sefer kızım geliyor al beni kucağına diye iki kolumda iki çocuk günde 1625326363 kere evin içini turluyoruzAaa çok geçmiş olsunkız neler gelmiş başına bende dün yedim ton balığı dikkat edeyim dalgınlıkla unutmayın bende çok yerim çünkü kendine dikkat et yine de apartmana kadar gelmiş ha Ayyy şu illet bitsin artık kaç aydır neler çektik be bebek yaptık hevesini yaşayamıyoruz Asya d a artık oyalanmıyır oyun halısı falan konuşma bile istemiyor pek ters dönmeyi öğrendi emekleme gayretinde bulunuyor bağırıyor deli gibi ilgileri farklı şeylere kaydı sende +1 var bide Allah kolaylık versin
bende de var o tembellik canım,deli gibi yorgunlukta var.vğcudum kalkmıyor artıkN Nehir8077 tadimlari bitirip öğüne geçtikten sonra tarhana çorbası kurtarıcılarimdan oluyordu ama 7 sene geçti üzerinden yanlış yönlendirmek de istemem. şimdi ne diyor uzmanlar bilemiyorum. afiyet olsun ismi gibi duru kizimiza
CocoChanelmademoiselle çok geçmiş olsun canimmm.
ben daha ek gıdaya başlamadim. 8 gün sonra 5 ayi bitecek. 5.5 ayi beklerimi kesin de. belki 6 bile beklerim. azcik tembellik var üstümde.
benim eşim hiç ama hiç yardımcı olmuyor ben işe gidip geliyorum sen bakacaksın diyor.uykuya hasret kaldım çocukları 2 saat tutsa da uyusam 2 saatcik deliksiz o bile yeter İnanay canim çok geçmiş olsun neler olmuş öyle. zaten işimiz zordu bi de bu gelmiş başına. benim eşim.diyemez asla öyle birşey. demez de zaten. halimi.goruyor üzülüyor. vakalar da artıyor ya korkuyor. yaylaya bırakayım sizi diyor. ama ayrılmak da istemiyorum ondan. e virüs e yardımsız zorluklar ay ne bilem poff
canım bu yapışıldık bütün kız bebeklerde oluyor galiba.bana o kremden değilde e ile başlayan östrojen içeren bi krem vermişti.ama ben kullanmamıştım.kadın doğum doktoruma danışmıştım.vajinada kararma akıntıya sebep oluyor demişti.doktor bi kere eliyle açmıştı ama sonradan tekrar kapandı hemde tamamen.sadece idrar deliği açıktı.birdaha ellettirmedim travma oldu çocukta çünkü.2 buçuk yaşında açılır demişti.bir senedir falan tamamen kapalıydı hatta.uzun süredir açıp bakmamıştım ama geçende konusu açılınca bi bakayım dedim yarısından fazlası açılmış kendi kendine.takma kafana kapansa bile açılıyor 2 yaşından sonra.ıslak mendil ve pişik kremi kullanmaCocoChanelmademoiselle canim hosgeldin gecmis olsun bu araa. Ya biz bugun doktora gittik hafif vajinal yapisiklil var dedi baktim gercektende var cunku kontrol ediyordum surekli. Yika dedi her zaman senin ki nasil gecti ? Birde krem verdi fucicort diye canim sen krem kullanmis miydin ?
canım ben kızımda almıştım kullandım oğlumda da kullanmayı düşünüyorum baya kullanışlı bişeyEk gıda için kullanan oldu mu acaba. Çalışıyorum da kolaylık olur diye düşünüyorum ama pahalı biraz değer mi bilemedim
Yok canım tatile gidemedik 3 sene oldu Siirt’ten dışarı çıkmayalı ailemi memleketimi görmeyeli.huniyi takmam mı en yakın zamanda psikiyatriste gideceğim durumum vahim anlayacağınCocoChanelmademoiselle canim siz nasilsiniz. 2 bebekle sen dr huniyi coktan tsktin kafaya diye dusunuorum.
Tatil diordun istemiordub ama gittiniz mi.
@Susam_tanesi siz nasilsiniz. Esin hala her seye karismaya devam edior mu..
Ilgisiz adam da kotu ben bazen diorum keske karissa ilgilense biraz ama abarti ilgi de cok kltu haklisin.. insallah istahid duzelmistir bebeginin
@Sevgi22884550 ise basladin. Pek gelemiorsun sanirim. Bebegin nasil alisabildi mi yokluguna.
Çok yorucu bahar oğlum hiç durmuyor kızım desen kıskanıyor mu anlamadım oda durmadan ağlıyor ama durmadan.mutfağa bile gidemiyorum su bile içemiyorum bütün gün aç geziyorum kızım biyere bırakmıyor.sürekli çocuklar kolumda evin içinde dört dönüyorum.ek gıdaya başlamadım 4 ay 10 günlük.ek gıda listesi ne verdi? Kiloyu iyi almış bu aylarda 500 gr çok iyi boyu kaç kilosu kaçCocoChanelmademoiselle naber canım nasıl oldun.bebekler nasıl. Bende bugun kızımı rutin kontrole götürdüm. 500 gr almış 2 cm uzamış. Ek gıda için liste verdi. Bizlerden haberler böyle. Sende ne var ne yok.
Anladım canım 2 çocuk kolay değil. 7 buçuk kilo 64 cm olmuş. Meyve sebze püreleri muhallebi mama yemedigi için suyla yapmamı istedi.Çok yorucu bahar oğlum hiç durmuyor kızım desen kıskanıyor mu anlamadım oda durmadan ağlıyor ama durmadan.mutfağa bile gidemiyorum su bile içemiyorum bütün gün aç geziyorum kızım biyere bırakmıyor.sürekli çocuklar kolumda evin içinde dört dönüyorum.ek gıdaya başlamadım 4 ay 10 günlük.ek gıda listesi ne verdi? Kiloyu iyi almış bu aylarda 500 gr çok iyi boyu kaç kilosu kaç
Listeyi kaydettim sağol canım paylaştığın için.baya da detaylı yazmış doktor sağolsun.boyu kilosu da iyi maşallah prensesin.sen baya baya başladın artık.kaç öğün veriyorsunAnladım canım 2 çocuk kolay değil. 7 buçuk kilo 64 cm olmuş. Meyve sebze püreleri muhallebi mama yemedigi için suyla yapmamı istedi. Eki Görüntüle 2677287 Eki Görüntüle 2677290
Bir öğün meyve diger öğün çorba en sonda yogurt veriyordum. Aksam muhallebi pisirmemi istedi. Bugun baslamadi. Yarin baslicam.Listeyi kaydettim sağol canım paylaştığın için.baya da detaylı yazmış doktor sağolsun.boyu kilosu da iyi maşallah prensesin.sen baya baya başladın artık.kaç öğün veriyorsun
Tamam canım peki nerde yediriyorsun mama sandalyesinde mi.yoksa hala hafif eğimli mi yediriyorsun?gerçi oturmaya başladığı için mama sandalyesinde veriyorsundur.geceleri tok tutsun diye muhallebi istiyor doktor demekki.gerçekten gece beslenmesi önemli.of bu sefer becerebilirim inşallahBir öğün meyve diger öğün çorba en sonda yogurt veriyordum. Aksam muhallebi pisirmemi istedi. Bugun baslamadi. Yarin baslicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?