2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Güzel çocuk bandanana bayıldım ben de oğluma alayım
Daha tam olmuyo az bisi bol geliyo ilk defa bi sapka oldu bende cok seviyorm o şapkasını kafasini sıkma durumu da yok lastikli degil daha rahat oluyo alırsan sapka ona dikkat et lastik iz yapiyo sevmiyo benm oglan oyle olursa. Ama bunda rahatsz olmadi

Ben owli 0.3 tog kullanıyorum yazlık bu. Ama kışın evimiz sıcak oluyor diye yaz kış kullanabilirim sanırım.. benim oğlan da asla örttürmüyor hatta eline bişey değerse onu yemeye çalışıp kendini uyandırıyor o yüzden owli kurtarıcım oldu

Yalnız olmak zor hele 3 çocukla insan yorulur tabi allah yardımcın olsun cnm..
Ay ben de bazen çok fena bileniyorum eşime gece nöbetlerinden döndüğünde hadi uyusun diyorum gündüz 1 oluyor neyse 2 de uyanır artık diyorum 3 te uyanınca da bir iki söylemiyorum doğrusu

Ben seminer döneminde rapor alacağım
Müdürümüz gruptan yazmış çocukları getirmeyin diye götursem çocuk1 değil ki şimdilik 2 büyüğüm köyde... olmaz yani...

Ücretsiz iznim de 31 ağustosta başlıyor ben sınıf öğretmeniyim o yüzden ücretsiz aldım 3 ay ...
Ben uzaktan eğitimi surduremem küçük bebekle çok zor olur bnm için çünkü hiç durmuyor ortancam da anne sürekli oyun oynayalım diye pesimde geziyor

Sağol canım iyiler Allah'a şükür.aferin mor şişe olanı veriliyor. Evet abisinin pesinden gidiyor, tek derdimiz oyuncaklarini paylaśamıyorlar. Birbirinin elindeki kıymetli. Genelde açık sütten mayalıyorum, eğer gidip alamadıysam bimin altın günlük sütünden yapıyorum. Küçük kavanozlara tek yemelik olarak mayalıyorum.artanı oğluma yediriyorum. Bisi olmaz canım biz hafta sonları dışarı çıktığımızda, hazır yoğurt yediriyorum. Evden getirdiğimde sıcakta ayrana dönüyor ekşiyor, sabahtan akśama kadar.böyle küçük kavanoza yapıyorum hem çabuk oluyor, hemde kaşık değince sulanmamış oluyor. Ağzı açılmayanda ekşimiyor.

Maşallah cnm..
Bizimkisi hiç böyle yatmadı ama park yatak candır ben de hep park yatakta yatırıyorum
Teşekkür ederiz teyzesi, bu arada park yatakların en zor kısmı eğilerek içinden bebeği almak bence ağırlıkları arttıkça halterci gibi kol kaslarımız olcakk

tesekkur ederim dilzarcim..iyiler daha çok sukur..ama ben bittim...sütüm bile nerdeyse gitti.cok korktum..bi ona koş bi ona kız ateşi atlatti da gazı var çok..üşüdü sanırım..gazı cok pis kokuyor ve çok zor çıkarıyor..

emzkk konusuna gelince..israrla sunuyorum emzigi.unutmasin diye.belki atak bitince kabul eder.emzik yerine parmagini emmese sorun yok da..durek parmak gidiyor agza ve onu uykuda dahi cikarmiyor

özlemışsindir
ya ben de bileniyorum adamıma..yazacaktim buraya herkes boyle mi diye..dun mesela iki cocuk da ustume atliyor agliyor mizlaniyor.esim tv bjk haberi bakiyor gel de sinirlenme..aslinda 15 20 dk baktı adam ama ben coştum..bazen yok yere bazen hakli olarak ama genelde çatıyorum adama ya

Kuzum internet çekmiyor şimdi aşağı köye görümceme indik. İyiyiz soba yanıyor buralarda yağmur çamur. Fındık bitmedi daha10 gün burdayız. Ata büyüyor bugün 4 buçuk aylık hamdolsun

oyy o finduğun orada ne işi var boyle tatlı uşaga zanum gurban he

hahahahhaha ilahi guldurdun beni biz de başladık oynamaya..alisacaklar birbirlerineama su gunlerde hic iyi degilim vallah çok yoruldum

Kizlar biz cocuga yogurt yapacaz ya cig sutten mi mayalicaz yada baska sut mu kullanmamiz lazim

çig süt olmaz.pişirmek gerekir.kaynamaya basladiktan sonra 7 dk dedi doktorum ama bence en az 20 dk kaynamalı ya

bu zamanlar sadece tadim zamanları.doymak icin erken.midelerine agir gelir.

5. Aydan umutluyum en geç 6. Ayda biraz düzene gireriz diye umut ediyorum umarım hayal kırıklığına uğramam allah bugünümüzü aratmasın
Doktor bize 3. Ayda duzelir olmazsa 6 da duzelir demisti . Ben neeee 6 mi bari 3 te duzelsin demistim . Simdilerde 6 da duzelir mi acaba zor ama ayyy yinede 6 da duzelsin bari inşallah diyorum

Canim mamayi 2 yasina kadar gece gündüz kesin kullaniyorsun anne sütü misali . Ek gida buyudukce azar azar arttirirsin.

Canim kuzular nasil oldu
Ikisi bir arada cok zorrrrdurrr hele de ates korkutur . Insallah ikiside hemen iyileşir alerjik cocugun hastalığı da atesli zorlugu geciyor bilirim . Benim oglum aninda gül gibi solardi sonra toparlamasi da zor oluyor anneye . Aşı oldugunh sanmiyorum baya olmus sonucta .

Merhaba canimm 4 gun senin icin baya zor olmustur evi sal tabi cocuklara bakabiliyorsan daha ne . Sende o bi kac günün acısını çıkartip bol ilgilendir vakti oldukca . Erkek olmak kadin olmaktan kolay gercekten

Güler tabi ne kadar ugrasiyorlar o dönme icin masallah ona . Kafa kafa surunebilir artik sana tehlike basliyor ☺

çok sukur ates 37 ye dustu simdilik canim..ama canımdan bezdim resmrn..bu kizin derdi ne ola ki..uyumuyor gunduz 1 saat ayakta uyudu.o da salladim diye..sallamayi birakinca trink diye gozu aciyor ve tabi agzi ingaaaaa diye
ay valla düşüp bayilicam o olacak...

gazı var..pirt pirt aglaya aglaya pirtliyor.kiyamet kopariyor bir pirt icin..pirti cikinca sussa..ama yok..yine mizir mizir salla dur.sonra gene ciglik..ya gazimiz duzelmisti bu ne yaa..bu de kizlar pek kolik olmaz diyorlar..kim diyor onu ya kim
oglumda da hatirladigim en berbat zamanlar 4.5 aylikken olan dönemdi..kizda belki baska olur dedim.canima okudu

bir an once 8 9 aya gidelim

kizlar halıları yıkatmaya vermek istiyorum ama korona bulasırsa diye korkuyorum..sonucta birsuru insanin halisi ile ayni yerde yikaniyor.e eve gelince de yikayamam ya kararsiz kaldim. silsem silemem.. oglum da sildiydim de olduydum dikis agrisina hastanelik olduydum.davul gibi sismisti.

sizler ne planliyorsunz?
malum emekleyecekelr bu kış..ya emeklemese bile illa ki yerde sürünecek hali ortusu kullanirim diyorum ama yolluklara da yayamam ya..bir de oglum o örtüleri bir guzel dağıtıyor istemiyorum o yuzden

Teşekkür ederiz teyzesi, bu arada park yatakların en zor kısmı eğilerek içinden bebeği almak bence ağırlıkları arttıkça halterci gibi kol kaslarımız olcakk
Şimdilik biz üst seviyede yatıyoruz alt seviyeye inince bakalım ne olacak...
Benim büyükler o zamana kadar yatağı unutup benimle yatmaya başlamışlardı park yatagimizda kenarda öylece dururdu en çok oğlum yattı yatakta onun da devamının gelmesini istiyorum ya hayırlısı bizimle yatmak isterse de hayır demem belirli bir süre çünkü ablaları yattı sonra onları ayirdim oğlumun da hakkı
Çok zor oluyor ama çok da güzel oluyor

6 nci ayda doyur diyo zaten

Valla ben örtü sereceğim canm diger türlü halilar virüsten once yikattik kitlenmedi temiz ama içim almaz yani eline dokuncak geri agzina sokacak elini sonucta diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…