- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
İlk ay da yaptirma dedi bna bi bunda bsy demedi2.ay alısında verem aşısı vardı banyo yapmama sebebi o benim bildiğim
Sağol canımAllah yardimcin olsun gececek bu günlerde. Bu arada benim kiz tv acinca hemen izliyor cizgi film ama bende acmiyorum ama 10 15 dk izlese ne zarari olacak ki bende bi nefes alirim
Sadece verem aşısında tutmasi için, banyo yasağı varİlk ay da yaptirma dedi bna bi bunda bsy demedi
Mama veya meme ile alakasının olduğunu düşünmüyorum. İki çocuğumda da sırf meme verdim. Düzenli her ay adet oluyorum ve hemen başladı benimBen hala olmadım sadece anne sütü verenlerde hemen olmuyor bildğim gerçi ben mama da veriyorum ama olmadım yine de
Ben de 24 martta doğum yaptım ne gelen vaar ne gidenMerhaba arkadaşlar,
Ben 27 Martta doğum yaptım. 4 ay 25 günlük şuan oğlum. Ne zaman adet kanaması başlıyor biliyor musunuz? Başlayan var mı?
Ya ben asidan snra 3 gun hic yaptirmadm verem de 1 hafta dedi oyle yaptirmamistmSadece verem aşısında tutmasi için, banyo yasağı var
Banyo yaptırıp yaptırmamak senin bileceğin iş. Yaptırmış olsaydın da bir şey olmazdı. Sadece veren da özellikle yaptırmayın diyorlar 3 gün. Banyo yapmadı diye de bir şey olmaz yani, kusan bir bebekse en fazla kokar.Ya ben asidan snra 3 gun hic yaptirmadm verem de 1 hafta dedi oyle yaptirmamistm
Hey maşallah,ne güzel olmuş o sepet isi. Hiç aklıma gelmemişti.iyi düşünmüşsünSepetçi geldi haaanım
Tam tamına 15 dk durdu dişlerimi falan fırçaladım saçımı taradımHey maşallah,ne güzel olmuş o sepet isi. Hiç aklıma gelmemişti.iyi düşünmüşsün
Süper bazen 15 dakika bile, biz anneler için hayat kurtarıyor. Kaç aylık bebişin.Tam tamına 15 dk durdu dişlerimi falan fırçaladım saçımı taradım
Aynen canım 3 gün sonra 5 aylık olacakSüper bazen 15 dakika bile, biz anneler için hayat kurtarıyor. Kaç aylık bebişin.
Ben de bir hafta geçirip yaptırdım , aşı sonrası gündüz uykusu sıfırlandı, meme reddi başladı . Atak filan değildir bu herhalde yahu .
5 yaş canım
Ağustos 2015 Nisan 2020
Sepetçi geldi haaanım
Sağol teyzesiisepetçinin de böyle bal suratlısı varmiymis
Off lükse bak saç taramakTam tamına 15 dk durdu dişlerimi falan fırçaladım saçımı taradım
Canim benim kırkım çıktıktan on gün sonra adetim başladı ama düzenli deil su an sadece anne sutu olduğu için olmamak düzensiz olmak gibi şeyler normal ilk doğumumda 9.ayda adet olmuştum yani normal bünyeden bünyeye değişen biseyMerhaba arkadaşlar,
Ben 27 Martta doğum yaptım. 4 ay 25 günlük şuan oğlum. Ne zaman adet kanaması başlıyor biliyor musunuz? Başlayan var mı?
Yok şükür kusmasi flan yok canm. Ama sidmi sünnetli diye bayadr yikanmiyo hafif terledi ya kokmaya basliyo ayaklarini ellerini yikiyorm zaten sürekli.Banyo yaptırıp yaptırmamak senin bileceğin iş. Yaptırmış olsaydın da bir şey olmazdı. Sadece veren da özellikle yaptırmayın diyorlar 3 gün. Banyo yapmadı diye de bir şey olmaz yani, kusan bir bebekse en fazla kokar.
Ama yerim ya nasi da mutlu ohh masallah. Düşme sorunu da yok iyi olmusSepetçi geldi haaanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?