Doktor banada bu demir ilacini verdi cnm. Kullandigim d vitaminide pedia d . Bu arada demiri meyve ye baslayinca baslicam oyle dediDemir ilacı vermişti eczane. Ama paraben içeriyormuş. D vitamini de öyle. Bunları aldım arkadaş tavsiyesi üzerine. Onların verdiği D vitaminini kullanmıştım daha önce alsaydım keşke
Bundan aldık geçen ay biz alırken 3200 dü fiyatlar inanılmaz artıyor.Ay bende istiyorum ondanpara biriktirip alacağım inşallah hangi modeli aldın atarmısın. Emeklemeye başlamadan almak istiyorum başarabilecek miyim bakalım
İstenmedik de ne demek anlamadım. Burda öyle bi durum olmadı yanlış anlamışsınız. Aksine bize yöneticiler tarafından siz istenmemişsiniz ki ayrı grup kuruldu denildi@sekerpare5939 Canımm hep adımı anmissin, ben de seni çok sevdim inan ki. Arada girip bakıyorum güzel anan herkese teşekkür ederim. Fakaaat dikkatinizi çekerim ilk sayfada isimlerimiz silinmiş.
Biz kızlarla görüşüyoruz hala evet. Orası ayrı burası ayrıydı ama istenmedik.
ebru_can_ebru Kuzum sen de çok bahsetmissin bizden. Sevgimiz karşılıklı
@Jadesi internet explorerim benim nasılsınsenin de basın yanmıştı neyse ki dönmüşsün.
Muhtemelen bazı kişiler şikayet edecek hesabı ve cevap veremeyeceğim ama sizi sevdiğimi bilin istedim, o "siz" içinde kimler olduğunu sanırım herkes biliyor
Öpüyorum çok
Henüz hiç kullanmadım. Başlamayım mı yani Demir ilacına. Bana günde 7 damla damaklarına değmeden ver dedi sağlık ocağıDoktor banada bu demir ilacini verdi cnm. Kullandigim d vitaminide pedia d . Bu arada demiri meyve ye baslayinca baslicam oyle dedi
Bizim de morarmış gibi hiç iz yoktu yaptığımızdan beri ama. Geçen farkettim iz yeni oluşmuşYa bnm kizin verem asisi yeri kipkirmizi 2 gundur boyle oldu normalmi sizce
evet oyle yaziyor ilac kutusunun uzerinden ama doktorun verdiği kagitta meyvenin icerisine yazıyordu sanki bakip yazicam sanaHenüz hiç kullanmadım. Başlamayım mı yani Demir ilacına. Bana günde 7 damla damaklarına değmeden ver dedi sağlık ocağı
Bizdede oyleydi 2 gundurde kiirmizi cnm.Bizim de morarmış gibi hiç iz yoktu yaptığımızdan beri ama. Geçen farkettim iz yeni oluşmuş
Cnm peki silmeyi nasil yapiyor netten biraz izledim ama cok az su koyuluyor buharla mi yapiyor ?Bundan aldık geçen ay biz alırken 3200 dü fiyatlar inanılmaz artıyor.
Canım o kadar iyi süpürüyorki silme bence öylesine bi özellik zaten deterjan filan konulmuyor. 2 kere süpürttürdüm sonra sildirdim mopu simsiyah olmadı yani iyi süpürünce kir kalmıyor. Azıcık bi su koyuyosun evet 300 ml gibiCnm peki silmeyi nasil yapiyor netten biraz izledim ama cok az su koyuluyor buharla mi yapiyor ?
Iyi yapiyor mi peki ?
S Susam_tanesi canim kremi esim almis dogru mu ? Birde icine surecez dimi ne kadar surmeliyim ?
Sabah akşam ince bir tabaka halinde içine sür 1 hafta bakalım düzelecek mi inşallah düzelir krem doğruCnm peki silmeyi nasil yapiyor netten biraz izledim ama cok az su koyuluyor buharla mi yapiyor ?
Iyi yapiyor mi peki ?
S Susam_tanesi canim kremi esim almis dogru mu ? Birde icine surecez dimi ne kadar surmeliyim ?
insallah cnm ya onada ayri moralim bozuluyorSabah akşam ince bir tabaka halinde içine sür 1 hafta bakalım düzelecek mi inşallah düzelir krem doğru
Bu ilaç bakanlık onaylı mıDemir ilacı vermişti eczane. Ama paraben içeriyormuş. D vitamini de öyle. Bunları aldım arkadaş tavsiyesi üzerine. Onların verdiği D vitaminini kullanmıştım daha önce alsaydım keşke
İltihaplanması tuttuğunu gösteriyor ne güzel. Benimkinin olmadı verem aşısı ben yaparken anladım beceremedi hemşireNormal canım bizimki de hala öyle iltihaplı hafif
Yogirt sorun olmyor canim sut yasak. Ben daha hic bisey vermedkm. Kızım da da vermemiştim 6 aya kadar ama yemiyor beğenmiyor h8c bisey.Pekmez ağır gelmez mi.? Ya bide inek sütü yasak 1 yasina kdar ya e yogurt versem sorun olacak mi bu kfami karistiriyo
Ben de istiyorum ya bundan.baya guzel bisey degil mi.. hali nasıl evdk canim bazi yerlerde halıya takılıyor diyorBundan aldık geçen ay biz alırken 3200 dü fiyatlar inanılmaz artıyor.
Ben bununla s5 arasında kaldım. Ikisine de bakıyorum:)Bundan aldık geçen ay biz alırken 3200 dü fiyatlar inanılmaz artıyor.
Yani bilmiyorum onu ama eşim sormuş eczaneye çok var piyasa da ama çoğunlukla bu markayı veriyoruz alıyorlar demişBu ilaç bakanlık onaylı mı
Bizim halıya takılmadı canım çıkıyor üzerine. Gerçekten harika bişey kim bulduysa allah razı olsunBen de istiyorum ya bundan.baya guzel bisey degil mi.. hali nasıl evdk canim bazi yerlerde halıya takılıyor diyor
Isminizi silen olarak eger beni kastediyorsaniz size cevabım :@sekerpare5939 Canımm hep adımı anmissin, ben de seni çok sevdim inan ki. Arada girip bakıyorum güzel anan herkese teşekkür ederim. Fakaaat dikkatinizi çekerim ilk sayfada isimlerimiz silinmiş.
Biz kızlarla görüşüyoruz hala evet. Orası ayrı burası ayrıydı ama istenmedik.
ebru_can_ebru Kuzum sen de çok bahsetmissin bizden. Sevgimiz karşılıklı
@Jadesi internet explorerim benim nasılsınsenin de basın yanmıştı neyse ki dönmüşsün.
Muhtemelen bazı kişiler şikayet edecek hesabı ve cevap veremeyeceğim ama sizi sevdiğimi bilin istedim, o "siz" içinde kimler olduğunu sanırım herkes biliyor
Öpüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?