2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İşk gün zor oluyor evet ama alışılıyor iyi ki anneler var.

Gunaydin cnm insallh iyi gecer, oglusunda durur ins.

Uzun süredir girip bakamiyordum buraya,ücretsiz izine ayrılanlar var mı aramızda?
Ben ayrıldım Ağustos başında
Neden alıyorlar bebeği yaa daha önceli verilerden hamile iken olanlara bişey olmuyor bebeğe geçmiyor diye sonuçlar çıkmıştı ne değişmiş? İnşallah yoktur o ayrı ama

BKGK canım geçmiş olsun inşallah kurtulursunuz bu beladan. Sen stres olunca bebeğe de yansımıştır. Takma kafana hallolur. Bebeğe sıkılan sinek kovuculardan al geçiçi olarak ona gelemesin.
Bu arada vajinal kapanma ne durumda?

Ooo hadi iyi tatiller bebekkkk❤

Ya evet okudum canım yani baya kötü olmuş umarım kapmamışlardır siz dikkat edin bari ya allah esirgesin hepimizi
Ay amin insallah canmmm insallh
Valla bnde anlamadim biseu oyle dogum yapan oluyodu yani aslinda
Yedirmeyeceksin eline vereceksin dişini kaşısın diye
E kiz oyle diyon da sonucta yutkununca migdeye gidecek bi sekilde suyu flan. Ay bi de sogansı soğansî kokacak hic sevmem

Uyanana kadar beslemiyorum

Ben de az az vermedim doyurdum

yapisiklik hala var cnm çişini yapiyor suan. Kdinn dogumcuma yazdim korkma cisini yapiyorsa büyüdükçe yapisiklik gececek dedi Bn senin dedigin kremide alıp kullncam ama
Efes antik kentte hep bebekler vardı dün arabasında uyumayıp ağlayan kim vardı hadi bilin Nisan anneleri
Masallh size iyi tatiller

İlk iş gününü atlattık bakalım Sena kuşumla darısı kalan günlere sağlıkla inşallah kuzum akıllı akıllı durdu . Ama toplantı öncesi yaklaşık yarım saat ağzında biberonla bekledim . Teyzeleri karnı tok ondan almıyor herhalde diyorlar 30 cc ancak içirdim . Toplantıda da biraz uykusu geldiği için mızmızlanınca Emzirmeye çıktım . Çocuk iki çekip uyudu hemen . Yarım saat sonra uyandı toplantıyı o şekilde tamamladık
Eşimle bir dönem aynı okulda çalıştığımız için her gören aaaa eşine benziyor dedi . Bebek arabasını taşıyan eşinden günlük yevmiye alırız dedi özlemişim okulu

Kızlar işe başladığım için ve sağarak sütüm çok az çıktığı için mamaya başlamak durumunda kaldım ama dünden beri iki mama denedim ikisini de içmek istemiyo ne yapacağımı şaşırdım gerçekten ağzına değdiği anda ağlamaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…