2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki 5 5-30 kalkıyo bazen
Gece de farklı saatlerde sabah olmuş gibi açıyo gözlerini yarın saat pişmiyorum.
Allahımm ne zaman deliksiz uyuycaz

Biz bi de ip bağladık çektik araba yaptık düt düüüt diye eğlendik belki ondan sevmiştir BKGK bi de öyle deneyin
ip bağlamadan çekerek gezdirdim ama yok sevmedi. koltukta etrafına kirlentlerle destekleyince seviyor. onda da başından ayrılamıyorum tabi. her an düşebiliyor.

benimkinin huyu tuhaf zaten. yazmıştım daha önce de kucağımda emmeyi de sevmiyor. yanyana yatarak emecek. yere yatak serdim. gündüz uykusunu orda yapıyor. beşiğine koyarken uyanıyor. yatak odami karma karışık yapti eşşek sipasi.

oyuncaklarını çok severdi. artik ilgisini çekmiyor. tesbihleri daha seviyor. onlardan da korkuyorum. kırılır vs. ablalarinin oyuncaklarini tercih ediyor. ne çabuk sıkıldıysa artık

Benimki 5 5-30 kalkıyo bazen
Gece de farklı saatlerde sabah olmuş gibi açıyo gözlerini yarın saat pişmiyorum.
Allahımm ne zaman deliksiz uyuycaz
Canim saat 9 bucuktan beri savaşıyoruz bizim kizla bir ayagimda salliyorumn bir hamakta o ise yatacagi yerde kudurdu. Eller ayaklar savuruyor. Az once uyudu cok şükür mak. 2 saate acikir uyanır 9 da vermiştim mamasini. Ne zamam deliksiz uyuyacaklar artik bilmiyorum. Bende dinleneyim bu arada herkese iyi geceler

Merhaba arkadaşlar,
Ben 27 Martta doğum yaptım. 4 ay 25 günlük şuan oğlum. Ne zaman adet kanaması başlıyor biliyor musunuz? Başlayan var mı?
Ben olmadım 4 ay bitti. Bi gün oldum sandım hafif lekelenmem oldu sadece. Anne sütü veriyorum mama kullanmıyoruz. 2 3 ay daha olmam umarım

Kızlar benim kız gece ve uyku arasında emmeyi de bıraktı. Vermeye çalıştığım anda kafayı çevirip çığlığı basıyor biberonu arıyor. Çok üzgünüm inşallah sıçrama ile ilgilidir sonra döner. Ne yapabilirim? Sağıp veriyorum beni unutur mu? Az geldiği için sanırım kolayına geleni seçti. Ama uyku arasında bile anlamasına hayret ediyorum.

Bi ara benim kızda öyle yaptı, hala yapar ama biberon yüzüne değil. Benimki biberon tutmuyor. Ara ara bebeklere birşey oluyor. Bende yan yatırıyorum bir elimle poposunu tokatlıyorum,o sekilde emiyor. Bazende soyuyordum alt kısmını açıncada emiyordu. Anlıyacağın öyle olduğu zaman herşeyi deniyorum. Ama geçici bir durum. Bebek öyle olduğu zaman ne kadar cok biberonu verirsen, asıl o zaman kolaya alışır. Sağmayla kendi emmesi arasında çok fark var. Sütün azalabilir sen genede emmesi adına bisiler yap. Biberonda verdiğin madem mama degil, aynı tat. Sağmak hem çok yorucu hem cok zaman alan birsey.

kızlar benim cocuklarin ikisi de atesli 37.5..
kv hastalandı mi ikisi de hastalanır, ilgilenebilecek misin demisti hamileyken...korkmustim..korktugum basa geldi..
hayir anlayamiyorum...sadece ates..başka bisi yok.. kız çok huzursuz gaz atamıyor..muthis gazlı..oğlan da kiz da kucak istiyor..e sevgi yumagı oldugumuzda ates artar diye uzak tutmaya çalışıyorum...

burada havalar ani serinledi..ben de camları estirmeye devam ettim aptal gibi..kızanlarımı üşüttüm

ama yine de korkuyorum oğlana paket süt denemesi yapmistim.o mu ateş yapti diye kızla da diyet açma denemesi yaptık.tavuk yedik ama dun bir bugun 2.atesi ise 3 gundur var..kv ates asidan olabilir dedi.gercekten devam edebilir mi asinin etkisi..‍♀ 10 gün oldu ya..asidan sonra zaten ateslenmisti ama o bitmisti..

durmuyor.surekli gezmek istiyorm hic derman kalmadi..onlari bilmem ama bu gidisle ben hastalanacagim galiba

Yok canım sadece anne sütünü değil mamayı biberonla verdiğim için alıştı kesilmesin diye sağmaya başladım. Sütün 2 katından fazla mama veriyorum. İlk günden beri böyle. Meme reddi yaşamamak için hep emzirme destek sistemiyle verdim ama artık büyüdü kateteri farketmeye eliyle itmeye başladı hem de çok fazla içebilsin kilo problemimiz var diye biberona geçtim ve korktuğum başıma geldi. Bu gece 2 kere plank pozisyonunda emzirdim ama ikincide onu da Farketti istemedi memeyi

Ya cok gecmis olsn canm. Oyle sanmiyorm aşının etkisi olacagini defigin gbi belki usutmuslerdir. Oglun kac yasinda bilmem ama süt içtiği icin hani ates olmaz gbi geldi bna diyekim alerji olsa ateş yapar mi bilmiyorm. Duşa sok ikisini de ılıkca oglun buyukse alnina bez koy sogukca bari

Bibeeon daha hzli ve yormadan geliyo ya hoslarina gidiyor. Aciktigi zamn ilk hep kendini dene istemezse biberonu verme bi hemn belki aciktigi icin hirslanir emer bi oyle dene hemn pes etme canm bi zorla her seferinde. Bakalm kazanan kim olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…