- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
En aktif üyeler banlandı canım. Cecenn de onların içinde maalesef. Kendilerine ayrı grup oluşturmuşlar başka bir platformda mesajlaşmalarını da site yönetimi yakalamış hepsinin üyeliğini iptal ettiler.Kızlar artık eskisi gibi yazan olmuyor galiba gruba. Cecen nerde?
Neden ne oldu ki? epeydir girememiştim bugün girdim duyunca üzüldümEn aktif üyeler banlandı canım. Cecenn de onların içinde maalesef. Kendilerine ayrı grup oluşturmuşlar başka bir platformda mesajlaşmalarını da site yönetimi yakalamış hepsinin üyeliğini iptal ettiler.
Keşke banada kıyafet veren Olsasagol miskokulumm
Buyuyor anneciii..bende ablamin verdikleri var acip bakmadim daha buyukler ama. Birde esimin abisinin kizi var ablam onlara veriyordu kizlarinin kiyafetlerini sagolsunlar abisinin baldizi dogum yapti bizden once guzelim elbiseler yok ortada banada bir kac birsey vermişlerdi dogumdan hemen sonra ama kizlari o kadar yaramaz ki bizim kiza giydirdiğim an kiz bir tuhaflasiyordu bende giydirmeme karari aldim. Hos hepside kuculdu zaten geri vereyim diyorum kendilerine zaten konusmuyoruz of sinir oluyorum onlardan konuşuncaaman neyse
Bunlar iyi güzel hoş da acaba desteksiz nasıl uyutacağız biz bu çocuklarıÖğlen uykusu uyutmakta zorlananlar için bir tavsiyem var. Umarım işinize yarar. Benim oğlum gündüz hiç uyumuyordu uykuya dalmaya çok zorlanıyordu. Havalar ısınınca dışarda dolatırarak falan uyutuyordum ama geçenlerde hamak beşiği denedim. Mucize gibi çocuk uyumak istemese de en fazla on dakikaya dalıyor uykuya. Yanında da sallarken "buzuki orhan bebeğiniz ağlamasın kolik müziği" var youtube dan açıyorum. İkisi birleşince çocuk dayanamıyor.
Biz hipp combiotici kullanıyoruz memnunuz hiç köpüklü değil ve değiştirmeyi düşünmüyorum bi defasında Bebelac Gold almıştım çocuk fena halde gaz sancıları çekti hemen geri döndük hippe o kutuyu da maalesef kullanmadıkKızlar bana mama önerisinde bulunabilir misiniz isim olarak anne sütüne ek olarak mamaya başlıycam
Neden demiyorlar gribin diye konuşuyorlar ne kadar hatalı bir davranış. Öyle bir vebali nası alacaklar çok umarsızca bi tavır.Kizlar görümcemgil gelecekler diyodm ya. Kv gil de istanbulda normlde ama 2 3 aydr koydelerdi kadın dememiş hastayim diye. Dun gece 12 gbi oraya gitmisler sbah ta kadn kötü olms test yapilms pozitif çıkmış bunlar kari koca riskteler tabi hastahaneye gtmisler 2 3 gun snra rest yapiliyor demisler. Bizim alt kati komple bosalttk iste lazm olan syleri onlar orda karantinada kalacaklar yaklasmayacagz sbra da ilaclama yapacagz. 7 aylk hamile bi de eger virus varsa cocugu alirz demisler yazk üzüldüm de insallh bsey de cikmaz. Braz once geldiler iste ztwn 15 günlüğüne gelmislerdi zten kadin da demiyo ki bak gribim flan diye anlattilar. Kocasi da annem dedi se ben normal bseydir diye düşündüm diyo benm kv de onlari sucluyo hemn kızı da öyle sylemediler vs dio hemn. Benm kb cinnet geciriyo resmen yolda adam nasi sinirli. Bu kdar yakinimiza geldi bu pislk hastalk.
Aaa çok şaşırdım ve üzüldüm.Geçici bi durum değil yaniEn aktif üyeler banlandı canım. Cecenn de onların içinde maalesef. Kendilerine ayrı grup oluşturmuşlar başka bir platformda mesajlaşmalarını da site yönetimi yakalamış hepsinin üyeliğini iptal ettiler.
Demekki benim kızım ondan sık uyanıyor geceleriBunlar iyi güzel hoş da acaba desteksiz nasıl uyutacağız biz bu çocuklarıbenimki Emmeyi kullanıyor uyumak için . Hoş artık gündüzleri pek işe yaramıyor . Gündüz uykumuz azaldı . Emerek dalıyor koyunca açıyor gözleri. Önceden böyle olmazdı. Bu uyku gerilemesi bizim gündüz uykularını vurdu . Allah tan gece uykusu şimdilik fena değil . Gündüz iyi uyumayan bebekler gece daha sık uyanırlarmış
Aynen oyle valla geldikleri gecenin sabahi anlasiliyo bi de o da ayri bi tesaduf zaten yarn kv sine test yapilacakms yine bunlar da 2 3 gun snr yaptiracak bakalm nolacakNeden demiyorlar gribin diye konuşuyorlar ne kadar hatalı bir davranış. Öyle bir vebali nası alacaklar çok umarsızca bi tavır.
Akrabalarına geçmiş olsun canım sizden uzak olsunlar aman çok dikkat edesiniz mecburen..
Belki dışardan geliyodur eger yerin varsa camasiri balkona asmamaya calis bi de oylr dene bence canm bakalm yine gelecek mi.? Valla senin orda pire bizim alt katta virüs suphelileri Allahim sen yardim et yarabbimKizlar moralim cok bozuk konusu burasindagil ama bugun evi supururken 1 adet pire gordum yine esimdd gordu öldürdük baska yok ama nerden geldi anlamadim dun disari cikmistik disardan mi ustumuze atlayip geliyor sirkelendik iyice eve girerkende onun disinda esim yine camasirlari toplamisti balkondan yine camasirlarin yakinindaydi balkonuda yikamisti baktim baktim balkondada bisey yok ust kata kuslar yuvalamisti bos dubleks daire var ciktim les gibi ama pire var mi yokmu pislikten goremedim olsaydi bacagima felan atlardi heralde sortla çıkmıştım. Balkonu yarin ilaclicaz. Kafayı sıyırıcam biz birde cok titiziz nasil oluyor boyle birsey anlam veremiyorum bebek var birde evde kizlada ilgilenemedim stresten uyku muyku uyumadi agladi durdu carsafta salladik az oncekomsu geldi onada gosterdim toz piresi dışardan gelmistir senin evde brsey yok korkma 1 tane gormussun böyle 3 4 tane ayni yerde ayni anda görsen ilaclat evi ama disardan gelmis bu diyor basima boyle birsey gelen var mi ? Dua edin kizlar daha olmasin
Evi iyi kontrol et canim balkonu da bir süre kullanmasan mi bu pireler cogalmasin havalar soguyunca gelmezler benceKizlar moralim cok bozuk konusu burasindagil ama bugun evi supururken 1 adet pire gordum yine esimdd gordu öldürdük baska yok ama nerden geldi anlamadim dun disari cikmistik disardan mi ustumuze atlayip geliyor sirkelendik iyice eve girerkende onun disinda esim yine camasirlari toplamisti balkondan yine camasirlarin yakinindaydi balkonuda yikamisti baktim baktim balkondada bisey yok ust kata kuslar yuvalamisti bos dubleks daire var ciktim les gibi ama pire var mi yokmu pislikten goremedim olsaydi bacagima felan atlardi heralde sortla çıkmıştım. Balkonu yarin ilaclicaz. Kafayı sıyırıcam biz birde cok titiziz nasil oluyor boyle birsey anlam veremiyorum bebek var birde evde kizlada ilgilenemedim stresten uyku muyku uyumadi agladi durdu carsafta salladik az oncekomsu geldi onada gosterdim toz piresi dışardan gelmistir senin evde brsey yok korkma 1 tane gormussun böyle 3 4 tane ayni yerde ayni anda görsen ilaclat evi ama disardan gelmis bu diyor basima boyle birsey gelen var mi ? Dua edin kizlar daha olmasin
Valla ben gorunmedim hic bahceli ya bizim ev onlar bi uçta bizimkilrr bi uçta uzaktan konusuyolsr agizlari yine de maskeli. Gorumcem cok ağlamış istr cocugu alirz vitus olirsan deyince morali düzelsin diye shbet ediyolar bnde oglan la icerdeyim iste. Ne kdar gelmelerini istemesem oyle geldiler şu hastalk zamaninda dertleri neyse sıkıldık diye baslarina iş aldilar. Kb aramis cok kızmış eger bizden birine de gecerse diye anasina saymadigini birakmamis zaten cok korkuyodu o. Hâlâ sakinlesmedi adam acayip sinirliminikbebegim9640 Valla kis gelsin istiyorum bu yuzden ya neyden tiksinsem basima geliyor. Sizde dikkat edin hic gorusme
Canm kac saatte doyuruyosn ve me kdar iciyoOfff hanımlar offf simdi birde kusma cıktı başımıza. Zorla ağzına sıka sıka iciriyorum sonra bir midesi bulanir gibi yapip agiz burun kusuyor herseyi çıkartarak deli olacam napsam ki
Canim bizim saatimiz yok öyle duzenli bir beslenme nerdeeee , ara ara iciyor 5,10,20 ya agzina sıkıyorum 50 gitse kusuyor bazen 10 gitse kusuyor yok yok ben yakında kesin deliricem ☠Canm kac saatte doyuruyosn ve me kdar iciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?