2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Neyse ki anlaşılmış canım oluyor maalesef böyle olaylar benim babamın da ameliyatında bir top sargı bezi unutmuşlar 7 yıl onunla yaşadı adam annemin verdiği antibiyotikler sayesinde iltihapın çevresini zar kaplamış kana karışmamış o süre boyunca. Özel bir hastanedeki doktor ultrason çekince farketti yakın zamanda ameliyat oldu mu bir nesne olabilir bu kitkenin içinde diye. Üniversite hastanesinde olmuştu ameliyat. Tekrar orda oldu dosyaya kist diye yazdılar bizim tanıdık hemşire vardı ameliyatına giren o söyledi sargı bezi çıktı diye. Doktor kimseden çıkmayacak bu mesele yoksa hepiniz işinizden olursunuz demiş öyle olunca biz de bişey yapamadık adam 7 yıl çektiği ağrı, sancı, ter, halsizlikle kaldı. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah.
Kizlar sizin bebeler oturuyor sanirimm.benim kiz erken oturmuştu ama oğlan tembel çıktı. Oturuyorum one gidiyor kafası:) sofrada da bizimle olmak istiyor paşa. Her yemekte kucagimizda.
Yok canım tam oturma yok bizde de öne eğiliyor halen daha erken zaten.
Blw yi bilmedeb ben uygulamışım kızlarda ama çorbayı falan ben içirirdim tam blw değil. Önüne kendi yiyebileceklerini koyardım arada sıvıları da ben kaşıkla verirdim. Kendileri yedi hep benimkiler kaşık çatalı da erken verdim. Tam blw olmak zorunda değil sen de yoğurt çorba vs kendin verirsin tanelileri kendi yer.
Almila ile uğraşıyorum okumaya çalışıyorum sonra onunla ilgileniyorum hasta teyzesi burnu genzi tıkalı öksürüyor
Geçmiş olsun canım

İkinci el istemiyorum ya ikeanınkini de duydum evet baya memnun olan var
Kızkardeşimin normal mama sandalyesi vardı ağır çok fonksiyonlu falan mutfakta çok da yer kaplıyor ikiz olunca bir de kullanamadı. Gitti ikeadan 2 tane aldı çok memnun kaldı. Kayması, eğilmesi vs hiçbişey olmadı yer de kaplamıyor temizliği de kolay.

Mama sandalyesi alan var mıı önerisi olan
Canim ben kızımda almıştım 4 yıl önce chicco nun kizimin ayaga kalkma kemer çıkarma gibi becerileri biraz hızlı olduğundan katlanabilen yükseltici seklinde olanlardan almistim yere oturup o şekilde kullandim bana göre çok kullanisliydi hiç yer kaplamiyo minicik bisey ama kimisi büyük yüksek daha kullanışlı diyo oğlumda da bunu kullanıcam sapasağlam duruyo

Maşallah ya bizde masraf hiç bitmiyor. Bende oğlumdan kalani kullaniyodum, malesef dün kırıldı. Nasıl beceriyor anlamiyorum. Sağlam hiç bir şey bırakmadı. Elektrik supurgesi, camasir bulasik makinesini bozdu. Dunde sanyalyemizi kırdi adi oğlum. Camasirla bulasik makinasina kullanici hatasi dediler haklilar. Elektrik süpürgesi sırada tamir olmayi bekliyor. Başka birşey eklenmezse. Mama sandalyesi almam sart ama, masaya gelmek istiyor. İhtiyaç hiç bitmiyor. 4 yıl öncekini kullanacak olman cok iyi. Demekki sağlam dayanikli birseymis. Derlerya ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti.

Kizlaaar biz ilk dişimizi pırtlattıkkkkk

Darısı size olsun inşaallah kolayca çıkarsın kuzular.
masallah size kaç aylık bebiş?

ahh hiç cesaretim yok ama büyük de konusmauyan korkarım. ikinci için 3-4 yıl derdim 9 ay sonra gebe oldugumu öğrendim. 18 ay arayla iki bebe çok zorluyor. işe de gitmiyorum marttan beri. hasta almayı, insanları iyi etmeyi özledim bende. ama raporum bitince ucretsiz icin dusunurum sanirim.pandemi ve hastane ortami e iki küçük bebe gitmem kanımca.

İkeanınkini ne kadar süre kullanabildiniz bide ayaklarında kayma falan oluyomu zemine göre
hala kullanıyoruz. 12 kg büyük oğlan. tepsisini çıkardık bizimle masada yiyor. valla kayma felan yok canim çok sağlam bir urun. açıkçası minik kendini biraz toplasın ona da ikea ya geçerim. prego tamam cok ozelligi var ama agir

. Dogru diyosun canim Yaa benim de supurgem vadeyi doldurdu bugun yeni sipariş vericem rowenta ve arnica arasında Kaldm şu en sessiz olanlardan bakıyorum aslinda kalbimdan gecen philips maraton ama o da cok uçukk gerek yok o kadarına bakalım hele bugun

Masallah ben de yoğurt tattirdim pekmez tattirdim karpuz haşlanmış patates ezdim minicik öyle ufak ufak ağzına koyuyorum arada

Canim bu saydıklarım minicik bisey ya kaşığın ucuyla yani ağır gelmez yogurtta sıkıntı yok mayalandigi için süt yasak tabi ki ama yoğurt serbest fermantasyon işlemi oluyor ya

Baharcım slm biz Karadeniz’in yaylasındayız çekmiyor internet şimdi ilçeye indik biz arabadan inmiyoruz eşim alışveriş yapıyor biz bekliyoruz. Bu arada genelge gelmiş kamuda çalışanlara esnek çalışmadiye. Bu arada an itibari ile Ata. Mersin’e dönünce bol bol yazarım kuzum. Herkese sevgiler

Eklentiler

• 9A7BB743-BC95-4DC3-8333-91A2C2D74FC5.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 8A21F833-042E-4546-9233-4E14149F2DCC.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 62
Masallah bn kamuda olmadigim icin beni kapsamiyor zaten aramaya basladilar ne zaman basliyacaksin diye kasim dedim bende calismasamda zor olur mecbur kizcemi birakip ise gidicem opuyorum sizi

Maşşallah ya ne güzel uyumuş koltuğunda benimki uyumadı koltuğunda yolculukta kamuya esnek çalışma gelmiş okulları açabilecekler mi acaba çok merak ediyorum. Toplantılarda hep açılacak gibi bir hava var bakalım.

Benim süpürge de kışın bozuldu a101 in sitesinden samsung un hepa filtreli süpürgesini aldım çok memnunum küçük, pratik çekimi, temizliği de kolay. Siemens di eski makinam çok ağırdı yoruyordu insanı bir sürü para vermiştim o yüzden bu kez ucuz aldım bozulunca içim yanmasın hergün açılıyor zaten süpürge evde pratik olması çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…