Burda bir arkadasimin evinde bir iki göründü, ilaçlama yaptılar bir anda çoğaldı. Meğersem yakınlarında kuş besleyen komsuları varmış. Kumru biti deniyormuş, bit ilacı bile denediler gitmedi. İstanbul büyükşehir belediyesini aradilar. Onlar gelip ilaçlama yaptı öyle gitti. Göz dahi görmiyecek kadar küçük oluyormuş yavrusu. O yuzden yumurtlama 1 hafta yı buluyormus belediye 1 hafta sonra tekrar geldi ilac yaptı. Tek onların daireye degil bütün binaya.Kizlar moralim cok bozuk konusu burasindagil ama bugun evi supururken 1 adet pire gordum yine esimdd gordu öldürdük baska yok ama nerden geldi anlamadim dun disari cikmistik disardan mi ustumuze atlayip geliyor sirkelendik iyice eve girerkende onun disinda esim yine camasirlari toplamisti balkondan yine camasirlarin yakinindaydi balkonuda yikamisti baktim baktim balkondada bisey yok ust kata kuslar yuvalamisti bos dubleks daire var ciktim les gibi ama pire var mi yokmu pislikten goremedim olsaydi bacagima felan atlardi heralde sortla çıkmıştım. Balkonu yarin ilaclicaz. Kafayı sıyırıcam biz birde cok titiziz nasil oluyor boyle birsey anlam veremiyorum bebek var birde evde kizlada ilgilenemedim stresten uyku muyku uyumadi agladi durdu carsafta salladik az oncekomsu geldi onada gosterdim toz piresi dışardan gelmistir senin evde brsey yok korkma 1 tane gormussun böyle 3 4 tane ayni yerde ayni anda görsen ilaclat evi ama disardan gelmis bu diyor basima boyle birsey gelen var mi ? Dua edin kizlar daha olmasin
İyiceee acıkana kadar verme canm zorlama da hic birak 3 4 saat icmiyosa beklet icmesin snra kusmaz belki bi de byle dene ne kdar beklerse beklesin artk küçük degiller sorun olmazCanim bizim saatimiz yok öyle duzenli bir beslenme nerdeeee , ara ara iciyor 5,10,20 ya agzina sıkıyorum 50 gitse kusuyor bazen 10 gitse kusuyor yok yok ben yakında kesin deliricem ☠
Geçmis olsun reflusu olabilir,alerjide kusturur doktorun birşey demiyormu.Offf hanımlar offf simdi birde kusma cıktı başımıza. Zorla ağzına sıka sıka iciriyorum sonra bir midesi bulanir gibi yapip agiz burun kusuyor herseyi çıkartarak deli olacam napsam ki
Valla öyle hemen küçük geliyor yazık oluyor. Kışlık alacaktım hiç almıycam artık yerleştirdim tertemiz hepsi yepyeni zaten kaç kere giyecek? Aldıklarımı da kaç kere giyebildi sıpacanKeşke banada kıyafet veren Olsaalmak güzel ama çok çabuk büyüyorlar. 9 aylık diye aldığım bi tulum vardı. Giydirdim dar bile geldi. Az az çalıştırıyorum makineyi napayım
Canım o pireler kuşlardan geliyordur balkona çamaşır asma bir süre yönetici varsa söyle üst katı ilaçlatın tüm binayı sarar Allah korusun.Kizlar moralim cok bozuk konusu burasindagil ama bugun evi supururken 1 adet pire gordum yine esimdd gordu öldürdük baska yok ama nerden geldi anlamadim dun disari cikmistik disardan mi ustumuze atlayip geliyor sirkelendik iyice eve girerkende onun disinda esim yine camasirlari toplamisti balkondan yine camasirlarin yakinindaydi balkonuda yikamisti baktim baktim balkondada bisey yok ust kata kuslar yuvalamisti bos dubleks daire var ciktim les gibi ama pire var mi yokmu pislikten goremedim olsaydi bacagima felan atlardi heralde sortla çıkmıştım. Balkonu yarin ilaclicaz. Kafayı sıyırıcam biz birde cok titiziz nasil oluyor boyle birsey anlam veremiyorum bebek var birde evde kizlada ilgilenemedim stresten uyku muyku uyumadi agladi durdu carsafta salladik az oncekomsu geldi onada gosterdim toz piresi dışardan gelmistir senin evde brsey yok korkma 1 tane gormussun böyle 3 4 tane ayni yerde ayni anda görsen ilaclat evi ama disardan gelmis bu diyor basima boyle birsey gelen var mi ? Dua edin kizlar daha olmasin
Yok canım geçici değil tamamen silindi üyelikleri maalesefAaa çok şaşırdım ve üzüldüm.Geçici bi durum değil yani ☹
Kilo alımı nasıl senin oğlanın canım?Offf hanımlar offf simdi birde kusma cıktı başımıza. Zorla ağzına sıka sıka iciriyorum sonra bir midesi bulanir gibi yapip agiz burun kusuyor herseyi çıkartarak deli olacam napsam ki
Denedim onu canim acligini oyalasam da icecegini aşmıyor istah yok onu anladık ama bu kusmak da nerden ciktiİyiceee acıkana kadar verme canm zorlama da hic birak 3 4 saat icmiyosa beklet icmesin snra kusmaz belki bi de byle dene ne kdar beklerse beklesin artk küçük degiller sorun olmaz
Ben mecbur kalmadıkça pastörize kullanmıyorum.çiğ sütten mayalıyorum.pastorize sütten yaptığım yoğurt bozulmuyor. Oda beni şüpheye sokuyor. Hatta öyle olduğunda direk hazır yediriyorum. Aralarında fark yok gibi geliyor.çiğ sütten yaptığım yoğurt ertesi günü ekşiyor. Bu bir ölçü değil belki ama öyle tercih ediyorum. Tabii canım senin içine hangisi yatıyorsa öyle yapabilirsin.M@
Ve N Nehir8077 ya kizlar cig sut ben pek guvenmiorum bi de kaynat kaynat neyi kalio geriye diorlar.
Oglumun da bobrek doktoru pastorizeden mayala falan demisti kafam karisti nasi yapcam yogurdu diye.
Ogluma gunluk pastorize sutten porsiyonluk yapiodum. Cogunuz cig sutteen demis bilemedim.
Markette de satilio bzm burda cig sut makimelerde ama iste kaynatmak lazim baya o zaman da.
Bir de park yataga ne koyup yatircaz yayli yatagi vardi oglum zipkaya ziplaya ezmis yatagi
Kucuk besik de kucuk kaldi cidden. En iyisi yanyana da o da skntili
Doktor da ne doktor habire beni fakülteye yönlendiriyor . Hem corona var hem fakültede kan testleri bilmem ne hirpalarlar cocugu hepsini de gectim hazirki doktora bile gidemiyorum ki ben bu cocukla canim benim . Doktorla ancak telefonla görüşüyorum. Reflu ilaci istesem ilac icmeyi de sevmiyor ama bir sekilde iciririm . Yarin bir sorayimGeçmis olsun reflusu olabilir,alerjide kusturur doktorun birşey demiyormu.
2.ayda 400 aldi . 3. Ay gitmedik asi falan da yok diye. Disari cikmamiz pek mümkün degil zaten . Bu ay mecbur aşıya gidecegi/ bakalim soylerler. Ama belli halinden çöp vucudun ustunde koca kafali bir lolipop gibi duruyorValla öyle hemen küçük geliyor yazık oluyor. Kışlık alacaktım hiç almıycam artık yerleştirdim tertemiz hepsi yepyeni zaten kaç kere giyecek? Aldıklarımı da kaç kere giyebildi sıpacan
Canım o pireler kuşlardan geliyordur balkona çamaşır asma bir süre yönetici varsa söyle üst katı ilaçlatın tüm binayı sarar Allah korusun.
Yok canım geçici değil tamamen silindi üyelikleri maalesef
Kilo alımı nasıl senin oğlanın canım?
Döşunde hırıltı var mi canmDenedim onu canim acligini oyalasam da icecegini aşmıyor istah yok onu anladık ama bu kusmak da nerden cikti
Valla ben örtü sereceğim canm diger türlü halilar virüsten once yikattik kitlenmedi temiz ama içim almaz yani eline dokuncak geri agzina sokacak elini sonucta diye
Valla canım tecrübeliyim de unutmuşum gerçekten hiç hatırlamıyorum ki bir de kızları çok yere bırakmamıştım sanırım böyle seri döndüklerini hatırlamıyrıum. 9 aylıkken emeklediler onlar. Büyük kızım emeklemeyi de tam beceremedi dizinin biri yukarıda biri yerde giderdi 2 ay sonra yürüdü. Biraz da örümcek kullanmıştım 6 aydan sonra onun etkisi de olabilir. Oğlanı düşünmüyorum örümceğe koymaya bakalım. Benim sepet beşik vardı canım oğlan 3 ay zor yattı kollarını açıp yatıyor elleri yana değince rahatsız oldu paşa. Park yatağa geçtik 1 aydır rahat yatıyor artık.
5.ayda daha iyiyiz biz canım kendi düzenini oluşturdu gibi öğlen 1 uzun uyku yapıyor 3 saat kadar. Ben yanına uzanıyorum son 1 saatinde emip tekrar uyuyor. Sabah erken uyanmışsa 2 kısa uykusu oluyor 8 gibi uyanırsa tek uyku yapıyor. Bir de ikindi vakti yatıyor yine kısa bir uykusu oluyor akşam da 9 gibi yatıyor. Yeni yeni belirginleşti uyku saatleri. Seninki de düzene girer inşallah
Emeklemeye başlayınca alttan fermuarı açıp çıkışına yastık koyuyorum ben ordan kendileri çıkıyor uyanınca gündüzleri. Bir de Tam alta indirmedim emme işi azalana kadar altına yorgan falan takviye edip ara bir kat oluşturmuştum alması çok zor çünkü en alttan.
Ben bayramdan önce verdim canım serdim de tertemiz. Virüsün halılardan geleceğini hiç düşünmedim desemcanlı bir organizma ya yaşamak için bir canlıya gerek duyuyor sonuçta. Halılar geldi poşetleri açtık biraz beklediler sildim yerleri serdim sonra mis gibi.
sekercim parecim. örtü işi emekleyene kadar gercekten. sonra koş babam koş peslerinden. olur olmaz şeyleri de yalarlar. ben de hiç sevmem örtüyü. ne halida ne koltukta. simdilik oynarken halının üstüne eski bir masa örtümü seriyorum sonra kaldırıyorum.
yikamacidan bulaşmaz sanirim. yani inşallah bulaşmaz. ben de halıları ozellikle yikatmadim. sonbaharin sonuna bıraktım, inşaat tozu kolayca bitmiyor. yikatsam da kirlenecekti. söyle iki üç ay bir geçsin o zaman inşallah. yerleri yalaya yalaya gezebilir ondan sonra
Ay hic iyi değilim ya migdem bulaniyo karnim ağrıyo korkuyorm yha salgn var diyolar. Ay hic halim yok bitik durumdayim bi anda oldu
Kizlar internette gordum anne sutu virüsten koruyormus. Benimde sutum yok ki ya
Kizlar görümcemgil gelecekler diyodm ya. Kv gil de istanbulda normlde ama 2 3 aydr koydelerdi kadın dememiş hastayim diye. Dun gece 12 gbi oraya gitmisler sbah ta kadn kötü olms test yapilms pozitif çıkmış bunlar kari koca riskteler tabi hastahaneye gtmisler 2 3 gun snra rest yapiliyor demisler. Bizim alt kati komple bosalttk iste lazm olan syleri onlar orda karantinada kalacaklar yaklasmayacagz sbra da ilaclama yapacagz. 7 aylk hamile bi de eger virus varsa cocugu alirz demisler yazk üzüldüm de insallh bsey de cikmaz. Braz once geldiler iste ztwn 15 günlüğüne gelmislerdi zten kadin da demiyo ki bak gribim flan diye anlattilar. Kocasi da annem dedi se ben normal bseydir diye düşündüm diyo benm kv de onlari sucluyo hemn kızı da öyle sylemediler vs dio hemn. Benm kb cinnet geciriyo resmen yolda adam nasi sinirli. Bu kdar yakinimiza geldi bu pislk hastalk.
Kizlar moralim cok bozuk konusu burasindagil ama bugun evi supururken 1 adet pire gordum yine esimdd gordu öldürdük baska yok ama nerden geldi anlamadim dun disari cikmistik disardan mi ustumuze atlayip geliyor sirkelendik iyice eve girerkende onun disinda esim yine camasirlari toplamisti balkondan yine camasirlarin yakinindaydi balkonuda yikamisti baktim baktim balkondada bisey yok ust kata kuslar yuvalamisti bos dubleks daire var ciktim les gibi ama pire var mi yokmu pislikten goremedim olsaydi bacagima felan atlardi heralde sortla çıkmıştım. Balkonu yarin ilaclicaz. Kafayı sıyırıcam biz birde cok titiziz nasil oluyor boyle birsey anlam veremiyorum bebek var birde evde kizlada ilgilenemedim stresten uyku muyku uyumadi agladi durdu carsafta salladik az oncekomsu geldi onada gosterdim toz piresi dışardan gelmistir senin evde brsey yok korkma 1 tane gormussun böyle 3 4 tane ayni yerde ayni anda görsen ilaclat evi ama disardan gelmis bu diyor basima boyle birsey gelen var mi ? Dua edin kizlar daha olmasin
Offf hanımlar offf simdi birde kusma cıktı başımıza. Zorla ağzına sıka sıka iciriyorum sonra bir midesi bulanir gibi yapip agiz burun kusuyor herseyi çıkartarak deli olacam napsam ki
Var canim hep varDöşunde hırıltı var mi canm
Kusuyor mu seninki deya benim de temiz ama bir su görse daha iyi olurdu..ahh bir yerim olsa yikayacak
ya ne biliyim zeminden zemine yasama suresi farkli vs diyorlardi yauçuk bir fikir geldi aklima halinin ustune carsaf serip ilik utu ile isitsam 60 derecenin ustunde ölüyormuş virüs ya sacma tamam tamam kabul ettim
uymayın bana ya evinizi yakmayın kardaslar
sevgili dilzarım
çocuk buyutmek zor is vesselamya tabiki her mikroptan korumak akillica degil ama bu korona korkutuyor beni.ortu isi korkutucu..oglum hep topluyor lastikli olmasina ragmen kayiyor.takilip düşmek daha tehlikeli...halılarım da hep kremli tonlar..su dusse iz kaliveriyor...temiz kullandim ama bi sudan gecse iyi olur.. ne vardi o kadar acik renk sececek anlamadim.cahillik iste
geçmiş olsun canım
bahar oyle düşünme...sut icende de olabilir..ama sutunu arttirmaya bak.sağ ve tatli beslen su ic dinlen bolca uyu..bak bir haftada nasil geri gelecek...
Hay Allah gecmis olsun canım.. sen de moral vermeye destek olmaya çalış..inşAllah kizcağza bulaşmamıştır..neden bebegi alacaklar ya cok saçma..genelde sezeryan olanlar hemen vefat ediyor.oksurdukce dikis patlama riski var..ben anlamadim bu isten
sen yine birsey deme ama ben boyle okudum nette hep
kp de sakin tutmaya calisin bence sekeri varsa yukselmesi riskli..
toz piresi ne ya..ne renk canım?
seni o kadar iyi anlıyorum ki..yuregimden hissediyorum sıkıntını yasamayan bilmez.
butun evim beyaz.duvarlar kapılar zeminler halilar mobilyalar...bilin bakalim neden..temizlik hissi veriyor bana diye..ama gel gelelim böcek hayati dar etti bana..adacayi yakabilirsiniz evde canim.tutsuleri satiliyor nette.iyice arastir nasil yapildigini. iyi geliyormus.ben adacayi yagi aldim surecegim saga sola..ama kokusu agir cok
benim de hicbişi icmiyor..agzina damla damla akıtıyorum geri çıkarıyor
insallah canim insEvi iyi kontrol et canim balkonu da bir süre kullanmasan mi bu pireler cogalmasin havalar soguyunca gelmezler bence
Canim saatli ver aciksin iyice 3 saatte 1 ver yavas yavas icir zorlama.Offf hanımlar offf simdi birde kusma cıktı başımıza. Zorla ağzına sıka sıka iciriyorum sonra bir midesi bulanir gibi yapip agiz burun kusuyor herseyi çıkartarak deli olacam napsam ki
Ay valla bilmiyorum millette vae gormuyorlar mi umursamıyorlar mi anlamadim. Ama gecen senede ayni sey basima geldi o yuzden balkondan oldugunu dusunuyorum o zamanda 1 tane görmüştüm tabi ozaman hemen balkonu ilacladim dahada görmemiştim elimde ilac vardo simdi yok esim yarin alicak bende evi camasir suyuyla silerim bir, tabi kiz durursa. Ikidir carsafta salliyoruz ins duzelir bugun onada bir haller olduBurda bir arkadasimin evinde bir iki göründü, ilaçlama yaptılar bir anda çoğaldı. Meğersem yakınlarında kuş besleyen komsuları varmış. Kumru biti deniyormuş, bit ilacı bile denediler gitmedi. İstanbul büyükşehir belediyesini aradilar. Onlar gelip ilaçlama yaptı öyle gitti. Göz dahi görmiyecek kadar küçük oluyormuş yavrusu. O yuzden yumurtlama 1 hafta yı buluyormus belediye 1 hafta sonra tekrar geldi ilac yaptı. Tek onların daireye degil bütün binaya.
Reflu ilacini gitmeden vermez diye düşünüyorum ama bilemedim. İdrar yolu enfeksiyinuda kusma iştahsızlık yapar. İnşallah biran evvel çaresini bulursunuz.Doktor da ne doktor habire beni fakülteye yönlendiriyor . Hem corona var hem fakültede kan testleri bilmem ne hirpalarlar cocugu hepsini de gectim hazirki doktora bile gidemiyorum ki ben bu cocukla canim benim . Doktorla ancak telefonla görüşüyorum. Reflu ilaci istesem ilac icmeyi de sevmiyor ama bir sekilde iciririm . Yarin bir sorayim
Kusuyor mu seninki de
Simdi okudum hırıltısı var, kusması var, istahı yok. Bence sen önlemlerini alıp bir kere olsun, fakülteye gitmelisin, kan versen iyi olur. Detaylı kanına bakılıyor. Alerjisi yuksek cikarsa alerji ilacına başlıyorlar.Var canim hep var
Ust kat ilaclanmisti en son ama kabaca size fotolarini atsam kusarsınız o derece berbat halde gittim geldim dusa attim kendimi. (Benim ust kati zengin bir adam almis muteahhitin arkdsi eşi de begenmemis oyle kaba bir sekilde duruyor insaat halde ici yan taraftada muteahhit oturuyor dubleks acikti kuslar cok gidip geliyordu bu sene kapatti ama icerisi pislik icinde molozlar insaat psiligi flan vardi atmislar onlari ama temizlik yapilmamis les suan. ) Yönetici de esim. Artik yarin is cikisi ilaci alacak dahada gorursek komple ilaclaticaz binayiValla öyle hemen küçük geliyor yazık oluyor. Kışlık alacaktım hiç almıycam artık yerleştirdim tertemiz hepsi yepyeni zaten kaç kere giyecek? Aldıklarımı da kaç kere giyebildi sıpacan
Canım o pireler kuşlardan geliyordur balkona çamaşır asma bir süre yönetici varsa söyle üst katı ilaçlatın tüm binayı sarar Allah korusun.
Yok canım geçici değil tamamen silindi üyelikleri maalesef
Kilo alımı nasıl senin oğlanın canım?
Sekerparecim gercekten psikolojim 1 gunde yine alt ust oldu kizla 1 haftadir iynuyor guluyir uyutuyordum sakindi bugun ciglik cigliga ne oluyor nazara mi geliyoruz anlamiyorumdaya benim de temiz ama bir su görse daha iyi olurdu..ahh bir yerim olsa yikayacak
ya ne biliyim zeminden zemine yasama suresi farkli vs diyorlardi yauçuk bir fikir geldi aklima halinin ustune carsaf serip ilik utu ile isitsam 60 derecenin ustunde ölüyormuş virüs ya sacma tamam tamam kabul ettim
uymayın bana ya evinizi yakmayın kardaslar
sevgili dilzarım
çocuk buyutmek zor is vesselamya tabiki her mikroptan korumak akillica degil ama bu korona korkutuyor beni.ortu isi korkutucu..oglum hep topluyor lastikli olmasina ragmen kayiyor.takilip düşmek daha tehlikeli...halılarım da hep kremli tonlar..su dusse iz kaliveriyor...temiz kullandim ama bi sudan gecse iyi olur.. ne vardi o kadar acik renk sececek anlamadim.cahillik iste
geçmiş olsun canım
bahar oyle düşünme...sut icende de olabilir..ama sutunu arttirmaya bak.sağ ve tatli beslen su ic dinlen bolca uyu..bak bir haftada nasil geri gelecek...
Hay Allah gecmis olsun canım.. sen de moral vermeye destek olmaya çalış..inşAllah kizcağza bulaşmamıştır..neden bebegi alacaklar ya cok saçma..genelde sezeryan olanlar hemen vefat ediyor.oksurdukce dikis patlama riski var..ben anlamadim bu isten
sen yine birsey deme ama ben boyle okudum nette hep
kp de sakin tutmaya calisin bence sekeri varsa yukselmesi riskli..
toz piresi ne ya..ne renk canım?
seni o kadar iyi anlıyorum ki..yuregimden hissediyorum sıkıntını yasamayan bilmez.
butun evim beyaz.duvarlar kapılar zeminler halilar mobilyalar...bilin bakalim neden..temizlik hissi veriyor bana diye..ama gel gelelim böcek hayati dar etti bana..adacayi yakabilirsiniz evde canim.tutsuleri satiliyor nette.iyice arastir nasil yapildigini. iyi geliyormus.ben adacayi yagi aldim surecegim saga sola..ama kokusu agir cok
benim de hicbişi icmiyor..agzina damla damla akıtıyorum geri çıkarıyor
Selam kızlar ara ara okuyorum ama yazamıyorum vakit bulamıyorum iki cocukla. Allah sağlık versin de zormus iki tane.yutmuyor bile
siddetli gazi var lepi..mama dahi gaz yapiyor artık..hic bitmiyor..boyle degidli.uzuluyorum..
Bizim iste hirilti bulanti kusma olinca reflu dedi doktor direk. Kontrolu ne zmn canmVar canim hep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?