- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Bizim evin alt katindayiz orasi soguk oluyo diye byle giydirdim yksa üşüyo canm. Ev 3 katli gbi degil baktignda ama nasi desem bodrum kati gbi yapmislar dayayip dosemisler mutfak flan hersey var ev gbi ayniay canim artik herseyi anliyorlar ya insallah birakmaz sen ugras ben ugrasmadim baktim sut az dedim biraktim. Sonrada uzuldum ama napayim yoktu yani cocuk aliyordu bakti gelmiyor bagiris cagiris
gecmis olsun canim ya valla bizdede gece soğuktu esim camlari acmis bizim odanin acik degildi ama kapi acikti kizda ustunu acmis ins hasta olmaz
cnm gece besliyor musun peki o aralikta ?
Masallh kiz cok kalin giydirmemis misin
Canm hava guzel de biz alt kattayiz orasi serin oluyo bi de uykudan kalktigi icin yelek giydirmistm canm yksa incecik yelegi var oyle duruyoaman dikkat et baharcim..valla bu mevsim gecisleri cok fena..neredesin bilmiyorum ama marmara agustos 15 i gecti mi hosgeldin sonbahar diyoruz.
Şimdilik günde 4-5 sağmaya çalışıyorum ama annemdeyim bebişe bakan var eve gidince napcam bilmiyorum inşallah kesilmezay canim artik herseyi anliyorlar ya insallah birakmaz sen ugras ben ugrasmadim baktim sut az dedim biraktim. Sonrada uzuldum ama napayim yoktu yani cocuk aliyordu bakti gelmiyor bagiris cagiris
gecmis olsun canim ya valla bizdede gece soğuktu esim camlari acmis bizim odanin acik degildi ama kapi acikti kizda ustunu acmis ins hasta olmaz
cnm gece besliyor musun peki o aralikta ?
Masallh kiz cok kalin giydirmemis misin
Olsun canım seninki de kefir falan içer o da alerji yapıyor mu? Çok fermente yaaynen canım..o mantık üzerine çok pisiriyorum zaten.hatta fırında pişirildiginde daha da protein bozuluyor.ilk peynir denemelerimiz borek icinde firinda piserek olmustu. ama ben paket sut de tuketebilecek mi diye arada deniyorum valla en son gecen eylul denemistimarada dedigim senede bir iste.acaba gecti mi diye..40 aylık olduk.e okul cagımiz geldi.okulda canı paket sütlerden isterse diye .arada deniyorum.okulda süt alerjisi oldugu icin sut icemeyen miniklerim agliyordu.oglum bunu yasamasin istiyorum.
bu arada kızlar ben calişmayacagim..benim super ikilime kimse bakamaziki bebek zor.ogluşu da bu virus de okula gonderneyecegim.2 yil gitsin istiyordum ama..virus cikti.seneye artik!bu virus bitmez belki ama en azindan oglum daha toparlar diye umuyorum.
sagol kuzucum
sagol jadem aminn
daha iyiler şükür Umudum.. ama benim başım tuttu uykusuzluktansagol canim
sağol baharcım..teşekkur ederim.
size de geçmiş olsun... doktora da gidemedim korkudan hastalık.korkusu.ama oglanin bademcikler sis geldi ve geniz akiyor.hic aferin de vermedim hayatimda.bildigim bir ilac olsaydi verirdim ben de yadoktor genelde dolven ve macrol antibiyotik veriyor ogluma.iyi geliyor...
oyy yağmurum oyyyne zaman bitecek bu kriz..
oo kıyamam..o mavis pirlantalarin hep mutluluktan aglasin insAllah
ohh masAllah pasayaa
oo sizin orada hava kac derece
gülüşu de pek karizmamasAllah
canim emzigi üst damaga degdirerek alistır.oyle alistirmistim ama bugunlerde reddediyor.parmagini emiyor.ve ben buna engel olmaya calisiyorum..aliskanliga donerse diye
Olsun canım seninki de kefir falan içer o da alerji yapıyor mu? Çok fermente ya
Aa hiç duymamıştımkefir iciyor da o da duzenli icildiginde bagirsak tembelliği yapiyor...
kızlar benim cocuklarin ikisi de atesli 37.5..
kv hastalandı mi ikisi de hastalanır, ilgilenebilecek misin demisti hamileyken...korkmustim..korktugum basa geldi..
hayir anlayamiyorum...sadece ates..başka bisi yok.. kız çok huzursuz gaz atamıyor..muthis gazlı..oğlan da kiz da kucak istiyor..e sevgi yumagı oldugumuzda ates artar diye uzak tutmaya çalışıyorum...
burada havalar ani serinledi..ben de camları estirmeye devam ettim aptal gibi..kızanlarımı üşüttüm
ama yine de korkuyorum oğlana paket süt denemesi yapmistim.o mu ateş yapti diyekızla da diyet açma denemesi yaptık.tavuk yedik ama dun bir bugun 2.atesi ise 3 gundur var..kv ates asidan olabilir dedi.gercekten devam edebilir mi asinin etkisi.. 10 gün oldu ya..asidan sonra zaten ateslenmisti ama o bitmisti..
durmuyor.surekli gezmek istiyorm hic derman kalmadi..onlari bilmem ama bu gidisle ben hastalanacagim galiba
ya emzik reddi yaşayan var mı
hayir zaten 2. ayda zor alışmıştı... 4. ayda reddediyor çıldırıcığiiiimmm
Şimdiden sıkılgınlar değil mi benimki de öyle bugün oynadığı bi oyuncağı yarın sevmiyor, bi de bi huyu yok beni yalancı çıkarıyor mesela seste uyumaz diyorum o gün gürültüde uyuyor, bu saat uyku vakti diyorum gözleri açıyo faltaşı gibi ne desem tersini yapıyor
@nisannmelek ben seminere kızımla gideceğim mecburen . Rapor almaya gerek olduğunu düşünmüyorum . Zaten yaptığımız bir şey yok . Toplantıyı atlattıktan sonrası daha kolay olur . Koyacak bir yerim olsa koyar giderdim. Bakıcı düşünüyordum ama virüsten sonra vazgeçtim . Dönüşümlü bakabilirsek dönüşümlü eşimle bakacağız . Zaten 21 eylüle kadar uzaktan eğitim olacak . 15 eylüle kadar bakarız eğer olmayacak gibi ise ücretsiz izine ayrılacağım mecburen .
Kuzum internet çekmiyor şimdi aşağı köye görümceme indik. İyiyiz soba yanıyor buralarda yağmur çamur. Fındık bitmedi daha10 gün burdayız. Ata büyüyor bugün 4 buçuk aylık hamdolsunnzh99 nasılsınız canım? Havalar baya serinledi Ata paşa nasıl?
Oyy kolay gelsin canım fındık kurdu olmuş bu sarı oğlan MaşşallahKuzum internet çekmiyor şimdi aşağı köye görümceme indik. İyiyiz soba yanıyor buralarda yağmur çamur. Fındık bitmedi daha10 gün burdayız. Ata büyüyor bugün 4 buçuk aylık hamdolsun
Haklısın valla eşime de dedim geçen erkek olmak çok iyi ben çıksam bile hep aklım evde sen çıkıp gezip dolaşıp aklın kalmadan dönüyorsun diye. Kolay gelsin gelince dinlendirsin seni biraz artıkmerhabaaa hanımlar. 4 gündür eşim şehir dışında. ben çocuklarla yalnizim. iyice yoruldum. evi de saldim da bir taraftan. erkekler ne rahat diye düşünmeden edemiyorum. daha yarin gelecek. ohh miss gibi kafasi dingin dingin gezdi. aslinda mecburen gitti ama ben fena bilendim niyeyse
Canım şükürüm hava güZel serin yağmur çamur hatta internet çekmiyor biraz sıkıcı ama Ata ya iyi geldi uykuları düZene girdi. 10 gün daha burdYız . Hava açarsa işçi girecek son parti toplanacak kuruyacak gideceğiz inşallah. Sevgilerimizi gönderiyoruzTesekkur ederim canim.
Iyi de degilim kotu de elhamdulillah ne bileyim.
Yazamadim epeydir.
Sizler nasilsiniz,insallah bebeklerin duzeni oturmustur.
Bizde memeyi zorla emme devam,ac geziyor bana kalsa uyku sersemi emiyor daha cok.
Kucaktan inince aglamak devam.
Bu ara insan istemeye basladi sanirim skliyor ufaktan.
Asilar ates yapti ilk gece calpol vermistim.
500 gram almis az sanirim 6900,7 gibi birseydi.
Yemek yerkem cok heves ediyor,ozeniyor, agzimiza ne gotursek bakiyor gizli yiyoruz o derece ya da su veriyorum sussun diye.
Ne zaman baslasak bilmiorum ekgidaya.
Evdeyiz genelde bi anneme iniyoruz o da stresli oluyor.
Sizler neler yapiorsunuz.
Bebisler guluyor butun dertler unutuluyor mu
Zor bebisler zorlamaya devam mi uykusuz gecelere devam miKalppare @ebru_can_ebru @Lepistesb
misskokulumm gezmeye devam mi hemi de 3 cocukla tebrikler sunuyorum onca yil sonra kucuk bebek pek zor dimi 5 yilda ben coktannn paslanmisim. Spaya gittiniz mi bir daha ben de kuvetinde oynatsam diorum ama nasil yaparim kestiremiorum pek
nzh99 nasil gidior samsunun yaylasinda hayatiniz. Havasi iyi gelir diye dusunmustum insallah guzel etkileri olmustur serin bolgenin.
Ama tek basina da sklmis olabilirsin diye dusunuyorumm.
N Nehir8077 nasil gidiyor 2 minikle hayat. Emekliyor demissin duru masallah ona prk sevindim, abisiyle arasi nasil. Ekgidaga baslamistin dimi sen. Yogurt dusunuorum ilk ya da kabak patates ama 4 ay 1 haftaligiz biraz daha bekliyim dimi.
@bharkk dondun mu memleketen nasil oldu bebisin eve allisabildi miii.. bocek mi isirdi o tombik bacagi, hain bocekler biz opmeye kiyamiyoruz. Cikmaz insaah tekrar bocek ben de cok huylaniorum ya.
minikbebegim9640 kv sinir etmeyr devam mii. Bebisin reflusu gecti miii, sunnet olmussunuz tebrik ederim gecer insallah hemen.
D dilzar siz nasilsiniz cocuklarla
Tasimabildiniz mi
Saniyorum giresunda miydiniz neresine gittiniz simdi. Ekgidaya useniorum.demistin sanirim aynen ben de oyleyim 6. Ayi mi bekliycem bilmem ama kizim cok istiyor..
@Zeyay1420 iki cocuk zorlamaya devam dimi ama baba buyuguyle ilgilenio demistin sanirim ne guzell.
@asli emre yanilmiorsam karantinadaymissiniz. Insallah hicbir sey yoktur. Sayili gun hemen gecsin.zor olacak ama ev cok guzel aslinda hele de bebis varken.bana hep karantina acikcasi.
@Jadesi Leslie ye devam mi
Oglumda ben de hep o sekilde uyutuyordum cok guzel taktik bulmussun
@Doga Delisi veKalppare alerjjiniz de insallah biraz da olsa duzelme vardir. Nasil gidiyor. Diyetleri birakabildiniz mii.
@yagmur1212 yok canim o kadar para verilmez o tabaklara bana gore. Kucuk kavanozlar bir iki catal kasik bir iki cesit tabak yeterli oluyordu sanirim. Sandalyenin tablasi da eliyle yemesi icin koyulan gidalara yeterli oluyor. Kuru uzumu falan oyle veriordum ogluma
@Helinnnnn iki kuucuk bebe 2 de kedi diodun bi de esinin topugu kirikti. Hiiicc kendini yetersiz hisssetme. Eminimm elinde gelenin fazlasini yapiorsun ama mevbur bir seyler eksik kaliyoorr. Sen de benim.gibi kendini suclama sonra ipin ucu kacar. Napalim buyuyecekler,zaman gececek bir sekilde hatirlayip gulumseyeceksin inan bana. Ya sabir diliorum hepimize tabikii...
@Umudum- kizinin istahi nasil duzelme var mi biraazz. Uyumaya devam mii.
@Sonsuz umut siz nasilsiniz saclarin dokulmesi sanirim vitaminler bebege gidiyor diye oluyormus.
Animsadiklarim boyle sanirim yazamamistim bir suredir.. hepinize saglikli keyifli huzurlu gunler diliorum arkadaslar..
Ben seminere gidecem canım annem var aslında bakıcı tutacaktım ama korona var malum eve alamam yabancı dedim. Annem de bakarım ben diyor biraz geç gidip erken gelmeyi planlıyorum 1 hafta idare ederiz dedik ama 2 hafta daha koymuşlar sanırım 18 ine kadar okula gelecekler öğretmenler diye yazı dolanıyor netteÖğretmen anneler, yeni dönemde çalışmaya başlayacak var mı ? bide seminer döneminde ne yapmayı düşünüyorsunuz
Kuzum geçmiş olsun şimdi okuyabildim umarım şimdi iyidir kuzu hepsine şifalar olsunBin şükür Rabbime sonuçlarımız temiz çıktı ama ömrümden ömür geçti Rabbim kimseyi evladiyla ve sağlıkla sınamasın elim ayağım titriyor hala yarın sonuçlarla doktorumuza gidicez bakalım o ne diyecek el kadar yavrum mahvoldu hastane köşelerinde filmdi kandı idrardı derken yorgun düştü bakmaya kıyamıyorum şimdi
Kesilmez canım kesilir diye aklına getirme hiç. Sağdıkça bitmez sütün.sen denemeye devam et. Uykuda verdin ağladı ya bırak tekrar uyut tekrat ver emzik alıyorsa emziği yavaştan çek memeni ver mıç mıç yapsın göğüs ucunu uyarsın en azından sonra arada yutar zaten. Benimki de çok tepkiliydi memeyi görünce ağlıyordu şuan çok şükür yan dönüp beni bekliyor uykuda randımanlı emiyor uyanıkken sağasola dönüyor gerçi biberonda da sağa sola çok çeviriyor başını.Şimdilik günde 4-5 sağmaya çalışıyorum ama annemdeyim bebişe bakan var eve gidince napcam bilmiyorum inşallah kesilmez
Yaa nasi guxel cikmis pek bi keyifli yattigi yerden de memnun . masallah pasayaKuzum internet çekmiyor şimdi aşağı köye görümceme indik. İyiyiz soba yanıyor buralarda yağmur çamur. Fındık bitmedi daha10 gün burdayız. Ata büyüyor bugün 4 buçuk aylık hamdolsun
Deniyorum canım denemeye sonuna kadar devam edeceğim sağmaya da bitene kadar devam edeceğim. Bugün çok aç değilken biberonda mama bitti ağzından çekmedim biraz boş emdi gelmeyince çıkardı sonra memeyi verdim aldı biraz emdi azalınca da emerek uyuyakaldı. Maksadım biberonda da süt bitebilir sadece memede bitmezi anlatmaktı çünkü benim kızım süt az olduğu için meme reddi yaptı. Umarım anlamıştır bundan sonra çok aç değilken vereceğim. Zaten ben ana olarak mama ile besliyorum yanında sütümü de alsın benim derdim.Kesilmez canım kesilir diye aklına getirme hiç. Sağdıkça bitmez sütün.sen denemeye devam et. Uykuda verdin ağladı ya bırak tekrar uyut tekrat ver emzik alıyorsa emziği yavaştan çek memeni ver mıç mıç yapsın göğüs ucunu uyarsın en azından sonra arada yutar zaten. Benimki de çok tepkiliydi memeyi görünce ağlıyordu şuan çok şükür yan dönüp beni bekliyor uykuda randımanlı emiyor uyanıkken sağasola dönüyor gerçi biberonda da sağa sola çok çeviriyor başını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?