Ya cok gecmis olsn canm. Oyle sanmiyorm aşının etkisi olacagini defigin gbi belki usutmuslerdir. Oglun kac yasinda bilmem ama süt içtiği icin hani ates olmaz gbi geldi bna diyekim alerji olsa ateş yapar mi bilmiyorm. Duşa sok ikisini de ılıkca oglun buyukse alnina bez koy sogukca bari
Ay daha saglikli digeri zatn bsver artk icinde ne vrsa iyi gelmiyo demek kialerji ateş yapiyir ona canım.her denediğimde acilde aldık soluğu...çok şükür nefeste tıkanma falan yapmıyor da deneyebiliyorum..
çok iyi pişmiş köy sütünü iciyor bisey olmuyor ama paket sut nedense dokunuyor.
Canım alerjiler genelde inek sütündeki proteine oluyor. Benim bildiğim 20 dk üzeri kaynatmalarda süt proteinin yapısı bozuluyor. Ev sütünü uzun kaynatınca içebilmesi ondan olabilir. Hazır sütler pastörize edilerek sterilize edildiği için protein yapısı bozulmuyor. O rahatsız ediyor olabilir. Hatta ev sütlerindeki sıkıntı bu denilir genelde az kaynatsan içindeki bakteriler ölmüyor çok kaynatsan proteininden fayda olmuyor. Keçi sütü denedin mi hiç? Keçi sütünde benzer sıkıntı yaşanmıyor diye biliyorum.alerji ateş yapiyir ona canım.her denediğimde acilde aldık soluğu...çok şükür nefeste tıkanma falan yapmıyor da deneyebiliyorum..
çok iyi pişmiş köy sütünü iciyor bisey olmuyor ama paket sut nedense dokunuyor.
Geçmiş olsun canım benimkızlar benim cocuklarin ikisi de atesli 37.5..
kv hastalandı mi ikisi de hastalanır, ilgilenebilecek misin demisti hamileyken...korkmustim..korktugum basa geldi..
hayir anlayamiyorum...sadece ates..başka bisi yok.. kız çok huzursuz gaz atamıyor..muthis gazlı..oğlan da kiz da kucak istiyor..e sevgi yumagı oldugumuzda ates artar diye uzak tutmaya çalışıyorum...
burada havalar ani serinledi..ben de camları estirmeye devam ettim aptal gibi..kızanlarımı üşüttüm
ama yine de korkuyorum oğlana paket süt denemesi yapmistim.o mu ateş yapti diyekızla da diyet açma denemesi yaptık.tavuk yedik ama dun bir bugun 2.atesi ise 3 gundur var..kv ates asidan olabilir dedi.gercekten devam edebilir mi asinin etkisi.. ♀ 10 gün oldu ya..asidan sonra zaten ateslenmisti ama o bitmisti..
durmuyor.surekli gezmek istiyorm hic derman kalmadi..onlari bilmem ama bu gidisle ben hastalanacagim galiba
İyi geceler canım bir günü bir güne uymuyor bizimkinin de bazen diyorum tamam düzeliyor artık, sonra bi bakıyorum daha da kötüleşiyor uykusuCanim saat 9 bucuktan beri savaşıyoruz bizim kizla bir ayagimda salliyorumn bir hamakta o ise yatacagi yerde kudurdu. Eller ayaklar savuruyor. Az once uyudu cok şükür mak. 2 saate acikir uyanır 9 da vermiştim mamasini. Ne zamam deliksiz uyuyacaklar artik bilmiyorum. Bende dinleneyim bu arada herkese iyi geceler
Ay kuzum geçmiş olsun ya ikisi birden hasta olmasaydı iyiymiş amakızlar benim cocuklarin ikisi de atesli 37.5..
kv hastalandı mi ikisi de hastalanır, ilgilenebilecek misin demisti hamileyken...korkmustim..korktugum basa geldi..
hayir anlayamiyorum...sadece ates..başka bisi yok.. kız çok huzursuz gaz atamıyor..muthis gazlı..oğlan da kiz da kucak istiyor..e sevgi yumagı oldugumuzda ates artar diye uzak tutmaya çalışıyorum...
burada havalar ani serinledi..ben de camları estirmeye devam ettim aptal gibi..kızanlarımı üşüttüm
ama yine de korkuyorum oğlana paket süt denemesi yapmistim.o mu ateş yapti diyekızla da diyet açma denemesi yaptık.tavuk yedik ama dun bir bugun 2.atesi ise 3 gundur var..kv ates asidan olabilir dedi.gercekten devam edebilir mi asinin etkisi.. 10 gün oldu ya..asidan sonra zaten ateslenmisti ama o bitmisti..
durmuyor.surekli gezmek istiyorm hic derman kalmadi..onlari bilmem ama bu gidisle ben hastalanacagim galiba
Geçmiş olsun canım. İkisi bir hastalanması çok zor. Ben de dün diyordum ya,Duru çok huysuz oğlum da ağlıyor diye. Meğersem ikisininde boğazı kızarmış. İkisine de aferine başladım.kızlar benim cocuklarin ikisi de atesli 37.5..
ama yine de korkuyorum oğlana paket süt denemesi yapmistim.o mu ateş yapti diyekızla da diyet açma denemesi yaptık.tavuk yedik ama dun bir bugun 2.atesi ise 3 gundur var..kv ates asidan olabilir dedi.gercekten devam edebilir mi asinin etkisi.. 10 gün oldu ya..asidan sonra zaten ateslenmisti ama o bitmisti..
Sadece Günde 1 mama gerisi anne sütü veriyorum 14 haziranda oldum üç ay dolmadan hatta ilk 2 aya kadar bazen mama vermediğim gün de oluyordu.. onla alakalı olduğunu sanmam.. kızımda da erken olmustumBen hala olmadım sadece anne sütü verenlerde hemen olmuyor bildğim gerçi ben mama da veriyorum ama olmadım yine de
Gidicem annem bakacak sonra da online olur açılmaz zaten rapor almayı düşünmüyorum bebeği olan çocuğu olan her meslekten insan gidiyor kalabalıkta çalışıyor tedbir alarak gidicem öğrenciler de yok zatenÖğretmen anneler, yeni dönemde çalışmaya başlayacak var mı ? bide seminer döneminde ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bakacak kimse yoksa onu bilemem ama hastalık korkusu ile gitmemek üstene düşündüm ve sağlıkçıları vs düşünüp utandım.. normal açılır derlerse kim bakacakBakacak birisi olsa ben de giderdim ama malesef rapor almak zorunda kalıcam ☺Sonrası için de ben de açılmayacağını düşünüyorum
Şimdiden sıkılgınlar değil mi benimki de öyle bugün oynadığı bi oyuncağı yarın sevmiyor, bi de bi huyu yok beni yalancı çıkarıyor mesela seste uyumaz diyorum o gün gürültüde uyuyor, bu saat uyku vakti diyorum gözleri açıyo faltaşı gibi ne desem tersini yapıyorip bağlamadan çekerek gezdirdim ama yok sevmedi. koltukta etrafına kirlentlerle destekleyince seviyor. onda da başından ayrılamıyorum tabi. her an düşebiliyor.
benimkinin huyu tuhaf zaten. yazmıştım daha önce de kucağımda emmeyi de sevmiyor. yanyana yatarak emecek. yere yatak serdim. gündüz uykusunu orda yapıyor. beşiğine koyarken uyanıyor. yatak odami karma karışık yapti eşşek sipasi.
oyuncaklarını çok severdi. artik ilgisini çekmiyor. tesbihleri daha seviyor. onlardan da korkuyorum. kırılır vs. ablalarinin oyuncaklarini tercih ediyor. ne çabuk sıkıldıysa artık
Biz biz biiiizya emzik reddi yaşayan var mı
hayir zaten 2. ayda zor alışmıştı... 4. ayda reddediyor çıldırıcığiiiimmm
eğer açılırsa mecburen bakıcı ayarlamak zorunda kalıcaz hiç istemiyorum ama mecburuz aileler uzak şehirdeler malesef belki idareten belli bi süre annem gelirBakacak kimse yoksa onu bilemem ama hastalık korkusu ile gitmemek üstene düşündüm ve sağlıkçıları vs düşünüp utandım.. normal açılır derlerse kim bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?