2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben hala olmadım sadece anne sütü verenlerde hemen olmuyor bildğim gerçi ben mama da veriyorum ama olmadım yine de
Mama veya meme ile alakasının olduğunu düşünmüyorum. İki çocuğumda da sırf meme verdim. Düzenli her ay adet oluyorum ve hemen başladı benim

Ya ben asidan snra 3 gun hic yaptirmadm verem de 1 hafta dedi oyle yaptirmamistm
Banyo yaptırıp yaptırmamak senin bileceğin iş. Yaptırmış olsaydın da bir şey olmazdı. Sadece veren da özellikle yaptırmayın diyorlar 3 gün. Banyo yapmadı diye de bir şey olmaz yani, kusan bir bebekse en fazla kokar.

Merhaba arkadaşlar,
Ben 27 Martta doğum yaptım. 4 ay 25 günlük şuan oğlum. Ne zaman adet kanaması başlıyor biliyor musunuz? Başlayan var mı?
Canim benim kırkım çıktıktan on gün sonra adetim başladı ama düzenli deil su an sadece anne sutu olduğu için olmamak düzensiz olmak gibi şeyler normal ilk doğumumda 9.ayda adet olmuştum yani normal bünyeden bünyeye değişen bisey

Yok şükür kusmasi flan yok canm. Ama sidmi sünnetli diye bayadr yikanmiyo hafif terledi ya kokmaya basliyo ayaklarini ellerini yikiyorm zaten sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…