2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
aynen canım içinden geçirmek bile yeterli oluyor ben de çok kere tecrübe ettim bunu

Sagl canm ayniyim ya bulanti hapi ictm biraz bseyler yedim yksa yiyemiyodm. Aklima virüs mû bulasti sorusu geliyo valla korkuyorum
Çok geçmiş olsun bu aralar zaten hepimizin aklında covid var ufacık bir şey olsa bile acaba virüs mü bulaştı diyoruz
Ferah tut içini inşallah yoktur öyle bir durum

Ben ek gıdaya geçince öyle yapmayı planlıyorum ne farkı var ki

Kızlar bana mama önerisinde bulunabilir misiniz isim olarak anne sütüne ek olarak mamaya başlıycam

Canım cahilliğime ver yani şöyle mi yapcaz 5 litre sütü alıp kaynatıyorum küçük kavanozlara doldurup buzdolabına koyuyorum yiyeceğimiz zaman mayasını koyup beklicez mi hepsini birden mayalamıcaz mı

Hobaaa vur totosuna annesi grubun tek uyuyan bebesi de cozuttu bugün

Çok geçmiş olsun bu aralar zaten hepimizin aklında covid var ufacık bir şey olsa bile acaba virüs mü bulaştı diyoruz
Ferah tut içini inşallah yoktur öyle bir durum
Sagl canm bi anda oyle kötü olunca korkutuyo iste dedigin gibi. Ha şükür ates grip vs hic biri yok da ne bilim ya kafayi yiyorm iyice

Canım cahilliğime ver yani şöyle mi yapcaz 5 litre sütü alıp kaynatıyorum küçük kavanozlara doldurup buzdolabına koyuyorum yiyeceğimiz zaman mayasını koyup beklicez mi hepsini birden mayalamıcaz mı
estagfirullah canim ne cahilligi. ben öyle yapiyorum. sıcak sıcak kapatinca konserve gibi tutuyor. taze kaliyor. sonra günlük çıkarıp ilitip mayaliyorum ama bebek için kadar.

kendi yogurdumuzu eski usül haftalik mayaliyorum. bebege günlük mayaliyourm.

Ben de anlamaya çalışıyorum
kizlarin doktorlari öyle dedi diye hiç araştırmamıştım. niye diye de sormamıştım.
veee sizin için bir iki araştırdım. yeni şeyler öğrendim

yoğurt bekledikçe laktik asit artıyormuş içindeki ve bebeklerin böbrekleri için zararliymış. en fazla iki günlük yogurt verin diyor nette.

aylık doktor kontrolü olan arkadaşlar da doktorlarına sorarsa iyice öğreniriz mn

Ayy harikasın çok tşk ederiz canım aşırı ikna oldum ben haftaya kontrol var doktora da sorarım buraya yazarım tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…