2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canm benm oglan alttan da ustten de gazi iyi cikariyodu ama baya once evde durmadi agladi götürdüm acile içi hrp gaz dolmuş gaz damlasiyla rahatladi. Yami ben sasirdm gazi cikiyodu aslinda ama oyle olmuyoms gaz damlasi varsa sende ver bence rahatlatir belki yapiyo diye güvenme bence

Valla canım tecrübeliyim de unutmuşum gerçekten hiç hatırlamıyorum ki bir de kızları çok yere bırakmamıştım sanırım böyle seri döndüklerini hatırlamıyrıum. 9 aylıkken emeklediler onlar. Büyük kızım emeklemeyi de tam beceremedi dizinin biri yukarıda biri yerde giderdi 2 ay sonra yürüdü. Biraz da örümcek kullanmıştım 6 aydan sonra onun etkisi de olabilir. Oğlanı düşünmüyorum örümceğe koymaya bakalım. Benim sepet beşik vardı canım oğlan 3 ay zor yattı kollarını açıp yatıyor elleri yana değince rahatsız oldu paşa. Park yatağa geçtik 1 aydır rahat yatıyor artık.
5. Aydan umutluyum en geç 6. Ayda biraz düzene gireriz diye umut ediyorum umarım hayal kırıklığına uğramam allah bugünümüzü aratmasın
5.ayda daha iyiyiz biz canım kendi düzenini oluşturdu gibi öğlen 1 uzun uyku yapıyor 3 saat kadar. Ben yanına uzanıyorum son 1 saatinde emip tekrar uyuyor. Sabah erken uyanmışsa 2 kısa uykusu oluyor 8 gibi uyanırsa tek uyku yapıyor. Bir de ikindi vakti yatıyor yine kısa bir uykusu oluyor akşam da 9 gibi yatıyor. Yeni yeni belirginleşti uyku saatleri. Seninki de düzene girer inşallah
Teşekkür ederiz teyzesi, bu arada park yatakların en zor kısmı eğilerek içinden bebeği almak bence ağırlıkları arttıkça halterci gibi kol kaslarımız olcakk
Emeklemeye başlayınca alttan fermuarı açıp çıkışına yastık koyuyorum ben ordan kendileri çıkıyor uyanınca gündüzleri. Bir de Tam alta indirmedim emme işi azalana kadar altına yorgan falan takviye edip ara bir kat oluşturmuştum alması çok zor çünkü en alttan.
Ben bayramdan önce verdim canım serdim de tertemiz. Virüsün halılardan geleceğini hiç düşünmedim desem canlı bir organizma ya yaşamak için bir canlıya gerek duyuyor sonuçta. Halılar geldi poşetleri açtık biraz beklediler sildim yerleri serdim sonra mis gibi.

BKGK pastörize sütten mayalıyacaksan kaynatmana gerek yok ılıtıp mayalarsın. Günlük süt kullanacaksan kaynatıp soğutup mayalarsın. Ben açık süt alıyorum sütçümüz var getiriyor. Ondan yapacağım küçük kavanozlara.

sagol cnm. Elbise ablamdan ben kizi hep erkek gibi giydiriyorum e bebekten zibinlar birde rahat bel pantalon baska cok bisey almiyorum simdilik. Zaten bir yere gittigimiz yok
Esim de is cikisi sutcuden aliyor cig sut onu kaynatip yogurt yapıyoruz genelde oyle versem olur mu ?

Olur tabi aynen kendinize nasıl mayalıyorsan öyle yap küçük porsiyonlara

sekercim parecim. örtü işi emekleyene kadar gercekten. sonra koş babam koş peslerinden. olur olmaz şeyleri de yalarlar. ben de hiç sevmem örtüyü. ne halida ne koltukta. simdilik oynarken halının üstüne eski bir masa örtümü seriyorum sonra kaldırıyorum.

yikamacidan bulaşmaz sanirim. yani inşallah bulaşmaz. ben de halıları ozellikle yikatmadim. sonbaharin sonuna bıraktım, inşaat tozu kolayca bitmiyor. yikatsam da kirlenecekti. söyle iki üç ay bir geçsin o zaman inşallah. yerleri yalaya yalaya gezebilir ondan sonra

Doktor bize 3. Ayda duzelir olmazsa 6 da duzelir demisti . Ben neeee 6 mi bari 3 te duzelsin demistim . Simdilerde 6 da duzelir mi acaba zor ama ayyy yinede 6 da duzelsin bari inşallah diyorum
Tabii canım ufukta varsa vuslat bekleriz ama biz de insanız yani insanlıktan çıkmama ramak kaldı gerçiiii

Ay ekrana ağzımın suyu aktı nasıl güzel bir uyku düzeni bu böyle maşallah annesi darısı bizlere olsun

M@
Ve N Nehir8077 ya kizlar cig sut ben pek guvenmiorum bi de kaynat kaynat neyi kalio geriye diorlar.
Oglumun da bobrek doktoru pastorizeden mayala falan demisti kafam karisti nasi yapcam yogurdu diye.
Ogluma gunluk pastorize sutten porsiyonluk yapiodum. Cogunuz cig sutteen demis bilemedim.
Markette de satilio bzm burda cig sut makimelerde ama iste kaynatmak lazim baya o zaman da.

Bir de park yataga ne koyup yatircaz yayli yatagi vardi oglum zipkaya ziplaya ezmis yatagi
Kucuk besik de kucuk kaldi cidden. En iyisi yanyana da o da skntili

Kızlar ya yoğurt konusunda bişey sorucam güvendiğimiz bir sütcüden süt alıp mayalıyoruz uzun süredir biz zaten, yarım kiloluk kavanozlara koyuyoruz. Şimdi oğlana ondan versem olmaz mı illa küçük kavanoza koyup ona özel mayalamamız mı lazım bizimkinden versem nolurki

Kızlar ben bugün zombigül oldum
Yav gece 9 da yatırdım 10-12-1-2-3-4-5 ve 6:30 tamamen kalktık. Bide emip yatsa yok pişpiş istiyor kucakta durmak istiyor. Bide diyete başladım 3. Günüm (dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum) sabah kalktım bacaklarım titriyor uykusuzluktan bayılacak gibi oldum. Gece eşim pişpişledi kucağında 2 kez. Sabah bana yat uyu diyor ama yok uyuyamıyorum kızım yanımda olmadan.
neyse ki kahvaltı duş vs kendime geldim bide kahve içersem tamamdır. İnş bu gece uyuruz yaaa

bebek yogurtlari günlük mayalaniyor canım. yani kızlarda doktorlari hep öyle önerirdi. ben de sütü yarim lt ya da daha küçük kavanozlara sıcak sıcak koyar kapatırdım. hergün açar taze mayalar yedirirdim. küçük yoğurt da bazen maya tutmuyor k sıkıntı oluyor. çabuk soğuduğu için. bazen iyi tutardi bazen ilik suyun içine koyardim soğumasın diye. bakalim ne maceralar yasayacagiz bu sefer

Ay ekrana ağzımın suyu aktı nasıl güzel bir uyku düzeni bu böyle maşallah annesi darısı bizlere olsun
Sabah ne yazdıysam tersini yaptı bugün benim oğlan daha o uzun öğle uykusuna geçemedik şu saat oldu kısa kısa uyudu uyudu kalktı.bakalım tekrar bir uyutma çalışması yapıyorum şuan hayırlısıyla

şaşırdım emojisi koydum ama şaşırmadım. bu çocuk kısmı aklindan geçeni bile bilip aklindan geçirdiğine pişman ediyorlar. söylemeye bile kalmadan.

ne zaman aa bu kış hasta olmadilar ne güzel diye geçirsem en geç bir haftaya hasta olurlar. istahlari bu ara iyi derim yemez olurlar vs vs vss

Arkadaşım oğlunun kıyafetlerini vermişti yaz başında seçip yıkayıp giydirdim. Bazıları da daha olmaz diye çıkarmamışım bugün açtım hurcu sonbaharlıkları çıkarayım uzun kollulara bir bakıyım diye. Hep tişörtler varmış bu yaz giymelik sanırım daha olmaz diye çıkarmamışım ama olurmuş bazıları küçük bile neyse bakalım yıkadım onları da hava sıcak daha giyer gibi. Biraz kıyafetlerini falan ayıkladım küçülenleri verilecekleri ayırdım falan ferahladık. Sıpa büyüyor da kıyafetleri küçük de geliyor

Yanında yatırmak zor olur tek başına uyumayı öğrenmesini çok isterim bakalım hayırlısı daha vakit var.
Aynen öyle, emeklemeye başlayınca alta indirmek lazım ki ayağa da kalacaklar sonrasında zaten..

sagol miskokulumm
Buyuyor anneciii..bende ablamin verdikleri var acip bakmadim daha buyukler ama. Birde esimin abisinin kizi var ablam onlara veriyordu kizlarinin kiyafetlerini sagolsunlar abisinin baldizi dogum yapti bizden once guzelim elbiseler yok ortada banada bir kac birsey vermişlerdi dogumdan hemen sonra ama kizlari o kadar yaramaz ki bizim kiza giydirdiğim an kiz bir tuhaflasiyordu bende giydirmeme karari aldim. Hos hepside kuculdu zaten geri vereyim diyorum kendilerine zaten konusmuyoruz of sinir oluyorum onlardan konuşunca aman neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…