Evet bizim hırıltı da doğduğundan beri var . Reflü dedi , 6. aydan sonra azalır dedi . Gastrotus diye bir şurup verdi ancak şurup içiremiyorum . Başka bir doktor da gaviscon verdi , reflü maması kullanmamı önerdi. Reflü maması çok köpürüyor ve gaz yapıyordu bıraktım doğru düZgün hiç kullanmadım . Gaviscon da ishal yaptı onu da kullanamadım . Durumu kabullendim , 6.ayı bekliyorumAyni benimkide oyle iste . Size ne dedi peki doktor tatlim
Bide sizde var mi hırıltı
Ben brda bi doktor var herkes iyo dio ona gittim o anlamadi da diger ay o doktr yoktu basla bi adama aldm o anladi döşünû dinledi bisey yok bogazina bakti e bosey yok deyince bu reflü dedi direk. Yani olmadi basla bi doktora git olmadi bemce. Birde reflü mamasini kemdin sor reflû olabilir mi de ben ilk defa duydum bnun mamasini. Aptamil hn 25 diye geciyo canm adıAnladim canim sagol doktorlar konuşayım bi daha balalim.
Ben de ondan aldım canım umarım ben de memnun kalırımBiz hipp combiotici kullanıyoruz memnunuz hiç köpüklü değil ve değiştirmeyi düşünmüyorum bi defasında Bebelac Gold almıştım çocuk fena halde gaz sancıları çekti hemen geri döndük hippe o kutuyu da maalesef kullanmadık
Evt reflu mamasi cok köpüklü oluyo. Diger mama gbi hazirlanmiyor brde dinlendiriyosn flan onu snra iciyo ve dibini vermiyorum ben sadece. Benm oglani ragatlatti ama gaviscon verdi bize de bu aralar rahat die vermiyormEvet bizim hırıltı da doğduğundan beri var . Reflü dedi , 6. aydan sonra azalır dedi . Gastrotus diye bir şurup verdi ancak şurup içiremiyorum . Başka bir doktor da gaviscon verdi , reflü maması kullanmamı önerdi. Reflü maması çok köpürüyor ve gaz yapıyordu bıraktım doğru düZgün hiç kullanmadım . Gaviscon da ishal yaptı onu da kullanamadım . Durumu kabullendim , 6.ayı bekliyorum
Ya sabh sabh hic gulecegm yoktu yha2.ayda 400 aldi . 3. Ay gitmedik asi falan da yok diye. Disari cikmamiz pek mümkün degil zaten . Bu ay mecbur aşıya gidecegi/ bakalim soylerler. Ama belli halinden çöp vucudun ustunde koca kafali bir lolipop gibi duruyor
3 mü3 cocuk var zannediyordum ben
5 yaş iyi ama yayani rahattir gene biraz ama di mi
Ya ne kadarlik olduvda diş cikmaya basladi oyle. Genelde diş kac aylikken cikiyor ki.? Pamuk kiz zorlaniyodr smdi dişten kiyamam ya ona. Kehribar kolye iyi geliyor diyorlar aldın mı xamm aldysan işe yariyorsa haber verir misnIyi geceler nasılsınız hanımlar biz iyiyiz evimize taşındık çok şükür.
Burayı epey ihmal ettik emmeee acısını cikaririz Evelallahkimler dis cikariyor kimler analarını hasta zannettiğim hastane yolunu tutturdu. Cabikkkk parmak kaldırsın.
Asya hanım da çıkarıyor da
Hoşgeldin canım Maşşallah Asya yaIyi geceler nasılsınız hanımlar biz iyiyiz evimize taşındık çok şükür.
Burayı epey ihmal ettik emmeee acısını cikaririz Evelallahkimler dis cikariyor kimler analarını hasta zannettiğim hastane yolunu tutturdu. Cabikkkk parmak kaldırsın.
Asya hanım da çıkarıyor da
6aylıkken çıkardı benim kızlar canım ama 4 aydan sonra başlıyor damaklar sertleşmeye, kaşınmaya. Oğlanın eli sürekli ağzında bastıra bastıra çiğniyor. Ben de parmağımı veriyorum arada iyice kaşıyor diş yerlerini. Çocuktan çocuğa değişir kimi 3 aylıkken kimi 9 aylıkken çıkarıyor. Asya grubun en büyük bebeği 6 aylık olmak üzere sanırımYa ne kadarlik olduvda diş cikmaya basladi oyle. Genelde diş kac aylikken cikiyor ki.? Pamuk kiz zorlaniyodr smdi dişten kiyamam ya ona. Kehribar kolye iyi geliyor diyorlar aldın mı xamm aldysan işe yariyorsa haber verir misn
Ya benm oglan 3 ayliktan beri byle eli zaten hep agzinda da arada kaşıyo gbi yapiyo surekli huzursuz degil ama diş olmus olsaydi hem 1 ay daha gecti onun üstüne hem de huzursuzluk olmaz miydi canm . bi de anlasiliyo mu cikartmaya baslasa bakarak yda dokunarak6aylıkken çıkardı benim kızlar canım ama 4 aydan sonra başlıyor damaklar sertleşmeye, kaşınmaya. Oğlanın eli sürekli ağzında bastıra bastıra çiğniyor. Ben de parmağımı veriyorum arada iyice kaşıyor diş yerlerini. Çocuktan çocuğa değişir kimi 3 aylıkken kimi 9 aylıkken çıkarıyor. Asya grubun en büyük bebeği 6 aylık olmak üzere sanırım
Her çocuk farklı tepki veriyor dişe canım kimi çok ağrılı çıkarır kimi anlaşılmaz bile ama dişlerin yeri belirginleşir hafif beyazlar patlamaya yakın kabarır. Şuan tüm dişler çeneden damaklara doğru hareket halinde olduğundan kaşıntı yapıyor. Kaşıntıya yeşil soğan ve pırasa çok iyi gelir eline verebilirsinYa benm oglan 3 ayliktan beri byle eli zaten hep agzinda da arada kaşıyo gbi yapiyo surekli huzursuz degil ama diş olmus olsaydi hem 1 ay daha gecti onun üstüne hem de huzursuzluk olmaz miydi canm . bi de anlasiliyo mu cikartmaya baslasa bakarak yda dokunarak
Reflü ya canm migdesine iyi gelmez ki ama onlarHer çocuk farklı tepki veriyor dişe canım kimi çok ağrılı çıkarır kimi anlaşılmaz bile ama dişlerin yeri belirginleşir hafif beyazlar patlamaya yakın kabarır. Şuan tüm dişler çeneden damaklara doğru hareket halinde olduğundan kaşıntı yapıyor. Kaşıntıya yeşil soğan ve pırasa çok iyi gelir eline verebilirsin
Canım bizde de vardı idrar enfeksiyonu varmış o yüzden dedi doktor ama geçmedi sonra da bir süre ben biraz dikey emzirip mama veriyordum ve gazını almıyordum o pozisyonda bekliyorumdum bir süre öyle öyle azaldı birde bebeği uykusu gelmeden sallama bizim bebek arabada ve uykusu olmadan salladığımda kusuyorAma daha Önce de böyle besleniyordu . Bu aralar basladi bu kusma
Hadi bakalım inşallah iyi gelir sen biliyor muydun bilmiyorum ama hazırlaması esnasında birkaç püf noktası yazar kutusunda.Ben de ondan aldım canım umarım ben de memnun kalırım
Ohh çok şükür canmmm cok sevindm aman dikkat edin. Bizim de gorumcegl korona olabilir alt katta karantinada duruyolar bi tırsmıyo değilim yine deCağnım nisan anneleri ve nisan bebeleriii bizim karantina bittiiii çok şükür bi sıkıntımız olmadı demek ki kapmamışız virüs bundan sonra da kapmayalım inşallahtabi ben ocak ayında aile boyu hatta lojman boyu geçirdiğimiz gribin grip değil de korona olduğunu düşündüğüm için biraz rahattım ama bihter ziyagil gibi cümle kurdum neyse haydo da bu ara iyice hareketlendi dönmeler bağırış çağırış o biçim gülücükler zaten biliyonuz pek gulec beni benden aliyo bizde durumlar boyleee sizler nasilsiniz
Ya evet okudum canım yani baya kötü olmuş umarım kapmamışlardır siz dikkat edin bari ya allah esirgesin hepimiziOhh çok şükür canmmm cok sevindm aman dikkat edin. Bizim de gorumcegl korona olabilir alt katta karantinada duruyolar bi tırsmıyo değilim yine debenm bebe brlki dönüyodur da sünnet oldu diye göndermedim hiç. Ama simdi salcam ya duzeldi cok cok az yeri kaldi o da bsey olmaz diyolar bakalm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?