- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Ay litfen çaaal ve kendine 15 dk ayır benden olsunOff lükse bak saç taramaksepet fikrini çalabilir miyim yagmurrr oturtmak için super ya aferin gı
Aynen canıım pek sevdi bizim oğlanAma yerim ya nasi da mutlu ohh masallah. Düşme sorunu da yok iyi olmus
maşallah kuzucugaaa.Aynen canıım pek sevdi bizim oğlan
Oyy masallh beenim kizin etrafina yastik koyuyorum yastigi yemeye çalışıyor kendinide asagi atıyor hic oturmaya niyeti yok.Sepetçi geldi haaanım
Benimki 5 5-30 kalkıyo bazenAyy gececi tayfasi bugn cokmus yahu. Sabahci tayfasi da var mi benm gbi her zaman 6 da kalkiyodm yda 7 ye gelmeden gec yatti anca işte byle olduk bugn. Ama hâlâ da uykumu alamadm desembak gececi tayfa linçlemeyelim bende yani bi kalkiyorm acikiyo doyuyo geri pert hemen yataga bnde ama son zamnda 4 5 gndr uyusam da uykumu alamiyorm 2 3 gun uyanmadan yatarm gbi geliyo
Galiba 2 3 yasina kdar geceleri acikacaklar hepBenimki 5 5-30 kalkıyo bazen
Gece de farklı saatlerde sabah olmuş gibi açıyo gözlerini yarın saat pişmiyorum.
Allahımm ne zaman deliksiz uyuycaz
Biz bi de ip bağladık çektik araba yaptık düt düüüt diye eğlendik belki ondan sevmiştirmaşallah kuzucugaaa.❤❤
benimki de sepeti sevmedi iyi mi ? arkasina yorganlar yastıklar aman rahat etsin diyorum ama yok. basıyor çığlığı.
ip bağlamadan çekerek gezdirdim ama yok sevmedi. koltukta etrafına kirlentlerle destekleyince seviyor. onda da başından ayrılamıyorum tabi. her an düşebiliyor.Biz bi de ip bağladık çektik araba yaptık düt düüüt diye eğlendik belki ondan sevmiştirBKGK bi de öyle deneyin
Canim saat 9 bucuktan beri savaşıyoruz bizim kizla bir ayagimda salliyorumn bir hamakta o ise yatacagi yerde kudurdu. Eller ayaklar savuruyor. Az once uyudu cok şükür mak. 2 saate acikir uyanır 9 da vermiştim mamasini. Ne zamam deliksiz uyuyacaklar artik bilmiyorum. Bende dinleneyim bu arada herkese iyi gecelerBenimki 5 5-30 kalkıyo bazen
Gece de farklı saatlerde sabah olmuş gibi açıyo gözlerini yarın saat pişmiyorum.
Allahımm ne zaman deliksiz uyuycaz
Bizimkini ben kucağımda oturur gibi tutuyorum mindere koyduğumda uzanmak istemiyor artık kafa ve ayaklarını havaya kaldırıyorKizlar ya tam kaçıncı ayda dik sekilde oturmaya baslayacaklar ve suresi tabi ne kdar uzayacak nasi olck.
Ben olmadım 4 ay bitti. Bi gün oldum sandım hafif lekelenmem oldu sadece. Anne sütü veriyorum mama kullanmıyoruz. 2 3 ay daha olmam umarımMerhaba arkadaşlar,
Ben 27 Martta doğum yaptım. 4 ay 25 günlük şuan oğlum. Ne zaman adet kanaması başlıyor biliyor musunuz? Başlayan var mı?
Bi ara benim kızda öyle yaptı, hala yapar ama biberon yüzüne değil. Benimki biberon tutmuyor. Ara ara bebeklere birşey oluyor. Bende yan yatırıyorum bir elimle poposunu tokatlıyorum,o sekilde emiyor. Bazende soyuyordum alt kısmını açıncada emiyordu. Anlıyacağın öyle olduğu zaman herşeyi deniyorum. Ama geçici bir durum. Bebek öyle olduğu zaman ne kadar cok biberonu verirsen, asıl o zaman kolaya alışır. Sağmayla kendi emmesi arasında çok fark var. Sütün azalabilir sen genede emmesi adına bisiler yap. Biberonda verdiğin madem mama degil, aynı tat. Sağmak hem çok yorucu hem cok zaman alan birsey.Kızlar benim kız gece ve uyku arasında emmeyi de bıraktı. Vermeye çalıştığım anda kafayı çevirip çığlığı basıyor biberonu arıyor. Çok üzgünüminşallah sıçrama ile ilgilidir sonra döner. Ne yapabilirim? Sağıp veriyorum beni unutur mu? Az geldiği için sanırım kolayına geleni seçti. Ama uyku arasında bile anlamasına hayret ediyorum.
Ahahah yerim ya tipe bakSepetçi geldi haaanım
Yok canım sadece anne sütünü değil mamayı biberonla verdiğim için alıştı kesilmesin diye sağmaya başladım. Sütün 2 katından fazla mama veriyorum. İlk günden beri böyle. Meme reddi yaşamamak için hep emzirme destek sistemiyle verdim ama artık büyüdü kateteri farketmeye eliyle itmeye başladı hem de çok fazla içebilsin kilo problemimiz var diye biberona geçtim ve korktuğum başıma geldi. Bu gece 2 kere plank pozisyonunda emzirdim ama ikincide onu da Farketti istemedi memeyiBi ara benim kızda öyle yaptı, hala yapar ama biberon yüzüne değil. Benimki biberon tutmuyor. Ara ara bebeklere birşey oluyor. Bende yan yatırıyorum bir elimle poposunu tokatlıyorum,o sekilde emiyor. Bazende soyuyordum alt kısmını açıncada emiyordu. Anlıyacağın öyle olduğu zaman herşeyi deniyorum. Ama geçici bir durum. Bebek öyle olduğu zaman ne kadar cok biberonu verirsen, asıl o zaman kolaya alışır. Sağmayla kendi emmesi arasında çok fark var. Sütün azalabilir sen genede emmesi adına bisiler yap. Biberonda verdiğin madem mama degil, aynı tat. Sağmak hem çok yorucu hem cok zaman alan birsey.
Bu da oyle ya oturmayi cok istiyo da tam otutturmuyorm oyle. Acaba kndi istiyoken yapsam mi diyorm geri zarari olur diye korkuyormBizimkini ben kucağımda oturur gibi tutuyorum mindere koyduğumda uzanmak istemiyor artık kafa ve ayaklarını havaya kaldırıyor
Ya cok gecmis olsn canm. Oyle sanmiyorm aşının etkisi olacagini defigin gbi belki usutmuslerdir. Oglun kac yasinda bilmem ama süt içtiği icin hani ates olmaz gbi geldi bna diyekim alerji olsa ateş yapar mi bilmiyorm. Duşa sok ikisini de ılıkca oglun buyukse alnina bez koy sogukca barikızlar benim cocuklarin ikisi de atesli 37.5..
kv hastalandı mi ikisi de hastalanır, ilgilenebilecek misin demisti hamileyken...korkmustim..korktugum basa geldi..
hayir anlayamiyorum...sadece ates..başka bisi yok.. kız çok huzursuz gaz atamıyor..muthis gazlı..oğlan da kiz da kucak istiyor..e sevgi yumagı oldugumuzda ates artar diye uzak tutmaya çalışıyorum...
burada havalar ani serinledi..ben de camları estirmeye devam ettim aptal gibi..kızanlarımı üşüttüm
ama yine de korkuyorum oğlana paket süt denemesi yapmistim.o mu ateş yapti diyekızla da diyet açma denemesi yaptık.tavuk yedik ama dun bir bugun 2.atesi ise 3 gundur var..kv ates asidan olabilir dedi.gercekten devam edebilir mi asinin etkisi.. 10 gün oldu ya..asidan sonra zaten ateslenmisti ama o bitmisti..
durmuyor.surekli gezmek istiyorm hic derman kalmadi..onlari bilmem ama bu gidisle ben hastalanacagim galiba
Bibeeon daha hzli ve yormadan geliyo ya hoslarina gidiyor. Aciktigi zamn ilk hep kendini dene istemezse biberonu verme bi hemn belki aciktigi icin hirslanir emer bi oyle dene hemn pes etme canm bi zorla her seferinde. Bakalm kazanan kim olcakYok canım sadece anne sütünü değil mamayı biberonla verdiğim için alıştı kesilmesin diye sağmaya başladım. Sütün 2 katından fazla mama veriyorum. İlk günden beri böyle. Meme reddi yaşamamak için hep emzirme destek sistemiyle verdim ama artık büyüdü kateteri farketmeye eliyle itmeye başladı hem de çok fazla içebilsin kilo problemimiz var diye biberona geçtim ve korktuğum başıma geldi. Bu gece 2 kere plank pozisyonunda emzirdim ama ikincide onu da Farketti istemedi memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?