2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Burda bir arkadasimin evinde bir iki göründü, ilaçlama yaptılar bir anda çoğaldı. Meğersem yakınlarında kuş besleyen komsuları varmış. Kumru biti deniyormuş, bit ilacı bile denediler gitmedi. İstanbul büyükşehir belediyesini aradilar. Onlar gelip ilaçlama yaptı öyle gitti. Göz dahi görmiyecek kadar küçük oluyormuş yavrusu. O yuzden yumurtlama 1 hafta yı buluyormus belediye 1 hafta sonra tekrar geldi ilac yaptı. Tek onların daireye degil bütün binaya.

Canim bizim saatimiz yok öyle duzenli bir beslenme nerdeeee , ara ara iciyor 5,10,20 ya agzina sıkıyorum 50 gitse kusuyor bazen 10 gitse kusuyor yok yok ben yakında kesin deliricem ☠
İyiceee acıkana kadar verme canm zorlama da hic birak 3 4 saat icmiyosa beklet icmesin snra kusmaz belki bi de byle dene ne kdar beklerse beklesin artk küçük degiller sorun olmaz

Keşke banada kıyafet veren Olsa almak güzel ama çok çabuk büyüyorlar. 9 aylık diye aldığım bi tulum vardı. Giydirdim dar bile geldi. Az az çalıştırıyorum makineyi napayım
Valla öyle hemen küçük geliyor yazık oluyor. Kışlık alacaktım hiç almıycam artık yerleştirdim tertemiz hepsi yepyeni zaten kaç kere giyecek? Aldıklarımı da kaç kere giyebildi sıpacan
Canım o pireler kuşlardan geliyordur balkona çamaşır asma bir süre yönetici varsa söyle üst katı ilaçlatın tüm binayı sarar Allah korusun.
Aaa çok şaşırdım ve üzüldüm.Geçici bi durum değil yani ☹
Yok canım geçici değil tamamen silindi üyelikleri maalesef
Offf hanımlar offf simdi birde kusma cıktı başımıza. Zorla ağzına sıka sıka iciriyorum sonra bir midesi bulanir gibi yapip agiz burun kusuyor herseyi çıkartarak deli olacam napsam ki
Kilo alımı nasıl senin oğlanın canım?

Ben mecbur kalmadıkça pastörize kullanmıyorum.çiğ sütten mayalıyorum.pastorize sütten yaptığım yoğurt bozulmuyor. Oda beni şüpheye sokuyor. Hatta öyle olduğunda direk hazır yediriyorum. Aralarında fark yok gibi geliyor.çiğ sütten yaptığım yoğurt ertesi günü ekşiyor. Bu bir ölçü değil belki ama öyle tercih ediyorum. Tabii canım senin içine hangisi yatıyorsa öyle yapabilirsin.

Geçmis olsun reflusu olabilir,alerjide kusturur doktorun birşey demiyormu.
Doktor da ne doktor habire beni fakülteye yönlendiriyor . Hem corona var hem fakültede kan testleri bilmem ne hirpalarlar cocugu hepsini de gectim hazirki doktora bile gidemiyorum ki ben bu cocukla canim benim . Doktorla ancak telefonla görüşüyorum. Reflu ilaci istesem ilac icmeyi de sevmiyor ama bir sekilde iciririm . Yarin bir sorayim

2.ayda 400 aldi . 3. Ay gitmedik asi falan da yok diye. Disari cikmamiz pek mümkün degil zaten . Bu ay mecbur aşıya gidecegi/ bakalim soylerler. Ama belli halinden çöp vucudun ustunde koca kafali bir lolipop gibi duruyor

Valla ben örtü sereceğim canm diger türlü halilar virüsten once yikattik kitlenmedi temiz ama içim almaz yani eline dokuncak geri agzina sokacak elini sonucta diye

ya benim de temiz ama bir su görse daha iyi olurdu..ahh bir yerim olsa yikayacak

ya ne biliyim zeminden zemine yasama suresi farkli vs diyorlardi ya uçuk bir fikir geldi aklima halinin ustune carsaf serip ilik utu ile isitsam 60 derecenin ustunde ölüyormuş virüs ya sacma tamam tamam kabul ettim
uymayın bana ya evinizi yakmayın kardaslar

sevgili dilzarım
çocuk buyutmek zor is vesselam ya tabiki her mikroptan korumak akillica degil ama bu korona korkutuyor beni.ortu isi korkutucu..oglum hep topluyor lastikli olmasina ragmen kayiyor.takilip düşmek daha tehlikeli...halılarım da hep kremli tonlar..su dusse iz kaliveriyor...temiz kullandim ama bi sudan gecse iyi olur.. ne vardi o kadar acik renk sececek anlamadim.cahillik iste

Ay hic iyi değilim ya migdem bulaniyo karnim ağrıyo korkuyorm yha salgn var diyolar. Ay hic halim yok bitik durumdayim bi anda oldu

geçmiş olsun canım

Kizlar internette gordum anne sutu virüsten koruyormus. Benimde sutum yok ki ya

bahar oyle düşünme...sut icende de olabilir..ama sutunu arttirmaya bak.sağ ve tatli beslen su ic dinlen bolca uyu..bak bir haftada nasil geri gelecek...

Hay Allah gecmis olsun canım.. sen de moral vermeye destek olmaya çalış..inşAllah kizcağza bulaşmamıştır..neden bebegi alacaklar ya cok saçma..genelde sezeryan olanlar hemen vefat ediyor.oksurdukce dikis patlama riski var..ben anlamadim bu isten
sen yine birsey deme ama ben boyle okudum nette hep
kp de sakin tutmaya calisin bence sekeri varsa yukselmesi riskli..

toz piresi ne ya..ne renk canım?
seni o kadar iyi anlıyorum ki..yuregimden hissediyorum sıkıntını yasamayan bilmez.
butun evim beyaz.duvarlar kapılar zeminler halilar mobilyalar...bilin bakalim neden..temizlik hissi veriyor bana diye..ama gel gelelim böcek hayati dar etti bana..adacayi yakabilirsiniz evde canim.tutsuleri satiliyor nette.iyice arastir nasil yapildigini. iyi geliyormus.ben adacayi yagi aldim surecegim saga sola..ama kokusu agir cok

Offf hanımlar offf simdi birde kusma cıktı başımıza. Zorla ağzına sıka sıka iciriyorum sonra bir midesi bulanir gibi yapip agiz burun kusuyor herseyi çıkartarak deli olacam napsam ki

benim de hicbişi icmiyor..agzina damla damla akıtıyorum geri çıkarıyor

Kusuyor mu seninki de

Evi iyi kontrol et canim balkonu da bir süre kullanmasan mi bu pireler cogalmasin havalar soguyunca gelmezler bence
insallah canim ins
Canim saatli ver aciksin iyice 3 saatte 1 ver yavas yavas icir zorlama.
Ay valla bilmiyorum millette vae gormuyorlar mi umursamıyorlar mi anlamadim. Ama gecen senede ayni sey basima geldi o yuzden balkondan oldugunu dusunuyorum o zamanda 1 tane görmüştüm tabi ozaman hemen balkonu ilacladim dahada görmemiştim elimde ilac vardo simdi yok esim yarin alicak bende evi camasir suyuyla silerim bir, tabi kiz durursa. Ikidir carsafta salliyoruz ins duzelir bugun onada bir haller oldu

Reflu ilacini gitmeden vermez diye düşünüyorum ama bilemedim. İdrar yolu enfeksiyinuda kusma iştahsızlık yapar. İnşallah biran evvel çaresini bulursunuz.

Ust kat ilaclanmisti en son ama kabaca size fotolarini atsam kusarsınız o derece berbat halde gittim geldim dusa attim kendimi. (Benim ust kati zengin bir adam almis muteahhitin arkdsi eşi de begenmemis oyle kaba bir sekilde duruyor insaat halde ici yan taraftada muteahhit oturuyor dubleks acikti kuslar cok gidip geliyordu bu sene kapatti ama icerisi pislik icinde molozlar insaat psiligi flan vardi atmislar onlari ama temizlik yapilmamis les suan. ) Yönetici de esim. Artik yarin is cikisi ilaci alacak dahada gorursek komple ilaclaticaz binayi
Sekerparecim gercekten psikolojim 1 gunde yine alt ust oldu kizla 1 haftadir iynuyor guluyir uyutuyordum sakindi bugun ciglik cigliga ne oluyor nazara mi geliyoruz anlamiyorumda bakalim su ilaci sikayimda ben bir cok etkili bebek oldugundan cope atmıştım ilac flan kullanmiycam diye ama mevburen alip kullanicaz artik

yutmuyor bile
siddetli gazi var lepi..mama dahi gaz yapiyor artık..hic bitmiyor..boyle degidli.uzuluyorum..
Selam kızlar ara ara okuyorum ama yazamıyorum vakit bulamıyorum iki cocukla. Allah sağlık versin de zormus iki tane.
Benimki de aşırı derecede kusmaya basladi. Emiyor kusuyor kilo alimi iyi ama gazi geçmişti tekrar basladi. 28 mart doğumlu.seninkinin gazi da tekrar mi basladi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…