2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canim robot süpürge tavsiyemdir. çocuklu kedili her eve lazım. bi araştır istersen.

Pratiklik şart

Kalppare Canımm hep adımı anmissin, ben de seni çok sevdim inan ki. Arada girip bakıyorum güzel anan herkese teşekkür ederim. Fakaaat dikkatinizi çekerim ilk sayfada isimlerimiz silinmiş.

Biz kızlarla görüşüyoruz hala evet. Orası ayrı burası ayrıydı ama istenmedik.

ebru_can_ebru Kuzum sen de çok bahsetmissin bizden. Sevgimiz karşılıklı

Jadesi internet explorerim benim nasılsın senin de basın yanmıştı neyse ki dönmüşsün.

Muhtemelen bazı kişiler şikayet edecek hesabı ve cevap veremeyeceğim ama sizi sevdiğimi bilin istedim, o "siz" içinde kimler olduğunu sanırım herkes biliyor

Öpüyorum çok

Bi resmini atsana canım çok anlayamadım

Su içmeni artır yediklerinden de olabilir hava değişimi de olabilir kuzum zeytinyağ ver mamayla

Pişt sen kimsin

Kızlar sizin tavsiyeniz var mı ,öksürüyor hapşırıyor burnu tıkalı hava değişimi sanırım etkiledi Neler kullansam burnunu sf ile yıkıyorım sterimar ile açıyorum. Öksürük için prospan aldırdım. Pekmez veriyorum çok az başka ne yapsam bir de cold miks damla aldırdım yakasına damlatmak için

Normal hatta şişebilirde bizim de öyle valla 1 haftafır
Bizimki de bu ay kızardı içinde de beyaz bi nokta oluştu
Ayni zamanlarda oldu demek bak iyiki burda takiplesiyoruzda panik yapmiyorum sagolun kizlar
Anlamadın mı kız emojiden yazarsam radara takılırım
Canim tanidim seni ben, valla biraz kirildik ve uzulduk yoksa ben hepinizin muhabbetini seviyordum. Tekrar gelin konuşalım destek olalim birbirimize yardimci olalim, paylaşalım.

canim robot süpürge tavsiyemdir. çocuklu kedili her eve lazım. bi araştır istersen.
Son zamanlarda biraz pahalandi ama parasını sonuna kadar hak ediyor bazen gece bazen biz evde yokken çalıştırıyoruz evi süpürme derdi ortadan kalkınca sanki temizlik derdi yokmuş gibi kendimiz izin verdiğimiz en mantıklı yatırımdan biri

Cnm markasi ne valla bn evi supuremiyorum bile bu kiz arkamdan agliyor surekli

Robot süpürgeden ben de aldım kızlar süpürüyor sonra da siliyor tam bebekli evlere göre hakkaten, yarın bi gün işe başlayacağım eve kadın da alamam koronadan dolayı. Biraz pahalı ama mobilyalar bile toz olmuyor hergün çalıştırınca. Tavsiye ederim

Demir ilacı vermişti eczane. Ama paraben içeriyormuş. D vitamini de öyle. Bunları aldım arkadaş tavsiyesi üzerine. Onların verdiği D vitaminini kullanmıştım daha önce alsaydım keşke

Eklentiler

• 25FE9D57-CC7C-4FF2-A1B5-DFC046689F06.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 32
Ay bende istiyorum ondan para biriktirip alacağım inşallah hangi modeli aldın atarmısın. Emeklemeye başlamadan almak istiyorum başarabilecek miyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…