2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sen tecrubelisin ya bisey sorucam bu harektten ne kadar sonra emekler acaba.
Bi de bu anne yaninnda ne zmaana kadar yatiyor bebisler bayadir kizim sigmiyor sanki oraya
Masallah subhanallah diyeyim yine de ama park yatak isi acacak galiba basima
Park yatga mi gecmek lazim yani artik hafiften

bu kiz hic uyumuyor
sürekli kucak istiyooooorrrr...
camasirlar bulasiklar beni bekliyorrrrrrr...
anneme soliyim de huni desenli yazma oyalasin bana huni takamam ama onu takayim
Benim kizim da oyle iyice alisti.
Gezecek oynayacak ama abisi de var iste ilgi bekleyen.
Biz de beraber oynuyoruz iki gundur kizimi kucagima aliorum oglumu kovalioruz kafasina kizimin ayaklariyla pat yapiyoruz iste ne bileyim
Oglum kizimi kucagina aliyor yanimda bile sert davraniyor kiza napicam sasirdim.
Isler suan beni beklio ama ben onlar uyurken uyanir ya birazdan uyusam mi diorum ama bilmiorum.
Bi tane de bana lazim huni olur huni desenli ortu olur sekerparecim

Kizlar mamayi tek seferde ne kadar veriyorsunuz o biberonu da ne kadar surede iciyor kuzular
ben son iki haftadır 90 cc yapıyorum ama emziryorum uyku aralarında uyutmasan önce veriyorum yanş 3-4 saatte bir +emzirme var

Park yatak çok güzel gelsenizee

Şaka bir yana ben doğduğu zaman uyuyunca hep bu yataktaki reflü yastığına yatırdım 1 aylık olunca reflü yastığına da ihtiyacı olmadı hep yüzüstü yattı park yatakta

@sekerpare5939 sağol canım bende götürmedim doktora, birsey yemiyorlardı kasıkla baktım baya kızarıktı. İkisinede aferin verdim ıhlamur verdim, simdi iyiler şükürler olsun yemeye başladılar.
Gecmis olsun baharcim.
Erken teshis gunu kurtardi desene.
Insallah ilerlemesin hemen atlatsin yavrularin.
Aferin bebege de veriliyor muymus onu bilmiordum etkili ilac o acmistir genizlerini de.

Masallah onlara. Simdi nasillar.
Duru abisinin pesinden gidior mu emekleyerek ne guzel oyun olur aslinda yakalamaca.

Baharcim bir sey sorayim sana. Market yogurdu verilmez dimi bebege yani biz yerken cok istiyor ya sussun diye bi kasiktan az.
Daha kendim baslamadim mayalamaya ve ekgidaya ama bilemedim. Pastoruze gunluk sutten mayaliotdum sen nasil yapiorsun.

Heh bak ne guzel yatmis genis genis.
Masallah ona.
Kafasina ne koydun sen. ben bir sey koymuorum korkuorum ama daha mi rahat olur koysak diye de dusunuorum.
Oglaninkinin ici oyuncak dolu onu bosalip silmem lazim sanirim.
Ama bu uste nasil takillior bizde yok sanki bu parca eksik arastirmam lazim.
Yuzustu daha rahat uyuyor benim kizimda
Gece ama duz yatiriorum yuzustu dr tehlikeli diorlar ya ne bileyim ama kendi donuyor nasil olacak bilmem.
Valla ne guzelmis don don oynar o yatakya genis genis

Şimdilik günde 4-5 sağmaya çalışıyorum ama annemdeyim bebişe bakan var eve gidince napcam bilmiyorum inşallah kesilmez
insallah kesilmez canim. Sen sag ve ber surekli. Benim sagmadigim ve vermedigim halde elimle sikinca damla.geliyor arada elimle kasiga sıkıyorum veriyorum. Ama 1 yemek kasigindan fazla gelmiyor
Kuzum internet çekmiyor şimdi aşağı köye görümceme indik. İyiyiz soba yanıyor buralarda yağmur çamur. Fındık bitmedi daha10 gün burdayız. Ata büyüyor bugün 4 buçuk aylık hamdolsun
oyy masallah nasilda mutlu yemiz hava yaramış
Yaa ne guzel yuzustu yatıyor benim kizi cevirsem mi denesem uyanir simdi bsver ben denemeyeyim

Canım biliyorum yani kafalarını gömmedikleri yumuşak olmadığı için drlar önermiyor ama ben uygun bir pozisyon olduğunu düşünüyorum hiçbir canlı ayakları havada uyumak istemez sanırım.
Park yatağın üst bölümünde filesi var Canım onu yukarı asarak ayarladım içine de pamuktan şilte serdim.
Bize alerji yaptı yastıklar yasaklandı.
Basinjn altinda katlanmış pamuklu bir nevresim var kafasını yaslasin diye ortasını hafif oyuk hale getirdim o kendi sga sola başını çevirip yaslayabiliyor

Gündüz uyuduktan kısa bir süre sonra uyandırmadan bir dene bakalım neler olacak

BKGK heheh tabi simdi deneme ama yuzustu uyiyunca kizim daha uzun uyuyor sen dedin ya kalkiyor hep mama icin diye denesen aslinda.

Bi de sen elinle skiorsun ama bebisin emmesi daha degisikmis.arada tuttursan belki ise yarayabilir.
Ayrica onun o saclarina o yanaklarina masallah ne kadar guzel
Elbisesi de pek şık.nerden aliyorsun sen kiyafetleri.
Ve tabi sizler de arkadaslar kislik birkac sey almak gerekiyor artik sanirim

Maşallah cnm..
Bizimkisi hiç böyle yatmadı ama park yatak candır ben de hep park yatakta yatırıyorum

Ya az once ablamla mesajlasiyodk da bu ek gida mevzusunu. Ablam 6 ayindan snra corba meyveli yogurt sade yogirt iste kendin princ unundan mama yap sadece gece diger mamadan ver diyo benm icime sinmiyo tm sebze meyve de vitamin var ama mama da daha bi cok vitamin var. Ve doktor bana zaten az az doymadan tadina bakacak dedi ablam doyur onlarla karnini ben oyle yapmistm bunda da oyle yapicam dio. Sizler ne dusunuyosunz kafam cok cok karıştı

5. Aydan umutluyum en geç 6. Ayda biraz düzene gireriz diye umut ediyorum umarım hayal kırıklığına uğramam allah bugünümüzü aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…