Mama sandalyesinde veriyorum. Evet geceleri tok tutması için dedi. Kızım 2 saatte bir meme emmek için kalkıyor. Ne kendi dinleniyor ne beni dinlendiriyor.uykumu alamıyorum. Becerirsin canım ek gıdada birsey yok, 5 şi doldur başla bence. Bizim doktor bebek çok büyüdüğünde ek gıda ile tanıştığında reddede biliyor dedi. Ufaktan 5. Ayda o yuzden başlattı,heveslensin demişti.Tamam canım peki nerde yediriyorsun mama sandalyesinde mi.yoksa hala hafif eğimli mi yediriyorsun?gerçi oturmaya başladığı için mama sandalyesinde veriyorsundur.geceleri tok tutsun diye muhallebi istiyor doktor demekki.gerçekten gece beslenmesi önemli.of bu sefer becerebilirim inşallah
Bilmem buyuduler ya artk gelmesi lazm gbi geliyo yine soruyum ben gidersem dr aGözleri doluyor sonuçta bence ıslanıyordur da biz fark etmiyoruz
Ayrıca bence niye bir şey oldun ki normal bence
Binlardn kucuk bebeğin gozundrn yaş geliyo da bunlr buyudu gelmio niyeyse tuhafima gittiBizimde capak olan gozunden geliyor yas digerinden gelmiyor
Kalppare
Bu 4. Ay zaten meme reddi uyku reddi hepsi mecvut biz de yasiyoruz benzer seyleri.
Oglun nasil alisti mi kardesine.
Alerjiniz duzelior mu biraz.
Kotu tatli mamaya alisti mi kizin.
Nasil gidiyor iyisindir insallah genel olarak
Hay agazin bal yesin
4 ay 17 gün 2 gündür bi çığlık bi kıyamet sanırsın işkence ediyoruz ne bel kaldı ne kol ne de evin ev denecek halibüyük oğlum bu minik yine kontrolden çıktı diyor
Allah yardımcınız olsun zevaycımKâbus gibi bir gündü doktor kontrolünden sonra evde hava tedavisine başladık çok ağlıyor yavrum gözyaşları akıyor ki hemde nasıl hazır yeniden emmeye başlamışken oda yalan oldu uzun zaman sonra eşimle ilk kez yanlızdık ve çocuklarla uğraşmaktan hiç bir şey yapamadık daha valizleri açamadım çamaşır desen yığılı yavrum bütün gün uyuyamıyor yatınca tıkanıyor hemen ne uyku kaldı ne beslenme sen yardım et Allahım
Aa ask olsun niye kizayim hangi bir ozelligine destek alayimKuzum kızma bana ama destek Alman şart sen devam ettikçe sonu gelmeyecek
Doğru diyorsun olmadı alışana kadar sitede falan gezdireyimDaha sık çıkarak alışacak ilk günler benimkiler de,durmaz uyumazlardı. Simdi arabalarını seviyorlar.
Kızlar aramızda sütü tikanan var mıydı, benim tek memede ele gelen sertlik ve acı oluştu bu gece. Emzirdikten sonra hemen sıcak uygulama yaptım ve sagdim. Birazcık rahatladı gibi ama hala kndimi berbat hissediyorum. Sanki ağır spor yaparsiniz da kaslarınız tutulur ya o cinsten her bir kasım kemiğim kırık sanki.
Saat,1:30 da sagdiktan sonra nette okudum kadınlar kulübünde bir hekimmiş soğuk yapılacak diye yazmış kadın. Acaba yanlış mı oldu şimdi ağrısı da devam ediyor. Tikaninca sizler ne yaptınız diye sorayım. Grip gibi her yanım sızlıyor. Bebek emdi uyudu dizlerimin ağrısından ben uyuyamadım.
Canım mastit olmuş olmayasın sertlikler var mı gögsünün içinde kitle gibi ateşin falan var mıKızlar aramızda sütü tikanan var mıydı, benim tek memede ele gelen sertlik ve acı oluştu bu gece. Emzirdikten sonra hemen sıcak uygulama yaptım ve sagdim. Birazcık rahatladı gibi ama hala kndimi berbat hissediyorum. Sanki ağır spor yaparsiniz da kaslarınız tutulur ya o cinsten her bir kasım kemiğim kırık sanki.
Saat,1:30 da sagdiktan sonra nette okudum kadınlar kulübünde bir hekimmiş soğuk yapılacak diye yazmış kadın. Acaba yanlış mı oldu şimdi ağrısı da devam ediyor. Tikaninca sizler ne yaptınız diye sorayım. Grip gibi her yanım sızlıyor. Bebek emdi uyudu dizlerimin ağrısından ben uyuyamadım.
Yani elle hissettiğim sertlik var ama ateş yok şuan 37 derece inş mastit olmam sabahı zor ettim. Şimdi bebek uyudu gene sağccam bakalım hayırlısı..Canım mastit olmuş olmayasın sertlikler var mı gögsünün içinde kitle gibi ateşin falan var mı
Aynen sık emzirme rahatlatıcı oluyor. Sabah bebek uyandı hemen emzirmeye başlattım canım ilaçlık olmaz inş. hafif sızlıyor hala devamlı olarak vücudum kırgın bir de meme başımın kahverengi derisine dokununca acıyorBol bol emzir, emzirmeden önce sıcak emzirdikten sonra soğuk uygulama yapabilirsin. Ağrın varsa parol içebilirsin. Ama en iyi gelen şey sık sık emzirmek. Ben ilk ay 2 defa mastit oldum, benim ateşim de yükseldiği için antibiyotiksiz geçmedi.
Canim gecen ay aksam 12 de yatiyorsa sabah 6da flan veriyordum baya uyuyordu bu 4. Ayda böyle oldu yada ictigi cc yetmiyor cabuk uyaniyor ama fazla versemde kusuyorUzarcanım gece uyanmıyorsa ben beslemiyorum kendi uyanana kadar bekliyorum uzayacaktır merak etme
biz koydeyken uykusu geldiginde arabayi biri alip 15 20 dk gezdiriyordu oyle uyuyordu surekli ileri geri de yaptiginda uyuyor tabi keyfi yerindeyse☺Kızlar bizim evlilik yıldönümümüz bugün kahvaltıya gidelim dedik çok severiz eşimle dışarı kahvaltısını gittik Asya ile ilk defa bi mekana gittik arabada uyumadı asla nasıl alıştırcam dışarı çıkan anneler bebek arabasında nasıl uyutuyorsunuzevde falan arabası ile dolaştırıtım mı napıyım
canim gece uyuyorsa ve uyanmiyorsa verme 7 saat flan gecsin. Benimki dönüyor uykuda sacibi başını cekiyor acikmis mamayi verince hemen duruyor. Ama bunu 3 bucuk 4 saat mak. dayanabiliyor bu surenin uzamasi lazim gece sabaha kadar uyusa deliksiz bende rahat etsem sabah cok erken kalkiyor ve butun gun ilgi bekliyor ayrica sallamazsam gunduz uyuyamıyorTamamdir tesekkur ettim.
Gece kactan kacs oluyor yani.
Kizim bazen 12de yatiyor ya sabah 7 uyuyorr ya aglamiyor da anlamiorum. Gun boyu uykusuz diye. Bu ayda yapabilirlermis gece boyu uyuma diye biliordum ben 8 ay miymis. Ama tabi ben kiyamayip veriorum genelde uyurken de.
Nasi yapmak lazim acaba.
Ayy canim ya isin zor valla bizimki Allahtan gece uyuyor birazda o yuzden sesim cikmiyor. Gündüz sallarken gozum kapanıyor durursam uyaniyor zaten. Iki gündür ara ara ayagimda sallamaya basladim alisiyor galibaŞuraya gece gündüz bebek sallayan sallamazsa bir sn uyumayacaginin stresiyle sallamaktan midesi bulanan anne bırakıyorum
Kizlar cidden bu stresten artik cok gerildim usandim çığlık atasım var elim nasır oldu sallamaktan sallamazsam uyusada uyanıyor
Ablamin kız da oyle olmus emerken bisey yok da öksürük cok diyor surup veriyomus smdi de azaldi diyo. Salgin flan mi var ki burnu da akiyo diyor ablam sizde de var mikizlar günaydın...
dün yazılanlara şöyle bir göz attım ama tam okuyamadım.
bizim kız gece tıkanıp öksürüyor..
hani genzinize su kaçar ya onun gibi bişi..
canım sıkıldı...
bu ne? benzerini yaşayan var mı?
tükrüğü kaçıyor galiba..anlamadım..
Ablamin kız da oyle olmus emerken bisey yok da öksürük cok diyor surup veriyomus smdi de azaldi diyo. Salgin flan mi var ki burnu da akiyo diyor ablam sizde de var mi
Dikkat et bakalm canm emziriyosan soguk bisey tuketmemeye calis cok dikkat et. Sagl canmbilmiyorum.bu gece oldu bu durum..onu uyanınca anlayacagiz bakalim
simdi uyuyor.ablana da gecmiş olsun.
Ters emzirme falan yap Bol bol emzir geçerYani elle hissettiğim sertlik var ama ateş yok şuan 37 derece inş mastit olmam sabahı zor ettim. Şimdi bebek uyudu gene sağccam bakalım hayırlısı..
Ay alışsın arabaya korkumuzdan bir yere gidemiyoruz yaCanim gecen ay aksam 12 de yatiyorsa sabah 6da flan veriyordum baya uyuyordu bu 4. Ayda böyle oldu yada ictigi cc yetmiyor cabuk uyaniyor ama fazla versemde kusuyorgündüzde 2 bucuk saatte acikiyor cunku gece uyku sirasinda donup duruyor savasiyor ondan anliyorum aciktigini panikle kosuyorum mutfaga. Bakalim ek gidaya gecince belki tok tutar misskokulumub dedigi gibi.
biz koydeyken uykusu geldiginde arabayi biri alip 15 20 dk gezdiriyordu oyle uyuyordu surekli ileri geri de yaptiginda uyuyor tabi keyfi yerindeyse☺
canim gece uyuyorsa ve uyanmiyorsa verme 7 saat flan gecsin. Benimki dönüyor uykuda sacibi başını cekiyor acikmis mamayi verince hemen duruyor. Ama bunu 3 bucuk 4 saat mak. dayanabiliyor bu surenin uzamasi lazim gece sabaha kadar uyusa deliksiz bende rahat etsem sabah cok erken kalkiyor ve butun gun ilgi bekliyor ayrica sallamazsam gunduz uyuyamıyor
Ayy canim ya isin zor valla bizimki Allahtan gece uyuyor birazda o yuzden sesim cikmiyor. Gündüz sallarken gozum kapanıyor durursam uyaniyor zaten. Iki gündür ara ara ayagimda sallamaya basladim alisiyor galiba
En azindan bir yere gittigimde ayagimda sallarim böyle salincak hamak flan zor is. Bu arada senin oğlusun gazi olabilir bence sallannca rahatliyor ya. Gaz damlasi kullanıyor musun? Ve kac aylik oldunuz?
Ya inan ki çok üzülüyorum ya sana şöyle 3 yaşına falan ışınlansak olmuyo muŞuraya gece gündüz bebek sallayan sallamazsa bir sn uyumayacaginin stresiyle sallamaktan midesi bulanan anne bırakıyorum
Kizlar cidden bu stresten artik cok gerildim usandim çığlık atasım var elim nasır oldu sallamaktan sallamazsam uyusada uyanıyor
Aynısını yaşıyorum şu an tek çaresi bol bol emzirmek canım emzirdigin sırada sert kısım nerdeyse o kısıma hafif dokunarak masaj yap parmağınla duşta sabunla hafif dairesel harkertlerle de damarlar açılıyo çıkar çıkmaz tekrar emzir ama bebek acikmis olsun şöyle yaldır yaldır hizli bi cekisle emsin bi kac saate aciliyo oyle yapincaYani elle hissettiğim sertlik var ama ateş yok şuan 37 derece inş mastit olmam sabahı zor ettim. Şimdi bebek uyudu gene sağccam bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?