2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
N Nehir8077 size de çok geçmiş olsun . Hava değişimi etkiledi sanırım bizim bu minikleri . N nisannmelek ben seminere kızımla gideceğim mecburen . Rapor almaya gerek olduğunu düşünmüyorum . Zaten yaptığımız bir şey yok . Toplantıyı atlattıktan sonrası daha kolay olur . Koyacak bir yerim olsa koyar giderdim. Bakıcı düşünüyordum ama virüsten sonra vazgeçtim . Dönüşümlü bakabilirsek dönüşümlü eşimle bakacağız . Zaten 21 eylüle kadar uzaktan eğitim olacak . 15 eylüle kadar bakarız eğer olmayacak gibi ise ücretsiz izine ayrılacağım mecburen .

ay canim artik herseyi anliyorlar ya insallah birakmaz sen ugras ben ugrasmadim baktim sut az dedim biraktim. Sonrada uzuldum ama napayim yoktu yani cocuk aliyordu bakti gelmiyor bagiris cagiris
gecmis olsun canim ya valla bizdede gece soğuktu esim camlari acmis bizim odanin acik degildi ama kapi acikti kizda ustunu acmis ins hasta olmaz
cnm gece besliyor musun peki o aralikta ?
bizde keyifler iyi şükür
Masallh kiz cok kalin giydirmemis misin

aynen canım..o mantık üzerine çok pisiriyorum zaten.hatta fırında pişirildiginde daha da protein bozuluyor.ilk peynir denemelerimiz borek icinde firinda piserek olmustu. ama ben paket sut de tuketebilecek mi diye arada deniyorum valla en son gecen eylul denemistim arada dedigim senede bir iste.acaba gecti mi diye..40 aylık olduk.e okul cagımiz geldi.okulda canı paket sütlerden isterse diye .arada deniyorum.okulda süt alerjisi oldugu icin sut icemeyen miniklerim agliyordu.oglum bunu yasamasin istiyorum.

bu arada kızlar ben calişmayacagim..benim super ikilime kimse bakamaz iki bebek zor.ogluşu da bu virus de okula gonderneyecegim.2 yil gitsin istiyordum ama..virus cikti.seneye artik!bu virus bitmez belki ama en azindan oglum daha toparlar diye umuyorum.

Geçmiş olsun canım benim

sagol kuzucum

Ay kuzum geçmiş olsun ya ikisi birden hasta olmasaydı iyiymiş ama inşallah en kısa sürede geçer

sagol jadem aminn

Kalppare geçmiş olsun canım umarım iyilerdir. @Zeyay1420 siz nasıl oldunuz ?

daha iyiler şükür Umudum.. ama benim başım tuttu uykusuzluktan sagol canim

Geçmiş olsun canım. İkisi bir hastalanması çok zor. Ben de dün diyordum ya,Duru çok huysuz oğlum da ağlıyor diye. Meğersem ikisininde boğazı kızarmış. İkisine de aferine başladım.

sağol baharcım..teşekkur ederim.

size de geçmiş olsun... doktora da gidemedim korkudan hastalık.korkusu.ama oglanin bademcikler sis geldi ve geniz akiyor.hic aferin de vermedim hayatimda.bildigim bir ilac olsaydi verirdim ben de ya doktor genelde dolven ve macrol antibiyotik veriyor ogluma.iyi geliyor...

Biz biz biiiiz 4. Ay red ayı ilan ettim çocuk emmeden uyumaya emziğe kadar herşeyi reddetti emzik kesinlikle almıyor şu an

oyy yağmurum oyyy ne zaman bitecek bu kriz..

Kızlar ilk gözyaşı ve ben
Nasıl dayanacam bu ağlamalara kıyamıyorummmmmmmmmmm

oo kıyamam..o mavis pirlantalarin hep mutluluktan aglasin insAllah

Biz de sepette takılıyoruz

ohh masAllah pasayaa

bizde keyifler iyi şükür

oo sizin orada hava kac derece

gülüşu de pek karizma masAllah

Masallah tosun pasaya
Emzigi ben beceremedim ya ne guzel tutmus oyle
Galiba emzigin amacini bilmiyorum ben
canim emzigi üst damaga degdirerek alistır.oyle alistirmistim ama bugunlerde reddediyor.parmagini emiyor.ve ben buna engel olmaya calisiyorum..aliskanliga donerse diye

aman dikkat et baharcim..valla bu mevsim gecisleri cok fena..neredesin bilmiyorum ama marmara agustos 15 i gecti mi hosgeldin sonbahar diyoruz.

Ben de kızıma uyku tulumu bakıyorum. Ayaklı olsun istiyorum. Üstünü asla örttürmüyor. Bacaklarını indir kaldır yapıp açıyor üstünü. Yazın idare ettik de artık havalar serinlemeye başladı. Kışın evimiz 20-23 derece arası olur. Tog değerlerine baktım 1 tog mu alsam hiçbir fikrim yok açıkçası. Beden olarak ne almalıyım? Kullanan varsa bir fikir verebilir mi? Owli’ye baktım biraz pahalı ama kullanan varsa ve memnunsa alabilirim

canim ben oglana tulum kullandim.civil markaydi.memnundum.
ama kizi battaniyeye yorgana aliştirmak istiyorum.cunku oglan su an ustunu ortmuyor.ben de düşünüyorum kara kara ne yapsam diye.tuluma devam mi edeyim ee ömrü botunca tulum mu kullanacak ote yandan kiz da kaydirip kendini yorgan altina girip de nefessiz kalir mi diye dusunuyorum..arkaaslar kullananalr farki yazabilir mi?

bi de tog ne ?

Tşkr ederiz teyzesi amin tüm bebeklerimiz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…