- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Canm sen bebegine göre hareket et bnce burnuna eline bak soguksa giydir az bi kalin bisey.kizlar eviniz kac derece..27 derece bizim.nasil giydirmem gerekir?
Saat basi kalkıyor benimkiBunlar iyi güzel hoş da acaba desteksiz nasıl uyutacağız biz bu çocuklarıbenimki Emmeyi kullanıyor uyumak için . Hoş artık gündüzleri pek işe yaramıyor . Gündüz uykumuz azaldı . Emerek dalıyor koyunca açıyor gözleri. Önceden böyle olmazdı. Bu uyku gerilemesi bizim gündüz uykularını vurdu . Allah tan gece uykusu şimdilik fena değil . Gündüz iyi uyumayan bebekler gece daha sık uyanırlarmış
Ya benimki de doğduğundan beri hiriltisi var ve kusuyor. Kilo iyi olduğu icin reflu değildir dedi doktor ama anlayamadımBizim iste hirilti bulanti kusma olinca reflu dedi doktor direk. Kontrolu ne zmn canm
Ebe bana combiotic önermişti yanlis hatırlamıyorsam dogumdan sonraKızlar bana mama önerisinde bulunabilir misiniz isim olarak anne sütüne ek olarak mamaya başlıycam
Canım çok şükür iyiyiz. Asya hanım diş çıkarıyor biraz huysuz onun dışında iyiyiz evdeyiz bir yere çıkmıyoruz işte sizler nasilsinizSuRMeLi uzun zamandır yoksun nisan bebelerin en pamuk Kızı nasıl
E bizim oglanin da kilosu iyiydi iste her ay gel kilo takibi yapalim dedi valla hastaliktan dolayi gitmedm aşısı vardi saglk ocagina gittk diger aya gore iyi alms anladk oylelikle ama reflu mamasi bulantisini aldi kusmasi yok hirilti az biseu arada oluyo amaYa benimki de doğduğundan beri hiriltisi var ve kusuyor. Kilo iyi olduğu icin reflu değildir dedi doktor ama anlayamadım
Profiline bakıyorum büyümüş öaşallah pek tatlı olmuşCanım çok şükür iyiyiz. Asya hanım diş çıkarıyor biraz huysuz onun dışında iyiyiz evdeyiz bir yere çıkmıyoruz işte sizler nasilsiniz
Canım belli aralıklarla ver birde nasıl olacakCanim bizim saatimiz yok öyle duzenli bir beslenme nerdeeee , ara ara iciyor 5,10,20 ya agzina sıkıyorum 50 gitse kusuyor bazen 10 gitse kusuyor yok yok ben yakında kesin deliricem ☠
Selam kızlar ara ara okuyorum ama yazamıyorum vakit bulamıyorum iki cocukla. Allah sağlık versin de zormus iki tane.
Benimki de aşırı derecede kusmaya basladi. Emiyor kusuyor kilo alimi iyi ama gazi geçmişti tekrar basladi. 28 mart doğumlu.seninkinin gazi da tekrar mi basladi canim
Ust kat ilaclanmisti en son ama kabaca size fotolarini atsam kusarsınız o derece berbat halde gittim geldim dusa attim kendimi. (Benim ust kati zengin bir adam almis muteahhitin arkdsi eşi de begenmemis oyle kaba bir sekilde duruyor insaat halde ici yan taraftada muteahhit oturuyor dubleks acikti kuslar cok gidip geliyordu bu sene kapatti ama icerisi pislik icinde molozlar insaat psiligi flan vardi atmislar onlari ama temizlik yapilmamis les suan. ) Yönetici de esim. Artik yarin is cikisi ilaci alacak dahada gorursek komple ilaclaticaz binayi
Sekerparecim gercekten psikolojim 1 gunde yine alt ust oldu kizla 1 haftadir iynuyor guluyir uyutuyordum sakindi bugun ciglik cigliga ne oluyor nazara mi geliyoruz anlamiyorumdabakalim su ilaci sikayimda ben bir cok etkili bebek oldugundan cope atmıştım ilac flan kullanmiycam diye ama mevburen alip kullanicaz artik
Iyi geceler nasılsınız hanımlar biz iyiyiz evimize taşındık çok şükür.
Burayı epey ihmal ettik emmeee acısını cikaririz Evelallahkimler dis cikariyor kimler analarını hasta zannettiğim hastane yolunu tutturdu. Cabikkkk parmak kaldırsın.
Asya hanım da çıkarıyor da
Yakinda tadimlara gececegim canım ozaman anlarim alerjik gidalari . Zaten ben diyetteyim . Artısı varsa anlarim . Gaita idrar birsey cikmadi şükür. Alerji tahlili de 6 aydan once yanlis cikiyor diye yapilmiyor dedi hastane.Simdi okudum hırıltısı var, kusması var, istahı yok. Bence sen önlemlerini alıp bir kere olsun, fakülteye gitmelisin, kan versen iyi olur. Detaylı kanına bakılıyor. Alerjisi yuksek cikarsa alerji ilacına başlıyorlar.
Ama daha Önce de böyle besleniyordu . Bu aralar basladi bu kusmaCanım belli aralıklarla ver birde nasıl olacak
Benim kız hem iştahsız hem de doğduğundan beri kusuyor . Zor içiyor bir de kusunca üzülüyorum. Çoğu zaman daha sindirmeden geri geliyor içtiği . Peynir kesiği gibi gelse neyse de . Ağzından burnundan fışkırıyor .Ama daha Önce de böyle besleniyordu . Bu aralar basladi bu kusma
Anladim canim sagol doktorlar konuşayım bi daha balalim.E bizim oglanin da kilosu iyiydi iste her ay gel kilo takibi yapalim dedi valla hastaliktan dolayi gitmedm aşısı vardi saglk ocagina gittk diger aya gore iyi alms anladk oylelikle ama reflu mamasi bulantisini aldi kusmasi yok hirilti az biseu arada oluyo ama
Ayni benimkide oyle iste . Size ne dedi peki doktor tatlimBenim kız hem iştahsız hem de doğduğundan beri kusuyor . Zor içiyor bir de kusunca üzülüyorum. Çoğu zaman daha sindirmeden geri geliyor içtiği . Peynir kesiği gibi gelse neyse de . Ağzından burnundan fışkırıyor .
Keske bayilsam hic degilse bir müddet uyumus olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?