2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de buralardayım canım okuyorum konu olursa yazıyorum falan. Ek gıda alışverişiyle ilgili fikir teatisinde bulunsak iyi olur. Mama sandalyesi tabağı vs bakıyorum bu aralar

Ek gıda da blw uygulayacak olan yurekli anne var mı buralarda ben yureksizim de tez canlıyım sabrım yok arada yaparım ama öyle her şeyi kendisi yesin ben de basında bekleyeyim gibi bisey yapamıyorum hem korkuyorum hem sabrım yok ne bileyim hemen yedireyim de bitsin modu yarım blw yaparım sayilir mi

Cok cok gecmis olsub Kalppare cim.
Insallah sagligina kavusur hemen annecigin.
Doktora ne desen az gelir tabiki keske bu kadar ilgisiz olmasalar insan sagligi onlara emanettken.. bazisi boyle iste..

Annene sen baksan hastanede bebekkere kim bakacak emmesi mamasi aglamasi. Cok sorun olur. Hic gitmeden de olmaz.
En iyisi evdeyken yaninda olmak sanirim. Ama baskalari da olsun kardeslerin yardim gerekir cunku cocuklar var. Esinin izin durumu bence de sıkıntı ama iste mecbur kalacaksin sanirim..
Uzuldum yaa.her turlu cikkmaz sokak gibi..

BKGK sagol canim.
Buralardayim annemdeydim cocuklardam firsat olmadi kuzenler cetesinden. Geldik kizimla yikandik uyuttum simdi ben dr uyucam. Hain sivri nasi da yemis balyanagini kizcenin. Cam acmaya da gelmior baksana.
Iyi olmus yuruyuslere biz de baslasak keske kizimla hafiften ama heryer arabada cadde iste.
Hepinize hayirli geceler diliorum huzurlu uykulu istahli olsun beebislerimiz insallah.

Kalppare geçmiş olsun cano
Allhbeterinden muhafaza etsin. Hakikaten dr.un yaptığı kabul edilemez bir yanlış.
Umarım çabuk atlatırsınız ameliyatla eskisinden daha iyi olur annen.

3.kez uyandı bu oğluşun neyi var neyiii

sagol canım..tesekkur ederim.. bakalim insAllah orta bir yol bulacagiz... üzülüyorum hem de nasıl..babam da yok ve eksikligini boyle zamanlarda daha cok hissediyorum Allah evlatlarımızı anali babalı buyutmek nasip etsin.
sen nasılsın hic sesin yok...

Allah razi olsun canim.amin insAllah

ben de sallıyorum bırakıyorum 30 dk ya geri uyanıyor bakalim kacta uyuyacaguz

ben oglumu blw ile buyuttum 🖐
ama simdi dusunuyorum da iyi cesaret bunda deneyebilir miyim bilmem zaten ben blw ile buyutsem nolcak babaannesi ev batmasin diye her biraktigimda agzina beslemis.cocuk da agzina bekliyor su an..bakalim deniyoruz kasik catal calismasini tekrardan

Alerji mamalarini icmiyor canim biraz icse kusuyor hemen. Doktora diyecegim ben oglumda alerji oldugunu düşünmüyorum nedense reflü oldugunu dusunuyorum o mamalar hakkinda biraz bilgi almak istedim

lepim nasil alerjisi yok? o zaman kakada kan neden oluyor?
canim.osman gonlual alerji videolarina firsat bulursan bak.alerjik bebekelrde reflu kaçınılmaz .eger diyete dikkat etmezsek iltihabik hastalik bile oluyor mide kapaginda yemek borusunda.

Aşı da ateş yaptı yavrumda. Derece aldım oda gelmedi kargondan elle anlamaya çalışıyoruz artık. Sirkeli su ile sildim epey ama kaç gün sürer. Çok yüksek değil ama düşmedi hala
3 4 gun suruyor canim.gecmis olsun.ama sirkeli suyu cok kacirma.sirke atesi aniden dusurur ve havaleye neden olabilirmis.annem bir litre suya birkac damla diyor hep.ve elma sirkesi.ama doktora da sormak lazim.sirke yerine ben normal su suruyorum vucuduna veya dus aldırıyorum..hic dusuremezsem son çare sirke.bir de calpol veriyorum.bir cay kaşığı.doktor onermedi mi?

Yada laktoz intoleransimi acaba diyorum . Canim ben ogluma direk yogurdu vermeden önce cok şükür hic kan gormemistim . Bir nokta oldu verdigimde . Ama bizde hep mukus var . Yarin gaitada redüktan testi isticem hastaneden . Eger pozitif olursa bilirim intolerans .

3.kez mi 3 görsem oğlum uyuyorrrr diye haykırırım . Arada 3 uyuyordur bizimki ☺

yani bir daha olmadı diyorsun..anlıyorum canım.konuş doktorunla bakalım.inş bi çözümü vardır.

İkinci el istemiyorum ya ikeanınkini de duydum evet baya memnun olan var

İkeanınkini ne kadar süre kullanabildiniz bide ayaklarında kayma falan oluyomu zemine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…