Sen tecrubelisin ya bisey sorucam bu harektten ne kadar sonra emekler acaba.Benim minnoş sırt üstünden yüzüstüne dönüyor artık kızlar bugün ilk kez çok seri olarak başardıbu hafta hep yan dönüşe uğraştı derken bugün yüz üstü dönüp sürünme hareketine çalışmaya başladı sıpa bir de dönerken gülüyor
Benim kizim da oyle iyice alisti.bu kiz hic uyumuyor
sürekli kucak istiyooooorrrr...
camasirlar bulasiklar beni bekliyorrrrrrr...
anneme soliyim de huni desenli yazma oyalasin banahuni takamam ama onu takayim
Ben de kızıma uyku tulumu bakıyorum. Ayaklı olsun istiyorum. Üstünü asla örttürmüyor. Bacaklarını indir kaldır yapıp açıyor üstünü. Yazın idare ettik de artık havalar serinlemeye başladı. Kışın evimiz 20-23 derece arası olur. Tog değerlerine baktım 1 tog mu alsam hiçbir fikrim yok açıkçası. Beden olarak ne almalıyım? Kullanan varsa bir fikir verebilir mi? Owli’ye baktım biraz pahalı ama kullanan varsa ve memnunsa alabilirim
ben son iki haftadır 90 cc yapıyorum ama emziryorum uyku aralarında uyutmasan önce veriyorum yanş 3-4 saatte bir +emzirme varKizlar mamayi tek seferde ne kadar veriyorsunuz o biberonu da ne kadar surede iciyor kuzular
Yaz bana da eşim yanlışlıkla 3 no almoşebru_can_ebru Bezi sleepy 4 numara aldım. Bir şans daha vereyim dedim. Umarım memnun kalırım ☺
Sen tecrubelisin ya bisey sorucam bu harektten ne kadar sonra emekler acaba.
Bi de bu anne yaninnda ne zmaana kadar yatiyor bebisler bayadir kizim sigmiyor sanki oraya
Masallah subhanallah diyeyim yine de ama park yatak isi acacak galiba basima
Park yatga mi gecmek lazim yani artik hafiften
Gecmis olsun baharcim.@sekerpare5939 sağol canım bende götürmedim doktora, birsey yemiyorlardı kasıkla baktım baya kızarıktı. İkisinede aferin verdim ıhlamur verdim, simdi iyiler şükürler olsun yemeye başladılar.
Heh bak ne guzel yatmis genis genis.Eki Görüntüle 2679087
Park yatak çok güzel gelsenizee
Şaka bir yana ben doğduğu zaman uyuyunca hep bu yataktaki reflü yastığına yatırdım 1 aylık olunca reflü yastığına da ihtiyacı olmadı hep yüzüstü yattı park yatakta
insallah kesilmez canim. Sen sag ve ber surekli. Benim sagmadigim ve vermedigim halde elimle sikinca damla.geliyor arada elimle kasiga sıkıyorum veriyorum. Ama 1 yemek kasigindan fazla gelmiyorŞimdilik günde 4-5 sağmaya çalışıyorum ama annemdeyim bebişe bakan var eve gidince napcam bilmiyorum inşallah kesilmez
oyy masallah nasilda mutlu yemiz hava yaramışKuzum internet çekmiyor şimdi aşağı köye görümceme indik. İyiyiz soba yanıyor buralarda yağmur çamur. Fındık bitmedi daha10 gün burdayız. Ata büyüyor bugün 4 buçuk aylık hamdolsun
Yaa ne guzel yuzustu yatıyor benim kizi cevirsem mi denesem uyanir simdi bsver ben denemeyeyimEki Görüntüle 2679087
Şaka bir yana ben doğduğu zaman uyuyunca hep bu yataktaki reflü yastığına yatırdım 1 aylık olunca reflü yastığına da ihtiyacı olmadı hep yüzüstü yattı park yatakta
Canım biliyorum yani kafalarını gömmedikleri yumuşak olmadığı için drlar önermiyor ama ben uygun bir pozisyon olduğunu düşünüyorum hiçbir canlı ayakları havada uyumak istemez sanırım.Heh bak ne guzel yatmis genis genis.
Masallah ona.
Kafasina ne koydun sen. ben bir sey koymuorum korkuorum ama daha mi rahat olur koysak diye de dusunuorum.
Oglaninkinin ici oyuncak dolu onu bosalip silmem lazim sanirim.
Ama bu uste nasil takillior bizde yok sanki bu parca eksik arastirmam lazim.
Yuzustu daha rahat uyuyor benim kizimda
Gece ama duz yatiriorum yuzustu dr tehlikeli diorlar ya ne bileyim ama kendi donuyor nasil olacak bilmem.
Valla ne guzelmis don don oynar o yatakya genis genis
Gündüz uyuduktan kısa bir süre sonra uyandırmadan bir dene bakalım neler olacakinsallah kesilmez canim. Sen sag ve ber surekli. Benim sagmadigim ve vermedigim halde elimle sikinca damla.geliyor arada elimle kasiga sıkıyorum veriyorum. Ama 1 yemek kasigindan fazla gelmiyor
oyy masallah nasilda mutlu yemiz hava yaramış
Yaa ne guzel yuzustu yatıyor benim kizi cevirsem mi denesem uyanir simdi bsver ben denemeyeyim
Oyy elbisesini yerim onun küçük kuzu
O bacaklardan bi ısırsamBiz de sepette takılıyoruz
Maşallah cnm..Eki Görüntüle 2679087
Güzel çocuk bandanana bayıldımbizde keyifler iyi şükür
5. Aydan umutluyum en geç 6. Ayda biraz düzene gireriz diye umut ediyorum umarım hayal kırıklığına uğramam allah bugünümüzü aratmasınaynen canım..o mantık üzerine çok pisiriyorum zaten.hatta fırında pişirildiginde daha da protein bozuluyor.ilk peynir denemelerimiz borek icinde firinda piserek olmustu. ama ben paket sut de tuketebilecek mi diye arada deniyorum valla en son gecen eylul denemistimarada dedigim senede bir iste.acaba gecti mi diye..40 aylık olduk.e okul cagımiz geldi.okulda canı paket sütlerden isterse diye .arada deniyorum.okulda süt alerjisi oldugu icin sut icemeyen miniklerim agliyordu.oglum bunu yasamasin istiyorum.
bu arada kızlar ben calişmayacagim..benim super ikilime kimse bakamaziki bebek zor.ogluşu da bu virus de okula gonderneyecegim.2 yil gitsin istiyordum ama..virus cikti.seneye artik!bu virus bitmez belki ama en azindan oglum daha toparlar diye umuyorum.
sagol kuzucum
sagol jadem aminn
daha iyiler şükür Umudum.. ama benim başım tuttu uykusuzluktansagol canim
sağol baharcım..teşekkur ederim.
size de geçmiş olsun... doktora da gidemedim korkudan hastalık.korkusu.ama oglanin bademcikler sis geldi ve geniz akiyor.hic aferin de vermedim hayatimda.bildigim bir ilac olsaydi verirdim ben de yadoktor genelde dolven ve macrol antibiyotik veriyor ogluma.iyi geliyor...
oyy yağmurum oyyyne zaman bitecek bu kriz..
oo kıyamam..o mavis pirlantalarin hep mutluluktan aglasin insAllah
ohh masAllah pasayaa
oo sizin orada hava kac derece
gülüşu de pek karizmamasAllah
canim emzigi üst damaga degdirerek alistır.oyle alistirmistim ama bugunlerde reddediyor.parmagini emiyor.ve ben buna engel olmaya calisiyorum..aliskanliga donerse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?