Oy kuzum yaaKızlar ilk gözyaşı ve ben
Nasıl dayanacam bu ağlamalara kıyamıyorummmmmmmmmmm
Kıyılır mi buna ya... maşallahKızlar ilk gözyaşı ve ben
Dağınık saçlara hele keyfi yerinde belliBiz de sepette takılıyoruz
Ya ama yerim ben onu❤Kızlar ilk gözyaşı ve ben
Gülüşünü yesinlerbizde keyifler iyi şükür
Masallah tosun pasayaBiz de sepette takılıyoruz
Burda bir tosuncuk daha var elbiseye bak ya yicem simdiii
ay canim artik herseyi anliyorlar ya insallah birakmaz sen ugras ben ugrasmadim baktim sut az dedim biraktim. Sonrada uzuldum ama napayim yoktu yani cocuk aliyordu bakti gelmiyor bagiris cagirisKızlar benim kız gece ve uyku arasında emmeyi de bıraktı. Vermeye çalıştığım anda kafayı çevirip çığlığı basıyor biberonu arıyor. Çok üzgünüminşallah sıçrama ile ilgilidir sonra döner. Ne yapabilirim? Sağıp veriyorum beni unutur mu? Az geldiği için sanırım kolayına geleni seçti. Ama uyku arasında bile anlamasına hayret ediyorum.
gecmis olsun canim ya valla bizdede gece soğuktu esim camlari acmis bizim odanin acik degildi ama kapi acikti kizda ustunu acmis ins hasta olmazkızlar benim cocuklarin ikisi de atesli 37.5..
kv hastalandı mi ikisi de hastalanır, ilgilenebilecek misin demisti hamileyken...korkmustim..korktugum basa geldi..
hayir anlayamiyorum...sadece ates..başka bisi yok.. kız çok huzursuz gaz atamıyor..muthis gazlı..oğlan da kiz da kucak istiyor..e sevgi yumagı oldugumuzda ates artar diye uzak tutmaya çalışıyorum...
burada havalar ani serinledi..ben de camları estirmeye devam ettim aptal gibi..kızanlarımı üşüttüm
ama yine de korkuyorum oğlana paket süt denemesi yapmistim.o mu ateş yapti diyekızla da diyet açma denemesi yaptık.tavuk yedik ama dun bir bugun 2.atesi ise 3 gundur var..kv ates asidan olabilir dedi.gercekten devam edebilir mi asinin etkisi.. ♀ 10 gün oldu ya..asidan sonra zaten ateslenmisti ama o bitmisti..
durmuyor.surekli gezmek istiyorm hic derman kalmadi..onlari bilmem ama bu gidisle ben hastalanacagim galiba
cnm gece besliyor musun peki o aralikta ?Kızlar sizi okudukça kızım geliyor aklıma sürekli uykusuzduk bunda uyuyoruz şükür akşam en geç 11 yatıp sabah 7 ye kadar uyanmıyor bazen 8 oluyor emzirip biraz oynasıyoruz bir daha yatıp 11 gibi yataktan cıkıyoruz.. resmen allah yüzüme güldü bu sefer tüm çile hakkımı ilkinde harcadım kolik bir bebekle... insallah tez zamanda uykuları düzene girer..
9 aydan sonra doktorlar gece uyanınca su verin diyorlar gece beslenmesini kesin.. hatta bazı doktorlar 6 da da diyor.. ama ona kimse kıyamaz..
Masallh kiz cok kalin giydirmemis misinbizde keyifler iyi şükür
Canım alerjiler genelde inek sütündeki proteine oluyor. Benim bildiğim 20 dk üzeri kaynatmalarda süt proteinin yapısı bozuluyor. Ev sütünü uzun kaynatınca içebilmesi ondan olabilir. Hazır sütler pastörize edilerek sterilize edildiği için protein yapısı bozulmuyor. O rahatsız ediyor olabilir. Hatta ev sütlerindeki sıkıntı bu denilir genelde az kaynatsan içindeki bakteriler ölmüyor çok kaynatsan proteininden fayda olmuyor. Keçi sütü denedin mi hiç? Keçi sütünde benzer sıkıntı yaşanmıyor diye biliyorum.
Geçmiş olsun canım benim
Ay kuzum geçmiş olsun ya ikisi birden hasta olmasaydı iyiymiş amainşallah en kısa sürede geçer
Geçmiş olsun canım. İkisi bir hastalanması çok zor. Ben de dün diyordum ya,Duru çok huysuz oğlum da ağlıyor diye. Meğersem ikisininde boğazı kızarmış. İkisine de aferine başladım.
Biz biz biiiiz4. Ay red ayı ilan ettim çocuk emmeden uyumaya emziğe kadar herşeyi reddetti emzik kesinlikle almıyor şu an
Kızlar ilk gözyaşı ve ben
Biz de sepette takılıyoruz
bizde keyifler iyi şükür
canim emzigi üst damaga degdirerek alistır.oyle alistirmistim ama bugunlerde reddediyor.parmagini emiyor.ve ben buna engel olmaya calisiyorum..aliskanliga donerse diyeMasallah tosun pasaya
Emzigi ben beceremedim ya ne guzel tutmus oyle
Galiba emzigin amacini bilmiyorum ben
ay canim artik herseyi anliyorlar ya insallah birakmaz sen ugras ben ugrasmadim baktim sut az dedim biraktim. Sonrada uzuldum ama napayim yoktu yani cocuk aliyordu bakti gelmiyor bagiris cagiris
gecmis olsun canim ya valla bizdede gece soğuktu esim camlari acmis bizim odanin acik degildi ama kapi acikti kizda ustunu acmis ins hasta olmaz
cnm gece besliyor musun peki o aralikta ?
Masallh kiz cok kalin giydirmemis misin
Ben de kızıma uyku tulumu bakıyorum. Ayaklı olsun istiyorum. Üstünü asla örttürmüyor. Bacaklarını indir kaldır yapıp açıyor üstünü. Yazın idare ettik de artık havalar serinlemeye başladı. Kışın evimiz 20-23 derece arası olur. Tog değerlerine baktım 1 tog mu alsam hiçbir fikrim yok açıkçası. Beden olarak ne almalıyım? Kullanan varsa bir fikir verebilir mi? Owli’ye baktım biraz pahalı ama kullanan varsa ve memnunsa alabilirim
Tşkr ederiz teyzesi amin tüm bebeklerimiz inşaynen canım..o mantık üzerine çok pisiriyorum zaten.hatta fırında pişirildiginde daha da protein bozuluyor.ilk peynir denemelerimiz borek icinde firinda piserek olmustu. ama ben paket sut de tuketebilecek mi diye arada deniyorum valla en son gecen eylul denemistimarada dedigim senede bir iste.acaba gecti mi diye..40 aylık olduk.e okul cagımiz geldi.okulda canı paket sütlerden isterse diye .arada deniyorum.okulda süt alerjisi oldugu icin sut icemeyen miniklerim agliyordu.oglum bunu yasamasin istiyorum.
bu arada kızlar ben calişmayacagim..benim super ikilime kimse bakamaziki bebek zor.ogluşu da bu virus de okula gonderneyecegim.2 yil gitsin istiyordum ama..virus cikti.seneye artik!bu virus bitmez belki ama en azindan oglum daha toparlar diye umuyorum.
sagol kuzucum
sagol jadem aminn
daha iyiler şükür Umudum.. ama benim başım tuttu uykusuzluktansagol canim
sağol baharcım..teşekkur ederim.
size de geçmiş olsun... doktora da gidemedim korkudan hastalık.korkusu.ama oglanin bademcikler sis geldi ve geniz akiyor.hic aferin de vermedim hayatimda.bildigim bir ilac olsaydi verirdim ben de yadoktor genelde dolven ve macrol antibiyotik veriyor ogluma.iyi geliyor...
oyy yağmurum oyyyne zaman bitecek bu kriz..
oo kıyamam..o mavis pirlantalarin hep mutluluktan aglasin insAllah
ohh masAllah pasayaa
oo sizin orada hava kac derece
gülüşu de pek karizmamasAllah
canim emzigi üst damaga degdirerek alistır.oyle alistirmistim ama bugunlerde reddediyor.parmagini emiyor.ve ben buna engel olmaya calisiyorum..aliskanliga donerse diye
Peki sabahın sekiz buçuğunda iyi geceler yazmamİyi geceler canım bir günü bir güne uymuyor bizimkinin de bazen diyorum tamam düzeliyor artık, sonra bi bakıyorum daha da kötüleşiyor uykusubugün 6:30 kalktık geç kalktı diye sevindim düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?