- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
aynen canım içinden geçirmek bile yeterli oluyor ben de çok kere tecrübe ettim bunuşaşırdım emojisi koydum ama şaşırmadım. bu çocuk kısmı aklindan geçeni bile bilip aklindan geçirdiğine pişman ediyorlar. söylemeye bile kalmadan.
ne zaman aa bu kış hasta olmadilar ne güzel diye geçirsem en geç bir haftaya hasta olurlar. istahlari bu ara iyi derim yemez olurlar vs vs vss
Sagl canm ayniyim ya bulanti hapi ictm biraz bseyler yedim yksa yiyemiyodm. Aklima virüs mû bulasti sorusu geliyo valla korkuyorumminikbebegim9640 geçmiş olsun canım nasıl oldun?
Çok geçmiş olsun bu aralar zaten hepimizin aklında covid var ufacık bir şey olsa bile acaba virüs mü bulaştı diyoruzSagl canm ayniyim ya bulanti hapi ictm biraz bseyler yedim yksa yiyemiyodm. Aklima virüs mû bulasti sorusu geliyo valla korkuyorum
Ben ek gıdaya geçince öyle yapmayı planlıyorum ne farkı var kiKızlar ya yoğurt konusunda bişey sorucam güvendiğimiz bir sütcüden süt alıp mayalıyoruz uzun süredir biz zaten, yarım kiloluk kavanozlara koyuyoruz. Şimdi oğlana ondan versem olmaz mı illa küçük kavanoza koyup ona özel mayalamamız mı lazım bizimkinden versem nolurki
Hadi ya of bu virüs beni çok korkutuyor alışı bulunsa biraönceKizlar internette gordum anne sutu virüsten koruyormus. Benimde sutum yok ki ya
Canım cahilliğime ver yani şöyle mi yapcaz 5 litre sütü alıp kaynatıyorum küçük kavanozlara doldurup buzdolabına koyuyorum yiyeceğimiz zaman mayasını koyup beklicez mi hepsini birden mayalamıcaz mıbebek yogurtlari günlük mayalaniyor canım. yani kızlarda doktorlari hep öyle önerirdi. ben de sütü yarim lt ya da daha küçük kavanozlara sıcak sıcak koyar kapatırdım. hergün açar taze mayalar yedirirdim. küçük yoğurt da bazen maya tutmuyor k sıkıntı oluyor. çabuk soğuduğu için. bazen iyi tutardi bazen ilik suyun içine koyardim soğumasın diye. bakalim ne maceralar yasayacagiz bu sefer
Hobaaa vur totosuna annesi grubun tek uyuyan bebesi de cozuttu bugünSabah ne yazdıysam tersini yaptı bugün benim oğlandaha o uzun öğle uykusuna geçemedik şu saat oldu kısa kısa uyudu uyudu kalktı.bakalım tekrar bir uyutma çalışması yapıyorum şuan hayırlısıyla
Ben de anlamaya çalışıyorumBen ek gıdaya geçince öyle yapmayı planlıyorum ne farkı var ki
Araştırmalarıma göre ennn iyisi hipp combiotic yoksa hipp organik canımKızlar bana mama önerisinde bulunabilir misiniz isim olarak anne sütüne ek olarak mamaya başlıycam
Sonuçta kendimize de mayalıyoruz hep Baraber yerizBen de anlamaya çalışıyorum
Ben aptamil kullanıyorum İlk doğduğundan beri hem mama hem meme gidiyoruzKızlar bana mama önerisinde bulunabilir misiniz isim olarak anne sütüne ek olarak mamaya başlıycam
Sagl canm bi anda oyle kötü olunca korkutuyo iste dedigin gibi. Ha şükür ates grip vs hic biri yok da ne bilim ya kafayi yiyorm iyiceÇok geçmiş olsun bu aralar zaten hepimizin aklında covid var ufacık bir şey olsa bile acaba virüs mü bulaştı diyoruz
Ferah tut içini inşallah yoktur öyle bir durum
estagfirullah canim ne cahilligi. ben öyle yapiyorum. sıcak sıcak kapatinca konserve gibi tutuyor. taze kaliyor. sonra günlük çıkarıp ilitip mayaliyorum ama bebek için kadar.Canım cahilliğime ver yani şöyle mi yapcaz 5 litre sütü alıp kaynatıyorum küçük kavanozlara doldurup buzdolabına koyuyorum yiyeceğimiz zaman mayasını koyup beklicez mi hepsini birden mayalamıcaz mı
haftaliktan farki taze olmasi canim. bebek sindirim sistemi daha nazik olduğu için.Ben de anlamaya çalışıyorum
kizlarin doktorlari öyle dedi diye hiç araştırmamıştım. niye diye de sormamıştım.Ben de anlamaya çalışıyorum
Ayy harikasın çok tşk ederiz canım aşırı ikna oldum benkizlarin doktorlari öyle dedi diye hiç araştırmamıştım. niye diye de sormamıştım.
veee sizin için bir iki araştırdım. yeni şeyler öğrendim
yoğurt bekledikçe laktik asit artıyormuş içindeki ve bebeklerin böbrekleri için zararliymış. en fazla iki günlük yogurt verin diyor nette.
aylık doktor kontrolü olan arkadaşlar da doktorlarına sorarsa iyice öğreniriz mn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?