Normal canım bizimki de hala öyle iltihaplı hafif
Normal hatta şişebilirde bizim de öyle valla 1 haftafırYa bnm kizin verem asisi yeri kipkirmizi 2 gundur boyle oldu normalmi sizce
Bizimki de bu ay kızardı içinde de beyaz bi nokta oluştu2 bucuk ay gecti yeni boyle kirmzii oldu korktum bende sagol cnm
canim robot süpürge tavsiyemdir. çocuklu kedili her eve lazım. bi araştır istersen..
Dogru diyosun canim Yaa benim de supurgem vadeyi doldurdu bugun yeni sipariş vericem rowenta ve arnica arasında Kaldm şu en sessiz olanlardan bakıyorum aslinda kalbimdan gecen philips maraton ama o da cok uçukk gerek yok o kadarına bakalım hele bugun
Ya bi bakayım canım çok sağol ❤❤canim robot süpürge tavsiyemdir. çocuklu kedili her eve lazım. bi araştır istersen.
Pratiklik şartBenim süpürge de kışın bozuldu a101 in sitesinden samsung un hepa filtreli süpürgesini aldım çok memnunum küçük, pratik çekimi, temizliği de kolay. Siemens di eski makinam çok ağırdı yoruyordu insanı bir sürü para vermiştim o yüzden bu kez ucuz aldım bozulunca içim yanmasın hergün açılıyor zaten süpürge evde pratik olması çok önemli.
Bizim cocuklar o supurgenin gezmesine izin verirmi sence. Aslinda güzel birsey ama heves bile edemiyorum. Malesef ben cocuk degil canavar yetistiriyorum.canim robot süpürge tavsiyemdir. çocuklu kedili her eve lazım. bi araştır istersen.
Bi resmini atsana canım çok anlayamadımCanim ben kızımda almıştım 4 yıl önce chicco nun kizimin ayaga kalkma kemer çıkarma gibi becerileri biraz hızlı olduğundan katlanabilen yükseltici seklinde olanlardan almistim yere oturup o şekilde kullandim bana göre çok kullanisliydi hiç yer kaplamiyo minicik bisey ama kimisi büyük yüksek daha kullanışlı diyo oğlumda da bunu kullanıcam sapasağlam duruyo
Su içmeni artır yediklerinden de olabilir hava değişimi de olabilir kuzum zeytinyağ ver mamayla4 gündür kaka yapmadı. Her gün yapıyordu. Bundan önceki de 4 günü buldu yine. İkisşndede annem sabunla yaptırmış. Ve çok sıvı su gibi. Su gibi kakayı nasıl yapamaz acaba. Anlamadım. Her gün rutin yapardı. Niye böyle olmuş olabilir
Pişt sen kimsinKalppare Canımm hep adımı anmissin, ben de seni çok sevdim inan ki. Arada girip bakıyorum güzel anan herkese teşekkür ederim. Fakaaat dikkatinizi çekerim ilk sayfada isimlerimiz silinmiş.
Biz kızlarla görüşüyoruz hala evet. Orası ayrı burası ayrıydı ama istenmedik.
ebru_can_ebru Kuzum sen de çok bahsetmissin bizden. Sevgimiz karşılıklı
Jadesi internet explorerim benim nasılsın senin de basın yanmıştı neyse ki dönmüşsün.
Muhtemelen bazı kişiler şikayet edecek hesabı ve cevap veremeyeceğim ama sizi sevdiğimi bilin istedim, o "siz" içinde kimler olduğunu sanırım herkes biliyor
Öpüyorum çok
Anlamadın mı kız emojidenPişt sen kimsin
Normal hatta şişebilirde bizim de öyle valla 1 haftafır
Ayni zamanlarda oldu demek bak iyiki burda takiplesiyoruzda panik yapmiyorum sagolun kizlarBizimki de bu ay kızardı içinde de beyaz bi nokta oluştu
Canim tanidim seni ben, valla biraz kirildik ve uzulduk yoksa ben hepinizin muhabbetini seviyordum. Tekrar gelin konuşalım destek olalim birbirimize yardimci olalim, paylaşalım.Anlamadın mı kız emojidenyazarsam radara takılırım
Son zamanlarda biraz pahalandi ama parasını sonuna kadar hak ediyor bazen gece bazen biz evde yokken çalıştırıyoruz evi süpürme derdi ortadan kalkınca sanki temizlik derdi yokmuş gibi kendimiz izin verdiğimiz en mantıklı yatırımdan biricanim robot süpürge tavsiyemdir. çocuklu kedili her eve lazım. bi araştır istersen.
Oğlan nasıl kız hoşgeldin ne diyelim özlendinizAnlamadın mı kız emojidenyazarsam radara takılırım
Cnm markasi ne valla bn evi supuremiyorum bile bu kiz arkamdan agliyor surekliSon zamanlarda biraz pahalandi ama parasını sonuna kadar hak ediyor bazen gece bazen biz evde yokken çalıştırıyoruz evi süpürme derdi ortadan kalkınca sanki temizlik derdi yokmuş gibi kendimiz izin verdiğimiz en mantıklı yatırımdan biri
Ay bende istiyorum ondanRobot süpürgeden ben de aldım kızlar süpürüyor sonra da siliyor tam bebekli evlere göre hakkaten, yarın bi gün işe başlayacağım eve kadın da alamam koronadan dolayı. Biraz pahalı ama mobilyalar bile toz olmuyor hergün çalıştırınca. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?