2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Saat basi kalkıyor benimki abartısız saat basi.ve her gün 5 bucuk ya da 6 da uyanuyor sonra hep miz miz surekli uyumak istiyor uyuyamıyor memeye saldırıyor cok emince yapıyor iyice sinirleniyor :)

Iyi geceler nasılsınız hanımlar biz iyiyiz evimize taşındık çok şükür.

Burayı epey ihmal ettik emmeee acısını cikaririz Evelallah kimler dis cikariyor kimler analarını hasta zannettiğim hastane yolunu tutturdu. Cabikkkk parmak kaldırsın.
Asya hanım da çıkarıyor da

Ya benimki de doğduğundan beri hiriltisi var ve kusuyor. Kilo iyi olduğu icin reflu değildir dedi doktor ama anlayamadım
E bizim oglanin da kilosu iyiydi iste her ay gel kilo takibi yapalim dedi valla hastaliktan dolayi gitmedm aşısı vardi saglk ocagina gittk diger aya gore iyi alms anladk oylelikle ama reflu mamasi bulantisini aldi kusmasi yok hirilti az biseu arada oluyo ama

Canım çok şükür iyiyiz. Asya hanım diş çıkarıyor biraz huysuz onun dışında iyiyiz evdeyiz bir yere çıkmıyoruz işte sizler nasilsiniz
Profiline bakıyorum büyümüş öaşallah pek tatlı olmuş
Bizde iyiyiz meme reddi yaşıyorduk 1,5 aydır dün ilk defa tuttu uyanıkken bakalım devamı gelir inş bizde iyiyiz çok şükür kendimce sıkıntılarıö var daha doğrusu amaçlarım onlar için uğraşıyorum
Girmiyordun epey merak ettim gerçi sende 3 tane normal biz bir taneyle pertiz

evet basta da gazli bir cocuktu ama 3.5 ay gibi bitmisti..gene basladi lale devriymis o

Allah yardimcimiz olsun kuzu..rest on varmış bitkiselmis.tikka soylemisti.

valla kuzu galiba bıraktiğin yerdeyim gaz derdimiz var hala..pamuk prenses siddetli tatlanmişa benziyorr..resme bakk ooyy masAllah

eviniz hayırlı olsun canım Allah guzel gunlerde oturmak nasip etsin

Yakinda tadimlara gececegim canım ozaman anlarim alerjik gidalari . Zaten ben diyetteyim . Artısı varsa anlarim . Gaita idrar birsey cikmadi şükür. Alerji tahlili de 6 aydan once yanlis cikiyor diye yapilmiyor dedi hastane.

Son düzenleme:
Anladim canim sagol doktorlar konuşayım bi daha balalim.

Ayni benimkide oyle iste . Size ne dedi peki doktor tatlim
Bide sizde var mi hırıltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…