Oy kuzu ya gicik tutuyo olabilir canım içeriyi nemli tutmaya caliskizlar günaydın...
dün yazılanlara şöyle bir göz attım ama tam okuyamadım.
bizim kız gece tıkanıp öksürüyor..
hani genzinize su kaçar ya onun gibi bişi..
canım sıkıldı...
bu ne? benzerini yaşayan var mı?
tükrüğü kaçıyor galiba..anlamadım..
Yorumlar iyiydi sanırım 6520 olan modelinden aldımBraun hakkındaki yorumlar pek iyi okumadın kararsizim
4 bitmek uzere . Alisti sanki artik bıraksam da hic uyumaz . Aglama huyu var diye de göze alamiyorum bakalim biraz daha sabirCanim gecen ay aksam 12 de yatiyorsa sabah 6da flan veriyordum baya uyuyordu bu 4. Ayda böyle oldu yada ictigi cc yetmiyor cabuk uyaniyor ama fazla versemde kusuyorgündüzde 2 bucuk saatte acikiyor cunku gece uyku sirasinda donup duruyor savasiyor ondan anliyorum aciktigini panikle kosuyorum mutfaga. Bakalim ek gidaya gecince belki tok tutar misskokulumub dedigi gibi.
biz koydeyken uykusu geldiginde arabayi biri alip 15 20 dk gezdiriyordu oyle uyuyordu surekli ileri geri de yaptiginda uyuyor tabi keyfi yerindeyse☺
canim gece uyuyorsa ve uyanmiyorsa verme 7 saat flan gecsin. Benimki dönüyor uykuda sacibi başını cekiyor acikmis mamayi verince hemen duruyor. Ama bunu 3 bucuk 4 saat mak. dayanabiliyor bu surenin uzamasi lazim gece sabaha kadar uyusa deliksiz bende rahat etsem sabah cok erken kalkiyor ve butun gun ilgi bekliyor ayrica sallamazsam gunduz uyuyamıyor
Ayy canim ya isin zor valla bizimki Allahtan gece uyuyor birazda o yuzden sesim cikmiyor. Gündüz sallarken gozum kapanıyor durursam uyaniyor zaten. Iki gündür ara ara ayagimda sallamaya basladim alisiyor galiba
En azindan bir yere gittigimde ayagimda sallarim böyle salincak hamak flan zor is. Bu arada senin oğlusun gazi olabilir bence sallannca rahatliyor ya. Gaz damlasi kullanıyor musun? Ve kac aylik oldunuz?
Ayy gecen bende öyle dedim 3 yas olsa ahhhYa inan ki çok üzülüyorum ya sana şöyle 3 yaşına falan ışınlansak olmuyo mu
Oy kuzu ya gicik tutuyo olabilir canım içeriyi nemli tutmaya calis
Dikkat et bakalm canm emziriyosan soguk bisey tuketmemeye calis cok dikkat et. Sagl canm
İnşallah canım endişe etme geçer estriol kremi bulabilirsen o geçirdi bizimkiniOh cnm sen yine kontrol et. Insallah bziimkide gecer gider.
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir bebişinDoktor kontrolünden çıktık şimdi bronşit başlangıcı dedi hava verdi 400 gram almış kili alımı da az dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı
Bisey yoktur insallah canm dedigi gbidir umarimsagol canim..takip edecegim.ama aslının dedigi mantikli geldi galiba evde nem az diye oldu.ama sabaha kadar uyumadik.korkudan
Arkadaşım aldı güzel geçti kuzum o yüzden diyorum yani sonu yok bu işinAa ask olsun niye kizayim hangi bir ozelligine destek alayiminstada arastiriyorum bi tane uyku perisi mi ne var ona baktim gecen destek alan bir bayana yazdim surec basarili geciyor mu diye hercocuga özel oldugu icin paylasamam yazmis sanki ben yapilani tek tek yaz dedim
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah hemen toparlarDoktor kontrolünden çıktık şimdi bronşit başlangıcı dedi hava verdi 400 gram almış kili alımı da az dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı
Aynen sık emzirme rahatlatıcı oluyor. Sabah bebek uyandı hemen emzirmeye başlattım canım ilaçlık olmaz inş. hafif sızlıyor hala devamlı olarak vücudum kırgın bir de meme başımın kahverengi derisine dokununca acıyor
Kalppare cnm emzik kullaniyor mu? Bizim kizin emzigi cikinca dudaklarini emmeye basliyor zaten tükürük icind hanimefendi. Surekli oksurmuyorsa tükürüktür. Suan ne durumda.
Sena kuşum koltuktan düştübir anlık oldu, ne ara döndü bilemedim halbuki yanındaydım da . Yüz üstü düştü içim gitti . Bir şey olmuş mudur ki acaba ? Bir şey olsa ağlaması devam ederdi herhalde değil mi ? Ne yapmam gerekiyor bilemedim uyutmamaya çalışıyorum sadece
Uyutma birkaç saat bir şey olmamıştır inş sen şubede iyice bak sağına soluna bir yeri şişip morarmasının hastanelerde güvenli değil ki bir acile gitsen yine de iyi olur ama kafasını falan çarptı öı çok Geçmiş olsunSena kuşum koltuktan düştübir anlık oldu, ne ara döndü bilemedim halbuki yanındaydım da . Yüz üstü düştü içim gitti . Bir şey olmuş mudur ki acaba ? Bir şey olsa ağlaması devam ederdi herhalde değil mi ? Ne yapmam gerekiyor bilemedim uyutmamaya çalışıyorum sadece
ay canim resmen 2 çocuklu hayatımız herşeyiyle aynı. farkımız bende mama diye miyavlayan2 kedi ve yardım eden anlayışlı bir eş. ben raporluyum su anda işe gitmiyorum. senin eşin gibi triplere girerse sırf ona inat işe başlarım. kendisi küçükken annesi çalışıyor diye nenesi bakmış ise gitmeni istemedi en azından ilk zamanlar sonra zaten kimse tutamaz beni.çok sağol canım ebrum.bende büyüdükçe geçecek diye biliyordum yenidoğduğunda doktor öyle söylemişti ama geçecek gibi de durmuyor gerçekten bildiğin çürük orası.neyse en azından popişinde kötü birşey olmasında varsın leke kalsın
inşallah yer kuzum çok imreniyorum iştahlı çocuklara bulduğunu yiyip süpürenlere.inşallah bizim bebelerimizde öyle olur.bende 5.ayda başlamayı düşünüyordum ama çok yoruluyorum galiba üşengeçliğimden 6ıncı ayı bekliycem
sağol kuzum,ya ben hiç iyi değilim aslında oğlum artık hiçbi şekilde durmuyor sürekli kucak istiyor öyle kucağa da alıştırmadık ama yatarak oyun halısı oyuncaklar falan bi yere kadar idare ediyor.kızım desen o kadar huysuz ki.2yaş sendromumu artık başka bi huysuzluk mu durmadan ağlıyor durmadan.ağlamaktan dudağını yarıldı o derece düşün.altını aldırmıyor yemek yemiyor sallanmadan kendini asla uyumuyor gece bile sallayın beni diye uyanıyor.odadan dışarı çıkartmıyor çıksak kıyamet kopuyor.eşim artık hiç yardımcı olmuyor geçenlerde sinir krizi geçirdim ve kızıma vurdum sinirden.halbuki ne anlasın vurmaktan garibim ağladı durdu içim yandı.artık tahammül sınırım kalmamış sinirlendikçe bişeylerden sinirimi çıkarasın geliyo ama bunu kızıma karşı yapmış olmak bana çok dokundu.en yakın zamanda korona morona dinlemeyip psikiyatriste gidicem ilaç falan alıcam yapamıyorum artık.ana yok baba yok koca yok yanımda destek kendi başıma cebelleşiyorum birşeylerle.niye böyle oldu anlamadım
sağol gülom
sağol canım benim,balık zaten bana çok dokunur çok fazla yiyemem.ton balıkta dokundu nasıl bi bünye var anlamadım.doktor balıktan sonra süt ürünleri 12 saat tüketme dedi
aynen kuzum Mustafa da yüz üstü dönüyor sürekli ama öyle durmuyor ağlamaya başlıyor dönüyor ağlıyor dönüyor ağlıyor sürekli aynı.sürekli kucağımda gezdiriyorum oyuncaklarla oynatıyorum.bu sefer kızım geliyor al beni kucağına diye iki kolumda iki çocuk günde 1625326363 kere evin içini turluyoruz
bende de var o tembellik canım,deli gibi yorgunlukta var.vğcudum kalkmıyor artık
benim eşim hiç ama hiç yardımcı olmuyor ben işe gidip geliyorum sen bakacaksın diyor.uykuya hasret kaldım çocukları 2 saat tutsa da uyusam 2 saatcik deliksiz o bile yeter İnan
canım bu yapışıldık bütün kız bebeklerde oluyor galiba.bana o kremden değilde e ile başlayan östrojen içeren bi krem vermişti.ama ben kullanmamıştım.kadın doğum doktoruma danışmıştım.vajinada kararma akıntıya sebep oluyor demişti.doktor bi kere eliyle açmıştı ama sonradan tekrar kapandı hemde tamamen.sadece idrar deliği açıktı.birdaha ellettirmedim travma oldu çocukta çünkü.2 buçuk yaşında açılır demişti.bir senedir falan tamamen kapalıydı hatta.uzun süredir açıp bakmamıştım ama geçende konusu açılınca bi bakayım dedim yarısından fazlası açılmış kendi kendine.takma kafana kapansa bile açılıyor 2 yaşından sonra.ıslak mendil ve pişik kremi kullanma
canım ben kızımda almıştım kullandım oğlumda da kullanmayı düşünüyorum baya kullanışlı bişey
Yok canım tatile gidemedik 3 sene oldu Siirt’ten dışarı çıkmayalı ailemi memleketimi görmeyeli.huniyi takmam mı en yakın zamanda psikiyatriste gideceğim durumum vahim anlayacağın
Bebegi kac aylıktı onun sorunu neydiArkadaşım aldı güzel geçti kuzum o yüzden diyorum yani sonu yok bu işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?