- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
İşk gün zor oluyor evet ama alışılıyorGünaydın
Bugün seminerler başlıyor garip duygular içindeyim. Toplantı var bugün o yüzden uzun sürer mi hayırlısıyla ilk günü bir atlatsak gerisi gelir. Annem ve kızlar evde olacak inşallah başa çıkabilirler bakalım durmazsa izin isteyip gelecem artık.
Gunaydin cnm insallh iyi gecer, oglusunda durur ins.Günaydın
Bugün seminerler başlıyor garip duygular içindeyim. Toplantı var bugün o yüzden uzun sürer mi hayırlısıyla ilk günü bir atlatsak gerisi gelir. Annem ve kızlar evde olacak inşallah başa çıkabilirler bakalım durmazsa izin isteyip gelecem artık.
Bende Kasim da basliycamİşk gün zor oluyor evet ama alışılıyoriyi ki anneler var.
Ya lepi kıyamam neredesin sen yardıma gelelimKeske bayilsam hic degilse bir müddet uyumus olurum
Ben ayrıldım Ağustos başındaUzun süredir girip bakamiyordum buraya,ücretsiz izine ayrılanlar var mı aramızda?
Neden alıyorlar bebeği yaa daha önceli verilerden hamile iken olanlara bişey olmuyor bebeğe geçmiyor diye sonuçlar çıkmıştı ne değişmiş? İnşallah yoktur o ayrı amaKizlar görümcemgil gelecekler diyodm ya. Kv gil de istanbulda normlde ama 2 3 aydr koydelerdi kadın dememiş hastayim diye. Dun gece 12 gbi oraya gitmisler sbah ta kadn kötü olms test yapilms pozitif çıkmış bunlar kari koca riskteler tabi hastahaneye gtmisler 2 3 gun snra rest yapiliyor demisler. Bizim alt kati komple bosalttk iste lazm olan syleri onlar orda karantinada kalacaklar yaklasmayacagz sbra da ilaclama yapacagz. 7 aylk hamile bi de eger virus varsa cocugu alirz demisler yazk üzüldüm de insallh bsey de cikmaz. Braz once geldiler iste ztwn 15 günlüğüne gelmislerdi zten kadin da demiyo ki bak gribim flan diye anlattilar. Kocasi da annem dedi se ben normal bseydir diye düşündüm diyo benm kv de onlari sucluyo hemn kızı da öyle sylemediler vs dio hemn. Benm kb cinnet geciriyo resmen yolda adam nasi sinirli. Bu kdar yakinimiza geldi bu pislk hastalk.
Canım tatil modunu açtık kaş yollarındayız
Ooo hadi iyi tatiller bebekkkk❤Canım tatil modunu açtık kaş yollarındayızbikaç gündür ablamlar geldi onlarla ilgilen gez falan geçti zaman benim kız gezme şokuna uğradı bakalım bi 4 gün tatil yapcaz beni özleyin anacığım
Yedirmeyeceksin eline vereceksin dişini kaşısın diyeReflü ya canm migdesine iyi gelmez ki ama onlar
Ay amin insallah canmmm insallhYa evet okudum canım yani baya kötü olmuş umarım kapmamışlardır siz dikkat edin bari ya allah esirgesin hepimizi
Valla bnde anlamadim biseu oyle dogum yapan oluyodu yani aslindaBen ayrıldım Ağustos başında
Neden alıyorlar bebeği yaa daha önceli verilerden hamile iken olanlara bişey olmuyor bebeğe geçmiyor diye sonuçlar çıkmıştı ne değişmiş? İnşallah yoktur o ayrı ama
E kiz oyle diyon da sonucta yutkununca migdeye gidecek bi sekilde suyu flan. Ay bi de sogansı soğansî kokacak hic sevmemYedirmeyeceksin eline vereceksin dişini kaşısın diye
Uyanana kadar beslemiyorumay canim artik herseyi anliyorlar ya insallah birakmaz sen ugras ben ugrasmadim baktim sut az dedim biraktim. Sonrada uzuldum ama napayim yoktu yani cocuk aliyordu bakti gelmiyor bagiris cagiris
gecmis olsun canim ya valla bizdede gece soğuktu esim camlari acmis bizim odanin acik degildi ama kapi acikti kizda ustunu acmis ins hasta olmaz
cnm gece besliyor musun peki o aralikta ?
Masallh kiz cok kalin giydirmemis misin
Ben de az az vermedim doyurdumYa az once ablamla mesajlasiyodk da bu ek gida mevzusunu. Ablam 6 ayindan snra corba meyveli yogurt sade yogirt iste kendin princ unundan mama yap sadece gece diger mamadan ver diyo benm icime sinmiyo tm sebze meyve de vitamin var ama mama da daha bi cok vitamin var. Ve doktor bana zaten az az doymadan tadina bakacak dedi ablam doyur onlarla karnini ben oyle yapmistm bunda da oyle yapicam dio. Sizler ne dusunuyosunz kafam cok cok karıştı
yapisiklik hala var cnm çişini yapiyor suan. Kdinn dogumcuma yazdim korkma cisini yapiyorsa büyüdükçe yapisiklik gececek dedi Bn senin dedigin kremide alıp kullncam amaBKGK canım geçmiş olsun inşallah kurtulursunuz bu beladan. Sen stres olunca bebeğe de yansımıştır. Takma kafana hallolur. Bebeğe sıkılan sinek kovuculardan al geçiçi olarak ona gelemesin.
Bu arada vajinal kapanma ne durumda?
Masallh sizeEfes antik kentte hep bebekler vardı dün arabasında uyumayıp ağlayan kim vardı hadi bilin Nisan anneleri
6 ay olunca ne kdar yedi ne verdn ki bi de mama yda anne sütü nasi verdnBen de az az vermedim doyurdum
Sabah ilk emziriyorum 2. Öğün Yumurta sarısı yumuşak peynir vs veriyorum 3. Öğün anne sütü 4. Öğün meyve püresi/yoğurtlu meyve sonra yine emzirme en son gece duruma göre emzirme ya da muhallebi..6 nci ay
6 ay olunca ne kdar yedi ne verdn ki bi de mama yda anne sütü nasi verdn
Kaç aylık ek gıdaya başla istersenKızlar işe başladığım için ve sağarak sütüm çok az çıktığı için mamaya başlamak durumunda kaldım ama dünden beri iki mama denedim ikisini de içmek istemiyo ne yapacağımı şaşırdım gerçekten ağzına değdiği anda ağlamaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?