2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizim evin alt katindayiz orasi soguk oluyo diye byle giydirdim yksa üşüyo canm. Ev 3 katli gbi degil baktignda ama nasi desem bodrum kati gbi yapmislar dayayip dosemisler mutfak flan hersey var ev gbi ayni

aman dikkat et baharcim..valla bu mevsim gecisleri cok fena..neredesin bilmiyorum ama marmara agustos 15 i gecti mi hosgeldin sonbahar diyoruz.
Canm hava guzel de biz alt kattayiz orasi serin oluyo bi de uykudan kalktigi icin yelek giydirmistm canm yksa incecik yelegi var oyle duruyo

Şimdilik günde 4-5 sağmaya çalışıyorum ama annemdeyim bebişe bakan var eve gidince napcam bilmiyorum inşallah kesilmez

Olsun canım seninki de kefir falan içer o da alerji yapıyor mu? Çok fermente ya

çok geçmiş olsun. bir çocuk hasta olunca diğeri promosyon olarak geliyor zaten. hakikaten zor. insallah geçer bakalım.
ya emzik reddi yaşayan var mı
hayir zaten 2. ayda zor alışmıştı... 4. ayda reddediyor çıldırıcığiiiimmm

ben deli oglan bıraktı ya. nasıl seviniyordum ben emzik aliyor diye. öğürüyor bir de. hayır 4 ay emmişsin daha neyin şovunu yapiyorsun.

aynen. herseyden sikilmaca. çocukların annelerini yalanci çıkarmak gibi huylari vardir zaten. şunu yemez dersin hapur hupur yer mesela. o yüzden ben artık hiç onlar yerine konuşmuyorum

ben de öyle düşünüyordum. yani bu salgin sürecinde eve bakıcı gelmesini istemiyorum.
uzaktan eğitimde hallederim. eşim ilgilenir. zaten.

dün de bdvde bir konu vardi. buna benzer bir öğretmen konu açmıştı. bayağı linç yedi. o konudan sonra direkt ücretsiz mi alsam diye kafam karıştı.

merhabaaa hanımlar. 4 gündür eşim şehir dışında. ben çocuklarla yalnizim. iyice yoruldum. evi de saldim da bir taraftan. erkekler ne rahat diye düşünmeden edemiyorum. daha yarin gelecek. ohh miss gibi kafasi dingin dingin gezdi. aslinda mecburen gitti ama ben fena bilendim niyeyse

nzh99 nasılsınız canım? Havalar baya serinledi Ata paşa nasıl?
Kuzum internet çekmiyor şimdi aşağı köye görümceme indik. İyiyiz soba yanıyor buralarda yağmur çamur. Fındık bitmedi daha10 gün burdayız. Ata büyüyor bugün 4 buçuk aylık hamdolsun

Eklentiler

• 969571AD-A548-46A9-B493-CA05C1843A8B.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 3633E353-7C1A-473A-8672-C3008CBC1038.webp
    168,8 KB · Görüntüleme: 60
Kuzum internet çekmiyor şimdi aşağı köye görümceme indik. İyiyiz soba yanıyor buralarda yağmur çamur. Fındık bitmedi daha10 gün burdayız. Ata büyüyor bugün 4 buçuk aylık hamdolsun
Oyy kolay gelsin canım fındık kurdu olmuş bu sarı oğlan Maşşallah

Haklısın valla eşime de dedim geçen erkek olmak çok iyi ben çıksam bile hep aklım evde sen çıkıp gezip dolaşıp aklın kalmadan dönüyorsun diye. Kolay gelsin gelince dinlendirsin seni biraz artık

Canım şükürüm hava güZel serin yağmur çamur hatta internet çekmiyor biraz sıkıcı ama Ata ya iyi geldi uykuları düZene girdi. 10 gün daha burdYız . Hava açarsa işçi girecek son parti toplanacak kuruyacak gideceğiz inşallah. Sevgilerimizi gönderiyoruz

Öğretmen anneler, yeni dönemde çalışmaya başlayacak var mı ? bide seminer döneminde ne yapmayı düşünüyorsunuz
Ben seminere gidecem canım annem var aslında bakıcı tutacaktım ama korona var malum eve alamam yabancı dedim. Annem de bakarım ben diyor biraz geç gidip erken gelmeyi planlıyorum 1 hafta idare ederiz dedik ama 2 hafta daha koymuşlar sanırım 18 ine kadar okula gelecekler öğretmenler diye yazı dolanıyor nette

Kuzum şimdi okuyabildim
Kuzum geçmiş olsun şimdi okuyabildim umarım şimdi iyidir kuzu hepsine şifalar olsun

Şimdilik günde 4-5 sağmaya çalışıyorum ama annemdeyim bebişe bakan var eve gidince napcam bilmiyorum inşallah kesilmez
Kesilmez canım kesilir diye aklına getirme hiç. Sağdıkça bitmez sütün.sen denemeye devam et. Uykuda verdin ağladı ya bırak tekrar uyut tekrat ver emzik alıyorsa emziği yavaştan çek memeni ver mıç mıç yapsın göğüs ucunu uyarsın en azından sonra arada yutar zaten. Benimki de çok tepkiliydi memeyi görünce ağlıyordu şuan çok şükür yan dönüp beni bekliyor uykuda randımanlı emiyor uyanıkken sağasola dönüyor gerçi biberonda da sağa sola çok çeviriyor başını.

Yaa nasi guxel cikmis pek bi keyifli yattigi yerden de memnun . masallah pasaya

Deniyorum canım denemeye sonuna kadar devam edeceğim sağmaya da bitene kadar devam edeceğim. Bugün çok aç değilken biberonda mama bitti ağzından çekmedim biraz boş emdi gelmeyince çıkardı sonra memeyi verdim aldı biraz emdi azalınca da emerek uyuyakaldı. Maksadım biberonda da süt bitebilir sadece memede bitmezi anlatmaktı çünkü benim kızım süt az olduğu için meme reddi yaptı. Umarım anlamıştır bundan sonra çok aç değilken vereceğim. Zaten ben ana olarak mama ile besliyorum yanında sütümü de alsın benim derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…