2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Demir ilacı vermişti eczane. Ama paraben içeriyormuş. D vitamini de öyle. Bunları aldım arkadaş tavsiyesi üzerine. Onların verdiği D vitaminini kullanmıştım daha önce alsaydım keşke
Doktor banada bu demir ilacini verdi cnm. Kullandigim d vitaminide pedia d . Bu arada demiri meyve ye baslayinca baslicam oyle dedi

Ay bende istiyorum ondan para biriktirip alacağım inşallah hangi modeli aldın atarmısın. Emeklemeye başlamadan almak istiyorum başarabilecek miyim bakalım
Bundan aldık geçen ay biz alırken 3200 dü fiyatlar inanılmaz artıyor.

Eklentiler

• 64AF7FB5-4281-4774-BBE8-D5CC2BC95EFA.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 55
İstenmedik de ne demek anlamadım. Burda öyle bi durum olmadı yanlış anlamışsınız. Aksine bize yöneticiler tarafından siz istenmemişsiniz ki ayrı grup kuruldu denildi öyle bi anlaşılma varsa düzeltin bence. Aksine adlarınız sıkça niye gittiler diye anıldı.

Henüz hiç kullanmadım. Başlamayım mı yani Demir ilacına. Bana günde 7 damla damaklarına değmeden ver dedi sağlık ocağı
evet oyle yaziyor ilac kutusunun uzerinden ama doktorun verdiği kagitta meyvenin icerisine yazıyordu sanki bakip yazicam sana
Bizim de morarmış gibi hiç iz yoktu yaptığımızdan beri ama. Geçen farkettim iz yeni oluşmuş
Bizdede oyleydi 2 gundurde kiirmizi cnm.

Bundan aldık geçen ay biz alırken 3200 dü fiyatlar inanılmaz artıyor.
Cnm peki silmeyi nasil yapiyor netten biraz izledim ama cok az su koyuluyor buharla mi yapiyor ?
Iyi yapiyor mi peki ?
S Susam_tanesi canim kremi esim almis dogru mu ? Birde icine surecez dimi ne kadar surmeliyim ?

Cnm peki silmeyi nasil yapiyor netten biraz izledim ama cok az su koyuluyor buharla mi yapiyor ?
Iyi yapiyor mi peki ?
S Susam_tanesi canim kremi esim almis dogru mu ? Birde icine surecez dimi ne kadar surmeliyim ?
Canım o kadar iyi süpürüyorki silme bence öylesine bi özellik zaten deterjan filan konulmuyor. 2 kere süpürttürdüm sonra sildirdim mopu simsiyah olmadı yani iyi süpürünce kir kalmıyor. Azıcık bi su koyuyosun evet 300 ml gibi

Iyi yapiyor mi peki ?
Sabah akşam ince bir tabaka halinde içine sür 1 hafta bakalım düzelecek mi inşallah düzelir krem doğru

Normal canım bizimki de hala öyle iltihaplı hafif
İltihaplanması tuttuğunu gösteriyor ne güzel. Benimkinin olmadı verem aşısı ben yaparken anladım beceremedi hemşire omzundan yaptı yukardan bir de çizgi şeklinde bir morarıklık kaldı hiç kızarma, iltihap vs olmadı. Napmak lazım acaba tutmadı mı ki? Hemşireye sordum cilde teması yeter diyor ama emin olamadım

Isminizi silen olarak eger beni kastediyorsaniz size cevabım :

Ya kızlar yani iyi ki konuyu hevesle totem tutarak açmışım resmen düşman kesildiniz bana .. yani böyle kin güdecek benden size bir söz bir eylem oldu mu .. ama sizden bana oldu duyduklarimiz kafi .. hala gelmis burda suclu güçlü edasiyla offff offfff .. fakaaaaatttiii istedigin kadar uzat benim bunları düşünecek bunlarla ugrasacak zerrreeee vaktim yok . Asla öyle birşey yapmadım . Gördünüz mü bana karşı ne kadar ön yargılisiniz ! Ön yargı sebebiniz de benim egosuz ruhuma ters . sizi siteden engelleyen admin silmiş olabilir mi acaba listeden ! Neden ben aklina geldim ki beni hic tanimamissin .
Neyse benim kimseyle problemim yok olamazda . Olanlarda kendi hayal dunyalariyla problemlessin dursun .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…