2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oy kuzu ya gicik tutuyo olabilir canım içeriyi nemli tutmaya calis

4 bitmek uzere . Alisti sanki artik bıraksam da hic uyumaz . Aglama huyu var diye de göze alamiyorum bakalim biraz daha sabir

Ya inan ki çok üzülüyorum ya sana şöyle 3 yaşına falan ışınlansak olmuyo mu
Ayy gecen bende öyle dedim 3 yas olsa ahhh üzülme kuzum napalim yavrumun cani sagolsun bakma canima tak edince sitem ediyorum gülünce can feda sallarim uleyyyynnn diyorum 6. Aydan umudum var bakalim

Oy kuzu ya gicik tutuyo olabilir canım içeriyi nemli tutmaya calis

ooo aslicim evdeki nemi kurutmaya calisiyoruz surekli.dun yuzde 45 e cekmistik acaba kuru mu geldi.evde nem var daha dogrusu bu sehirde nem var.biz de buraya kuru iklimden geldik.bize cok zor geliyor.ama bebiş i zorlayacagini dusunemedik.dogru haklisin.cunku su anda icerisi 65 70 gibi ve kizim rahat uyuyor.ama 70 nem de cok yuksek.eger nemi cekmezsek sabaha kadar boyle oluyor.gecen gece sehirde nem 91 di biz de nen cekmezsek 95 lerde oluyor..ev degil deniz oluyor yani

Arkadaşım aldı güzel geçti kuzum o yüzden diyorum yani sonu yok bu işin

CocoChanelmademoiselle canim insallah gecer cok sagol.
Sanada Allah kolaylik versin iki kucuk cocukla gercekten zor. Bakma biz 1 taneye yetemiyoruz bnde bazen kiziyorum ama hep esim yuzunden dun disari biraz hava alalim dedim pislik içindeydim dusta almamistim 2 dk giyinmeye gittim geldim kiz durmuyor zaten ustu basi islanmis hep salya olmus o kadarda bez koydum cocugun onune nasil basariyor anlamıyorum 2 saat bir isle ugrasiyor cocugun mama saati gelmis baktim vazgectim cikmadik sonra dusa gireyim dedim yalap sap 10 dk dedim aglarsa emzik ver yan yatir salla bir ciktim cocuk bagiris çağırış ikisinede bagirdim sonra uyuttum cocugu ama gerçekten bazen sinirlerim bosaliyor adam kocaman karpuz alip eve geliyor iki saat mutfaktan cikmiyor 10 lt sut alıyor yogurt icin artik yapmiyorum kendi yapiyor oda ortaligi batiriyor ne kadar temizlesede tasan sutu iyi yapamiyor. Bazen deli oluyorum. Dun sezeryan yerim agriyordu icten. Neyseki gelip gecici bu gunler kziima bakiyorum agzini acip guluyor ya saglikli ya yeter bana. Sende canini sıkma erkekler fazla zora gelemiyor birde çocuklarla iletisimi anne gibi olamıyor hic bir zaman bence. Cocuklar buyuyunce hepsi gececek miniklerin 2 yasindan sonra rahatlariz ins.

Memede sertlik nerdeyse bebeğin çenesini oraya getirmeye çalış canım bebek tıkanan kanalı açsın. Ben sabah uyandığımda direk ateşlenmiştim sen de öyle olmamış önceden fark etmişsin erken önlemini alırsın ilaçlık bir durum olmaz inş

Sena kuşum koltuktan düştü bir anlık oldu, ne ara döndü bilemedim halbuki yanındaydım da . Yüz üstü düştü içim gitti . Bir şey olmuş mudur ki acaba ? Bir şey olsa ağlaması devam ederdi herhalde değil mi ? Ne yapmam gerekiyor bilemedim uyutmamaya çalışıyorum sadece

Kalppare cnm emzik kullaniyor mu? Bizim kizin emzigi cikinca dudaklarini emmeye basliyor zaten tükürük icind hanimefendi. Surekli oksurmuyorsa tükürüktür. Suan ne durumda.

şu an nornal canım..emzik kullaniyor canim ama bu aralar hersry gibi onu da reddediyor..uyku apnesi gibi biseydi korktum.esim bile horul horul uyuyan adam o bile ben de butun gece tetikte uyudum diyor.kii normalde fosur fosur uyur hep ben ayaktayimdir.

canım burnuna bak dudaklarina bir de kanama yara var mi? göğüs kafesine parmaklarinda cok hafif dokun sıra sıra.eger bir yeri aciyorsa bagirir zaten.heryerine dokun dizlerine ayak parmaklarina alnina burnuna cenesine ve hatta boynuna minik minik dokun.sakin bastirma.hafif de dokunsan aciyorsa bagirir zaten.ama sıcağıyla anlamayabilirsin o yuzden arada kontrol et yarina kadar.cok aglar susmazsa kusarsa ateslenirse uyuklama cok olursa uykusundq burnunu falan ellediginde tepki vermezse veya sana anormal gelen her turlu durumda doktora gitmelisin canim.
gecmis olsun

Uyutma birkaç saat bir şey olmamıştır inş sen şubede iyice bak sağına soluna bir yeri şişip morarmasının hastanelerde güvenli değil ki bir acile gitsen yine de iyi olur ama kafasını falan çarptı öı çok Geçmiş olsun

ay canim resmen 2 çocuklu hayatımız herşeyiyle aynı. farkımız bende mama diye miyavlayan2 kedi ve yardım eden anlayışlı bir eş. ben raporluyum su anda işe gitmiyorum. senin eşin gibi triplere girerse sırf ona inat işe başlarım. kendisi küçükken annesi çalışıyor diye nenesi bakmış ise gitmeni istemedi en azından ilk zamanlar sonra zaten kimse tutamaz beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…