2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

alerji ateş yapiyir ona canım.her denediğimde acilde aldık soluğu... çok şükür nefeste tıkanma falan yapmıyor da deneyebiliyorum..
çok iyi pişmiş köy sütünü iciyor bisey olmuyor ama paket sut nedense dokunuyor.

Ay daha saglikli digeri zatn bsver artk icinde ne vrsa iyi gelmiyo demek ki

Canım alerjiler genelde inek sütündeki proteine oluyor. Benim bildiğim 20 dk üzeri kaynatmalarda süt proteinin yapısı bozuluyor. Ev sütünü uzun kaynatınca içebilmesi ondan olabilir. Hazır sütler pastörize edilerek sterilize edildiği için protein yapısı bozulmuyor. O rahatsız ediyor olabilir. Hatta ev sütlerindeki sıkıntı bu denilir genelde az kaynatsan içindeki bakteriler ölmüyor çok kaynatsan proteininden fayda olmuyor. Keçi sütü denedin mi hiç? Keçi sütünde benzer sıkıntı yaşanmıyor diye biliyorum.

Geçmiş olsun canım benim

İyi geceler canım bir günü bir güne uymuyor bizimkinin de bazen diyorum tamam düzeliyor artık, sonra bi bakıyorum daha da kötüleşiyor uykusu bugün 6:30 kalktık geç kalktı diye sevindim düşün

Ay kuzum geçmiş olsun ya ikisi birden hasta olmasaydı iyiymiş ama inşallah en kısa sürede geçer

Geçmiş olsun canım. İkisi bir hastalanması çok zor. Ben de dün diyordum ya,Duru çok huysuz oğlum da ağlıyor diye. Meğersem ikisininde boğazı kızarmış. İkisine de aferine başladım.

Öğretmen anneler, yeni dönemde çalışmaya başlayacak var mı ? bide seminer döneminde ne yapmayı düşünüyorsunuz

Ben hala olmadım sadece anne sütü verenlerde hemen olmuyor bildğim gerçi ben mama da veriyorum ama olmadım yine de
Sadece Günde 1 mama gerisi anne sütü veriyorum 14 haziranda oldum üç ay dolmadan hatta ilk 2 aya kadar bazen mama vermediğim gün de oluyordu.. onla alakalı olduğunu sanmam.. kızımda da erken olmustum

Öğretmen anneler, yeni dönemde çalışmaya başlayacak var mı ? bide seminer döneminde ne yapmayı düşünüyorsunuz
Gidicem annem bakacak sonra da online olur açılmaz zaten rapor almayı düşünmüyorum bebeği olan çocuğu olan her meslekten insan gidiyor kalabalıkta çalışıyor tedbir alarak gidicem öğrenciler de yok zaten

Bakacak birisi olsa ben de giderdim ama malesef rapor almak zorunda kalıcam Sonrası için de ben de açılmayacağını düşünüyorum

Kızlar sizi okudukça kızım geliyor aklıma sürekli uykusuzduk bunda uyuyoruz şükür akşam en geç 11 yatıp sabah 7 ye kadar uyanmıyor bazen 8 oluyor emzirip biraz oynasıyoruz bir daha yatıp 11 gibi yataktan cıkıyoruz.. resmen allah yüzüme güldü bu sefer tüm çile hakkımı ilkinde harcadım kolik bir bebekle... insallah tez zamanda uykuları düzene girer..

9 aydan sonra doktorlar gece uyanınca su verin diyorlar gece beslenmesini kesin.. hatta bazı doktorlar 6 da da diyor.. ama ona kimse kıyamaz..

Bakacak birisi olsa ben de giderdim ama malesef rapor almak zorunda kalıcam ☺Sonrası için de ben de açılmayacağını düşünüyorum
Bakacak kimse yoksa onu bilemem ama hastalık korkusu ile gitmemek üstene düşündüm ve sağlıkçıları vs düşünüp utandım.. normal açılır derlerse kim bakacak

Şimdiden sıkılgınlar değil mi benimki de öyle bugün oynadığı bi oyuncağı yarın sevmiyor, bi de bi huyu yok beni yalancı çıkarıyor mesela seste uyumaz diyorum o gün gürültüde uyuyor, bu saat uyku vakti diyorum gözleri açıyo faltaşı gibi ne desem tersini yapıyor

Bakacak kimse yoksa onu bilemem ama hastalık korkusu ile gitmemek üstene düşündüm ve sağlıkçıları vs düşünüp utandım.. normal açılır derlerse kim bakacak
eğer açılırsa mecburen bakıcı ayarlamak zorunda kalıcaz hiç istemiyorum ama mecburuz aileler uzak şehirdeler malesef belki idareten belli bi süre annem gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…